Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Kada dokone gospođe, ili preciznije rečeno, dame u zrelim godinama nemaju pametnijeg posla a uz to imaju viška vremena i dovoljno novca, izmišljaju načine kako da se dobro provedu. Tako je i moja poznanica Fanika došla na ideju da proslavi jednu godišnjicu. Naime, odlučila je da proslavi godišnjicu razvoda. Prošlo je tačno deset godina kako se razvela i to joj je dalo povod da organizuje proslavu tog događaja.

Mene je nazvala naša zajednička prijateljica Matilda i obavestila me kako moram u subotu, obavezno, da dođem na spomenutu proslavu. Slatko sam se nasmejala toj luckastoj ideji, ali kako nisam imala ništa u planu potvrdila sam svoj dolazak. Dobro sam znala da će to biti skup napaljenih žena koje su sve mahom prešle četrdesetu godinu života, a neke i pedesetu.

Idućeg dana nazvala sam Faniku. Zanimalo me koliko je prijateljica i poznanica pozvala. Trebalo je da nas bude oko petnaestak a možda i više. Većina su dame koje su udate pa imaju obaveze i verovatno neće moći da dođu. Nabrojala mi je na koje sve žene računa da će doći. Zaključila sam kako većinu poznajem. Neke više a neke manje. Ali, to nije bilo ni bitno.

Proslava je trebalo da se održi u jednom motelu nadomak grada. U ovoj priči namerno neću spominjati ime motela jer možda neko od muževa mojih poznanica pročita ovu priču pa se seti da je njegova žena te subote bila tamo. Stigla sam, zajedno s Matildom, u tačno dogovoreno vreme. Parkirale smo auto i krenule ka ulazu. Prošle smo kroz hol gde se nalazila garderoba i toaleti pa smo gurnule pokretna vrata i ušle u salu. Tu su oko spojenih stolova već sedile Fanika i desetak žena. Bile su dobro raspoložene i pozdravile su nas glasnim povicima. Odmah sam uočila da su sve dame jako lepo odevene, doterane i našminkane.

Moram malo opisati unutrašnjost sale. To gde smo mi bile je manja sala i tu se s desne strane nalazi dugački šank ispred kojeg su barske stolice. Čitav zid koji gleda napolje je zastakljen a na staklu se nalaze zavese. Iz te sale se ulazi u drugu, veću salu, u koju se skreće desno. Dakle, čitav taj prostor je u obliku slova “L”. Iz te veće sale se stepenicama dolazi u još jednu manju salu, na spratu. Ove dve sale u prizemlju, prema potrebi, mogu da se odvoje harmonika vratima koja se protežu čitavom dužinom. Sada su ta vrata bila delom zatvorena. Inače, čitav prostor je lepo uređen i ukrašen s mnogo cveća u betonskim žardinjerama. Odmah sam po zvucima muzike i glasovima zaključila da se u većoj sali održava neka malo veća proslava.

Srdačno smo se, Matilda i ja, pozdravile s prisutnim “devojkama” i zauzele svoje mesto za stolom. Konobar nam je odmah poslužio aperitive. Konobari su bili mladi i naočiti muškarci i odmah sam shvatila da ih Fanika dobro poznaje. Tokom večere primetile smo da je u onoj većoj sali neko mlado društvo. Naime, mladi momci i devojke prolazili su nedaleko nas na putu do toaleta ili do terase kako bi zapalili cigaretu. Pitale smo konobara i on nam je pojasnio kako tamo društvo slavi godišnjicu mature. Momci i devojke su bili tek nešto stariji od dvadeset godina i to je bilo lako da se zaključi. Naravno da su moje “matorkinje” odmah nanjušile mlado meso pa su već nakon prvih čaša ispijenog vina počele s bezobraznim komentarima.

Pročitaj i ovo:   Ogromna kurčina čika Miloša u ustima moje devojke

A kako je vreme prolazilo tako su i mladi momci, u prolazu, sve češće gledali prema nama. Fanika je bila jako dobro raspoložena i nije joj trebalo mnogo pa da počne da im dobacuje u prolazu. Kako su i oni konzumirali dosta alkohola ohrabrili su se pa su sve češće s nama komunicirali. Povremeno bi odlazile po dve-tri na terasu kako bi zapalile cigaretu. Počelo je lagano koketiranje i zafrkancija. Ubrzo je Fanika zamolila konobara da otvori jedan ostakljeni prolaz odmah iza našeg stola. Kroz taj prolaz moglo se takođe izaći na terasu. Znala je Fanika da će momci sada prolaziti uz nas.

Nakon nekog vremena trojica mladića su se smestili za naš sto. Insistirali su da nas počaste pićem. Naravno, nismo odbile. Uskoro su se toj trojici pridružila još četvorica. Nakon ispijenog pića i upoznavanja zaplesali smo.

