Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Nakon više od trideset godina sam sreo školsku ljubav i napokon ju pojebao u sve rupice.. Tamara i ja smo odrasli u istom kvartu, išli skupa u osnovnu školu, a zadnja dva razreda i sjedili skupa. Bili smo ono, školske ljubavi, nikad ništa konkretno osim izmjenjivanja sline u mraku parka, te ponekog pipkanja njenih velikih sisa (već je tada imala solidnu četvorku, a dečki su ju zezali da ima padobrane umjesto grudnjaka). Meni nisu smetale, dapače, uživao sam ih mijesiti preko grudnjaka i majici, a ona bi meni drkala kurac preko hlača. Tu i tamo bi ga izvukla i onda bi joj svršavao po rukama. Imala je uvijek pune ruke sa mojim kurcem, jer sam već tada imao solidnu kurčinu, a kasnije se samo doradio. Ali ona tada to nije baš cijenila i nekako smo u drugom srednje i prekinuli.

Nakon toga su se njeni odselili u drugi dio grada, a ja sam se skoncentrirao na faks i karijeru, te sam postao ugledni arhitekt, većinom vani, dok sam kod nas bio uključen u samo nekoliko beznačajnih projekata kao koautor. Čak sam i par obiteljskih kuća projektirao, a onda sam dobio poziv od nekog guzonje, lovatora, koji je čuo za moj rad od nekog svog frenda, koji je pak čuo od nekog trećeg i tako mi dao zahtjev da bi mu napravio obiteljsku kuću. Ispočetka nisam htio prihvatiti, ali mi je tip ponudio novac koji jednostavno nisam mogao odbiti, te sam pristao doći na dogovor kod njega u ured.

Prvi utisak je samo potvrdio ono što sam već pretpostavljao. Debeo tip, koji se znojio kao kurva u katedrali, s debelim zlatnim pečatnjakom na isto tako debelim i kratkim prstima. Nekad je možda i bio zgodan, onako latino tip, ali su godine učinile svoje i lova, te mogućnost prežderavanja. Neki prijatelji su mi govorili da ima fenomenalnu ženu, ali nje sad nije bilo. Pregovarali smo dosta dugo oko cijene projekta, tj. budžeta kojim raspolažem, a onda prešli na posebne želje. Htio je maskimalnu sigurnost kuće, kao zbog djece, ali sam vidio da ga i vlastita sjena plaši. Dogovarali smo taj dio aspekta gradnje i projektiranja, a kad smo došli do uređenja interijera samo se naslonio i iskezio zube, te rekao ‘To ćete sa mojom suprugom kasnije kad dođe.’, pa me otpravio davši mi adresu i broj telefona na koji da se javim, napisavši uz broj ime Tamara. Podsjetilo me to na moju Tamaru, ali samo na kratko, jer je ipak prošlo, koliko, skoro trideset godina od tada. Sada sam i ja imao jedan brak iza sebe, te dvoje djece od kojih je jedna kretala na faks, a druga završavala srednju školu u Grazu, jer sam se bio oženio sa Angelike iz Graza gdje sam i živio dugo vremena. Sada sam u Salzburgu, jer dosta adim u Munchenu, pa mi je bliže.

Pročitaj i ovo:   Prvi put u guzu s oženjenim muškarcem

Prošlo je sat vremena kad mi se napokon javila ta Tamara, a u njenom glasu mi je bilo nešto poznato, međutim nisam ju još uvijek povezivao sa mojom Tamarom. A onda sam došao na dogovoreno mjesto sastanka i ostao bez riječi. To je ipak bila moja Tamara, trideset godina starija, malo visećih sisa iako se vidjelo da je bila na zatezanju i peglanju bora lica, ali još se vidjela njena ljepota. I tijelo je bilo zategnuto, a savršeni zubi su bljesnuli u osmijehu koji mi je uputila. Iz razgovora sa njenim mužem sam shvatio da imaju četvero djece, ali se to na njoj nije vidjelo ili je sve to bila plastika. Poljubila me poprilično srdačno, a muž bi sigurno planuo da je vidio kako je to napravila. Sjeli smo i razgovarali malo o nama, a onda prešli na posao. Kako smo razgovarali i razrađivali detalje tako smo se i dodirivali. Uvijek je znala sa parfemima, pa je tako i sada ovaj koji je imala raspaljivao moju muškost i kurac mi se polako dizao da bi mu uskoro postalo tijesno u gaćama. Jako dobro je znala kako znam biti napaljen, a onda mi je šapnula i skoro sam svršio:

– Jel ti još onako velik, debeo i tvrd kao nekad? – samo sam se lagano stresao i upitao, čisto kao alibi.
– Tamara šta to radiš? – nije se dala smesti.
– Šta radim? Ono što sam propustila onda, a treba mi očajnički sada .. – tu je stavila ruku na moje prepone i stisla mi kurac – mmmmm.. još je velik.. želim te Ivane, odmah i tu.

