Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Ta čudna igra istine počela je jedne mirne večeri na ostrvu Ios gde su, kuma moje supruge Ivana i njen suprug Igor, posedovali kuću. Svakog leta smo se sastajli tamo, četiri para plus klinci. U stvari sastajali smo se tamo zahvaljujući druženju naših supruga još iz studentskih dana.

Moja žena Maja, Ivana, Milijana i Sandra su ostale prijateljice do današnjih dana, što je uslovilo da se muški deo prilično dobro međusobno složi. Pomenute večeri dame, koje su bile u drugoj polovini tridesetih, odlučile su da ostanu na terasi, igraju malo lore i popiju bocu crnog vina.

Klinci su spavali a nas četvorica smo izašli do jednog kafića. Niko ne bi znao o čemu su pričale naše lepše polovine da mene nije zabolela glava i da nisam odlučio da se vratim. Ušao sam na glavni ulaz kuće i nisam palio svetlo. Samo sam legao na krevet i čuo Ivanin glas odozdo, kroz otvoren prozor.

– Igramo onda. Koja izvuče najmanju kartu priča nam svoj najperverzniji doživljaj. Muževi se naravno ne računaju.

Sve su se kikotale i odobravale a ja sam se najtiše moguće smestio u fotelju kraj prozora. Noć je bila tiha i čuo sam šuštanje karata dok ih je jedna od njih mešala. Nekoliko sekundi kasnije Ivana je rekla:

– Koja sam srećnica. Dvojka.

Ostale su se ponovo zakikotale i tada je moja Maja upala.

– Pa tvoja je ideja. Red bi bio da budeš prva.

Ivana je te godine napunila četrdeset. Bez obzira na to uveravam vas da se radi o izuzetno lepoj i zgodnoj ženi. Imala je lepe plave oči, lepo lice, smeđa kosa padala joj je na ramena. Njene sise bile su nešto sa čega nisam mogao da sklonim pogled.

Velike, okrugle, a krupne bradavice oukružene širokim braon aerolima su često pretile da probiju tanku tkaninu njenih poluprovidinih bikinija. Bile krupna, ali ne debela. Dupe joj je bilo čvrsto a noge izuzetne. Bila je arhitekta, vrlo cenjena u svom poslu i sjajno je zarađivala. Njen suprug je bio trener nekog vaterpolo kluba u Italiji gde je završio svoju karijeru vaterpoliste. Živeli su u Milanu i dobro im je išlo. Ivana je bila ponosna majka dečaka i devojčice i uvek je delovala elegantno i ozbiljno, čak uzdržano. Nisam mogao da je zamislim u nekoj perverziji.

– Igor je bio na putu sa ekipom, a meni je crkao bojler u kupatilu. Dogovorila sam sa majstorom da se pojavi tog dana u vreme moje pauze i tada sam stigla kući. Već odavno sam merkala tog tipa. Snažan, potpuno ćelav, negde pri kraju dvadesetih, ma ogroman. Obično je dolazio da nam popravi neki od uređaja koji su odbijali da rade.

Igor ga je dobro poznavao i koliko sam shvatila on je radio na održavanju bazena gde je Igorov klub igrao utakmice. Tip da se upiškiš kad ga vidiš. Klinci su bili u školi i bila sam sama sa njim u kući. Nazvala sam Igora da vidim kada se vraća i pričala sa njim na italijanskom, dovoljno glasno da me Bruno čuje kako konstatujem da stiže tek kasno te večeri. Da, inače majstor se tako zove. Bilo je to negde krajem marta meseca i još je bilo hladno. Bez obzira na to obukla sam tange i crne čarape sa halterima.

Crne čizme na visokim štiklama koje su prosto vrištale “jebi me”.