Fanika se skroz razuzdala i bilo o čemu da je krenula priča ona bi je skrenula na jebačinu i seks. Naravno da se to mladim i napaljenim momcima svidelo.

Fanika je podigla suknju i pokazala ivice svojih čarapa zakopčane halterima. Sledeći njen primer i ostale žene su bezobrazno prebacivale nogu preko noge otkrivajući svoje butine. Momcima su oči bile kao sarme.

Vreme je brzo prolazilo i već je dobrano prošla ponoć. Većina je mladih otišla kući. Za našim stolom ostalo je osam mladića. I neke naše prijateljice su se pozdravile i otišle. Sada nas je bilo deset. Konobari nisu insistirali da se prazni sala. Prigušili su svetla, navukli zavese i zaključali vrata.

Trojica konobara bili su Fanikini poznanici, ali ne samo poznanici, barem su je dvojica od njih trojice pojebali.

Kako bi im se išlo kući, kada su dobili dobru napojnicu, a atmosfera je toliko uzavrela da su se u jednom trenutku Fanika, Denisa i Sanja izule, popele na sto i zaplesale. Hvatale su jedna drugu za guzove, primale za sise, jedna drugoj zadizale suknje otkrivajući gaćice…

To je dovelo do toga da smo se sve, dobrano opijene vinom, počele lascivno da se ponašamo. Gertruda je zagrlila Tinu i ugurala joj prst u usta što je sve prisutne odmah asociralo, a na što drugo nego, nego na pušenje kurca. Nije im trebalo dugo da tako napaljene jedna drugoj počnu da plaze jezik što je rezultiralo time da vlažni jezici počnu da im se dodiruju.

Vrlo dobro sam znala da mladim momcima kurčevi bubre i da su napaljeni preko svake mere.

A kada su Fanika i Sanja jedna drugoj počele da svlače garderobu, nekima od njih gotovo da su procurile sline. Obe su ostale u providnim kombinezonima a onda su skinule i grudnjake bacivši ih momcima. Usledio je vruć i vlažan poljubac. Jedna drugoj strasno su gurale jezik u usta i nisam sigurna da neki od prisutnih nisu već tada svršili. Fanika je Sanji gurnula ruku u gaćice a onda je i Sanja to učinila i njoj. Trljale su pičke i ljubile se kao da su same na svetu.

Kada je Fanika izvukla ruku iz Sanjinih gaćica svima nam je pokazala prste ruke dobrano natopljene sokovima Sanjine pičke. Uzela je salvetu sa stola ali pre nego što je obrisala prste preko njih je prešla jezikom što je kod prisutnih izavalo glasno odobravanje i oduševljenje. Sanja je, ne želeći da Faniki ostane dužna, svukla njene gaćice. Fanika se nije protivila. Uskoro su svi imali priliku da vide njene crne gaćice natopljene sekretima iz njene pičke.

Pročitaj i ovo:   Priznala je i drugu prevaru

Sada je Fanika počela da insistirati na tome da sve zajedno skinemo gaćice. Krenula je od jedne do druge i podizala nas sa stolica. Mi, koje smo bile jače napaljene to smo odmah prihvatile, a one koje su oklevale uskoro su morale da popuste jer smo nas dve-tri bile toliko uporne i agresivne da nisu imale izbora. Uskoro su po podu, stolicama i stolovima bile razbacane, gaćice, grudnjaci, ali bilo je i čarapa i haltera. Klinci su se napalili i trljali svoje kurčeve. Jedan od njih, Miljenko se zvao, molio me da mu svoje gaćice poklonim za uspomenu. U stvari, nisam imala ništa protiv ali pre nego što sam bilo šta rekla Fanika se umešala u igru. Rekla mu je kako može da uzme moje gaćice ali neka nam pokaže svoj kurac i neka ga izdrka po gaćicama. Mislila sam da će mu biti neprijatno, ali on je bez problema izvadio svoj kurac i počeo da ga drka iznad mojih gaćica. Žene su vriskale od oduševljenja.

Gledala sam njegov mladi nabrekli kurac i naravno da sam se napalila. Levom rukom sam ga uhvatila za guzu nežno je masirajući. Desnom sam ga uhvatila za jaja.

Stisnula sam mu jaja nežno, dva-tri puta i to je bilo dovoljno da pukne i da počne da svršava. Držala sam mu kurac dok je sperma šibala. Prva dva-tri mlaza sperme odleteli su valjda tri-četiri metra daleko. Vriska žena dala je do znanja da je i njih poprskao. Ostatak sperme izbacio je na moje gaćice.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Konobari su videli da stvari polako izmiču kontroli pa su nas pristojno zamolili da ispijemo piće do kraja, odbučemo se i napustimo lokal. Ali nama se sad nikako i nikuda nije išlo. Kristina i Zrinka pozvale su taksi i one su nas napustile. Nama ostalima, kako rekoh, nije se odlazilo. Ipak smo nevoljno počele pripreme za odlazak ali napaljene matorkinje nije lako samo tako otkačiti. Svetlana se oteturala, jer bila je prilično pijana i doslovce se teuturala, do konobara kako bi ga zamolila da nam da još malo vremena. Plazila je po njemu a on se baš i nije previše branio. Raskopčala mu je košulju, potom spustila pantalone i gaće. Pridržavajući se za njega kako ne bi pala, spustila se na kolena. Na radost svih prisutnih počela je da mu puši kurac.

