Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Kao i većina studenata koji studiraju u drugom gradu, i ja sam bio prisiljen pronaći smještaj za vrijeme studiranja. Studentski dom sam izbjegavao jer volim imati mir među svoja 4 zida. Pregledavajući oglase sa slobodnim stanovima pronašao sam jedan koji mi se svidio. Super lokacija, lijepo uređeno, a i povoljna cijena. Nazvao sam broj koji je bio napisan te dogovorio razgledavanje. Kad sam stigao tamo, vrata mi je otvorila gospođa solidnog izgleda, ali lijepo oblikovanog tijela. Traperice koje je nosila su joj ocrtavale guzu, a majica s dekolteom je isticala njene grudi. Dogovorili smo se oko detalja, iako su meni u glavi bile samo seksualne maštarije što bi joj sve radio u tom stanu.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Nakon par dana trebala je doći po neke račune. Kao i uvijek kad bi imao slobodnog vremena, zavalio bi se u fotelju, gledao porniće i razrađivao svoje seksualne maštarije. Začuo sam zvono, brzo navukao hlače preko kojih mi se kurac ocrtavao cijelom dužinom. Čim sam otvorio vrata primjetio sam kako je gazdarici pogled odmah pao na moj kurac. Pozvao sam je unutra te otišao skuhati kavu. Kad sam se vratio gazdarica je sjedila u fotelji samo sa grudnjakom i gačicama te rekla da ću joj stan platiti na malo drugačiji način. Kurac mi je odmah postao tvrd, pun sperme.

Seksualne maštarije – seks sa pohotnom gazdaricom

Seksualne maštarije – seks sa pohotnom gazdaricom

Prstom me je pozvala da joj priđem. Stao sam ispred nje, skinuo hlače, a ona je odmah strpala moj nabrekli kurac u usta. Započela ga je lagano lizati, od glavića prema jajima, osjetio sam svaki njezin pokret jezikom. Naizmjence mi ga je pušila i drkala dok mi je jako stiskala za guzu. Osjetila je da ću brzo svršiti te mi je naredila da izdrkam na njezine sise.

Pročitaj i ovo:   Pojebao sam mamu svoje djevojke

Iz mene je izletjela sperma te je poprskala po cijelim grudima. Spustio sam se do njene glave te je počeo strasno ljubiti, laganim potezima jezikom počeo sam se spuštati sve niže i niže. Par puta sam je ugrizao za bradavice na što je ona reagirala blagim uzdahom. Ljubio sam joj sise dok sam joj lagano uvlačio prst po prst u njenu mokru pičku. Jezikom sam se spustio skroz dole te je počeo divlje lizati, bila je tako vlažna da su mi sokovi klizili niz lice. Ubrzo je svršila. Uhvatila me je za kurac, odvukla do sobe te bacila na krevet. Kurac mi je opet bio tvrd i čekao je da uđe u nju. Lagano se podigla iznad mene, namjestila se poviše mog kurca te je počela lagano kliziti gore dole. Držao sam je za sise dok se sve jače i jače nabijala na mene. Stenjala je sve glasnije i glasnije. Podizao sam guzu kako bi je što jače jebao. Brzo sam svršio te cijeli kondom ispunio spermom. Legla je kraj mene i počela mi ga drkati dok se još nije opet potpuno digao. Rekla mi je da dugo nije osjetila ovako dobar i mlad kurac. Bio sam ponosan na sebe, ali me ubrzo upozorila da se ne umislim nego da je odmah opet zadovoljim.

Namjestio sam kurac kraj njene pičke, prvo sam stavio samo glavić, onda malo po malo cijeli. Gledala me je u oči dok sam je jebao sve brže i brže. Njezino stenjanje samo me je sve više i više palilo. Izvukao sam kurac, ona ga je uzela u usta te ludo pušila dok joj nisam svršio u usta. Progutala je svaku kapljicu moje vruće sperme. Zajedno smo otišli pod tuš, otuširali se dogovorili nastavak druženja. U odnosima koji su slijedili, moja gazdarica je pokazala zašto su starije žene puno bolje u seksu. Razne igračke koje smo korstili samo su upotpunjavali naše divlje zabave. Volio sam biti poslušan rob, dok je ona s užitkom prihvatila ulogu gospodarice. Naša druženja i moje seksualne maštarije nastavili smo tijekom cijele godine. Pokazala je svoje pravo dominantno lice.

3731cookie-checkMoja pohotna gazdarica