Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Dogodilo se to negdje u proljeće pred kraj četvrtog razreda srednje škole. Kao i svake godine u to vrijeme škola je organizirala izlet učenika na Platak, tako je bilo i tog proljeća. Autobusima smo došli iz Rijeke i odmah se po dolasku razmilili po proplancima izletišta. Dan je bio topao i sunčan, šuma se zelenjela, a trava je bila već visoka i mirisna.

Čim smo izašli iz autobusa naš se ženski dio razreda odvojio od skupine i mi smo cure krenule u šetnju planinskim stazama uokolo vrha planine. Hodale smo polako, razgovarale, smijale se i zezale, bezbrižne kao što samo mogu biti djevojke od osamnaest godina. Kako je bilo toplo sve smo se skinule u majice kratkih rukava, a neke su se odvažile pa su skinule i majice ostavši samo u grudnjacima i kratkim hlačicama. Kradomice sam gledala prijateljice, uspoređujući svoje obline s njihovima. Bila sam malo žalosna jer su mi grudi još uvijek bile male naspram ostalih cura u razredu, koje su ponosno pokazivale svoje zrele dojke.

No, pogled na moje polugole prijateljice pomalo me je i uzbuđivao. U to sam vrijeme već naveliko masturbirala, ponekad mahnito i po nekoliko puta na dan, maštajući o velikim kitama koje me salijeću sa svih strana, zabijajući se snažno u moje rupice. Činila sam to po cijelom stanu, od kauča u dnevnom boravku, kupaonice i kuhinjskog stola do kreveta mojih roditelja. Ustvari tamo sam se najviše i uzbuđivala jer sam u jednoj ladici, na strani kreveta moje majke, pronašla nekoliko pornografskih časopisa.

Gledajući ih stekla sam i neku predodžbu kako bi to silno jebanje o kojem sam maštala trebalo izgledati. Nevinost sam si oduzela sama, godinu ranije, malo i nehotice jer sam se prilikom jedne izuzetno lude i uzbuđujuće masturbacije toliko zanjela da sam si strpala čak tri prsta duboko u nadraženu mačkicu. Tog trenutka sam znala što sam napravila, ali me nije bilo briga jer mi je to pružilo jedan novi orgazam kakav još nisam doživjela.

Sa svojim vršnjacima sam se u to vrijeme često pipala u wc-u škole i u mračnim kutevima stubišta zgrada u susjedstvu. Hvatala sam ih za njihove dignute kite u hlačama i često im drkala dok mi ne bi svršili u ruku. Njima bi dopuštala da me samo trljaju preko gaćica, a radije sam se zadovoljavala poslije sama kod kuće onako kako mi je najviše odgovaralo. Jedan od razloga zašto se nisam htjela tucati s njima bila je i moja velika želja da moje prvo tucanje bude s nekim iskusnim starijim muškarcem, čiju sam veliku i iskusnu debelu kurčinu neizmjerno željela imati u sebi.

Uglavnom cijelo smo to sunčano jutro provele u zezanciji i cerekanju, hodajući po brežuljcima Platka. Ja sam, doduše, već oko podneva postala malo nemirna, jer je već prošao termin za barem jedan orgazam kojim sam se nagrađivala svakog jutra. Dodatno me još uzbuđivalo i promatranje mojih prijateljica u grudnjacima. Sve te lijepe, velike cice, koje su od jutra skakutale oko mene činile su me još drčnijom. Osjećala sam u preponama onaj topli nemir, a pomisao da se želim zadovoljiti nagnala je moju mačkicu na lučenje njenog slatkog soka.

Kako je Sunce sve jače grijalo cure su predložile da se vratimo natrag do doma, na cugu, u hlad. No, kako je Sunce snažnije sjalo tako je i moja želja za orgazmom postajala sve jača. Počela sam si kradom u hodu trljati međunožje, što je samo još više pojačalo moju želju. Osjećala sam kako mi iz pičkice curi topli sok, vlažeći mi gaćice. Obožavala sam razmazivati prstima picin sok po cijeloj mačkici sve do guze. Počela sam zaostajati za curama stalno se češkajući po mojoj uspaljenoj pici. Kad sam već bila sasvim luda od želje da si uvučem prste u mačkicu odlučih se odvojiti od djevojaka i pronaći neki miran kutak u šumi gdje ću se na miru moći zadovoljiti.

