Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

U našoj zgradi se od skoro radi nadgradnja, planiraju da naprave par stanova koji bi se mogli prodati. Usled toga, čitavo proleće su prolazili majstori, lupali, bušili, odnosili šut i krš, donosili materijal, dizalice, kranovi, mešalice..

Kako smo na poslednjem spratu, nije mi prijala buka koju nam svakodnevno prave, ali pošto će cela zgrada imati koristi od te nadogradnje, nije mi smetalo. Mada je žena ponekad ludela na njih, bili su korektni i pravili buku većinom kad smo mi na poslu.

Ja i žena, oboje po 39 godina, ne izgledamo loše. Ja malo preko 100kg, 190cm visok, žena kaže zgodnjikav, krupan, jake ruke, ramena.

Maja – 180cm, 75kg, vitka, sa oblom guzama, sisama koje su počele da blago vise, kao rezultat vremena, uskim strukom i .. predivnom pičkicom. Kad kažem predivnom mislim na oblik, sa lepim usminama koje se mogu lagano lizati, sa klitom koji je skoro uvek tvrd kad se napali, ali veoma vrela i vlažna.

Seksualni život nam je na solidnom nivou, mislim da se tucamo mnogo češće od naših vršnjaka. I što se tiče radoznalosti i eksperimentisanja, zasad smo ostali na seksi vešu i igračkama. Igračkice kao što je vibrator, lepog oblika, 21cm.. koji voli da primi povremeno i na kom ima sjajne orgazme, dok je moj jezik na klitu.

Maja je imala još par dana godišnjeg odmora, ja sam išao na posao. Ostajala je sama, sređivala ponešto po kući, viđala se sa drugaricama, prosto rečeno uživala. Dočekivala me nasmejana, raspoložena za seks, prava milina.

U sredu sam poranio sa posla, da bih je iznenadio, kupio buket cveća jer nam se bližila godišnjica zabavljanja. Dolazim na poslednji sprat, nešto mi je bilo neobično. Oslušnem, skapiram. Nema svakodnevne buke za koju mi je rekla da je nepodnošljiva. Kako sam pogodio pauzu majstorima, nasmešio sam se sam sebi.

Otvaram vrata, tiho, da se ušunjam, vidim cipele. Radničke. Ne jedan par već tri para. Znači, zato je tišina, majstori su kod mene. Propade mi iznenađenje, pomislih.

Ulazim u trpezariju, očekujem ih da piju kafu, ali nema nikoga, samo šoljica kafe, Majina, do pola popijena.

Neobično, mislim se u sebi.

Osluškujem, gledam da nisu na terasi, ali onda čujem zvuke iz drugog kraja stana. Spuštam torbu i cveće na sto i krećem ka sobi.

U hodniku – gomila stvari. Radna odela, pantalone, prašnjave majice. Kroz glavu mi prolazi milion gluposti.

Čujem Maju kako stenje. Prilazim vratima, virim.

Ona leži na krevetu, jedan čupavi tip je između njenih nogu, jebe je divlje, a dvojica kleče na krevetu, pored njene glave, i jednom puši, a drugom drka debeli kurac.

Nećeš biti prvi koji je drkao i gledao kako mu rasturamo ženicu

Nećeš biti prvi koji je drkao i gledao kako mu rasturamo ženicu

Ostajem zabezeknut.

Pričali smo mnogo puta o nekom grupnom seksu, o tipovima sa kojima bi se tucala, ali .. ovo je baš iznenađenje. Gledam i dalje, ovaj čupavi jebe kako jebe, ne prestaje.

Moj kurac se diže.

Kučka malena, pomišljam u sebi, da li je ikada planirala da mi kaže. Zna da joj ne bih branio, pričali smo o tome da bih voleo da je gledam dok se tuca sa drugim tipom. Ali sa tri tipa nije isto, pomišljam. Spuštam ruku na kurac koji je sve tvrđi.

U tom, čujem otvaranje vrata.

– Ej, jeste li tu?

Brzo se povlačim u WC čija su vrata odmah do sobe, i uspevam da izbegnem klinca od nekih 25-26 godina, visok, vitak, koji se u hodu skida.