To je naravno bio znak za nas ostale da se latimo posla. Fanika je bez puno priče raskopčala pantalone prvome dečku do sebe. Sedila je pored njega i trenutak kasnije glavu je spustila u njegovo krilo. Dok sam ja s Miljenkom, koji mi se izdrkao po gaćicama izlazila na terasu, jer trebao mi je svež vazduh, videla sam Matildu kako s jednim dečkom izlazi u hol. Miljenko je bio opijen alkoholom ali i totalno zbunjen. Stajao je poput kipa dok sam mu raskopčavala pantalone. Spustila sam mu pantalone do članaka. Kurac mu nije bio baš skroz dignut ali čim sam ga stavila u usta i prstom mu nežno protrljala šupak, kurac mu je zapulsirao puneći se krvlju. Gutala sam mu ga do jaja a on je stenjao toliko glasno da sam se uplašila kako bi ga lako mogao neko da čuje i u kućama udaljenim nekoliko metara.

Pročitaj i ovo:   Obradila sam tri Rusa mužu iza leđa

Moram priznati da je Miljenko imao prilično veliku batinu. Pička mi je bila pristojno navlažena i želela sam da osetim taj mladi kurac u sebi.

Ustala sam, zadigla suknju iznad kukova i bez puno priče naguzila sam se, raširenih nogu, preko jednog od stolova.

Miljenko se, držeći kurac u ruci, dogegao do mene. Naime, pantalone oko članaka smetale su mu pri hodu. Gledajući ga ispod ruke kako smešno hoda, crven u licu i s kurcem na gotovs, došlo mi je da se nasmejem. Zabio mi ga je takvom žestinom da sam imala osećaj kako mi je nabio u pičku i svoja jaja. Glasno sam vrisnula od boli i ugođaja koji su se izmešali i potresli moju utrobu.

Miljenko me jebao divlje i žestoko. Ta velika kurčina razarala me ali i vrlo brzo naterala da glasno svršim. Miljenko je ponovo glasno zastenjao i zabivši mi ga do jaja napunio mi pičku spermom. Gledala sam kroz prozor u unutrašnjost sale.

Miljenkov kurac još je bio u meni. Videla sam kako su konobari podigli s poda Svjetlanu. Usta i lice bili su joj zamrljani spermom konobara kojem je popušila kurac.

Svetlanu su dvojica konobara podigla sa poda, i doslovce odneli u prostoriju iza šanka. Oni su, dakle, odlučili da je pojebu i tu nije bilo nikakve pomoći. Lagano sam se delom okrenula na bok gornjim delom tela. Nežno sam rukom odgurnula Miljenka dajući mu na znanje kako je vreme da izvuče svoj kurac iz moje pičke. Shvatio je. Navukao je gaće i pantalone. Ja sam popravila suknju. Shvatila sam da je krajnje vreme da odemo. Krenula sam u salu ne mareći za to što mi se sperma cedi niz noge. Prišla sam Faniki koja je gotovo gola raširenih nogu sedela na stolici, pušila cigaretu i grlila jednog od mladih pastuva. Lice joj je bilo umrljano spermom. Primetila sam da sperme ima čak i po kosi. Zahvalila sam joj na pozivu i rekla kako odlazim. Privukla me k sebi i poljubila u obraz.

Prošla sam pored Tene koja je strasno pušila, valjda već sad treći kurac i izašla u hol. Pretpostavila sam da je Matilda sa svojim jebačem završila u jednom od toaleta, i bila sam u pravu. Sedela je na WC šolji i opsluživala dvojicu. Usta su joj bila puna sperme koju je ona spremno gutala. Treći mladić, posve go stajao je sa strane i fotografisao kako lik istresa spermu u Matildina usta pritom je lupkajući kurcem po isplaženom jeziku.

Povukla sam je za ruke i podigla na noge. Izvukla sam je napolje i navukla joj gaćice. Ona se samo smejala opasno se njišući i malo je trebalo da padne na mene. Uhvatila sam je oko struka i izvela na parking. Ubacila sam je u auto i napokon smo krenule kući. Već je počelo da sviće. Nisam ovakva mogla da odem kući. Uostalom, ionako sam morala da pomognem Matildi da dođe do svog stana. Kod nje sam se istuširala. Popravila sam šminku i krenulu ka svom domu. Naravno, bez gaćica koje su kao trofej završile kod Miljenka.

3643cookie-checkJebačina napaljenih matorki sa maturantima i konobarima