Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Ja i moja šogorica Irena počeli smo se sve intenzivnije družiti, u seksualnom smislu, naravno. Kad je dolazila sa klincima jedva smo se suzdržavali da ju ne povalim pred njima. Sve češće sam razmišljao o njoj i čim bih pomislio na nju odmah mi se dizao.

Jedan dan mi dođe poruka na mob, tj. video, i to sa njenog mobitela, a u videu moj burazer guzi neku mladu plavušu i kesi se u kameru. Bio sam nemalo iznenađen, te sam osjetio neku bol i žaljenje prema Ireni. Odmah mi je stigla još jedna poruka: “Dolazim za pola sata!!! Bijesna sam!”
Nisam znao u kome smislu je bijesna, ali sam mislio da se odnosi na mog buraza.

Kad je stigla uletila je kao furia u stan, a kosa i majica su joj bile mokre, a sandale je nosila u rukama. Disala je ubrzano, crvena u licu, a njene prekrasne grudi su se dizale i spuštale u brzom ritmu. Ponudio sam joj odmah žestoko piće jer ju je samo to moglo smiriti. Zatim se prestala šetkati i sjela je na trosjed, a ja sam donio ručnik i pružio joj ga, a ona me je zbunjeno pogledala.

– Za kosu -rekoh joj, a ona se je trgla, kao da je tek sada shvatila da je vani kiša.
– Hvala ti -rekla je i počela si brisati kosu, a usput je skinula i majicu, pa je ostala golih grudi, te sam donio još jedan ručnik da se ogrne.

Nakon nekoliko trenutaka je progovorila:

– I šta sad kažeš kad si vidio onaj filmić?
– Iskreno… šokiran sam i duboko ti se ispričavam što ti nisam onda povjerovao.
– Ma nema veze… -odmahnula je rezignirano, a onda nastavila- I još ju jebe u guzicu… mislim…
– Pa to je dobar seks… u guzu -tiho sam rekao, a ona me pogledala.
– Šta si i ti jebao neku u guzicu?!?
– Sve do sada… osim tebe -rekoh uz smješak, a onda nastavim namignuvši joj sa smješkom – iskreno, tvoja guza je savršena za tako nešto.
– Jel ti to mene zajebavaš?!?! – pogledala me je ispod oka.
– Neeee… stvarno. Čudi me da tebe nikad Mario nije jebao u guzu?
– Hmmm… doduše, nikad nije ni pokušao, a ni ja nisam baš bila za to, ali… mislim… – malo je zastala, pa me pogledala sa smješkom – znaš, tvoj je veći od Mariovog, a i širi, pa ne znam kako bi i ušao u nju.

Pročitaj i ovo:   Dok su automobili prolazili i trubili pustila sam da me jebe u mraku na cesti

Vidio sam da joj se bradavice na sisama stišću, ali to je moglo biti i od hladnoće, svejedno sam nastavio:

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

– Možemo probati, ako želiš, naravno?
– Hmmm… da li ćeš biti nježan?
– Hoću, obećajem.

Nakon toga je ustala i skinula suknju i gaćice i krenula prema spavaćoj sobi. Ja sam također skinuo hlače i gaće, te majicu, pa i ja otišao u sobu za njom. Legao sam na krevet, a njoj sam rekao da mi stavi picu i guzu na glavu da ih izližem, pa smo zauzeli pozu 69. Lizao sam joj picu, pa postepeno stavio prst na guzu i počeo ju malo masirati. Ona je za to vrijeme gutala moj kurac i lizala ga, te mi masirala jaja. Zatim sam se izvukao ispod nje i namjestio ju da legne na trbuh, a ispod bokova sam joj stavio jastuk, tako da je guza stršala u zrak, a onda sam joj počeo lizati šupčić, a ona je samo cijukala lagano dok joj se pica širila i ispuštala sokove. Slinio sam joj po šupku, a onda gurnuo jedan prstić u njega. Trznula se i ciknula malo, ali sam ja nastavio lagano uguravati prst, a onda još malo naslinio šupak, pa ugurao još jedan prst unutra.

Nakon toga sam namjestio svoj kurac na ulaz u njenu picu i lagano ga gurnuo u nju dok prste nisam vadio iz šupka, već sam ju nastavio jebati u obje rupice. Irena je stenjala i uživala kao valjda nikad do sada. Nakon što sam ju tako jebao par minuta i taman kad je počela svršavati izvukao sam kurac iz njene pice i namjestio ga na ulaz u njen šupak i čim se prestala trzati od orgazma počeo sam uguravati kurac u njenu guzu.

Pročitaj i ovo:   Na poslu sam imao loš dan ali zato izvrstan seks

Pošto mi je glavić bio dosta širok malo je jauknula, ali je ubrzo ušao cijeli, pa sam nastavio uguravati kurac u guzu. Ona je samo stenjala i dahtala kao pas na ljetnoj vručini. Uskoro sam ugurao pola svoga kurca u njenu guzu, pa sam počeo sve jače i jače ga zabijati u nju. Uskoro je njeno stenjanje postajalo stenjanje od zadovoljstva, a ne od boli i sad se i sama nabijala na moj kurac. Trudio sam se da ne svršim odmah dok je ona već treći put svršavala, ali njena predivna guza je bila tako uska da više nisam mogao i počeo sam joj puniti guzu svojom spermom. Izvalio sam se na nju i ostali smo tako ležati neko vrijeme dok smo dolazili do daha, a ja sam joj ljubio ramena. Zatim sam ustao i izvukao kurac iz njenog šupka dok se sa glavića još cijedila sperma, pa sam ga stavio na njena usta, a ona ga je odmah uzela u njih. Lizala ga je i skidala ostatke sperme sa njega, dok sam joj ja milovao sise. Zatim sam ju okrenuo na leđa i premjestio se između njenih nogu. Zadržao sam jastuk ispod njene guze i odmah zaronio jezikom u njenu picu koja je bila sva ljepljiva od sokova. Lizao sam ju i počeo joj cuclati klitoris dok je ona zadovoljno mrmljala i mrsila moju kosu. Gricnuo sam par puta klitoris, a onda se uspravio i namjestio kurac na ulaz u njenu picu i zabio ga odmah do kraja. Noge sam joj zadigao i držao ih u zraku dok sam joj punio picu sa svojim kurcem.

Jebao sam ju tako dosta dugo dok je ona gužvala rukama plahtu ispod sebe. Nakon skoro petnaestak minuta sam se počeo prazniti u njenu picu. Napunio sam joj picu spermom i izvalio se kraj nje. Oboje smo bili znojni i ljepljivi od sokova, a kad se pomakla sa jastuka za njom su ostali tragovi moje sperme koja se iscjedila iz njenog šupka.

Pročitaj i ovo:   Prekrasno izgubljena nevinost

Ostali smo ležati još neko vrijeme kad se ona trgla i rekla da mora po klince u školu. Poljubili smo se i ja sam ju pljesnuo po guzi, a ona se namrgodila i okrenula strogo prema meni, te rekla:

– Ne diraj ju, još malo boli iako si rekao da ćeš biti nježan …
– Treba joj vremena da se navikne, ali bez brige, već sljedeći put će ići bez problema.

Pozdravili smo se i ona je otišla, a ja sam jedva čekao da dođe ponovo i da ju napunim u guzu.

10680cookie-checkNastavak jebavanja šogorice i punjenje njene savršene guze