Crveni kostim koji mi je prijanjao uz telo i bila sam spremna da ga potucam kako niko nije. Bruno se vratio iz kupatila sa pričom kako je u žurbi i kako mora da ide. Nisam smela da ga pustim ni po koju cenu. Počela sam da ga zapitkujem gluposti oko bojlera o kojem nisam imala pojma, ali on jednostavno nije grizao. Objasnio mi je nešto ukratko i rekao da popravka košta trideset eura. Za to sam se uhvatila i zatražila popust na cenu.

Zamolila sam ga da ostane na kafi i on je nevoljno pristao. Seo je za sto u trpezariji, dok sam ja brbljala iz kuhinje zagovarajući ga.

Otkopčala sam kostim taman toliko da nagovesti i došla sa kafom. Mislim da mu je već tada bilo jasno šta u stvari hoću.

Spustila sam kafu pred njega i on se nasmeši.

– Vrlo ste ljubazni – rekao je.

– Iskreno, volim da pričam sa vama – rekla sam. – Naročito kada je tako visoka cena u pitanju.

Zadigla sam suknju dok sam sedala na stolicu do njegove i raširila malo noge. Krajevi mojih čarapa su se jasno videli i ja sprustim ruku na njegovo koleno.

– Pitala sam se stoga, kako bi bilo kada bi mi ipak dali mali popust.

Gledao me je pravo u oči i rekao:

– Predpostavljam da bi mogli nešto da smislimo.

Pogled mu se spustio na moje noge i tu ostao. Raskopčala sam kostim potpuno i milovala ga po butini.

– U čemu je u stvari bio problem kada je tako skupa opravka?

Videla sam kako mu se farmerice napinju i ono ispod njih je bilo ogromno. Mucao je nešto o rezervnim delovima i nije skidao pogled sa mog međunožja, koje se polako otkrivalo pred njim.

– Spremna sam da platim delove. A za ostalo se možemo drugačije dogovoriti.

Spustila sam ruku na izbočinu ispod njegovih pantalona i prešla dlanom preko nje.

– Pa… – promucao je.- Gospođo, ja sam otvoren za sve predloge.

Pročitaj i ovo:   Nikada do sada nije bila jebana u guzu

Kleknula sam pred njega i počela da mu otkopčavam pantalone.

– Ako si tako otvoren ja mogu da budem vrlo nevaljala devojka.

– To vidim.

– Mislim da ovde imaš alat kojim možeš mnogo toga da popraviš. Jedva sam ga izvadila iz njegovih gaća. Velik, debeo, optočen žilama, sa velikim glavićem i malo povijen nagore. Liznula sam tu batinu i on se gotovo istog trenutka uspravi. Spustio je gaće i pantalone rekavši:

– Primetio sam ja kako me ti gledaš još prvi put kada sam došao. Sad ću ti pokazati šta znači biti nevaljao.

Lizala sam mu ga od jaja do glavića. Celom dužinom. Bila sam uspaljena kao tinejdžerka pred tom moćnom kurčinom.

– O kako ti je velik – rekla sam gledajući ga odozdo.

– Zaveži više i sisaj ga.

Uhvatio mi je glavu obema rukama, smestio mi ga u usta i navukao ka sebi. Zagrcnula sam se potpuno ispunjenih usta, dok mi je njegov glavić dodirivao krajnike. Sisala sam ga i radila jezikom koliko god sam mogla. Izvadila sam ga i olizala mu glavić.

– Mogla bih ga pojesti kako je sladak.

– Ne brini poješćeš ga. Hajde – rekao je i ponovo me obema rukama uhvatio za kosu.

Sjurio bi mi ga do jaja da ga nisam držala u korenu. Napravio je nekoliko pokreta kukovima i ja ga izvadim.

– Sviđa li ti se kako rukujem tvojim alatom? – upitala sam.

– Nisi loša. Ali možeš ti i bolje. Ajde sisaj ga. Odavno zamišljam svoj kurac u tim tvojim ustima. Posle ću ti pokazati kako to može bolje.