Iskoristivši jedan trenutak njihovog skupnog cerekanja, šmugnula sam u stranu i potrčala u gustu šumu, udaljenu nekih pedesetak metara od puteljka. Zadihana i sretna nastavila sam trčati sve dok više nisam čula njihove glasove. Bila sam sama. Nisam gubila ni časa, jer sam kiptjela od uzbuđenja. Skinula sam kratke hlačice i gaćice i naslonila se na jedan veliki bor, raširivši noge da mi pičkica bude slobodna za akciju. Zadigla sam majicu, oslobodivši moje male cice, kojima, na žalost, još nije trebao grudnjak. Bradavice su mi bile tvrde i čim sam ih dotakla zadrhtala sam od uzbuđenja. Zatvorila sam oči i stojećki se počela maziti objema rukama.

Trljala sam se brzo i snažno od grudiju do trbuha, puštajući uzbuđenje da još više naraste prije nego se pozabavim picom. Osjećala sam kako niz unutarnju stranu butina curi sok moje pičkice, koja je željno čekala prste. Počela sam drhtati, pa sam još više raširila noge i napokon zavukla ruku u moje kovrčavo plavo runo. Škripala sam zubima od strasti i nisam više željela odgađati svršavanje. Cijelim dlanom sam snažno trljala klitoris, uvlačeći po tri prsta istovremeno duboko u picu. Bilo je ludo, noge su mi klecale i činilo mi se da ću se srušiti na koljena od siline uzbuđenja koje mi je obuzimalo cijelo tijelo. No, odlučih ostati naslonjena na bor i svršiti stojećki, jer me, ustvari, baš i palila ta stojeća poza s raskrečenim nogama. Vrhunac se bližio i ubrzah pokrete prstiju. Za sam kraj sam, kao i uvijek, ugurala još jedan prst u guzu. Podvila sam drugu ruku iza leđa i povukla srednjim prstom malo slatkog soka do druge rupice. Moja guza ga je spremo dočekala i gurnuh si ga do kraja. To je bilo to. Ispunjenje svih mojih rupa. Gurala sam si snažno prst u guzu dok sam istovremeno s ona tri prsta divlje vrtila na sve strane moje tople pičkice.

Pročitaj i ovo:   Seks u četvero

Od siline orgazam koji me obuzeo skoro sam se onesvijestila. Stenjala sam i cičala, orgazam je trajao i trajao a ja sam si cijelo vrijeme prste mahnito gurala u dubinu mojih rupica želeći produžiti tu slast do vječnosti. Kad sam se napokon umirila osjetih kako mi se niz dlan cijedi pičkin sok svršavanja.
Odjednom, kao da me neko zalio hladnom vodom. Iako sam imala zatvorene oči osjetila sam da netko stoji pored mene. U trenu sam se sjetila da su nam rekli kako uokolo ima medvjeda i da se ne udaljavamo od doma. Ukočila sam se od straha. Otvarala sam polako oči ostajući i dalje raskrečena, s prstima u pici i guzi, očekujući šumsku beštiju koja me želi napasti. Kad sam pogledala ugledah ispred sebe dvojicu muškaraca u zelenim lovačkim uniformama, s puškama na ramenima, kako bulje u mene. Imali su oko četrdeset godina i obojica su mi po izgledu mogli biti očevi. Jedan je bio nizak i debel, skoro ćelav. Drugi je bio visok i snažan, s velikim brčinama i taj me gledao kao da me želi istog trena dohvatiti svojim dlakavim ručetima. Od straha sam potpuno zaboravila na sram. Nisam imala snage bilo što reći a nisam se usuđivala niti pomaknuti s mjesta. Preostalo mi je da čekam što će njih dvojica napraviti. Molila sam se da odu bez riječi i da me puste na miru, no, oni su odložili puške u stranu, gledajući me kao gladni vuci nadužno janje prije nego ga pohlepno požderu. Onaj snažni brkati mi je prišao i ščepao me za kečke.

