Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Gledala sam u ogromnu mesnatu batinu koja je stajala ravno pred ulazom u moju ustreptalu mačkicu, pa potom u željne oči neznanca koji je lijevom rukom, upravo polizanim prstima, razmicao moje već vlažne usmine, spremajući se da desnom rukom upravo ušije svog debelog macana. Znala sam, još jutros dok sam se oblačila za posao, da ću danas doći do ovoga. Ovaj čin je bio za nas gotovo neizbježan, jer iako smo se znali samo “iz prolaza” i iako se sva naša komunikacija uglavnom odnosila na posao, s malim odmacima prema flertu, postojala je među nama ona treptava iskra strasti. Ono nešto što je budilo životinjski nagon za parenjem.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Sjedila sam na uredskom stolu njegove kancelarije i gledala čvrsto uzdignutu batinu razrogačenim očima. Njegov kurac me sada oblikom i veličinom posjećao na moj prvi krastavac kojeg sam si prije petnaestak godina – u jednoj od onih vrućih noći kad tek procvalo tijelo spozna strast, kad su svi moji vršnjaci isključivo mahnito masturbirali – zabila u svoju malu pohotnicu i tako joj oduzela nevinost.

Kružio je svojim velikim glavićem dotičući obje rupice i prostor oko njih, pažljivo gurajući ga malo u jednu, malo u drugu, da provjeri gdje mu je prolaz slobodan, te se napokon odluči da mi ga smjesti u pičku koja ga je željno iščekivala. I dok je polagano zabijao svoju batinu, moje je tijelo ispunjavala nevjerovatna toplina i želja da ga primim, pa sam se laganim kretnjama kukovima nabila na njegov kurac. Volim to ispunjenje koje daruje veliki kurac, volim kad me ševi tako snažno da ostanem bez daha, da ne mogu disati. On me je sada tako ševio, držeći me za kukove, blokirajući jakim stiskom svaki pokret moga tijela. Nabijao se strastveno u mene, do kraja, jaja su žestoko udarala u moju guzu.

Pročitaj i ovo:   Osvetnička ševa

Baš me je odlučio izjebati, pomislih u sebi, i istog trena odlučih da ga prekinem u toj namjeri. Obuhvatih ga nogama čvrsto oko struka, obgrlih ga oko vrata i čvrsto se nabih na njegovu batinu. Nabijala sam mu se polako na kurac, a on je svojim snažnim rukama držao moju guzu i strasno me ljubio. Puteno sam se predavala tom užitku, a strast je odvraćala pažnju, čas na njegov kurac i užitak koji on pruža, čas na igru jezika, da bi me napokon izgubljenu između ta dva podražaja dovela do prvog vrhunca. U grču ga zagrlih, obuhvatih ga još jače nogama i ljubeći ga po vratu oćutih zadnje impulse snažnog orgazma. Pustio me da se odmorim, trenutak dva, u njegovom čvrstom zagrljaju, još uvijek nabijena na njegov uporni kurac.

Meni je seks poput plesa – ako imaš dobrog partnera, koji zna plesati, trebaš ga samo pratiti, a to je lako. Tako je on mene sada, držeći mi ruku na struku postavio tako da sam stajala ispred stola, podupirući se rukama da bi mi stražnjica bila isprčena van, a time i moja rupica dostupna za novi ulazak.

– Kako je velik – pomislih dok je on štimao kitu u moju guzu. Jedini s kojim sam se dosad ševila u stražnjoj rupici bio je moj pretprošli dečko, ali on je imao mali kurac i sve je išlo glatko.

I, priznajem, uhvatio me lagani strah od boli za koju sam mislila da mi može nanijeti batina mog novog ljubavnika i upropastiti užitak. Osjetih kako njegov glavić lagano prelazi onaj otpor koji je pružao moj šupak, kako se lagano, ali sigurno ušetava. Razrađivao je moju rupicu, nabijajući mi ustreptali buzdovan i vadeći ga ponovno van. Zanimalo me je koliko ta batina uistinu može ući u mene, pa sam se stala sama nabijati, sve dok nisam osjetila kako njegova topla jaja udaraju o moj klitoris.

Pročitaj i ovo:   Upoznala sam ga preko interneta, a onda i probala njegov penis

– Ooooo, Bože – pomislih u sebi, dok me je nosila nevjerovatna količina novodoživljene strasti.

Uhvatio me za lijevi kuk, a drugom rukom spretnim prstima izluđivao je moj klitoris. Stenjao je od užitka nabijajući se sve žešće u mene, sve dok me nije ispunio svojim ljubavnim sokovima…

I dok smo nakon ove premijerne jebačine sjedili zavaljeni u kožnim foteljama njegove direktorske kancelarije, razgovarajući nonšalatno o njegovom vjenčanju, kreditima i firmi, moje misli su razrađivale vječno pitanje nevinosti. Je li moja nevinost oduzeta krastavcem, prvim spolnim činom s mojom prvom ljubavi ili možda ipak tek ovim praiskonskim predavanjem potpunom neznancu?

10540cookie-checkDebeli, mesnati macan