Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

“Noćašnji izlazak bio je prava katastrofa!”, pomislih, čekajući noćni tramvaj, za kojeg sam već počela sumnjati da će se uopće pojaviti.

Frendica s kojom sam izašla ostala je u prepunom klubu na jarunskoj obali, igrajući se na terasi s noćašnjom lovinom, mlađahnim dečkićem kojem je trebalo najmanje dva sata da joj uopće priđe. Nisam ih htjela ometati svojim prisustvom, a pošto je lokal bio prepun nekakvih napuhanih kretena, koji misle da će jedno piće na njihov račun odmah raširiti moje noge, radije sam otišla, ne pokušavajući potražiti prijevoz u pravcu kuće. Prošlo je već više od jednog sata, a tramvaja niotkuda. Onako izazovno odjevena u lepršavu, ljetnu suknjicu i lagani topić, usko pripijen uz poveće sise, bila sam mamac za brdo pijanih debila koji su se u prosjeku svakih nekoliko minuta zaustavljali predamnom, nudeći mi siguran prijevoz doma. Spretno sam ih odbijala, znajući iz iskustva kako bi cijela priča mogla završiti, a uostalom bila sam i preumorna za navlačenje s nekim nepoznatim. Više nisam mogla izdržati stojeći na jednom mjestu pa sam se radije uputila pješice, iako sam znala da će me ubrzo popustiti volja za pješačenjem, jer živim skroz na suprotnom dijelu grada, tako da se nije bilo smisla pretjerano truditi. Auti su trubili, no na sreću nitko se nije zaustavio, hodala sam brzim korakom, pridržavajući si suknjicu kako ne bi previše lepršala oko bokova. Pored mene je odjednom počeo usporavati Passat, pravila sam se da ga ne primjećujem te još bržim korakom krenula dalje.

“Ej komad, ideš doma?”, začuh pomalo poznati muški glas iz automobila.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Dvoumila sam se bih li uopće okrenula glavu, no kad je doviknuo “susjeda, više me ne poznaješ?!” naglo sam se zaustavila te malo približila, kako bih bolje vidjela o kome se radi. Bio je to moj susjed iz ulice pa mi je laknulo znajući da ću si skratiti muke pješačenja do doma.

“Oh, bok!”, rekoh, dok mi je on ljubazno otvarao vrata svog novog automobila.
“Ajde uđi!”, veselo je nastavio. “Sigurno nije jednostavno hodati u tim visokim peticama.”
“Ma, navikla sam!”, samopouzdano odgovorih. “Veći mi je problem što hodam sama pa stalno strepim tko će se zaustaviti da me maltretira.”
“I onda eto mene”, s podsmijehom mi se obratio Krešo. “No, ne boj se, ja te neću maltretirati. Znaš da sam dobar dečko kojeg doma čeka žena s djecom”, nastavio je smiješeći se.
S Krešom se uvijek moglo opušteno razgovarati, a pošto ima tek tridesetak godina nema potrebe za neke formalne fraze.
“Takvi su najgori!”, vratih mu u zajebanciji, a na njegovo pitanje otkud idem započnem priču o dosadnom izlasku.
Stalno se smiješkao, više gledajući u mene nego na cestu ispred sebe; pošto se već dugo poznajemo nisam tome pridavala previše važnosti. Štoviše, nikada mi se nije niti pokušavao upucavati, iako je imao mnogo prilika za to prije nego što se oženio. Inače, Krešo je jako privlačan muškarac, a kao mlađoj susjedi uvijek mi se sviđao njegov iskusan šarm. Osam godina sam mlađa od njega, pa sam tu razliku u godinama uvijek smatrala glavnom preprekom boljem upoznavanju. Sad kad sam mu bila tako blizu ponovno osjetih veliku privlačnost, čak sam pomalo namjerno rastvorila prorez na suknjici kako bi mi gola noga djelovala izazovnije.
“Šteta što je oženjen”, pomislih u sebi. “Sad kad sam napokon s njim nasamo ne mogu ostvariti svoje mladenačke maštarije.”
“Nego, otkud ti tako kasno?”, upitah ga, pokušavajući prizemniti svoje odlutale misli.
“S posla, znaš da radim na Jarunu. Inače ne ostajem ovako dugo, no danas je bila strašna gužva. Baš mi je drago što sam te sreo!”, veselo je nastavio, proždirući me svojim jebozovnim tamnim očima.
Ubijao me taj njegov pogled i jedva sam progovorila:
“A ja sam baš imala sreće što si naišao, poludjela bih da sam morala pješačiti do doma.”
Skrenuo je na benzinsku i ispričao se što će me nakratko ostaviti samu. Kad je izašao nabrzinu sam popravila push-up grudnjak i još više razdvojila proreze na šosu, kako bi noge došle do punog izražaja. Razmišljala sam o tome kako me pohotno gleda, pokušavajući zaboraviti na njegovu ženu pomisao na koju mi nije dozvoljavala da se skroz prepustim svojim skrivenim namjerama. Krešo se začas vratio, bilo je teško ne primijetiti kako su moje noge prvo u što je pogledao ušavši u auto.
“Imaš kompliment od dečka s benzinske, kaže da si jebeno zgodna!”
“Da?!”, nasmiješeno pogledah Krešu. “A što ti kažeš na to?”, zajedljivo sam upitala.
Upalio je auto te lukavo odgovorio:
“Složio sam se s njim.”
Priznajem da sam očekivala neki maštovitiji odgovor, no recimo da sam i s ovim bila zadovoljna.
“Smeta ti ako zapalim cigaretu?”, upitala sam, prekidajući pomalo neugodnu tišinu.
“Samo daj”, uzvratio mi je Krešo, tapšući me po goloj natkoljenici.
Sva sam se naježila od dodira njegovog snažnog dlana.
“Noge su ti hladne. Hoćeš možda da upalim grijanje?”
“Ma daj, pa rujan je!”, veselo mu odgovorih.