– Vidi, vidi što smo našli u šumi. Mala plava se jebucka sama sa sobom. I to kako se samo dobro jebucka!
Okrenuo se svom debelom kompiću, keseći se od uha do uha.
– Ante, možda bi mala htjela probati nešto konkretno umjesto svojih malih prstića?
Debeli Ante se počeo kesiti. Otkopčao je šlic i izvadio svoju već nadrkanu kitu. Imao je kratkog i debelog.
– Mile, ovo plavo pilence bi trebalo dobro izjebati. Mala se želi tucati samo nema s kime.
Brkati Mile mi se unio u lice. U očima mi je sigurno vidio strah, jer samo što nisam briznula u plač.
– Mala, da nisi pisnula. Malo ćemo se poigrati s tvojom pičkicom.
Uhvatio me grubo svojom ručetinom za sise i počeo ih gnječiti. Bila sam ukočena od straha i odlučih da se ne odupirem, moglo mi je samo biti još gore. Dok mi je jednom rukom gnječio sise, drugom je hitro otkopčao hlače, koje su mu spale na tlo. Zgrabio je moju ruku s pice i gurnuo mi svoju kitu u nju. U tom trenutku shvatih da je ovo ona prilika o kojoj sam vječno sanjala u svojim maštanjima. Napokon iskusna muška kurčina, koja će me po prvi puta dobro izjebati. I to ne jedna već dvije prave muške kite. Počela sam lagano drkati Miletu, osjećajući kako mu kurac bubri. Debeli Ante je stajao sa strane i drkao, gledajući nas dvoje. Mile me počeo žvaliti, gurajući mi jezičinu do krajnika. Počela sam se uzbuđivati, jer sam bivala sve željnija njegovog tvrdog kurca koji mi je pulsirao među prstima. Uzvratila sam mu jezikom, hvatajući mu drugom rukom jaja. Kurac mu je stršao kao top i ja sam napokon mogla strpati u usta pravu tvrdu kitu. Klekla sam pred njega i, gledajući ga pravo u oči, ugurala si njegov kurac duboko u usta.

Lizala sam ga pohlepno jer to je zaista bio predivan osjećaj imati ovakvu kurčinu među usnama. Uzbuđenje mi je sve više raslo jer sam znala da će uskoro ta kita biti u mojoj uspaljenoj pici, koja se počela vlažiti i iz koje su se već izlijevali potoci jebozovnog soka. Dok sam mu lizala kitu sama sam se trljala po mačkici, pripremajući je za svoje prvo pravo tucanje. Uživala sam u pušenju, licajući mu jezikom veliki glavić, oblizujući ga cijelog od vrha do jaja. Mile je stenjao kao medvjed, hvatajući mi glavu s obje ruke, nabijajući mi u usta svoju nabreklu kitu.
– Tako mala, puši ga cijelog, to, ah, gutaj ga, to…

Pročitaj i ovo:   Gazdina ćerka

Prišao nam je Ante sa strane pa sam i njemu s jednom rukom drkala dok sam lizala Miletu.
– Hajde mala puši ga malo i meni – zastenjao je debeli.

Poslušala sam ga odmah. Promijenila sam ruke, okrenula glavu i strpala njegovu kratku i debelu kitu u usta, nastavljajući drkati Miletov top. Bilo mi je predivno. Lizala sam dvije prave kurčine, znajući da će me za koji trenutak obje tucati, dok su se moje prijateljice iz razreda nevino šetale po Platku. U tom trenutku ne bih se ni s jednom od njih mijenjala ni za šta na ovome svijetu. Imala sam svoja dva kurca koji će mi napokon pružiti prvi pravi seks u životu.

Mile me u jednom trenutku ščepao za guzove i podigao s tla, sve dok mu moja mačkica nije bila u visini s ustima pa me tako naslonio na drvo. Počeo me lizati, prebacivši moje noge preko svojih ramena. Lizao me snažno, oblizujući mi cijelu pičkicu od rupice do klitorisa. Njegove brčine su me malo bockale ali nije mi smetalo. Prstima mi je istovremeno raširio mačkicu i počeo lagano uvlačiti prst u nju. Nadržena njegovim jezikom pica mi je poludjela. Iz nje se cijedio cijeli mlaz soka koji je on pohotno srkao u sebe. Ante mi je za to vrijeme trljao cice, grickajući mi bradavice. Uživala sam u svakom njihovom pokretu i dodiru, posjednuta na brkotovim širokim ramenima skoro dva metra iznad tla.