Otvara vrata od sobe i uleće unutra..

– Bre Mile, al si navalio na jadnu ženu. Neće za mene ništa ostati! – dobacuje.

Pročitaj i ovo:   Španska mušica

Mile, verovatno onaj na mojoj Maji, čupavi, se uspravlja i kaže Maji:

– Ovo je mali Kure o kome smo ti pričali malopre.

Ne vidim, samo čujem razgovor.

Klinac progovara:

– Drago mi je, mogu li ja sada malo, Milence?

Čujem da se meškolje, ne mogu da se strpim i virim iz kupatila, izlazim lagano i ponovo stajem blago sakriven vratima od sobe koja se sama zatvaraju.

Klinac stoji, vidim mu leđa, i provaljujem da drka kitu. Jedan od one dvojice pored Majine glave mu dodaje kondom. Klinac namešta kondom, Maja okreće pogled prema njemu.

– Ej, samo lagano sa tom zmijom, to mi je prvi.. tako veliki – izgovara ona dok Kure zauzima mesto između njenih nogu.

Provaljujem da ga namešta, ona se drži za ona dva kurca koje je obrađivala usnama do malopre, Mile stoji sa strane i lagano drka svoju debelu glavatu kitu, ne predugačku, ali mnogo debelu.

Maja, podignuta gleda Kureta koji lagano, mic po mic, uklizava u njenu pičku.

Ne vidim taj detalj, ne znam koliki mu je kurac, ali čujem po njenom disanju da joj je lepo, da se sprema da ga primi još i još..

Kure zastaje, pa se odmiče, vadi ga verovatno, pa ponovo nabija.

Pa ponovo vadi, pa sad malo brže nabija, verovatno da je opusti.

Ona žmuri, zabacila je glavu, drka kite sa obe ruke.

Kure ponavlja akcije od malopre, izvlači ga, pa ponovo nabije jače, pa opet i opet..

U jednom trenutku, Maja otvara oči, podiže glavu od kreveta, gleda ka svojoj pičkici i progovara:

– Ah. Osetila sam dodir tvojih jaja na guzi. Da li to znači da si ceeeeoooo!

Mile, koji drka debeli kurac, progovara:

– Tako je. Upravo si primila Kuretov nadimak od 22cm!

Zagrcnuh se. Imala je igračku od 21cm, vibrator, lep, i uspevao sam ponekad da joj stavim ceo dok joj ližem i sisam klit, ali ne uvek. A sad, od prve je primila kurčinu od 22cm.

Gaće su mi bile mokre i balave od naloženosti. Kurac tvrd, ruka na njemu, stiska, lagano drka preko pantalona na kojima je mokra fleka sve veća i veća.

Naginjem se da pokušam da vidim još nešto i udaram glavom u vrata koja se otvaraju i odjednom pogledi koji se usmeravaju na mene.

Dvojica čije kite Maja drži u rukama, Maja, Mile – svi su pogledali u mene. Samo je Kure nastavljao da jebe, nije bio zainteresovan za ostatak sveta.

Velikom brzinom, Mile prilazi do mene da ne bih pravio problem, pruža ruke da me uhvati, sluzave od drkanja svog kurca, ali mu ja kažem da nema potrebe da me drži, da sam OK i da želim da gledam.

Pogled prema Maji, zaljubljeno, kapira da mi nimalo ne smeta što je jebe tip sa kurčinom, videla je i fleku na mojim pantalonama, tako da se nasmešila i ona, trepnula u znak zahvalnosti i spustila se glavom na krevet, zatvorivši oči jako.

Kad sam već tu, razmišljam, da barem vidim bolje šta se dešava.

Prolazim sa strane kreveta i vidim – KURČINU. Sad mi je jasno što je bila zabrinuta kad ga je prineo njenoj pičkici.

Ali opet, vidim da ta kurčina velikom brzinom nestaje u pičkici, pa sad.. da li je smem nazvati pičkica.. moje Maje.

Ona koja sa svakim njegovim ubodom trzne nogama malo, valjda joj pomera matericu, tako veliki.

I ne provaljujem da sam spustio ruku na svoju izbočinu na pantalonama i da drkam, sve jače.

