Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Opisat ću Vam događaj koji se desio prije nekoliko tjedana.

Kum sa ženine strane imao je problema s leđima i završio na operaciji. Kuma nije imala vozačku pa smo tu mi uskakali s vožnjom u bolnicu u posjete i ako joj je što zatrebalo. Najviše sam ju ja vozio dok bi žena čuvala našu i njihovu djecu.
Kuma je bila žena 32 godine, duge crne kose, visoka nekih 170 cm …. guza odlična, a ono što mi je uvijek upadalo u oči su bile njene sise, sigurno dobra četvorka.

Jedno večer kada smo se kuma i ja vračali iz posjeta, tijekom mijenjanja brzina, slučajno sam dotakao kumino koljeno. Nitko nije ništa komentirao, ali kod svakog sljedećeg mijenjanja njeno koljeno je bilo tu…. sve bliže i bliže. Priča u autu je tekla u nekom drugom smjeru, bez obzira sto sam skoro svaki put dirao njeno koljeno. Stigli smo kod mene doma i pokupili njihovu djecu i odvezao sam ih sve doma.

Nakon dva dana ponovo smo išli u posjetu. Kada sam došao po kumu, djeca su bila kod njenih roditelja, i ona me spremna čekala. Čim je sjela u auto, zamjetio sam malo veći dekolte na njenoj majici. Pričali smo uglavnom o djeci i o nekim bezveznim temama. Rekao sam joj da ću ju ostaviti pred bolnicom i otići obaviti neki svoj posao dok ona bude u posjetama i da me zvrcne kad bude bila gotova. Dok je izlazila iz auta, majica joj se zadigla, a plitke hlače povukle i lijepo su se vidjele njen crne čipkaste tangice na guzi. Kuma se samo nasmijala i otišla prema vratima.

To mi je totalno zaludilo maštu…. obavio sam svoje što sam imao i čekao da se javi. Za nekih sat i pol vremena javila se i rekla gdje će me čekati. Pokupio sam ju i krenuli smo. Pitao sam ju kako kum i tako neke formalne stvari.
Njena noga je opet bila postavljena tako da sam ju opet dodirivao, ali to njoj nije smetalo. Kada smo se približili našem mjestu, uzela je mobitel i nazvala moju suprugu i pitala ju da li bi se ljutila kada bih ja s njom otišao obaviti neku kupovinu, kad smo već s autom. Supruga je rekla da nema problema i da za takve stvari ju ne mora ni pitati.

Kada sam ju pitao u koju trgovinu da vozim, rekla je prvo idemo doma popiti kavu i nešto uzeti. Došli smo kod njih pred kuću, i ušli unutra. Ona je otišla staviti vodu za kavu i u kupaonicu. Ja sam sjeo u dnevnu i čekao da se vrati. Kada je izašla iz kupaonice rekla je da ide na kat se presvući. Ja sam otišao u kupaonicu oprati ruke. Kada sam ušao, na vrhu košare s rubljem sam ugledao crne čipkaste tange…. odmah mi je kroz glavu prošla slika kume dok je izlazila iz auta. Uzeo sam tange u ruku, pomirišao ih…. i osjetio da su vlažne…. zamislio sam sliku kume u tim tangicama. Vratio sam tange kako su bile i vratio se u dnevnu sobu. Kuma je u kuhinji kuhala kavu.

Pročitaj i ovo:   Seks u skladištu sa prodavčicom uske guze

Donijela je kavu, i dok ju je spuštala na stolić ispred mene su su zanjihale njene grudi jedva stisnute u grudnjaku. Obukla je majicu s malo većim dekolteom i uske tajice koje su isticale njenu guzu. Sjela je preko puta mene. Pijuckali smo kavicu i pričali i o svemu i svačemu. Meni je u glavi bila samo slika njene guze u tangama i lagano mi se počeo kurac dizati….. učinilo mi se da je ona to zamijetila pa sam se malo promeškoljio i drugačije namjestio na trosjedu. Kuma je predložila da uz kavicu popijemo nešto oštro…. pristao sam pod uvjetom da popije i ona. Složila se, ustala i krenula prema kuhinju izazovno hodajući. Ja sam se namjestio na trosjedu, tako da se vidi moj kurac ako se opet počne dizati. Odlučio sam idem pokušati povaliti kumu…

Kuma se ubrzo vratila s dvije čašice i bocom pelinkovca, nasipala nam je i sjela kraj mene na trosjed…to mi je dalo malo hrabrosti i nade. Nazdravili smo i popili na eks prvu čašicu. Predložila je da popijemo još jednu pa nam je sipala… gledao sam u njenu guzu dok je točila i kurac mi se počeo lagano dizati…. više nisam mario hoće li vidjeti. Popili smo i drugu, na njenom se licu vidjelo da se malo zacrvenila i rekla kako joj je postalo vruće, a da joj se čini da je i meni postalo vruće i pogledala prema mom kurcu koji se jasno ocrtavao na trenerci.

