Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Dugo sam za taj dan birala haljinu, cipele, nakit, frizuru, šminku… čak i veš. Dan kada se udaje jedna od mojih najboljih prijateljica. Još je samo ona ostala iz društva neudata. Pred ogledalom sam. Uzbuđena sam vidljivo, jer posle dugo vremena imam priliku da budem elegantna i seksi, iako već imam jedno dete i nisam više ista.

Udata sam, duže vreme. Doduše, ne za čoveka sa kojim sam bila u ozbiljnoj i dugoj vezi pre braka, iz koje sam izašla gore nego iz saobraćajke. Nekad shvatim da se i dalje oporavljam od toga… Neke rane nikad ne zacele. Nažalost.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Na sebe oblačim čipkanu tangu, i svilenu bež haljinu, koja prilično otkriva, naročito moje nabujale grudi i bradavice koje mame.

Moj dragi muž mi prilazi sa leđa, i šapuće: – Tako bih te potucao sad!

Osećam da mu se diže, pomazim ga dlanom i naglasim da nemamo vremena. A tako je seksi u tom odelu koje nosi… Radilo me je neko čudno raspoloženje, posebno uzbuđenje. Nisam mogla to da objasnim, pripisivala sam sreći zbog prijateljice, ali… Ubrzo mi je postalo jasno zašto sam se tako osećala.

Odlazimo u restoran, gde se održavalo slavlje. Sve je vrhunski, zabavno i ništa nije nagoveštavalo šta će se zapravo desiti tog dana, osim možda mog čudnog osećaja. Stajala sam sa prijateljicama, razgovarale smo, a onda se na vratima pojavio on. Moj krah. Moja saobraćajka od koje se nisam oporavila… nikad. Život mi ga je opet doneo. U najboljem izdanju, i sa suprugom.

Srce mi je zaigralo kada sam ga ugledala, ali sam se trudila da ostanem smirena, i pokušala da ga vešto izbegnem. Kao što obično biva, dobili smo mesto za istim stolom. Sedeli smo jedno pored drugog, i samo se gledali povremeno. Osećala se napetost među nama, ali to, na sreću, niko oko nas nije primećivao. Moj suprug je veselo čavrljao sa muževima mojih prijateljica a njegova supruga je bila ozbiljno zadubljena u telefon.
Srce mi je zaigralo kada sam ga ugledala, ali sam se trudila da ostanem smirena, i pokušala da ga vešto izbegnem. Kao što obično biva, dobili smo mesto za istim stolom. Sedeli smo jedno pored drugog, i samo se gledali povremeno. Osećala se napetost među nama, ali to, na sreću, niko oko nas nije primećivao.

Pročitaj i ovo:   Rođena za užitak

Najednom, osetila sam njegovu ruku na svojoj butini.

Rekao mi je :

– I dalje si tako jebozovna i seksi. I polako povlačio ruku na gore. Trudila sam se da ostanem mirna i ne pokažem da se nešto dešava. Uzela sam svoju torbicu, krišom mu dala ključ od auta i rekla:

– Ti voziš.

Poljubila sam muža i rekla da idem do toaleta i da ću obaviti par telefonskih poziva. Klimnuo je glavom u znak odobravanja i vratio se svom žustrom razgovoru. On je krenuo nekoliko minuta kasnije za mnom. Ne znam šta je rekao ženi. A nije me ni bilo briga.

Seli smo u auto i čim smo pošli, raskopčala sam ga, izvadila mu jako nabrekli kurac i počela da ga sisam. Jedna ruka mu je na volanu a drugom mi je sve jače navlačio glavu na sebe. Osetila sam kako mi u usta sve jače nadolaze njegovi slatki sokovi, gutala sam ih. Uzdisao je i stenjao, prijalo mu je moje pušenje.

U jednom momentu je samo skrenuo sa puta, i rekao: Sedi mi na kurac.

Uradila sam to. Bez razmišljanja sam ga zajahala, digla haljinu, pomerila tangu i navukla se jako. Grudi su mi bile jako natečene, bradavice se ukrutile toliko da su mi cepale haljinu. Nisam želela da stanem.

Ruke su mu bile na mojoj guzi, širio me je, želeo da me tuca. Bila sam mu u krilu, stenjala jako, i vešto prebacila kurac u guzu. Stezao mi je celo telo, bilo je divlje. Naizmenično sam menjala rupice, osetila sam kako mu kurac sve više otiče a jaja se pune. Vratila sam ga u pičkicu, i nabijala se jako.

Molio me je da usporim, ali ja ga ne slušam u tom ludačkom trenutku. Nabijam se sve jače. Jako je udahnuo, a onda sam osetila trzaje njegovog glavića i vrelinu sperme dok mi se slivala niz butine. Pustila sam ga da me napuni do kraja. Ostali smo tako neko vreme.

Pročitaj i ovo:   MAMA OD CURE: Tucaj me kao što tucaš moju kćerku

Nije želeo da me pusti… Ja nisam želela da se odvojim od njega… Ali, bili smo u takvoj situaciji da smo morali. Čekali su nas naši bračni izabranici. Do povratka u restoran smo ćutali i samo povremeno pogledali onog drugog. Nisu nam bile potrebne reči. Pogledom smo sve rekli.

U salu je prvi ušao on, a ja sam se izgubila do toaleta, da se malo priberem. Još sam mirisala na njega.

Posle ovoga, osetila sam da sam napokon prevazišla moj životni krah. Konačno.

34860cookie-checkNeočekivani seks na venčanju moje prijateljice