Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Zovem se Maja, imam 19 godina, moj tata je vlasnik fudbalskog kluba Vatreni iz Beograda. Mnogi za mene kažu da sam prepotentna kučka koja se kurči tatinim parama, a da li sam zaista takva videćete u nastavku priče.

Bila je nedelja, lep i suncan dan. FK Vatreni su igrali na svom terenu protiv nekog kluba iz centralne Srbije, kao i uvek tatina ćerkica tj. ja, sedela sam u prvom redu u dopičnjaku sa prekrštenim nogama i posmatrala fudbalere kroz zatamnjena stakla mojih naočara.

Vatreni tog dana nisu ispunili moja očekivanja, krajnji rezultat je bio 1:1. Rekla sam treneru da me vodi do igrača. Realno me je bolela pička za rezultat, htela sam samo da im održim predavanje, jer je svakog od njih moj tata dobro plaćao.

Uletela sam u svlačionicu i stala među izbezumljene igrače, neki su čak bili i goli jer su upravo došli sa tuširanja.

– Okupite se svi ovde! – zakreštala sam u svom stilu. Oni koji su bili goli sa poludignutim kitama, su krenuli da traže šorceve da se oblače ali sam ih sasekla novom drekom.

– Nema potrebe da se oblačite, ja znam šta je kurac!!!!

Okupili su se a ja sam stajala u sredini u ekstra kratkom miniću i na ogromnim štiklama, počela sam da sikćem.

– Nisam zadovoljna ovim što sam danas videla, zbog čega vas moj tata plaća!

Svi su ćutali pognutih glava …

– Zbog ovoga će te biti kažnjeni, svi spustite šorceve dole.

Počeli su da se gledaju ali su poslušali i jedan za drugim igrači su poskidali šorceve dok sam ja gledala kako im landaraju poluukrućeni kurčevi. Onda sam naredila golmanu da dođe i klekne ispred mene. Uradio je to bez pogovora, prebacila sam nogu preko njegovog ramena, pomakla tange u stranu i glasno mu naredila:

Pročitaj i ovo:   Najzad trojka - ja i kolega tucamo moju ženu

– Liži mi pičku, jer kada ne znaš da braniš onda ćeš naučiti da ližeš gazdarici pičku!

Golman je zavuko jezik u moju obrijanu ribicu i krenuo da mi rovari jezikom, držala sam ga za kosu i trljala se o njegovu facu.

– Vi ostali počnite da drkate, vi ste drkači, niste ekipa, zato drkajte!

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Gledali su kako mi golman liže pizdu i lagano su šetali kožicu na svojim kitama.

– Ti dođi ovamo! – dreknula sam jednom igraču ….

– Gde igraš, na kojoj poziciji?

– Ja sam napadač, gazdarice …

– E pa napadaču klekni iza mene i neka se tvoj jezik nađe u mojoj guzi!

Noga mi je i dalje bila prebačena preko golmanovog ramena i on mi je jezikom šarao po pici. Napadač je kleknuo iza mene, razmaknuo mi guzove i počeo da mi gura jezik među guzove i da me oblizuje, sada mi je jedan jezik bio u pici, a drugi u guzi, osećala sam se moćno.

– To! Ližite! Vi ste lizači guzica i pičaka … vi niste fudbaleri!

– A vi drkači, drkajte jače te vaše kurčine!

Uživala sam dok su me golman i napadač lizali a ja sam za to vreme posmatrala kako ostatak tima nadrkava svoje kurčine. A onda sam opet zasiktala …

– Neka sada dođe ko je postigao onaj jedan gol …

Izašao je jedan igrač i stao ispred mene, rekla sam mu da uzme stolicu i da sedne. On je to uradio, ja sam došla ispred njega i klekla sam … pogledala ga odozdo i rekla …

– Ti ćeš biti nagrađen jer si postigao gol, uživaj u nagradi …

Pročitaj i ovo:   Muž me napio i odveo u swinger klub

Uhvatila sam ga za kurac, prošetala sam mu kožicu nekoliko puta, a onda sam stala da mu jezikom oblizujem oko glavića. Počela sam lagano da mu ga pušim, igrač je zastenjao, osećala sam kako mu se kurčina kruti i povećava u mojim ustima.

– Ahh gaaazdarice ahh aaa – stenjao je igrač dok sam mu pohotno pušila kurac a svi oko nas, uključujući i trenera su nadrkavali svoje ukrućene kurčine i gledali kako pušim. Onda sam ustala, iz tašne sam izvadila kondom, navukla sam na njegov kurac, opkoračila ga i sela mu na kitu.

Ahhh to je taj osećaj, igrač me je dohvatio za guzove i počeo da nabija svoj otvrdli kurac u mene.

– Jebi jače – zasiktala sam i on je ubrzao ritam, nabijao mi ga je do muda i opet ga vadio, bližila sam se ograzmu i počela da mu naskačem jako na kurac.

– Tooo takoo jebi jako, golgeteru moj – siktala sam napaljena i samo na korak od svršavanja.

– A vi svršavajte po nama! – Vikala sam na ostale igrače.

Igrač koji me je jebao kao i ja bližio se vrhuncu, držao me za guzu i nabijao u brzom ritmu … aaaaahhhhhhha oboje smo zastenjali i počeli da svršavamo u isto vreme. Ja sam se grčila od orgazma a on je punio kondom u mojoj pici i tresao se i uvijao.

– Ostali igrači koji su drkali počeli su da svršvaju po nama, sperma je letela i prskala na sve strane i po meni i po golgeteru, bili smo totalno ulepljeni vrelom spermom. Ja sam lizala spermu sa njegovog lica i sladila se, a ekipa nije prestajala da prazni svoja muda po nama.

Pročitaj i ovo:   Ljetos smo probali seks u troje MMŽ i u četvero

Kada je sve bilo gotovo sa igračima sam otišla na tuširanje. Svi smo se tuširali, oni su me trljali i mazili a šta se sve dešavalo ispod tuša …

– Hmm možda vam i ispričam jednom.

885cookie-checkGazdina ćerka