Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Bio sam jedan od rijetkih muških u firmi, uz direktora i dvojicu komercijalista, a pošto sam radio u skladištu bilo je logično da bude radno mjesto za muškoga. Sa svoje 26 godine života bio sam u punoj seksualnoj snazi, a i imao sam sa čime. Imao sam solidan kurac od 22 centimetra, manjeg glavića, ali debelog tijela, bio sam atletski građen što mi je dobro dolazilo u skladištu kad bi trebalo nešto teško dizati, iako smo imali viličar.

Ženske koje su radile u firmi su uglavnom bile starije od mene. Najmlađa je imala 30, a najstarija 56 godina. Kao i sve ženske koje rade u uredima imale su velike stražnjice. Osobno, nemam ništa protiv velikih guza, dapače. Volim kad imam primiti za nešto. Imao sam jednu curu koja se držala stalno nekih dijeta, pa se mogla sakriti iza bandere kako je bila mršava. Brzo smo prekinuli, mada je bila vrhunska pušačica, ali nije bilo sisa i guzice, pa onda.. .

Došao je i onaj famozni Dan žena ili ti ga 8. Mart, pa sam se odlučio malo istrošiti i ženskama sam pokupovao karanfile, jer su mi ruže bile ipak malo preskupe, te sam otišao do upravne zgrade i podijelio im po kancelarijama. Bile su oduševljene, a da ne govorim da sam se vratio natrag sav crven od ruža sa njihovih usana, te pomalo pripit od raznoraznih rakija, likera i koječega čime su me nudile. Izgleda da im već dugo nitko ništa nije tako napravio, a poslije sam snimio dišu i ostatak muške ekipe kako gibaju van za vrijeme gableca, pa sam ostao jedini muški u firmi. Bilo je malo prohladno, pa mi se malo razbistrilo u glavi, te sam sad sjedio u svojoj maloj kancelarijici i unosio podatke iz otpremnica u računalo kad sam čuo da se otvaraju vrata skladišta i čuo nekakav kikot. Pogledao sam kroz prozor i ugledao njih tri, Željku, Radmilu i Ivanu kako dolaze sa nekom bocom i plastičnim čašama, te nekim tanjurom na kojem su bili neki kolači. Kikotale su se kao lude, a sve su bile crvene u licu. Radmila je bila najstarija od njih, 42 godine, ali dobro se držala i imala dvoje djece. Željka je imala 39, baš kao i Ivana, jedino je Željka bila plava, a Ivana crvenokosa, dok je Radmila bila izblajhana, pa nisam znao pravu boju kose. Došle su direktno u moju kancelarijicu koja je isti tren postala pretijesna, a meni jako vruče. Odmah su prešle na stvar, bez okolišanja:

Pročitaj i ovo:   Rasna plavokosa udovica

– Dragi naš Darko, -počela je Željka- hvala ti što si nas se sjetio sa divnim karanfilima, a sad smo ti se htjele odužiti.. . -tu je stala i pogledala Radmilu, koja je malo pročistila grlo i zacrvenila se.
– Ovaj.. znaš.. mi bi voljele da nam ti daš još jednu kiticu.. -tu se Ivana počela smijuljiti, a ja sam ih gledao totalno zbunjen, jer nikad nisam kužio ove zakulisne igrice riječima, pa ni sada, a onda je upala Ivana.
– Darkec moj želimo tvoj kurac.. – rekla je to tako pohotno, a pošto je stajala odmah uz mene stavila je ruku na moje prepone i poprilično čvrsto stisnula moj kurac i jaja preko hlača, da sam napravio grimasu, pa se Željka ubacila.
– Daj Ivana zdrobit ćeš mu jaja.. a šta ćemo onda dobiti u naše željne pice.. -rekla je i prišla mi, pa me primila sa obje ruke za glavu i uvalila mi jezik u usta, tako da sm osjetio okus orahovca na njenom jeziku.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Stajao sam sa Željkinim jezikom u ustima i stvarno prenervoznom rukom Ivane na svom kurcu, da bi preko Željke snimio Radmilu kako odlazi do vrata skladišta i zaključava ih, te se vrača skidajući sa sebe jaknu i vidio sam dvije velike sise ispod njene dolčevite. Ivana se već riješila svojih hlača i sad je skidala moje, dok je Željka jednu moju ruku privukla na svoje nešto manje sise i sad sam joj mijesio čvrstu sisu dok me i dalje žvalila. Uskoro sam osjetio da mi je kurac van hlača, a gaće i hlače spuštene do koljena, a onda sam osjetio dva jezika na njemu, Radmilin i Ivanin. Zatim se i Željka odmakla, te je skinula i ona svoje hlače i gaćice, pa sam vidio njenu plavu frizuricu iznad pice. Pogledao sam na niže i vidio dvije glave kako obrađuju moj kurac svaka sa jedne strane, a obje su bile bez hlača potpuno golih stražnjica. Sad se i Željka ugurala između njih dvije i uhvatila usnama moj glavić. Još uvijek nisam vjerovao šta se događa, pa sam samo stajao dok su se njih tri bavile mojim kurcem koji je u potpunosti narastao, a one ga hvalile. Pošto je Radmila bila najstarija imala je čast dobiti ga prva u picu.

