Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Moja žena i ja živimo u otvorenome braku. Ona ima prekrasnu jebozovnu figuru sa ogromnim sisama, slatko dupence i plavu dugu kosu. Naš seks je predivan, a mene strašno pali kada se ona jebe sa drugima muškarcima. Ona to koristi pa ima 2 stalna ljubavnika kao i dosta kratkih avantura. Ovo što ću sada ispričati desilo se na našem ovogodišnjom ljetovanju na Lanzaroti.

Imali smo apartmant sa velikom terasom. Jedne večeri smo uz vino sjedili na našoj terasi. Ona je imala kratku suknjicu ispod koje nije bilo nista, tanku tjesnu majicu ispod koje su se ocrtavale ogromne sise. To me je strašno napalilo i kad mi se kurac od te divote digao, prišao sam joj i uvalio ga joj u njenu uvijek vlažnu pičku. Svršio sam na njeno razočarenje jako brzo, vratio se na moju stolicu i nastavio piti vino.

Nešto kasnije na terasu do naše došla su dva mlada momka koje smo pozvali da nam se pridruže, što su oni rado i učinili. U razgovoru su nam rekli da im se ovdje jako svida ali da do sada još nisu upoznali nikakve ženske. Sa novom bocom vina razgovor je bio još otvoreniji a i njihovi pogledi prema mojoj ženi sve strastveniji. Jedan od njih, Martin je rekao da jedva čeka šta pojebati, jer da će puknuti. Moja Birgit me samo pogledala, meni je odmah bilo jasno što ona želi. Znamo se već 15 godina. Klimnuo sam glavom ona se ustala pomalo teturajući otišla do Martina, otvorila mu hlače i počela drkati njegov kurac. Njegov kurac je bio tako krut kao da je samo to čekao.

Pročitaj i ovo:   Seks kod ginekologa

Rekla mu je tiho da neka malo počeka da će ona donijeti kondom i da je onda može jebati. Iz svoje torbice donijela je kondom, navukla ga na njegov kurac podigla svoju kratku suknjicu i zajahala ga je. Već nakon 3-4 uboda Martin je uz glasno stenjanje svršio.

Birgit se digla sa njega i otišla do njegovoga prijatelja, Berta. Sa njime se pošela strastveno ljubit skinula je svoju majicu a on je počeo njene sise gnječiti kao da tako nešto nije nikad u životu vidio.

Donio sam iz njene torbice još jedan durex i dao ga Bertu. Bert je imao takvu kurčinu da je jedva navukao kondom, zatim ju je legao na pod digao joj je noge na svoja ramena i sa takvom žestinom joj ga zabio u pizdu da sam mislio da će je rasturiti. Ona je odmah počela svršavati a Bert ga je i dalje nemilosrdno zabadao. Nakon nekoga vremena izvadio je kurčinu iz njene pizde, skinuo kondom i uvalio joj ga u usta gdje je i svrsio. Ona je po njenom dobrom obicaju cijelu njegovu spermu progutala.

Nakon toga su oni otišli a mi smo išli spavati. Sutradan ujutro neko nam je kucao na vrata od sobe. To je bio Bert koji je rekao da on ima svako jutro erekciju i da bi mi bio jako zahvalan ako bi mogao još jednom moju ženu jebat. Rekao sam da nemam ništa protiv i da može doći kad god hoće.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Ja sam se išao istuširati a on je otišao u krevet kod Birgit. Kad izašao iz kupatila on ju je jebavao u guzu. Ovaj put bio je jako pazljiv. Gledajući njih dvoje i meni se digao, rekao sam Bertu neka se požuri jer da bih ga i ja htio umočit. Nisam dugo morao čekati, Bert je bio svršio i to opet u njena usta.

Pročitaj i ovo:   Grupnjak sa prijateljima

Kad je on otišao nas dvoje smo još dugo ostali u krevetu. Ne moram vam govoriti da se sve ovo još par puta dogodilo za vrijeme našega ljetovanja.

256cookie-checkBračne orgije