Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Valentina i ja smo se, nakon onog našeg neplaniranog seksa u uredu, znali pohvatati svaki slobodni trenutak. Najčešće bi joj ga zabio u njenu vruču pičku u toaletu i istresao se u nju. Znao sam da to njoj nije bilo dovoljno, ali bili su to naleti adrenalina i samo smo se prepuštali.

Jedan dan me je šef pozvao i rekao da povedem Valentinu na jedan sastanak sa našim dugogodišnjim partnerom. Da parafraziram njegove riječi “Neka mala uči, trebat će joj iskustvo.”, a u sebi sam mislio ‘Mala ima iskustva sasvim dovoljno’

Rekao sam Valentini da sutra idemo na sastanak kod poslovnih partnera, pa da se poslovno odjene, a i supruzi sam rekao da me sutra neće biti. Istu večer sam odradio fenomenalni seks sa ženom, tako da je ujutro kad sam išeo na posao još imala zadovoljni smješak na licu.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Kad sam došao u ured po papire i da pokupim Valentinu ostao sam iznenađen njenom ljepotom. Bila je utegnuta u poslovni kostim plave boje sa bijelom košuljom, a njena plava kosa je bila podignuta u svojevrsnu punđu. Suknja joj je bila odmah iznad koljena i otkrivala divna koljena i jake listove nogu koje su završavale sa cipelama vrtoglavo visokih petica. Macan mi se odmah počeo buditi u gaćama iako ga je supruga dobro iscjedila, ali na Valentinu mi se dizao odmah.

Sjeli smo u službeni auto i uputili se u Zadar. Valentina se zavalila na suvozačevo sjedalo i skinula cipele, te noge stavila ispod prednjeg stakla, a suknju malo povukla uz noge, tako da sam mogao vidjeti da ima samostojeće najlonke. Spustila je naslon svog sjedala i ispružila se, a njene sise su se isticale i prkosile gravitaciji. Bio je to jako seksi prizor, ali sam morao držati oči na cesti, jer je bila jako prometna. Valentina se samo lagano smješkala shvaćajući moju muku, te je kroz osmjeh rekla:

– Samo ti vozi, već ćeš staviti svoje ruke na sve ovo, to ti obećajem.
– Znam, ali tako si jebozovna sada -tiho sam promrmljao, a kurac u mojim gaćama je prijetio da će eksplodirati.

Ubrzo smo stigli kod naših partnera, te smo odradili sastanak i kratki poslovni ručak, a onda me je Valentina zamolila da malo prošetamo po gradu, jer nikad još nije bila u Zadru. Tako smo prošetali po centru, pogledali Pozdrav suncu i malo poslušali Morske orgulje, a onda krenuli prema autu. Dok smo hodali prema autu, primila me ispod ruke, a onda upitala:

Pročitaj i ovo:   Gutala sam debelu kurčinu u crnom mercedesu

– Koliko poznaš ovaj grad?
– Dosta dobro. Zašto pitaš? -gledao sam ju dok je hodala kraj mene.
– Da odemo na neko mirno mjesto.. -rekla je tiho, a onda dodala- Dolje sam sva mokra…i želim tvoj kurac u sebi.

Isti tren mi se kurac počeo dizati i srećom smo stigli do auta, pa smo brzo sjeli unutra. Prije nego sam upalio auto intezivno sam razmišljao kamo da odemo, a onda mi je sinulo, te sam se široko osmjehnuo i upalio auto. Nakon nekih desetak minuta vožnje bili smo van grada i uskoro sam skrenuo na jedan makadamski put sa ceste koja vodi prema autoputu. Ubrzo smo bili okruženi samo borovom šumom i makijom, a na putu nije bilo tragova vozila. Parkirao sam ispod borova i pogledao prema Valentini, a ona je već otkopčala košulju i upravo ju izvlačila iz suknje. I ja sam brzo počeo otkopčavati svoju, te sam ju brzo skinuo, a ona je već skidala suknju, pa sam ugledao njene mokre gaćice. Brzo ih je skinula i počela mi otkopčavati hlače, a ja sam otkopčao njen prsluk, pa su joj sise sad bile slobodne, a i moj kurac je nakratko ugledao svjetlo dana, jer je odmah završio u njenim ustima. Odmah se je nabila sa ustima do jaja, a bila je za sada, jedina koja je to uspjela napraviti sa mojim monstrumom. Ja sam joj počeo masirati sise i stiskati joj bradavice. Ona je samo stenjala i mumljala sa mojim kurcem u ustima, a onda se uspravila i ostavila moj slinavi kurac, te mi utisnula vruči poljubac, a onda rekla:

– Idemo na stražnje sjedalo…
– Hajde… -povukli smo prednja sjedala skroz naprijed da bi imali više mjesta, te se smjestili otraga.

Čim sam sjeo odmah me je opkoračila i nabila se sa svojom pičkom do kraja na moj kurac, što je izazvalo glasan jauk iz njenih usta, a onda i stenjanje kad se počela nabijati na njega. Uskoro se počela tresti i stezati svoju pičku oko mog kurca, da bi mi jaja uskoro zalila poplava iz njene pičke. Cijelo vrijeme sam joj mijesio i stiskao sise, te trljao bradavice. Ona je došla malo do daha, pa odmah nastavila sa nabijanjem na moj kurac. Ja sam bio dobrano narajcan od puta u Zadar dok sam gledao njene noge i grudi, pa sam usprkos sinoćnjem pražnjenju u pičku moje supruge, uskoro počeo puniti pičku od Valentine sa vručom spermom. Ona je samo zajecala osjetivši moju vrelinu u svojoj unutrašnjosti, te je uskoro i ona svršila ne prekidajući nabijanje na moj kurac.