Pročitaj i ovo:   Kraljica momačke večeri

Osvestio sam se tek kad je majstor Mile rekao –

“Ajde šefe, skidaj se, slobodno drkaj. Nećeš biti prvi koji je drkao i gledao kako mu rasturamo ženicu!”

Zbunjen, skinuo sam se, sve sa sebe.

Kurac, tvrd, presijava se od mojih sokova, obrijan, gladak..

Ne baš mali, ali daleko od Kuretovog..

Mile, za kog sam skapirao da je “vođa bande” komentariše..

– Nisi loš, vidi se da gospođa voli dobar kurac. Samo ovakav nije imala, a rekla je da nije ni probala.. nekoliko njih!

Znači, shvatam, ovo nije slučajnost, ipak su se dogovarali, pričali, usaglašavali.. Ko zna da li je i prvi put jebu ili je ovo već uigrana priča, samo je Kure nov igrač.

I ja kao navijač.

Gledam kako ga jako nabija, gledam kako mu se kurac u kondomu presijava od njenih sokova, kako iz pičkice curi ona predivna, preukusna tečnost..

Tek onda provaljujem da je Maja počela da na smenu puši ona dva kurca koja je drkala, prvo levi, dok desni steže, pa onda desni, dok levom stiska jaja.

Primičem glavu njenom stomaku, da vidim iz blizine kako se Kure nabija u nju, osećam miris pičetine, miris jebačine, miris oznojanog kurca.. Pravo sa gradilišta..

Odjednom, on ga vadi, prinosi ga meni, maše..

– Pogledaj, šefe, kakvu i koliku kurčinu je primila tvoja ženica. Misliš da će joj biti dovoljan tvoj kurac posle ovog razarača – pita me, dok ga nateže rukom, da ga vidim u punoj veličini.

Kapiram da voli da ponizi muževe čije žene jebe, ali kapiram da ima i čime da ih ponizi. Veliki kurac i veeeliki respekt sa moje strane..

I ne smem da pomišljam.. šta bi.. da smo samo nas troje..

Ne smem da odreagujem, onako kako bih želeo, onako kako sam sa Majom pričao..

Pogledam u nju, po pogledu shvatam da je i ona isto pomislila.

Kako bi bilo dobro da je neko.. naš.. da je jebe bez kondoma i da mogu.. tako balavog.. da mu ga podudlam..

Da ga ukrutim, pa da ga opet vrati Maji u pičkicu.. Ali sad ih je četvorica, klinca ne znam. Možda bi me i prebili da probam tako nešto.

A Maja, vidim samo se uvija, loži i nju ta ideja.

Koliko smo samo puta pričali, da je jebe tip sa kurčinom, da ja gledam, drkam, da liznem klit dok joj on nabija, pa da mu kao.. slučajno.. iskliza iz pičkice pravo pred moje usne, pa da ja posisam glavić, nabijem ga sebi u grlo koliko mogu..

I .. sve je nadomak.. ali.. NE. Korak po korak. Dobila je veliki kurac, počeli smo novo poglavlje…

Kure vraća svoj ponos na razdeljak Majine pičkice, lagano ga nabija. Ja gledam izbliza. Koliko sam samo snimaka “close-ups” odgledao, koliko sam tuđih kurčeva gledao kako se nabijaju u žene.. prvi put uživo, i to .. kurčina u pičkicu moje žene..

Ona stenje sve jače, sve žešće..

Kure ubrzava tempo, Mile drka, ja gledam iz bliza, ne odmičem se, Maja puši na smenu ona dva kurca..

Odjednom se Kure nabija do kraja.. i počinje da grči dupe, trza..

Svršava.

Da li je kondom izdržao, pada mi na pamet, ipak je to velika kurčina.

Mada, kad pomislim koliko je Maja vlažna, da je malopre bila fleka ispod nje na krevetu, siguran sam da je lagano klizio, da nije imao razloga da pukne..

Grčenje se nastavlja, par poteza i Kure se podiže, izvlači kurčinu, kondom pun sperme..

Pročitaj i ovo:   Ona tebe želi, jebi je slobodno ali ovde predamnom!