Sisala sam ga još malo i on me uhvati za nadlaktice i uspravi me. Skinuo mi je gornji deo kostima i izvadio mi sise iz čipkastog grudnjaka. Počeo je da mi sisa bradavice i govorio:

– I o ovome odavno sanjam. Da zagnjurim lice u te tvoje sise.

Poljubio me je, zadigao mi suknju i počeo rukama da me istražuje dole. Savila sam malo kolena i smestila njegov palamar među moje sise, ljubeći ga. Nakon nekoliko sekundi me je okrenuo i naguzio preko stola. prošao je jezikom između mojih guzova i pljesno me. Svukao mi je tange, tek nešto malo, razmaknuo mi guzove i liznuo mi anus. Uspravio se i natempirao mi glavić na ulaz u pičku. Bila sam gola voda dole.

Sjurio mi ga je do jaja, dok sam nas posmatrala u ogledalu ispred nas. Ispunio me je celu tom kurčinom. Uhvatio me je rukama za ramena i počeo da me tuca u brzim, krakim trzajima. Vrisnula sam, pa odmah zatim još jače. Njegove ruke su spustile na moje sise i stisnule ih, dok je ubrzavao tempo. Vrištala sam sve glasnije i bodrila ga da me tuca još jače.

– Voliš kurac kobilo? Znao sam ja to. Je li kobilo? Čuješ li šta te pitam? Jel voliš kurac?

– I ti si nastavila da se tucaš sa njim i pored toga što te je tako nazivao? – upitala je Maja iznenađeno.

– Veruj mi da je mogao da me zove kako je hteo. Zašto pitaš?

– Ne liči mi to ne tebe. Mora da te je dobro razvalio.

– Ne prekidaj je Majo – upala je Sandra.

– Uhvatio me je levom rukom oko vrata i privukao me sebi. Desnom je čvrsto uhvatio moju sisu i gnječio je.

Ubrzao je tempo i svršavala sam slušajući ga kako mi govori:

– Fina gospođa… A jebe se ko kurvetina za trideset jebenih evra… Sad ću te jebati kao kurvetinu… Onako kako zaslužuješ…

Počeo je da me pljeska po guzi. Svaki udarac je bio jači od predhodnog. A ja sam samo vikala, bodreći ga da bude još grublji. Kada sam rekla:

– O da, jebi me!

Potpuno je poludeo. Uhvatio me je za kosu na temenu i povukao me sebi. Izvila sam se u leđima i čekala novi orgazam. Kao retardirana sam ponavljala to “o da jebi me”, dok me je on razbijao. Nekoliko minuta kasnije ponovo sam svršila dok me je obema rukama pljeskao po guzovima da je kuća odzvanjala. Zabio se u mene još nekoliko puta i izašao. Uhvatio me je ponovo za kosu na temenu i okrenuo ka sebi. Povukao me je na dole i ja kleknem trpajući mu kurac u svoja usta. Uhvatila sam ga rukama u korenu a on ih grubo skloni.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

– Ne tako – rekao je i čvršće me uhvatio za kosu.

Zabio mi ga je skoro do jaja i zagrcnula sam se osećajući kako mu glavić prolazi kroz moje krajnike.

Bukvalno me je tucao u usta, a ja sam toliko uživala da sam mogla ponovo da svršim.

Dopustio mi je da napravim kraku pauzu i nastavio još jače. Grcala sam, pljuvačka mi se slivala iz usta, ali nisam odustajala. Da sam mogla celog bi ga progutala. U jednom trenutku me je uhvatio čvrsto i nabio se najdublje do tada.

Potoci sperme su mi se slivali niz grlo. Jedva sam progutala tu lavinu iako mi nije bilo prvi put da mi neko svršava u usta. Izvadio ga je, ostavljajući mi glavić u ustima i ja mu isisam sve do zadnje kapi. Pokušala sam da se uspravim, misleći da je gotovo ali me on uhvatio rukom za vrat i rekao:

Pročitaj i ovo:   Gazda me je prvi napunio, a onda su u podmazano međunožje uleteli Nemci

– Nismo još gotovi. Imam ja još toga za tebe.