Pročitaj i ovo:   Umjetni potom pravi

Ponovno je premjestio dlan na moju natkoljenicu, te me brzim pokretima nekoliko puta protrljao gore-dolje.
“Sad je već puno bolje!”, rekoh, primajući ga za topli dlan.
Usporio je pokrete te nježno počeo gladiti moju ustreptalu kožu, zadirući dlanom dublje pod tanku suknjicu. Vozio je sve sporije i duboko sam se nadala da će napokon negdje stati kako bi se malo poigrali, ali od toga nije bilo ništa. Ruka mu je i dalje milovala moju nogu, no nikako se nije približavao ustreptaloj mačkici, koja je tako željno iščekivala njegovu pažnju. Dlan mi je pobjegao na njegovu ukrućenu kurčinu, koja se već snažno tiskala pod neudobnim traperom. Jednim pokretom sam mu otkopčala šlic i izvukla uspravnu batinu iz pretijesnih bokserica. Prstići su se čvrsto obavili oko napetog kurca i stali polagano natezati sklisku kožicu.
“Mislim da ne bismo smjeli”, odjednom se oglasio Krešo.
Čvršće sam uhvatila kurčinu u dlan i snažno ju protrljala.
“Ne sviđa ti se?”, upitala sam ga zavodljivim glasom i nastavila drkati žilavi ud.
“Strašno me uzbuđuješ!”, jedva je promrmljao, ispustivši nekoliko dubokih uzdaha.
“No, u čemu je onda problem?!”, zajedljivo ga upitah, spuštajući glavu pema dlakavom međunožju.
Naglo je zaustavio auto na obližnjem parkiralištu brzo zaboravivši na grizodušje i pogladivši me po glavi upitao:
“Hoćeš mi ga popušiti?”

