Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Bilo je hladno i zimsko doba mrak je već pao a ja sam se smrzavao čekajući autobus na stanici. Dok sam čekao autobus, prolazi jedna starija ali dobro građena gospođa i pita me:

– Mladiću jel ti hladno?

Rekao sam joj: Pa je ali šta čete zimsko je doba.

Ona ni 5 ni 6 kaže: Jeste li za jedan čaj ili kavu? Ja vam tu blizu stanujem.

A ja pošto nisam imao nikakvih obaveza pristanem. I stvarno živjela je blizu stanice 3 minute hoda.Dok hodamo ona počne priču kako nema muža rastala se a djeca žive u inozemstvu. A ja njoj kažem da ni ja nemam curu nedavno sam prekinuo vezu. I tako dođemo mi do stana i ulazimo unutra, stan onako lijepo i uredno sređen ništa veliko.

Sjednem ja na fotelju ona kaže: Evo sad ću ja staviti kavu samo da se presvučem.

Nije prošlo pet minuta a ona samo u kućnoj haljini i nosi tacnu s kavom. I tako sjedne ona pored mene i sipa mi kavu. Nisam ni prvi gutljaj popio a ona raširi ogrtač a ispod nema ni gaćica ostala je u halterima i sve joj se pica vidi. Ajde ja kao ne obazirem se ali kurac mi se već polako dignuo. Kad odjednom ona stavi moju ruku na njenu već pomalo vrelu picu i kaže:

– Jesi li kad probao ovako šta?

Ja ostao paf!

Ali kako sam bio napaljen počnem je lagano prstenjačiti i mazit joj picu a ona lagano stenje i kaže mi: Poliži mi malo moju vrelu picu a ja kleknem ispred nje i lagano jezikom po njenom vrućem klitorisu. Tako je bila sočna i već podosta mokra. Lizao sam i lizao dok nije mi rekla:

Pročitaj i ovo:   Sokovi iz mamine pičke

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

– Sad ćeš ti malo biti nagrađen.

Skine mi trenirku i gaće a moj kurac već dignut i tvrd i počne mi ga nježno pušiti. Uživao sam pušila ga je predobro zna teta šta radi. Pušila mi ga je jedno deset minuta kad mi je rekla a sad hoću da mi izjebeš moju mokru picu.

Naguzila se a njena guza je bila savršena jos sam joj malo polizao picu a onda ga stavio,ulazio je tako glatko u njenu picu a ona je lagano stenjala i govorila:

– Bravoo..Tako..Jebi me!!Jebi me!!

Ja sam od tih riječi poludio i počeo ju nabijati. Sve jače i jače.

Uživao sam dok sam ju jebo i govorio joj prostote.

– Jel uživaš?? Sviđa ti se moj mladi kurac??

Ona je samo rekla: Daaa!!! Samo me jebiii!! Jebi meee!! Nisam se dugoo jebala…

Onda sam ga izvadio i dao joj ga da mi opet malo popuši posto je to jako dobro radila. Kad mi ga je popušila legla je i raširila noge a ja sam joj ga opet stavio u njenu picu..

Opet sam ju jebo… Ona opet stenje i viče:

– Aaa razvali me!! Jebiii meee!!

Ja sam sve više i jače ju jebo bilo je predobro..Kako sam ju jebao tako sam i njene sise lagano počeo stiskati a bile su velike i bradavice tvrde… Uhvatio sam je za obje noge i počeo toliko nabijati kurac da je samo stenjala a ja sam polako dolazio do vrhunca ali nisam želio odmah svršiti..

Kad mi je rekla jesi kad ga stavio u guzu??

Ja ni sekundu nisam oklijevao nego rekao joj: Sad malo sjedni na moj kurac. Kako je sjela na njega tako se počela nabijati..A ja sam joj stavio prst u šupak.

Pročitaj i ovo:   Seks sa najboljom maminom prijateljicom

Bilo je magično. Nabijala se i nabijala a ja sam polako dolazio do vrhunca. Maknuo sam ju sa sebe i počeo drkati ispred njenih usta. Kad je počela sperma curiti po njoj svu sam ju poprskao. Na kraju ga je još malo popušila i očistila.

Obukli smo se i ja sam još bio pod dojmom ali smo ipak popili kavu i jos malo popričali. Rekla mi je ako budem u blizini da se javim, na što sam naravno pristao. Dolazio sam još par puta ali nakon nekoga vremena ona se odselila.

11362cookie-checkMali jesi li ikad probao ovako iskusnu gospođu