– Ali moram da se vratim na posao.

– Jebe mi se gde moraš da se vratiš – odvratio je i naguzio me preko stola.

– Daj mi bar da im se javim.

Dobacio mi je telefon i sagnuo se iza mene. Pljesnuo me je po guzi dva puta dok sam birala broj i skinuo mi tange. Zadigao mi je nogu na stolicu, počeo da me miluje po međunožju, dok sam ja na jedvite jade razgovarala sa svojom sekretaricom. Tako sam zastenjala kada je smestio svoj jezik u moj anus, da me je Izabela pitala da li mi je dobro.

Odgovorila sam joj da mi je sjajno i prekinula vezu. Njegov palac se našao u mojoj razvaljenoj mačkici, a jezik je sve dublje prodirao u anus. Dvoumila sam se tada da li da mu uopšte dozvolim da me tuca u guzu. Odavno nisam nevina po tom pitanju ali nikada nisam tako nešto primila. Skoro sam ponovo svršila kada me je okrenuo ka sebi i spustio na najbližu stolicu. Raširio mi je noge i gurnuo mi tri prsta u pičku. Radio je njima brzo i sve grublje kako sam se približavala orgazmu.

Svršila sam tako silovito da sam se u grču osovila na noge i potpuno zalila ivicu stolice svojim sokovima. Vratio me je na stolicu i svoju mokru ruku obrisao po mojim sisama i licu, gurajući mi prste u usta. Sisala sam ih potpuno izbezumljena, dok su me tresli poslednji trzaji orgazma. Pljesnuo me je po razvaljenoj pički i rekao:

– Lezi dole.

Povalio me je na hladne pločice trpezarije i raširio mi noge. Stenjala sam još uvek sluđena malopređašnjim orgazmom a on vrati svoja tri prsta u moju picu. Ponovo je počeo brzo da radi njima i počela sam da se uvijam po podu ponavljajući:

– O bože, o bože.

Pritisnuo me je rukom preko stomaka kako se ne bih više uvijala i usporio rad prstima. Kružio je njima nakoliko sekundi i dodao im četvrti. Ne dugo zatim cela šaka mu je bila u mojoj uzavreloj utrobi. Vrištala sam kao poremećena, osećajući kako skuplja prste u meni i gura ruku dublje.

– Takav tebi treba – govorio je.

Uvijala sam se koliko sam mogla na njegovoj ruci osećajući nadolazak najjačeg orgazma. Tresla sam se kao priključena na struju dok je on pojačavao užitak masirajući mi prstima druge ruke klitoris. Vrištala sam, stenjala i svršila tako da je prsnulo iz mene kao iz vodoskoka kada je izvadio ruku. Pljesnuo me je po levoj sisi i ponovo razmazao moje sokove po mom licu. Uspravio se i rekao:

– Ajde sisaj mi. Da te još jednom razvalim od kurca.

Sedela sam pred njim i on mi privuče glavu svojim jajima. Lizala sam ih i sisala najbolje i najžešće što sam mogla. Skočila bih sa krova na glavu da je tada to tražio od mene.

Klečala sam u svojim sokovima razlivenim po podu i lizala ga potpuno van sebe.

– Sad mi liži dupe. Ajde.

Okrenuo se i ja mu razmaknem guzove. Nikada do tada to nisam radila. Osetila sam opor miris i na trenutak zastala, a onda ga liznula celom dužinom između guzova. Smestila sam vrh jezika na njegov anus i gurnula ga unutra.

– To. Dublje – govorio je drkajući.