– Tucajte me, radite od mene što hoćete samo me dobro pojebite – zastenjala sam željna njihovih kita u svojoj pici i guzi.
Nije im trebalo dvaput reći. Skinuli su hlače i jakne pa su me polegli na njih. Mile mi je raširio noge, trljajući mi klitoris svojom velikom kurčinom.

A onda se svom snagom zabio u mene. Ugurao ga je odmah do jaja a mene je oblio takav užitak i slast da sam mislila kako sam negdje na sedmom nebu. Ta je kita bila toliko čekana i željena i bila je baš takva o kakvoj sam sanjala. Zacviljela sam od zadovoljstva, gurajući se guzovima još jače na njega. Spremno mi je uzvratio, nastavljajući se nabijati u mene još žešće i još brže. Bio je toplo i znoj se cijedio s naših tijela. U nosnicama sam osjećala kako oko nas lebdi onaj jebozovni vonj znojavih tijela i spolnih mirisa.

– Tako, jako, tako, tucaj me, jebi me – cviljela sam pod njegovim krupnim tijelom.
– A ti, daj mi ga u usta – pozvala sam Antu, željna debelog kurca u ustima.

– Evo ti ga mala. Cucaj ga – odgovorio je, kleknuvši mi pored lica.
Kakav užitak. Jedna kurčina se duboko zabijala u moju picu a drugu sam istovremeno mogla lizati. Mile me gnječio kao razjareni vuk, nabijajući se svom snagom po mom malom, nježnom tijelu. Osjećala sam kako mi se bliži orgazam a još mi je nedostajalo popunjenje moje guze. Izvukla sam Antinu kitu iz usta i gledajući ga ravno u oči rekla:
– Nabij mi ga u šupak. Želim vas obojicu u meni – zajecala sam od silne želje.

Mile se podigao i, prije nego je legao na leđa, još mi je jednom ugurao kurac u usta, tucajući me nakratko u grlo. Namazala sam mu kitu obilno slinom, on se polegao na leđa i ja sam se onda natakla na njega. Dok sam se nabijala osjećala sam svaki centimetar njegovog kurca kako prodire duboko u mene. Ante mi je prišao iza leđa i raširio mi guzove. Naguzila sam mu se još više, kako bi mi mogao bolje prići. Mile me je cijelo vrijeme nemilice nabijao na kitu, trljajući mi brčine po cicama. Osjetila sam kako mi Ante liže šupak, trljajući prstima po samom otvoru. Jezičina mu je palucala po anusu, vlažeći ga svojom slinom. To me napalilo do ludila. Pobojala sam se da bih mogla svršiti bez ičega u guzi.

– Naguzi me, stavi ga odmah u unutra, naguzi meee – očajno zavapih, van sebe od uzbuđenja.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Poskakujući na Miletovoj kiti osvrnula sam se iza sebe i vidjeh Antu kako čuči iznad moje guze, ciljajući svojim debelim kurcem moj anus. Dahtao je kao parna lokomotiva a po trbušini su mu se cijedile krupne kapi znoja.
– Jebi me u šupak, daj nabij ga – molila sam tog debeljka, sasvim pomahnitala, pred orgazmom.

Pročitaj i ovo:   Tamara, Dunja i 10 muškaraca: Nezaboravni grupnjak i perverzije koje su trajale danima

Gledala sam ga kako se priprema za tucanje mog šupka sasvim luda od želje za kurcem u guzi. Mile je nakratko stao s tucanjem i Ante se napokon svom snagom zario u mene. Preplavio me neslućeni val strasti. Dva tvrda kurca bila su duboko u meni, osjećala sam i ih svakim dijelićem svoje pice i guze. Zatvorila sam oči, prepuštajući se užitku koji se širio po cijelom tijelu.