Još sam nekoliko puta nježno nategla ovlaženu kožicu i zatim uvukla kurac duboko u usta. Krešo se uzbuđeno trzao po sjedalu, nabijajući mi svoj dugački bat prema grlu. Glatko mi je klizio po ustima, igrajući se s mojim rasplesanim jezikom. Nakratko sam ga izvukla iz usta i slinavim jezikom promasirala vreli glavić. Imala sam osjećaj da mu kurac naglo buja i postaje preobilan za moja ustašca. Grčevito sam ga uvlačila u usnu šupljinu, bolno šireći vilicu; pohotno se zabijao u mene, prisiljavajući me da ga cijelog progutam.
“Ahhh! To! Ahhhh! Ahhhh!”, uzdisao je Krešo, udarajući me svojom ogromnom kurčinom po usnama. “Kako si dobra! Cijelog ćeš me isisati!”
Zadovoljno sam ga uvlačila među stijenke skliskog grla, tiho mumljajući:
“Već dugo nisam imala nešto ovako veliko u ustima!”, dobacim Kreši koji je požudno grabio sise van iz grudnjaka.
Čvrsto ih je stisnuo u šake kad god bih ga naglo uvukla u usta. Pičkica mi se skroz namočila i snažno pulsirala, vapeći za ubodom tog golemog kurca.
“Voliš pušiti?!”, pohotno me upitao.

Pročitaj i ovo:   "Mrak" film

Boreći se s debelom zvijerkom u ustima jedva sam promrmljala “da” te ga nastavila silovito ubacivati prema grlu, pokušavajući uhvatiti Krešin ritam. Vilica mi je postajala sve teža i bolnija, no Krešo je i dalje nasilno gurao kurčinu u moja usta, divljački se igrajući s nabreklim sisama.
“Ahhh! Ahhhh! Ohhhhhh!”, sve je glasnije jecao, zavlačeći ruku pod moje mokre gaćice. “To! To! Usisaj ga dublje! To! Sviđa mi se kako ga pušiš! To! Još! To!”
Prstići su mi pomahnitalo navlačili kožicu na žilama izbrazdanog kurca; uživala sam spremajući ga u usta, bio je tako sočan i nadmoćan, uistinu kurčina za pamćenje. Grubo mi je ugurao dva prsta u pičkicu, razdirući mi uski otvor. Sva sam se zajapurila od razuzdane igre s njegovom neumornom batinom, kosa mi se potpuno raščupala, više nisam vidjela ništa osim tog masivnog ljepotana koji mi se sve grublje zabijao među usne. Jedva sam čekala da mi usta preplave obilni mlazovi sperme koji samo što nisu potekli iz nabujale, pulsirajuće kurčine. Pomalo sam izgubila ritam kad mu je počeo zvoniti mobitel, no brzo sam ga ponovno uhvatila. Mislila sam kako se neće javiti, no ekspresno je dohvatio mobitel nastavljajući me lupkati debelim prstima po vreloj maci. Nisam se dala smesti te sam se i dalje nastavila hrabro boriti s okrutnom zvijeri, grickajući joj povremeno nabrekla jaja.
“Evo sad sam doma”, isprekidanim glasom je objašnjavao Krešo.
Uvukla sam ga što sam dublje mogla u izvježbano grlo, glasno je zajecao naglo prekidajući razgovor.
“Luda si! Ahhh! Ahhh! Ahhhh! Svršit ću! Ahhhh!”, stenjao je, nasilno me udarajući prstima po raširenoj pičkici.

Sperma je eksplozivno počela prskati u moja žedna usta, pohlepno sam ju gutala, isisavši je do posljednje kapi. Lagano mi se smirivao među usnama, izvukla sam ga van i slasno oblizala osjetljivi glavić.
“Uživala sam u toj tvojoj pohlepnoj kurčini!”, dobacih zadihanom Kreši, koji se umorno izvalio na sjedalo.
“Čuj, nadam se da se nećeš ljutiti ako te sada odbacim doma. Rado bih se ja još igrao s tobom, no ne da mi se svađati sa ženom!”, dodao je Krešo, zakopčavajući hlače.
Nezadovoljno sam ga pogledala tek mu hladno rekavši:
“Ok!”
“Daj da ti zakopčam grudnjak”, ljubazno se ponudio.
Nekoliko puta me je zahvalno poljubio u vrat, došapnuvši mi na uho:
“Pozoveš me sutra k sebi na kavu?”
Malo sam se odobrovoljila i gladeći ga po kurcu odgovorila:
“Samo ako obećaš da ćeš isključiti mobitel!”
Kroz smijeh je dodao:
“Vjeruj mi! Imat ćeš me koliko god poželiš!”
I doista je bilo tako.

983cookie-checkGladna dobrog pušenja