Uspela sam da gurnem gotovo polovinu svog jezika u njegovo dupe. Izvadila sam ga i lizala ga od jaja preko celog procepa između guzova. Vratila sam jezik u anus i gurnula ga najdublje što sam mogla, radeći njime gore – dole. Posle toga sam ga bukvalno tucala jezikom, sve više uživajući u tome. Nekoliko sekundi kasnije zamenila sam jezik svojim srednjakom, ali je uzmakao kada sam pokušala da mu ga uvalim. To mu se očigledno nije svidelo, pošto se hitro okrenuo ka meni.

– To ću ja tebi dati. Samo nešto malo veće.

Podigao me je i okrenuo ka stolu. Oslonila sam se rukama i osetila njegov veliki glavić na svom anusu. Posle nekoliko pokušaja smestio mi ga je otprilike do polovine svom silinom. Vrisnula sam i nastavila da se dernjam dok je hvatao ritam i tucao me sve brže.

– Ta ti je rupa tesnija od pičke. Ali dobro si i ovde razrađena – rekao je.

Kroz krike sam mu govorila da ga volim, prizivala boga i tražila da me jače jebe iako me je bolelo. Pljeskao me je po guzi poput divljaka dok sam ja bila na pragu novog orgazma.

Toliko mi je razvalio guzu tom kurčinom da ga je vadio celog i nabijao iz kratkog zaleta kukovima držeći ga u korenu, odlažući tako moj orgazam. Smestio mi ga je opet i počeo ponovo da me tuca u žestokom tempu, držeći me čvrsto za kukove. Izvadio ga je i okrenuo me ka sebi. Kleknula sam hvatajući ga za kurac i pomislila na klistir koji nisam tog jutra obavila. Osetila sam smrad i zažmurila smeštajući ga u usta, misleći na činjenicu da mi je jezik pre samo nekoliko minuta bio u njegovom dupetu.

– Tako je… Oliži ga celog… – govorio je.

I lizala sam ga ne obazirući se na njegove reči, iščekivajući novi orgazam. Htela sam da svršim dok me tuca u dupe i bila sam spremna na sve da to dobijem. Govorila sam mu da ne svrši i tražila od njega da me ponovo tuca u dupe. Ma nisam tražila. Preklinjala sam. Vratio mi ga je u usta i gurnuo mi ga ponovo kroz krajnike. Izvadio ga je i postavio me u kučeći položaj. Smestio mi ga je sa lakoćom u anus i nastavio da me tuca.

Pročitaj i ovo:   Divno veče za jebanje: Prvo frajer sa žurke, pa bivši dečko i njegov drug i posle opet ovaj frajer sa žurke

Žestoko i brzo dok sam ja ponovo vrištala. Imala sam utisak da će me ta ogromna kurčina raspolutiti, ali ispostavilo se da me pravo tucanje tek čeka. Pomerio je moje ruke u stranu i ja spustim glavu na pod. Potom je isto uradio sa mojim nogama i ja se nađem na podu ležeći potrbuške. Sve to vreme nije ga ni jednom izvadio.

Ležala sam između njegovih nogu i osećala kako dublje prodire. Tucao me je nesmanjenom žestinom i u jednom trenutku mi ga je smestio do jaja i ostao tako. Urlala sam iz sveg grla, a on me ščepao rukama za ramena i nastavio da me jebe u suludom tempu. Zabio se potom svom silinom ponovo do jaja i počeo da kruži kukovima.

Urlala sam i izvikivala nebuloze osećajući novi orgazam. Ta mešavina slatkog bola i zadovoljstva je prosto neopisiva. U tom trenutku me je podigao ka sebi i ja se oslonim rukama o pod. Jednu svoju šaku je držao ispod moje brade a drugom mi stiskao sisu.

– Sad ću te razjebati kako zaslužuješ – šapnuo je dahćući i nastavio da me tuca u krakim trzajima.

Zaurlala sam ali mi on pusti sisu i prekrije mi šakom usta, ne usporavajući tempo.

– Ne dernjaj se. Neko će zvati karabinjere.