Mile prilazi, navlači kondom i nabija ga u Majinu vlažnu pičku.

Ja se malo odmičem, ona gleda kako Mile nabija svoj debeli kurac u nju i steže ga nogama.

On joj hvata noge, podiže ih na svoja ramena, oslanja se dlanovima sa obe strane Majinog struka i kreće da jebe, ubrzavajući tempo.

Maja zastaje, u ustima joj ostaje samo glavić kurca koji počinje da se propinje.

Jedan, dva, tri, četiri.. tačno se mogu prebrojati trzajevi ispaljivanja sperme..

Maja.. Steže Mileta nogama jako, nabija ga..

I svršava i ona.. Vidim po njenom stomaku kako se trza, kako se napinju mišići, svršava..

Ispušta kurac iz usta, okreće glavu na drugu stranu i uzima drugi kurac.

Tip joj ga sve jače nabija, hvata je za kosu, jebe je u usta.

Ja, nesvesno, drkam svoj kurac kao lud.. Jaaako tvrd, na ivici da svršim, ali nikako.. od straha, uzbuđenja, nepoznatog osećaja..

I drugi kurac u Majinim ustima počinje da se trza.. samo se na njemu ne provaljuje toliko, tip joj ga je nabio u usta .. skroz.. naslonila je nos na njegov stomak..

Gledam kako guta.. jedan, drugi.. puna usta sperme..

U tom trenutku se Mile propinje i svršava i on. Jako.. Ne zaustavlja se.. Trza se, stenje, ispušta svakakve zvukove, ali ne prestaje da jebe..

Posle nekog vremena, vadi ga, pridržava kondom, skida, cedi spermu iz njega.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Maja leži na krevetu, ovi su seli sa strane, Kure gleda, Mile baca kondom, ja prilazim između njenih nogu i naslanjam jezik na njenu pičkicu.

Vrelu, mokru, sočnu.

Ona spušta noge na moja ramena, njena omiljena poza za lizanje.

Naslanjam svoje usne na njene usmine, guram jezik unutra. Osećam.. sluz.. njenu.. bale.. od kurčeva koje je osetila.. Naslanjam nos na klit.. Trljam.. Voli to..

Kako sam ostao da klečim na podu, kurac mi je bio naslonjen na ivicu kreveta. Simuliram lagano jebanje dok je sve žešće ližem.

– Vidi frajera, ne sme da je jebe sad kad je osetila kurčine – dobacuje Mile.

Maja žmuri, naslanja svoja lepa stopala na moje obraze, gura mi glavu jače ka pičkici, pritiska me.

Velikom brzinom joj nabijam jezik u raširenu pičkicu, pa ga izvlačim, podižem usne da uhvatim klit, sisam ga i jezikom šaram po njemu.

Po njenom disanju osećam.. da je blizu kraja..

Njen orgazam je bio okidač.. za oboje.. Ona je počela da vrišti, kako ume kad svršava jaaako, ludački,. ali jako retko, nažalost.. Ja sam od sreće.. držeći je za butine i trljajući kurac o krevet i sam počeo da svršavam.

Prskao sam i prskao, praznio, trzao se, dok je ona vrištala i cičala.

Umirila se, stisak njenih stopala na mojoj glavi je popustio, ja sam nastavio da trljam kurac po mokrom krevetu, umazanom od sperme, dok su ova četvorica stajala sa strane, poluobučeni.

Ustao sam, umazan, iz ormana dohvatio peškir da se obrišem, Maja je ostala tako gola, raširenih blago savijenih nogu, na krevetu, razjebana, sa spermom koja je ostala na uglovima usana, pogledom ispraćajući majstore.

– Snajka, vidimo se mi ovih dana – dobacuje Mile, ostali se smeju, Kure koji me gleda, malo i sažaljivo ali onako.. bez zajedljivosti, verovatno sa nadom.. da se ponovo sretnemo.

Ispraćam ih, samo zamotan u peškir i vraćam se pored moje ljubavi, na krevet, vreo, mokar, namirisan jebačinom.

3603cookie-checkNećeš biti prvi koji je drkao i gledao kako mu rasturamo ženicu