Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Ljetni godišnji odmor supruga i ja često smo podijelili u dva dijela. Veći dio odmora provodili bi na moru kupajući se na divljim plažama potpuno goli. Osim užitka, razlozi za to su zdravstvene prirode. Od kad moja draga sunča svoju picu nema više nikakvih problema s urinarnim traktom. Drugi dio odmora, koji se odmah nastavlja na onaj na moru, provodimo u gorskim krajevima. U nastavku ću opisati jedan događaj iz tog dijela odmora, a desio se pred nekoliko godina.

Provodili smo se u Gorskom kotaru na čistom zraku šetnjama tijekom dana i strastvenim seksom na večer u našoj hotelskoj sobi. U kasnije doba noći nekoliko puta smo se ševili na balkonu sobe. Ona bi se sasvim gola nagnula preko ograde, a ja bi u nju ulazio odostraga ili bi mi sjela na kitu na balkonskoj stolici. Opasnost da nas neko vidi nije bila velika, ali mogli su nas lakše čuti, jer je moja žena dosta bučna kad doživljava vrhunac. Morao sam joj rukom prekrivati usta. Pomisao na večernju jebačinu izazivao bi napaljenost kod moje drage tijekom većeg dijela dana. Pičkica bi joj stalno bila mokra i tražila je da ju prstima trljam u svakoj pogodnoj prilici, a znali smo se i pojebati u nekoj šumi, onako na brzinu. Osim šetnji i seksa znali smo se nekad i okupati u nekome prirodnom vodotoku, jer bilo je jako vruće.

Vozeći se uz rijeku Kupu primijetili smo jedno mjesto gdje je rijeka, zbog prirodne prepreke stvorila malo jezero, a i prostor oko jezera bio je pristupačan. Cesta uz rijeku bila je na priličnoj visini, ali otkrili smo šumski put koji se spuštao prema rijeci. Na kraju tog puta bilo je proširenje na kojem se moglo parkirati nekoliko osobnih automobila. Parkiralište je bilo zaklonjeno grmljem. Tad tamo nije bilo nikoga. Parking je bio tridesetak metara udaljen od jezerca. Izašli smo iz auta, skinuli se goli To smo radili uvijek kad bi to bilo moguće, uzeli par stvari i krenuli prema jezercu. Smjestili smo se u stolcima, koje smo donijeli, hladili se u dosta hladnoj vodi i uživali. U jezercu se baš nije moglo plivati, bilo je premaleno za to, ali moglo se potopiti u vodi i odagnati vrućinu.

Gore po cesti nije bilo nekoga značajnijeg prometa. Nakon nekoliko sati uživanja čuli smo da se neki automobil spušta po šumskoj cesti. Po zvukovima zatvaranja vrata zaključili smo da su se parkirali negdje pored nas. Moja žena se prvo pokrila ručnikom da sakrije svoju golotinju, jer odjeću smo ostavili u autu, ali je ubrzo odbacila taj ručnik uz tihi komentar,

– Ko ih jebe!

Ja sam zadržao ručnik na strateškom mjestu. Iz grmlja su izašla tri mlađa momka. Razgledali su okoliš, a naravno da su pogled najdulje zadržali na golom tijelu moje žene. Ona, iako već u kasnim četrdesetima, svojim je oblinama izazivala grješne misli kod muškaraca. Grudi su joj se objesile nakon porođaja i nikad nisu bile posebno velike, solidna trojka, ali najbolji dio na njoj je poveća okrugla i čvrsta guza koju dečki još nisu vidjeli, jer je sjedila na stolcu. Lijepo su se vidjele uređene dlakice iznad pice. Nisam htio da se potpuno obrije, ovako sa uređenim dlakicama mi je puno više seksi kad se pokazuje gola na plaži.

Pročitaj i ovo:   Vezana za krevet i jebena u sve rupe u svim mogućim varijantama

– Gospođa uživa u suncu i prirodi, a mi uživamo u pogledu na gospođu, – obrati se jedan od momaka.

Ona nije ništa odgovorila.

– Nadam se da vas ne smeta naša prisutnost i pogledi, – nastavi ovaj.

– Da me smetate ne bi ostala ovdje kad ste došli već bi se pokupila i otišla.

Kod jednog od dečki primijetilo se da mu se digao od pogleda na moju golu ženu, jer imao je samo bokserice na sebi.