Nekoliko sekundi kasnije skinuo mi je ruku sa usta i povukao mi glavu koliko god je mogao onom kojom me je držao ispod brade prema sebi, dok se drugom oslonio na pod iza svojih leđa. Tada se zabio najdublje do tada i svršavala sam ispuštajući krike kao da sam u agoniji. Tresla sam se celim telom, dok su mi noge klizile po pločicama u potpuno nekontrolisannim trzajima.

Sve to vreme bio je zabijen do jaja i kružio je kukovima. Orgazam mi je tresao celo telo kao strujni udar. Izašao je i uspravio se. Okrenula sam se na leđa potpuno razbijena. Nisam mogla ni da kleknem a ne da se uspravim. Kako sam još uvek bila između njegovih nogu uspela samo da sednem oslanjajući se rukom o pod.

Nisam mogla da dosegnem do kurca kojeg je drkao, pa sam spustila usne ne njegova velika jaja. Lizala sam ih i pokušavala da i ih strpam u usta, dok je drkao iznad moje glave. Nekako sam uspela da kleknem i on me uhvatio za kosu na temenu i nakrenuo mi glavu unazad. Sperma je prsnula nekoliko sekundi kasnije, zalivajući mi kosu, lice i širom otvorena usta. Uhvatila sam ga obema rukama i razmazivala je po licu. Nisam prestajala da mu ljubim taj ogromni kurac i na kraju sam ga isisala do poslednje kapi. Nastavila sam da ga ližem i posle toga.

Jednostavno nisam htela da ga pustim iako sam spermu razmazala po sebi do poslednje kapi. Odgurnuo me je od sebe i ja razočarano legnem na pod. Dahtala sam sva ulepljena spermom i svojim sokovima nemoćna da se pomerim. Davno pre toga me niko nije tako razbio. Slušala sam kako se oblači i okrenula se ka njemu. Obukao je majicu i farmerice i prišao mi raskopčanog šlica.

– Kako ti se svidelo? – upitao me je uz osmeh, znajući da me je sludeo.

– Bilo je divno – prošaptala sam.

– Ponovićemo ovo ako hoćeš. Imaš moj telefon.

Zakopčao se i otišao ostavljajući me na podu. Ustala sam, skinula sve sa sebe i istuširala se. Cela trpezarija je mirisala na seks kada sam se vratila. Otvorila sam sve prozore i otišla u spavaću sobu. Nisam bila u stanju da je spremim. Pozvala sam ženu koja mi sprema kuću i rekla joj da odmah dođe i postara se za to. Platila sam joj duplo.

– Morate biti oprezniji gospođo – rekla mi je na odlasku.

– Ne razumem – uzvratila sam.

– Pa nema tu šta da se ne razume. Svako ko bi ušao u tu trpezariju bi znao šta se tamo odigralo. Sasvim slučajno sam primetila trag vašeg kavaljera na stolici. Ali ne brinite. Uklonila sam ga.

– Ja naravno od vas očekujem punu diskreciju u vezi ovoga.

– Razume se. Možete se osloniti na mene. Kako sad tako i ubuduće.

– I? – upitala je Maja.- Jeste li ti i taj Bruno ponovili to?

– Još tri puta. Taj prvi put mi je bio najbolji.

Razmišljao sam o Ivani, toj prefinjenoj dami, intelektualki, supruzi i majci. Kurac mi je bio čvrst kao stena dok sam je slušao i dao bih sve da sam bio na mestu tog Bruna. Nikada ne bih ni pomislio da je u stanju da zabije svoj jezik nekome u dupe ili da sisa kurac koji je tek izašao iz njenog dupeta. Glasovi sa terase su mi ponovo privukli pažnju. Preostale tri su izvlačile karte. Moja supruga Maja je izvukla najmanju. Naježio sam se od pomisli da ću uskoro saznati kakav sam rogonja ispao …

36922cookie-checkKoja izvuče najmanju kartu priča svoj najperverzniji doživljaj. Muževi se naravno ne računaju