Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Sredina maja i prvi vreli dani. Vozim motor gradom i posmatram ženske u majicama, jedva su dočekale da se skinu i pokažu šta su celu zimu skrivale a meni u glavi odmah jebačina.

Reših da popijem kafu, pa pošto sam bio u blizini, svratio sam do moje prijateljice Branke, koja je živela sa ćerkom Zoricom, devojkom od 21 godine, koju je odgajila bukvalno preko jebačine. Naravno diskretne, jer i ja sam to jedva od nje saznao, ali meni nikako da dâ pičke. Branka je dobro držeća žena od 44 godine, nešto mlađa od mene.

Pokucao sam i ušao u stan, a Zorica mi se bacila u naručje. Meni je bilo nelagodno, iako je to radila stalno, ali ovoga puta je bila u tankoj majici na bretele i mini-suknjici od teksasa.
– Pa gde si? Što te nema dugo? – upitala je.
– Gde ti majka? – upitao sam i pogledom je tražio sedajući na stolicu.

Zorica mi je prišla i sela u krilo.
– Eno je u kupatilu. Nešto je danas nadrkana. Onaj njen šmugnuo opet sa nekom mlađom, a izgleda je nije pipnuo 15 dana. Sva je luda.

Meni je već bilo neprijatno, jer su mi njeni sisići zapravo sise, najmanje trojka, ispred očiju, a mala guza mi se vrpolji na kurcu koji polako počinje da se kruti, dok ona sedi na njemu.
– Hajde, ustani, neprijatno mi je. Mogu da ti budem ćale.

Podigao sam je iz mog krila, a ruka mi je zakačila njenu predivnu, tvrdu sisicu.
– Ne možeš da mi budeš ćale, nisi imao ništa sa Brankom, to znam.

Zatim mi je prišla i, kao, šapnula:
– Pipnuta nije 15 dana. 7 dana menzis, a osmi, kad je htela, onaj njen vrdnuo. Pre dva dana se javio da neće biti tu mesec dana. Imaš šanse.

U tom momentu je Branka izašla iz kupatila, isto obučena kao Zorica, i iznenadila se kad me ugledala.
– Idem ja, evo svira mi Džoni, doš’o po mene. Sad ti je šansa – šapnula mi je u prolazu i osmehnula se.
– Šta ti je rekla? – upitala me Branka.
– Ništa. Zajebava me kako sam toliko mator, da me ni matorke kao ti neće. Mora da mi nađe neku klinku, njenu drugaricu, da me protrese kaže.

Branka je sela preko puta mene na niski kauč, a suknjica joj se već podigla. A sise tek … Ah, sise … Četvorka-petica sigurno. Hoće da ispadnu iz majice. Noge je raširila tako, da jasno vidim bele gaćice.
– Šta si nešto nadrkana? Koji ti je kurac? – pravio sam se da nemam pojma o čemu se radi.
– Eh, da mi je barem neki …
– Pa, evo ti moj – rekao sam i raširivši noge uhvatio se za kurac, koji je već počeo da se diže.
– Sedi ovde pored mene – pozvala me je Branka.

Odmah sam prišao i već mi je ruka na sisi. nije se bunila. Sama je skinula majicu . Pomislio sam kako će ovo biti lako i počeo da joj ljubim bradavice, a ruka mi je sama krenula dole. Osetio sam da je počela da se pali.
– Aj skini se, da vidim kakav si potencijal – zatražila je iako me je već viđala u gaćama.

Pročitaj i ovo:   Znam da si mi jutros tucao kćer, sada sam ja na redu

Nije prokomentarisala ništa. Skinuo sam majicu, a ona je već svukla suknju. Izuo sam se i skinuo farmerke, a ona je već skinula gaćice. Onako gola je već polako drkala pičku. Svukao sam gaće i počeo i ja da drkam svoj polu-dignut kurac.
– Pa nisi loš za početak. Još ćemo ga mi podići.

Okrenula se i iz fioke komode pred kauča izvukla prsten.
– Uzmi ovo i navuci na kurac, da ne svršis brzo.

Pogled mi je pao na fioku u kojoj su bila dva vibratora.
– Zašto ih tu držiš? Zar se ne bojiš da će ih Zorica nađe? – pitao sam drkajući sve vreme ispred nje.
– Šta da ih nađe?! Pa, ona ih koristi. Pre neko veče sanjam da se jebem sa dvojicom i probudim se, hoću da poludim. Otvorim fioku, nema ni jednog. Kod nje u sobi vidim ona spava gola, pokrivena preko struka. Pogledam okolo, nema ih. Podignem čaršav, kad oba njoj imeđu nogu. Stisla ih. Ako ih uzmem, probudiću je, a njoj osmeh na licu. Možeš da zamisliš koje je imala zadovoljsvto sa dva odjednom. Šta sad je da radim … Setim se da u frižideru imam grčki krastavac. Uzmem ga, operem toplom vodom da ga zgrejem, pa u sobu. Legnem i počnem da ga uvlačim u pičku, a drugom rukom drkam klidžu. Mislim da sam svršila za manje od minuta, i to tako da sam usput i piškila, i to u mlazu. Strašno! To mi se nije desilo dobrih 15 godina.