– Dopustite da se i mi malo osvježimo, ovo je zaista lijepo mjesto.

Po pogledu moje žene vidio sam da se strahovito napalila. Kako i ne bi, bila je gola pred trojicom seksualno izgladnjelih mladića koji su ju proždirali pogledom i sigurno su zamišljali kako bi pojebali tu rasnu stariju koku. Meni je kara stajala kao jarbol sakrivena pod zgužvanim ručnikom. Strahovito me palila ta situacija nabijena erotikom.

Dečki su se okupali, naravno u gaćicama, ali dvojica nisu mogli skriti erekcije. Poslije osvježenja vratili su se na svoja mjesta i promatranje gole nimfe. Kako je sve to dosta potrajalo, a vrućina je bila nesnosna moja se žena digla sa stolca i krenula prema vodi. Čuo se uzdah kad im je okrenula leđa i pokazala svoju seksi guzu. Očito je to za njih bilo previše. Jedan joj se pridružio u kupanju. nešto su pričali, ali to nisam mogao čuti od šuma vode. Imao sam dojam da ju dečko dodiruje, a možda i ona njega. Kurac mi je htio probiti ručnik od pomisli da moja žena drka tom mladiću pod vodom, a on joj prstima ulazi u pičku. kad je izašla iz vode prišla mi je i rekla,

– Ovi neće otići dok me ne pojebu. Mislim da je najbolje da ja to odradim, jebati se znam. Ti ćeš također doći na svoje, konačno ćeš vidjeti kako puno mlađi muškarac jebe tvoju ženu, govorio si mi godinama da ti je to velika neispunjena želja.

– OK draga, mislim da je to najbolje i da ćemo na taj način izbjeći svaki incident. Uvjeren sam da ti to neće biti teško i da ćeš uživati.

Strgnula je ručnik s mene i svi su mogli vidjeti koliko sam napaljen što će mi ovi jebati ženu. Seks na otvorenom mi je uvijek bio posebno uzbuđenje pa i kad sam to radio sa vlastitom ženom. Prišla je momcima i nešto im rekla. Jedan je spustio gaće. Kita mu je spremno iskočila uperena u nju. Spustila se, uzela kurac u obje ruke, povukla kožicu i poljubila mu glavić. Dečko samo što nije bio u ekstazi. Onda mu je jednom rukom milovala jaja, a drugom nadrkavala kurac. Jedan od dečki je izvadio svoju kitu i počeo drkati. dobacio mi je,

Pročitaj i ovo:   U sauni je dobila moj i još jedan veliki kurac

– Kako ti se digla kita stari, pali te da ti jebemo ženu, ha? Pa nemaš ti uopće loš kurac. Vidim da je tvoja žena navikla na seks visoke klase. Ne brini zadovoljit ćemo ju.

– Dečki, nemojte ju bez kondoma, – doviknuo sam im.

– Što ti misliš stari da smo mi očekivali da ćemo uz put naći rasnu pičku željnu kurca pa da smo ponijeli kondome. Ne brini, zdravi smo i nećemo svršavati u nju, točnije u pičku, a ovaj put ćemo joj poštediti guzu.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Moram priznati da me je to još više napalilo, sama činjenica da će moju ženu jebati tri gola kurca. Nisam mogao više izdržati i uhvatio sam se za kurac i malo ga potegnuo.

– Slobodno drkaj stari. Žena će ti biti dobro pojebana i da znaš, sama je to zaželjela.

Moja draga je već žestoko pušila dva kurca. Kad je jedan počeo svršavati nije joj dopustio da makne glavu, već se ispraznio u njezina usta. Zagrcnula se i zakašljala. Otišla je u jezero isprati usta. Dok je bila onako sagnuta nad vodom prišao joj je drugi, naciljao pičku i ubacio svoj kurac u nju do jaja. Čuo se njezin vrisak zadovoljstva. Počeo je nježno pumpati i lagano ju jebati.

– Jeli ti ovo lijepo, – pitao ju je.

– Divno je, nemoj stati, samo nastavi ovako.

Do sad nisam baš obraćao pažnju na trećeg momka, koji je još bio u gaćama. Tek sad sam shvatio da on snima cijelu situaciju.

– Dečki, budite fer. Dobili ste pičke i sve što želite, nemojte snimati molim vas.