Počeli su me tucati u ritmu, najprije polako, a onda sve žešće, prodirući u mene svaki put do kraja svojih batina. Mile me ščepao za cice, gnječeči ih grubo i jako, baš kako sam željela. Svi troje smo sve brže stenjali a moj se orgazam približavao sve više svakim novim ubodom njihovih kita. I onda je došao. Nisam se mogla niti željela suzdržavati. Vrištala sam kao luda dok sam se tresla u naletima orgazama koji su dolazili u valovima. Svaki sam val svršavanja dočekivala tako da sam se duboko nabilajala na kurčeve i tako val za valom sve dok nisam potpuno iscrpila svaki djelić svog prvog orgazma doživljenog s pravim kurcima u sebi. Bila sam zadovoljena i sva moja maštanja o starim kurcima iskusnih muškaraca bila su opravdana. I sada sam željela nagraditi moje lovce za to veliko zadovoljstvo koje su mi pružili.
– Izjebite me i svršite kako najviše volite – rekla sam im uz smiješak, frčući svoje male kečkice.

Mile se podigao na noge, vitlajući mi kurcem ispred lica. Brkovi su mu se tresli od uzbuđenja.
– Mala, iscijedi mi svu spermu u svoja usta – jauknuo je, drkajući mi ispred ustiju.
Zgrabila sam ga s obje ruke i stala ga sisati duboko i brzo, naslađujući se njegovim zadovoljstvom. Bila sam sretna da mu mogu pružiti zadovoljstvo kakvo je želio jer ga je i on meni maloprije dao. Nastavila sam si sve snažnije nabijati kitu u usta tako da je ubrzo počeo jaukati od strasti. Kad sam na jeziku osjetila njegove prve kapi sperme otvorila sam usta.

– Gledaj me dok me špricaš – mazno sam rekla, otvorivši spremno usta za mlazove njegove sperme.
Puknuo je kao čep i sperma se iz njegove kite izlila kao šampanjac. Izlijevao se u moja širom otvorena usta, špricajući mi po licu i sisama. Drhtao je i dahtao, stenjući od snažnog orgazma. Kad se umirio, okrenula sam se debeljku koji mi je pružio veliko zadovoljstvo tucajući me u guzu. I njega sam željela nagraditi za tu pruženu zadovoljštinu.
– Mala legni na leđa – naredio mi je, škripeći zubima, dok je slinom vlažio svoju kitu.

Legla sam poslušno i raširila noge, debeljko se nadvio nad mene, raskrečio mi sasvim noge i opet mi ga uvalio u guzu. Ooh, kako mi je godilo. Nabijao me snažno kao i prije a ja sam se pod njim savijala kao list, pritisnuta njegovom trbušinom.
– Svrši mi u šupak – rekla sam, grebući ga noktima po trbušini.
Više se nije mogao kontrolirati. Počeo me puniti, hvatajući me grubo za guzove. Jaukao je kao vuk, trzajući se u mene pri svakom novom naletu sperme. Napokon se i on umirio. Izvalio se na jakne pored brkatog, dahćući kao pas.

Ustala sam i obukla se. Nisam se htjela obrisati jer sam još jednom kod kuće željela zavući ruku u picu i guzu i osjetiti njihove sokove koji su ostali u meni. Oni su me gledali bez riječi. Popravila sam kosu i namjestila kečkice. Okrenula sam se i udaljila nekoliko koraka. Još sam se jednom osvrnula. Gledali su i dalje zabezeknuto u mene. Zavukla sam ruku u gaćice i polizala naš zajednički sok s prstiju, polako i jebozovno, tako da su im oči ispale dok su me gledali što radim. Ostavila sam svoje lovce tucače da se snebivaju nad time što se dogodilo u šumi i brzo se vratila do doma. Cure su bile zauzete ogovaranjima tako da nitko nije ni primijetio moje odsustvo.

Sljedećeg proljeća kada sam opet došla sama s roditeljima na izlet pronašla sam mjesto gdje sam se tucala s lovcima, međutim njih nije bilo. No, priuštila sam si na istome mjestu jedan dugi, jaki orgazam, prisjećajući se kako nam je lijepo bilo godinu prije i maštajući kako ću ih možda jednom ponovo sresti.

5860cookie-checkDva lovca na moju mačkicu