Eeeej, pa ti imaš tako … imaš dobar potencijal … Još ću ja biti i dobro jebana. U tom momentu sam ja, koji sam sve vreme drkao kurac dok je pričala, postao svestan da nisam stavio prsten i da ću svršiti.
– Svršiću koliko si me napalila tvojom pričom.
– Nemoj u ruku, daj meni.

Njena ruka je već bila na mojim jajima i vukla me prema sebi. Nije ni prestajala da drka pičku. Osetio sam da ću svršiti i ugurao sam joj ga u usta. Samo što ga je obuhvatila usnama, počeo sam da svršavam. Punio sam joj usta, a sperma je curila iz usana na njene velike sise. Nešto je i progutala, ali je dosta izašlo. Onda ga je izvadila iz usta i zadnje kapi iscedila na sise.
– Uzmi ga u ruku i razmaži mi spermu po sisama, dok ja drkam – naredila mi je.

Što volim kad mi kažu šta da radim! Poslušao sam je i počeo da je mažem, dok je ona drkala i uživala. Nisam mogao više da stojim i srušio sam se pored nje. Počela je da se smiruje.
– Pošto si ovako brzo svršio, sada moraš da odradiš kaznu. Dođi i poliži mi pičku.

Već je počela da se namešta u ležeći položaj i da širi noge, ali ni jednog trenutka nije prestajala da drka.
– Biće mi zadovoljstvo da ti je poližem. Taman da se malo odmorim, da bi mogla da mi ga digneš za jebačinu. Mi stariji moramo malo da pauziramo između dve jebačine – rekao sam joj uz smešak.

Inače mnogo volim da ližem pičku, to mi predstavlja zadovoljstvo.

Pročitaj i ovo:   Senkina ljepljiva pica

Kada sam se nameštao, dohvatio sam iz fioke jedan vibrator, a drugom rukom sklonio njene ruke sa pičke na sise.
– Sad je preuzimam. Ti gnječi sise.

Počeo sam da je ližem, dok sam joj vibrator polako gurao u pičku. Dugme sam odmah okrenulo na najbrže. Odmah je reagovala, što na moj jezik, što na vibrator, i počela da meša. Ubrzavala je ritam. Vibrator je radio svoje, a ja sam mu pomagao jezikom. Odjednom sam osetio njen grč, a zatim i toplu tečnost po jeziku i licu. Ona ispustila je urlik, a mlaz tople mokraće me zapljusnuo po licu.

Zbunjen, počeo sam da lapćem jezikom, a ona je u naletima štrcala i pišala po meni. Uhvatio sam sebe da me to pali. A oonda je prestala i polako se smirila.
– Joj, izvini. Nisam znala da ću opet … Izvini.
– Što se izvinjavaš? Pa i meni je prijalo, čak mi se sviđa – bio sam iskren. Stvarno mi se svidelo, a i kurac je počeo da mi se diže.

– Hoćemo li da nastavimo? – upitao sam je stavljajući njenu ruku na svoj probuđeni kurac.
– Ajmo u sobu, da Zorka ne bane.

Ustala je držeći me i dalje za kurac i povela me u sobu. Legla je na leđa i odmah ga strpala u usta.

– Čekaj da navučemo prsten, da ne bude ko prvi put.

Navukla ga je tako stručno, skroz do jaja, i nastavila da ga diže ustima i jezikom.

Već se dobro bio podigao, kada ga je izvukla iz usta i pokazala kako hoće da je jebem.
– Jebi me prvo sa mojim nogama na tvojim ramenima, a posle ćeš zguza.

Dok je govorila, ja sam joj već prišao i nije ni završila, a ja sam joj ga već uterao. A unutra vrelo … Činilo mi se da će mi izgoreti kurac.

Počeo sam da je jebem prvo sporo, pa sve brže, a ona je samo jecala. Počeo sam i da osećam prsten, stezao me i nije mi davao da svršim. Odjednom je rekla:
– Hoću zguza. Hajde – nežno me odgurnula i okrenula se – Jebi me prvo u pičku, a posle u guzu. Imaš prsten, ne boj se, nećeš svršiti.