Nisam joj ništa rekao samo sam ju povukao prema sebi i poljubio…prihvatila je poljubac i počeli smo se strasno ljubiti kao neki napaljeni balavci. Počeo sam ju skidati, na što je ona rekla da idemo u spavaću sobu… držala me za kurac i vodila do spavaće sobe. Kako smo ušli unutra, zatvorila je vrata i spustila moju trenerku ispod koljena, uzela kurac i počela ga drkati. Klekla je ispred mene i lagano ga počela lizati i nadrkavati. -mmmm, kako je sladak…. govorila je i lizala….

Pročitaj i ovo:   Do tada je moje seksualno iskustvo bilo ograničeno na povremenu jebačinu

Pokušala ga je strpati u usta, ali joj nije cijeli stao…. pa joj je glavić bio u ustima, a rukom je drkala ostatak kurca.

– Kako je debel…. imaš odličan kurac…. mmmm… ovakav još nisam probala…

Od njenog pušenja i pričanja bio sam pred samim vrhuncem…ipak nisam želio odmah svršiti, pa sam ju podigao i polegao na krevet. Skinuo sam joj majicu i grudnjak, legao kraj nje…poljubio ju nekoliko puta po vratu dok sam rukama mazio njene predivne sise i bradavice. Poljupcima sam se spuštao sve do sisa i uzeo ih jednu po jednu u usta i cuclao bradavice…ruku sam spustio među njene noge i preko tajica i gaćica mazio pičkicu…

Kuma se uvijala i stenjala od zadovoljstva….. poljupcima sam se spuštao sve niže da bih došao do ruba njenih gaćica. Ustao sam skinuo sebe…. skinuo s nje tajice i ostavio ju u tangicama…. malo joj mazio pičkicu preko tangica i onda i njih skinuo…. Predamnom se pojavila njena obrijana pičkica… stavio sam prste na nju, ona je samo glasno zastenjela… bila je totalno vlažna.

Raširio sam joj noge i krenuo ju liznuti…
– Nemoj… nemoj… – rekla je
– Zašto, ne voliš? Ne želiš?
– Nisam nikada, kumu ti se to gadi a nisam imala druge prilike….
– Samo se opusti i prepusti užitku… – rekao sam joj.

Spustio sam glavu i prvo joj ljubio sve oko pičkice…lagano jezikom prelazio preko klitića… rukama joj malo razmaknuo usmine i počeo gurati jezik u nju…. stenjala je i uvijala se….

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

– Svršit ću…. svršit ću… – jecala je.

Ja nisam stajao, samo sam nastavio sto dublje gurati jezik u njenu mačkicu. Uhvatila me rukama za glavu i vukla još dublje u sebe…počela se tresti….

– Svršavam…. svršavam… kako je dobro… joj super si…..

Stenjala je i tresla se, ali ja nisam stajao nego sam samo i dalje lizao.

– Jebi me, molim te jebi me s tim debelim kurcem.

Nisam mogao prepoznati svoju kumu. Podigao sam glavu, kleknuo među njene noge i poljubio ju… rukom sam držao kurac i polagano joj trljao po pičkici s njim…u isto vrijeme su nam se jezici pleli u strasnom poljubcu…. Ustao sam se i rekao neka skupi sise…klekao sam preko nje i počeo gurati kurac među njene sise.

Pročitaj i ovo:   Sirove strasti

– Joj samo da znaš koliko sam puta maštao da ti ovo radim – rekao sam joj.
– Mogu misliti…. Primjetila sam ja da ti znaš baciti pogled na moje sise kad smo u društvu – odgovorila mi je i jezikom lagano palacala po kurcu koji je izlazio iz njenih sisa prema licu.
– Molim te jebi me više…. ne mogu izdržati….. uzmi me….

Ustao sam i vratio se među njene noge… lagano promtrljao kurcem po njenoj pički i lagano ga počeo gurati.

– Samo polako….. stvarno ti je velik…. joj kako je dobro…. joj…..
– Kako si uska…. stenjao sam i gurao ga sve jače i jače ljubeći ju po vratu.

Ulazio sam u nju sve jače i jače. Lizao sam i grickao joj bradavice. Ona je stenjala i sve se više uvijala pod naletima mog kurca. Ubrzavao sam i sve jače ju nabijao.

– Svršit ću, svršit ću! – jako me stisla i počela ljubiti.

Počela se tresti što mi je bio znak da je još jednom svršila.

– Nemoj u mene, u usta mi daj …… – tražila je da joj svršim u usta.

Sišao sam s nje i legao na leđa. Brzo se ustala, klekla kraj mene i strpala kurac u usta.

Predivno je pušila i više nisam mogao izdržati nego sam joj počeo puniti usta vrelom spermom koju je ona progutala. Kurac mi se lagao opustio i ona ga je izvadila iz usta poljubila me i legla kraj mene.

– Ovo je bilo super. Ovo lizanje je stvarno dobro, neznam zašto se onom mom mulcu to gadi – rekla je kuma.

Kumo, tu sam ja, ti kada želiš biti lizana, slobodno mi se javi … ja sam uvijek spreman – bacio sam mamac za dalje.

– Dogovoreno – odgovorila je kuma.

Ustali smo se i popili po još jedan pelinkovac i dogovorili kada idemo opet u posjete, a poslije posjeta imamo druženje. Od tada je svaki odlazak kumu u posjete bila i nova prilika da izjebem kumu.

8501cookie-checkKumina obrijana pičkica