Pročitaj i ovo:   Dva lovca na moju mačkicu

Odmakle su se od stola, a Radmila se naslonila na stol naprčivši svoju veliku guzu prema meni, a Ivana i Željka su razmakle njene guzove i gurnule me prema njoj. Namjestio sam kurac na ulaz u njenu picu i samo ga gurnuo unutra. Ulazio je malo po malo, jer je bila uska, ali je uskoro cijeli ulazio i sad sam ju jebao dok su mi Ivana i Željka milovale guzu i jaja. Radmila je stenjala dok sam ju jebao i držala se čvrsto za stol. Nakon par minuta je svršila, pa sam izvukao kurac, a Željka je odmakla Radmilu i ona se naguzila preko stola, pa sam sad zabio kurac u njenu picu. Ušao je bez problema odmah do kraja, a Željka je samo uzdahnula. Jebao sam ju žestoko, jer sam se sad okuražio, a onda mi je Ivana šapnula na uho:

– Kad ćeš mene jebati možeš svršiti u mene..

Ubrzo je i Željka svršila, a ja sam još uvijek imao tvrd i napet kurac iako sam se nekako suzdržavao da ne svršim. Čim se Željka odmakla namjestila se Ivana i sama razmakla svoje široke guzove, pa sam joj sjurio kurac u dosta usku picu. Zacvilila je pod mojim naletom, ali se odmah i kontra nabila, pa joj je cijeli ušao uz njen zadovoljni uzdah. Za to vrijeme se Radmila stala iza mene i naslonila se svojim čvrstim sisama na mene, dok je jednom rukom trljala prostor između mojih guzova skroz do jaja, pa bi ih primila i malo stiskala. Osjećao sam kako neću dugo izdržati iako je Ivana već sve jače stenjala i dahtala, a nakon minute je počela svršavati. Sada sam se i ja opustio i ispalio salvu sperme u Ivaninu picu nabivši se do kraja u nju. Stajao sam tako nekoliko trenutaka, a onda polako izvukao kurac iz Ivanine pice, pa je za njim krenula i sperma. Radmila i Željka su promrmljale skoro u glas:

Pročitaj i ovo:   Muž me napio i odveo u swinger klub

– Pa koliko te sperme ima.. -zatim su se bacile na lizanje Ivanine pice, a onda na moj kurac.

Nakon toga su se obukle i još smo malo sjedili kod mene da bi na kraju otišle, a ja sam ostao sjediti ne vjerujući još uvijek što se maloprije desilo.
Međutim, nije sve ostalo na tome. Od tada na dalje svako toliko bi se jedna od njih pojavila u skladištu, pa bi ju jebao i svaki put bi im punio pice svojom spermom. Mene je bilo malo strah da bi neka mogla ostati u drugom stanju, ali su me uvjeravale da koriste zaštitu, pošto nisu htjele ni čuti da ja koristim kondom. Tako sam imao redovito pražnjenje jaja, a one punjenje svojih pica. Jedan dan mi je Ivana rekla da je još jedna kolegica zainteresirana za mene, a na moje pitanje koja, samo se nasmješila i rekla: ‘Najmlađa’

9921cookie-checkKolegice u firmi su me ‘iskoristile’ za Dan žena da im napunim pice