Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Imala je 28.godina i samo profilnu sliku. Nakon par dana kuckanja i razmene slika počeli smo da se čujemo telefonom. Pričala je da je više iz radoznalosti i znatiželje na tom sajtu. Zgodna je, 170 visoka i 57 kg, lepu guzu i malo jače grudi ima.

Posle još par dana rekao sam joj da bi voleo popiti kafu s njom i videti je uživo, bez navaljivanja.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Bila je stvarno zgodna, laka letnja haljina uz telo bez bratelica. Sedeli smo u bašti restorana i pričali o svemu i svačemu. Na kraju smo poveli razgovor i o seksu. Znali smo već ko šta i kako voli i na šta se pali. Iz njene erotske priče saznao sam da više voli gledati i da se na to pali.

Veče je brzo prošlo, morala je kući i pristala je da je povezem. Bio sam ubeđen da ispod haljine ima tangice u šta sam se uverio desetak minuta kasnije.

Parkirao sam na kraju parkinga gde nije bilo auta a ulična svetla ipak lepo osvetljavala tako da smo se mogli gledati. Još u restoranu je htela da ga vidi ali bez da je ja diram i bez seksa. To je bio uslov za taj prvi susret.

Izvadio sam ga. Bio je skoro već dignut i krenuo rukom lako ga navlačiti. Nije odvajala pogled sa moje ruke i njega. Upalio sam svetlo u kabini da bi još bolje videla. Krenule su i njene ruke – jednom je dirala grudi a drugom unutrašnju stranu noge. Haljina se već podigla ali nedovoljno da bih joj video tangice ili pičkicu. Gornji deo haljine povukla je naniže i ukazale se prelepe grudi sa već tvrdim i velikim bradavicama. Drugom rukom već je sklanjala tangicu koja i onako ništa nije pokrivala na stranu i počela se maziti. I sa toliko svetlosti video se klitoris koji po veličini nije zaostajao za bradavicama. Iznad je imala mali uredno podšišan žbunić. Pali me da gledam kako drkaš tu kurčinu i dovoljno mi je da pređem prstima preko klitorisa i gotova sam. I meni je ovo bilo previše, sam pogled na to droljasto mlado telo dovodio me do tačke pucanja što sam joj rekao. Ajde špricaj već jednom pali me kako ga drkaš. Nije ni završila rečenicu počeo sam svršavati. Dok sam špricao na sve strane, po sebi, po njoj počela je i ona svršavati. Imao sam utisak da će ostati bez vazduha. Svi prsti su joj bili duboko u pički skoro cela šaka. Vlažnost iz njene pičke bila joj je i na rukama i nogama, i po sedistu.

Pročitaj i ovo:   Vrlo ste nestrpljivi da me pojebete, doktore!

Doveli smo se nekako u red ostavio je ispred njene zgrade a ja se vratio u svoj grad. Kasnije mi pričala da nju takav brzinski seks pali, da voli gledati kako muškarac drka i da samo tako može uživati i svršiti u što sam se kasnije i uverio..

9360cookie-checkBrzinski seks