Pročitaj i ovo:   Nastavak ljetne avanture sa susjedom vruće pice

Ostali smo sjediti na zadnjem sjedalu zadihani i ljubili smo se lagano, a onda sam ja rekao:

– Idemo van…želim ti ga nabiti s leđa dok ti mjesim sise.

Izvukli smo se iz auta, a prije nego sam joj ga zabio čućnula je i oblizala mi je kurac koji je bio prekriven zajedničkim sokovima. Usput je milovala i moja jaja, tako da je uskoro bio ponovo tvrd i spreman, na njeno oduševljenje. Odmah se je okrenula i naslonila na auto, te isturila svoju stražnjicu prema meni. Sad kad je bila u visokim štiklama njena pička je bila taman u visini mog kurca, pa je odmah ušao u njenu rosulju koja ga je oduševljeno dočekala.

Odmah sam se počeo jako zabijati do jaja u njenu pičku, te se samo čulo šljapkanje i lupkanje mojih jaja po njenim nogama i njena guza koja je lupala o moj trbuh. Jednom rukom sam ju držao za bok, a drugom sam držao njenu jednu sisu. Ona je stenjala i dahtala dok sam se ja zabijao u nju, a uskoro je zajecala i počela se tresti dok je svršavala. Ja sam se nastavio zabijati u njenu pičku, te postepeno ubrzavati tempo i uskoro sam i ja svršio ponovo u njenu pičku. Izvukao sam kurac i odmah su procurili sokovi iz njene pičke. Sagnuo sam se i počeo joj lizati natečenu pičku, a onda sam joj počeo lizati šupčić i došao na ideju da bi joj ga mogao staviti i tu. Dok sam ga lizao osjetio sam kako mi se kurac diže, a i ona je stenjala čim bi jezik bio na čmaru. Ustao sam i dao joj jedan prst da ga poliže, pa joj ga ugurao u guzu. Išao je jako polako unutra, a ona se je trzala, da bi na kraju prošaputala:

– Čekaj…. stani… nisam ga još nikad dobila u guzu… možemo još malo pričekati sa time?
– Naravno… -rekao sam tiho – Kako ti želiš.

Obukli smo se i ubrzo smo bili na autocesti, a nakon nekog vremena smo stali na jednom odmorištu, te je ona otišla na toalet, a ja sam nam uzeo kave za van. Čekao sam ju u autu dok nije došla, a onda smo nastavili vožnju. Nakon nekog vremena mi je stavila ruku u krilo i počela mi maziti kurac preko hlača. Vidio sam da su joj bradavice napete pošto nije stavila grudnjak kad se oblačila. Ubrzo smo stigli do našeg grada, pa sam otišao do jedne praone da samo isperem prašinu sa službenog auta, pa smo uskoro stigli u dvorište firme. Svi su bili već otišli, a tu su bili samo Valentinin i moj auto, uz par firminih vozila. Parkirao sam i otišli smo u ured. Kad sam spremio papire u ladicu podigao sam pogled i ugledao Valentinu na vratima raskopčane košulje i zadignute suknje bez gaćica. Krenula je prema meni i rekla:

Pročitaj i ovo:   Nimfomanka koja voli da je mlađi momci tucaju po celu noć

– Razmišljala sam o onome da bi mi ga stavio u guzu…
– I? -sa zanimanjem sam ju pogledao očekujući odgovor.
– Paaa…mislim da bi mi ga sad mogao staviti -okrenula se prema meni sa guzom i naslonila na stol raširivši noge.

U njenoj guzi sam ugledao mali vibrator, a pička joj je bila mokra od sokova. Prišao sam joj i pomazio stražnjicu, te ju upitao:

– Kad si vibrator stavila u guzu?
– Na onom odmorištu…
– Zato su ti bradavice bile napete…
– Ne pričaj više…stavi mi ga jer ću izluditi.. -rekla je i pružila mi kremu za ruke da namažem kurac.

Izvukao sam kurac i namazao ga kremom, pa joj prišao i izvukao onaj vibrator iz guze. Bio je dosta širi od onoga što je virilo van, pa sam sad gledao u njenu raširenu guzu i odmah namjestio kurac na ulaz u njenu guzu. Počeo sam ga gurati, lagano, a ona je stenjala i cvilila, a kad je ušao glavić samo je zajecala i zadahtala:

– Ohhhhhh…Bože…mmmmmmm…jebote!!!!! Mmmmmm…koliki jeeeeee….ahhhh…

Uspio sam ući do pola i počeo sam ga zabijati sve brže i brže, a ona je uskoro bolne jecaje zamjenila uzdasima zadovoljstva:

– Tooooo….mmmmmm….jebi meeeeee…rasturi mi guzicuuuuuuuu

Iz njene pičke su cijedili sokovi niz njene noge i najlonke su bile već mokre od njih, a uskoro sam i ja počeo svršavati i puniti njenu guzu svojom spermom. Nisam ga odmah izvadio, a kad sam ga izvadio njena guza je zijevala širom otvorena, a vidjela se i moja sperma u njoj. Poljubio sam ju u obje polutke, a ona je ostala naslonjena na stol i samo je uzdisala…

– Ovo je bilo dobro….ali nećeš me tako skoro jebati u guzicu, sad neću moći tri dana normalno sjediti.
– Bez brige…od sada ćeš ga dobivati samo u pičku i u usta, a koji put i među sise, a u guzu kada opet osjetiš želju, može?
– Da…može…

Obukli smo se i poljubili na rastanku, te sam doslovno praznih jaja otišao kući, a sa Valentinom sam se nastavio jebati čim bi se ukazala prilika.

1058cookie-checkNezasitna Valentina