Više nisam razmišljao logički, jer sam vraćao film u glavi na te godine i opet osjetio požudu za njenim tijelom, pa sam ju samo uhvatio za ruku i privukao, te ju strastveno poljubio. Uzvratila mi je dok su naše ruke istraživale naša tijela. Sise su joj bile mekane i čvrste u isti čas, pa sam se pitao da li je možda i tu bilo plastike. Međutim nije bilo vremena za čekanje jer smo se počeli skidati i uskoro smo bili potpuno goli, a ona je ostala samo u najlonkama koje su bile samostojeće i onim štiklama sa vrtoglavom petom. Mojih 23 centimetra su stršali u zrak, a Tamara je sjela na stolicu i počela mi pušiti kurac. Njene tople usne su bile melem na mom napetom kurcu, a jezik je radio čuda i nije trebalo dugo da počnem puniti njena usta spermom. Zagrcnula se malo, ali je sve progutala, a onda se ustala i naslonila na stol okrenuvši mi svoju malo veću guzu nego je bila ranije. Razmaknuo sam joj guzove i oblizao joj picu i šupčić, pa se stresla, a ja sam joj onda gurnuo dva prsta unutra i počeo ju jebati njima. Stenjala je i uvijala se, a onda je samo prostenjala:

Pročitaj i ovo:   Osećam kako mi dupe gori, ali gori i pička

– Daj mi ga više …

I dao sam joj, do jaja. Zabijao sam se u nju dok je ona stenjala i jaukala pod mojim naletima u njenu široku picu. Svršavala je kao luda na mom kurcu, a iz njene pice je curilo i sve joj se slijevalo niz unutarnju stranu nogu, a meni je stajao i stajao ni malo se nije opustio. Zatim sam ga izvadio iz njene pice, te stavio dva prsta u nju i onda ih zabio u njenu guzu. Mislio sam da će teže ići, ali je bila solidno razrađena. Ubrzo sam maknuo prste van i gurnuo joj svoju kurčinu u šupak. Zastenjala je i počela se nabijati na moj kurac. Primio sam ju za bokove i počeo se zabijati u nju. Jebao sam ju dobrih desetak minuta ili čak i više, nisam više siguran, ali sam se ispraznio u njen šupak puneći ga spermom skoro do vrha. Nisam ga odmah vadio, već sam uživao u tome kako je izgledala nabijena na moj kurac. Polako sam ga izvadio iz nje, a sperma je krenula za mojim kurcem i polako se cijedila iz njega preko njene mokre pice. Pogledao sam na niže i vidio da su joj najlonke potpuno mokre od njenih sokova pomiješanih sa mokraćom koja je curila iz nje dok sam joj punio šupak. Noge su joj se tresle od napora i orgazma koji je doživjela maloprije, pa je samo sjela na stolicu gledajući mokar pod ispod sebe, a onda me pogledala sa nekim zadovoljnim osmijehom:

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

– Da sam onda znala šta sada znam nikad te ne bih ostavila..
– Vidim da si odlično izabrala što se muža tiče – rekao sam pomalo sarkastično dok sam brisao kurac u neki papirnati ručnik koji je bio na pultu.
– Ne bi vjerovao, ali sam morala – rekla je uzdahnuvši, pa mi je ukratko ispričala kako joj je stari upao u neke probleme, a njen budući punac i otac njenog muža mu je pomogao, ali uz jedan uvjet, da Tamara bude žena njegovom sinu.

Pročitaj i ovo:   OSTVARILA SAM FANTAZIJU: Ceo bend je bio u meni

Slušao sam i nisam vjerovao, a ona je nastavila. I tako su se vjenčali, a praktički ju je silovao kad je prvi put ostala u drugom stanju, što joj nije jasno kako jer ima minijaturu od kurčića, a drugi put je odradila to radi sebe i tako ima dvije kćeri koje su srećom na nju. Kasnije je dobila dva sina, ali niti jedan nije njegov jer ju je on podvodio svojim moćnim prijateljima, pa je sa jednim od njih i ostala u drugom stanju i rodila blizance. Ostao sam zabezeknut, a na pitanje zašto se nije razvela, samo je slegnula ramenima i rekla da nije imala snage, a onda je postala ravnodušna na sve, jer ju je obasipao darovima i bojao se da neke stvari ne iscure u javnost. Od tada ju ne dira i povremeno nađe nekoga sa kime provede prijepodne u divljem seksu, ali to nije to. Nakon toga smo odradili sastanak do kraja, a onda sam otišao.

Dok je trajala izgradnja njihove kuće pojebali smo se još par puta, ali više mi to nije bio gušt kao prvi put, te sam jedva dočekao da završim i odem natrag. Ponekad ne bi trebalo tražiti ono što je bilo nekad, jer se možeš razočarati kako god to nekad dobro bilo.

10020cookie-checkBivšu školsku ljubav napokon sam pojebao u sve rupice