– Ne brini stari. Cijenimo mi što dobivamo i nismo neki mangupi koji će to zloupotrebljavati. Želimo se nekad podsjetiti do sad najbolje jebačine u našem životu i u hladnim zimskim danima zagrijati si atmosferu kad budemo suha kurca. Ostavi nam mail adresu pa ćemo ti poslati snimku.

Onaj, koji je guzio moju ženu uz jezero, nije više mogao izdržati. Izvadio je kurac iz njezine pičke i svršio joj po guzi. Oprala je guzu i pičku i sjela da se malo odmori. Sise su joj se napele, bradavice iskočile, izgledala je kao prava svaka nedavno pojebana žena. Prizor za dečke bio je fantastičan. Lagano su si potezali kare, jer atmosfera je bila jako napaljiva.

– Jesi se kad jebala ovako, – upitao je jedan.

– Sa više muškaraca i pred mužem nisam, ali na otvorenom jesam.

– Jesi kad prevarila muža u braku?

– On sve zna pa ne znam da li je to onda prevara.

– Kako je reagirao kad je saznao da si dala pičke drugome.

– Trenutno mu se digao kurac i morala sam ga zadovoljiti. To sam učinila sa zadovoljstvom, jer seks je tad bio fantastičan.

Pročitaj i ovo:   Tucali su me najbolji drugovi moga dečka na žurci

Nisam mogao više izdržati od vrućine, što zbog visoke temperature zraka što zbog užarene atmosfere pune bludnog seksa. Krenuo sam prema jezeru da se osvježim. Kurac mi je stajao horizontalno što su dečki popratili smijehom i komentarom.

– Pogledaj svog dragog koliko je napaljen što smo mu izjebali ženu, a još nismo završili. Daj ga smiri jadnika, vidiš da želi umočit tamo gdje smo nas dvojica nedavno bili.

Prišao sam ženi čija usta su spremno dočekala moj kurac. Nježno mi ga je pušila. Nakon kraćeg vremena tiho mi je rekla,

– Ja bi se jebala. Ne znam što mi je, ali strahovito sam napaljena. Želim tvoj kurac pred njima i to onako kako se mi najčešće tucamo.

Znao sam što želi, povukao sam prostirku na ravni dio terena i legao na leđa. Opkoračila me i naglo se natakla na kurac. Dala si je oduška žestoko se nabijajući ispuštajući zvukove žene u žestokom parenju. Nisam mogao izdržati, svršio sam u nju. Neka bude što ima biti. Mislim da joj je bilo drago da ga nisam izvadio prije špricanja.

Koji jebački dan, pomislio sam. Bezazleno egzibicionističko kupanje dovelo je do toga da se moja žena kreše s potpunim neznancima i povrh svega uživa primati mlade i tvrde kurce. Na kraju se nas dvoje jebemo pred tim dečkima i priređujemo im pornić u živo.

Dečki su se obukli i vidim spremaju se za odlazak.

– Hvala vam za ugodno provedeno popodne. Gospođa je stvarno fantastična i možete zaista uživati u seksu. Ne brinite za snimku, ona je samo za nas i naše najuže prijatelje, neće se pojaviti nigdje. Ako želite snimku mi ćemo vam ju poslati.

Pružio mi je papirić i olovku da mu napišem e-mail adresu. Nakon pozdrava dečki su se pokupili i otišli.

– Čuj draga, jesi primijetila nešto?

– Što?

– Onaj dečko, koji je snimao, nije pokazao nikakav interes da te pojebe dok su ova druga dvojica uzeli seks sa velikom žlicom. To mi je čudno.

– Možda taj voli dečke. Budi sretan da si ti dobro prošao da tebe nije naguzio.

Mislim da bi mogla biti u pravu. Nakon nekoliko dana na mail mi je stigla snimka. Kad smo ju pogledali nismo mogli da ne ispraznimo svoj seksualni naboj koji je ona izazvala. Bila je to nebeska jebačina.

– Moram ti nešto priznati dragi.

– Što?

– Onaj seks uz rijeku. U početku mi je bilo nelagodno, ali kasnije sam neopisivo uživala. Nije tu stvar samo u akterima, jer probala sam ja razne jebače. Ona atmosfera, tvoja prisutnost i činjenica da gledaš dok me mladi dečki troše, to mi je bilo divno. Takvo nešto teško će se opet ponoviti.

17400cookie-checkGrupni seks sa neznancima na otvorenom