Što volim kad mi kažu to. Još se više napalim. Uvukao sam joj u pičku i krenuo sa jebanjem i jednim mojim pokretom, pri kom je moja žena uživala i uvek svršavala u serijama. Dok joj ga uvlačim i izvlačim, ja mešam. Meša i ona, ali ta dva mešanja kada su u ritmu, oboje uživaju, a naročito ona.

Mešao sam i uvlačio i izvlačio, tako da je on širio pičku iznutra, a ona jecala. Leđima smo bili okrenuti vratima od sobe.

Jebačina pred gledaocima

Jebačina pred gledaocima

U momentu sam osetio da neko stoji na njima. Okrenuo sam se i ugledao Zoricu. Bog zna koliko je tu stajala. Dugo sigurno, jer sam primetio da joj se podignute bradavice ocrtavaju na majici. Šta sad? Gledala me je pravo u oči. Prineo sam prst na ustima u znak da ćutim. Blago je klimnula glavom, a ja sam nastavio da jebem Branku. Kada sam već imao takvu publiku, bio je red i da se pokažem.

Nastavio sam još dublje da ga uvlačim, a Branka je ječala i uživala.
– Hajde malo u guzu – kroz jecaj me je molila Branka. Izvukao sam ga i pogledao Zoricu. Gledala ga je raširenih očiju. Jednom rukom je podigla suknjicu, a drugom već drkala pičkicu. Pljunuo sam u ruku i razmazao po kurcu gledajući u Zoricu. I ona je uživala u tom prizoru.
– Hajde … Jebi me … – jedva čujno je izustila Branka.

Pročitaj i ovo:   Mamica treba debelog i tvrdog kurca dok joj je muž na terenu

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Polako sam joj palcem raširio otvor i odmah polako počeo da uvlačim kurac. Sve vreme sam gledao u Zoricu. Kako sam ga dublje uvlačio, Zorica je sve više širila oči, a Branka sve više jačala i jecala. Jebao sam je u guzu polako, bez žurbe, povremeno gledajući u Zoricu, koja nije odvajala oči od nas. Povukla se malo u hodnik, da je možda Branka ne vidi, ali nije prestajala da drka pičkicu. Ja sam mogao da je vidim. Od tog silnog jebanja i uzbuđenja što nas Zorica gleda, osetio sam da ću svršiti. Izvukao sam ga iz Brankinog dupeta i brzim pokretom svukao prsten, a onda joj zavukao u pičku.
– Jebuljko, gde hoćeš da svršim? – pitao sam Branku.
– Igore, na dobrom si mestu … Naaaapuni me!

Zajedno smo svršavali. Pogledao sam prema Zorici, još je stajala naslonjena na okvir vrata. Brzim pokretom glave sam joj dao znak da ide, ali ona je još stajala, gledala i drkala pičkicu.

Branka je u tom trenutku pala sa kolena na krevet, a ja sam se stropoštao na nju, dok je kurac i dalje bio u pički. Ležali smo tako neko vreme, kada se ona izmigoljila ispod mene i rekla mi:
– Dobar si. Mislila sam matorac od pedeset, pa ne može. Zato sam te i odbijala i samo ti dopuštala da mi ljubiš sise. Sad ih nisi ni pipnuo.
– Jeste moj kurac u prvom svršavanju. Bolje je to, nego ruke – rekao sam na šta smo se oboje nasmejali.

– Da te pitam nešto. Ovde si se sigurno jebala mnogo puta. Da li vas je nekad Zorica uhvatila?
– Nikad. Ali sad mi se, mislim, učinilo da nas je posmatrala. Pa i neka je, imala je šta i da vidi … I da nauči šta je prava jebačina.
– Šta bi uradila da nas je uhvatila?
– Hoćeš da kažeš da nas je videla?

Već je bila u sedećem položaju, a sise su od uzbuđenja počele da joj se podižu i spuštaju. Mislio sam da će mi se ponovo dići, ali i dva puta za ovo kratko vreme je bilo dosta. Trebalo bi mi malo duže.
– Ne. Nisam je video. Ali, stvarno, šta bi radila?
– Nikad nisam razmišljala, ali pošto si joj upravo jebao mamu, to znači da si član porodice, pa bih je pozvala da gleda.

– A da nam se pridruži?
– Pa, ne znam … Možda, ali mislim da ne bi prihvatila.
– Hoćeš da probamo? Za mene bi to bilo zadovoljstvo.
– Ne znam. Bilo bi bolje kad bi bilo spontano.

Prekinuo sam razgovor, i ovako sam dosta izvukao. Namestićemo valjda jednom tu “spontanost”.

9410cookie-checkJebačina pred gledaocima