Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Moji starci su se rastali kad sam imao 15, tj moja mama nas je napustila i otišla sa svojim novim ljubavnikom. Koliko sam ja shvaćao, jedino što u tom braku nije štimalo je bio seks, jer je stari fenomenalno zarađivao i omogućio nam je kućerinu na dva kata, mami i sebi auto, te po tri tjedna na moru i po dva tjedna na skijanju svake godine. I uz obilan džeparac na računu ona je tražila nešto sa strane. I naravno, prigovarala svom mužu, tj mom tati. Iako sam imao 15 dobro sam kužio šta se dešava, pa sam na kraju i u parnici izjavio da želim kod oca, a ne kod majke. Uostalom tip sa kojim je bila mi je bio odvratan i ljigav. Dokaz tome je i njen razlaz s njim nakon dvije godine.

Ja sam sad već bio na faksu, a moj tata je napokon pronašao novu ljubav. Vidjelo se da se vole na kilometar. Nije bilo nekog interesa, jedino ljubav kod Barbare prema mom starom. A Barbara se i meni sviđala. Imala je 39 godina, bujne sise i lijepu veliku stražnjicu, te mali trbuščić. Prava zrela žena koja ima sve i zna pružiti sve. Njena bujna smeđa kosa je naglašavala ovalno lice i zelene oči. U ovih nekoliko godina sam se i ja promjenio, što bi rekli proljepšao, te mi se i kurac lijepo istegao na solidna 22 centimetra i dobru širinu.

Kako sam bio stariji sve sam češće znao uhvatiti sebe kako drkam na Barbaru, zamišljajući svoj kurac između njenih bujnih sisa i guzova, a jednom prilikom kad smo bili svi zajedno na moru, vidio sam joj i obrijanu pičku. Taj dan sam drkao kao lud i svršio par puta. Ali, nikad nisam pokušao ništa. Jednostavno, tu je bila ta mentalna kočnica, jer ona je žena od mog tate i čemu da se miješam. Možda bi tako i ostalo na tome da nije bilo tog ljeta.

Završio sam drugu godinu na faksu, uspješno kao i do sada u svakoj školi, te me stari pokupio u Zagrebu i odvezli smo se na more. Barbara je već bila dolje u kući, koju je stari kupio prije dvije godine, jer im se svidjela na prvi pogled. Doduše, svidjela se i meni, pogotovo što sam dobio svoju sobu koju sam mogao urediti kako sam htio.

Pročitaj i ovo:   Predugo bez kurca

I tako smo mi stigli, a Barbara nas dočekala sva preplanula i širokog osmijeha u laganoj prozirnoj haljini kroz koju se vidio njen badić. Bila je sva nekako poletna i prpošna, ali nisam ništa slutio tada. Tijekom podneva nazvali su starog iz firme i morao je sutra ujutro natrag za Zagreb, te za Beč, jer su došli neki poslovni partneri, te bi se trebao naći sa njima. Meni je bilo svejedno, ali sam vidio da je Barbara malo ljuta zbog toga. Nisam pitao ništa, već sam se pokupio na spavanje.

Ujutro me probudio miris kave, a na faksu sam postao ovisnik o kavi, pa me i samo otvaranje vrećice moglo probuditi. Dobauljao sam do kuhinje u kojoj je Barbara već napravila doručak i čekala me u onoj istoj haljini, ali ispod koje sada nije bilo gornjeg dijela badića, pa sam lijepo mogao vidjeti one njene bujne sise i tamne bradavice. Osjetio sam trenutnu reakciju u svojim bermudama, pa sam brzo sjeo za stol, dok mi je Barbara poslužila doručak.

– Kaj je tata prošao? -upitao sam iako sam znao odgovor.
– A je, još jutros rano.. -rekla je uzdahnuvši, a ja sam jednostavno morao pitati.
– Kaj ne valja?
– Ma sve je OK.. -rekla je ne okrečući se, te odmahnula rukom- Pojedi da ti se jaja ne ohlade.

Pojeo sam u tišini, te sam se polako spremio za odlazak na plažu. Imao sam neku ekipu ovdje, pa sam sa njima otišao na plažu i poslije u kafić na plaži. Bilo je negdje oko 14 sati kad sam dobio poruku od Barbare na mob da će uskoro ručak. Nisam ni skužio koliko je sati, a ni da sam već stvarno gladan, te sam otišao do kuće. Odmah sam osjetio miris punjenih paprika i u želucu mi je zakruljilo. Dobro je znala šta obožavam, pa sam požurio unutra. Nigdje nikoga, a onda sam pogledao kroz prozor i u vrtu, djelomično zaklonjena smokvom, je ležala Barbara na ležaljci, potpuno gola, a sad sam vidio da nema nikakvih bijelih tragova sunčanja na njenoj koži, te sam zaključio da se stalno sunča gola. Naravno da mi se kurac digao i brzo sam ga malo protrljao, ali je postao još tvrđi, te sam otišao pojesti da se smirim. Iz kuhinje se lijepo vidjelo van i uto se Barbara okrenula na trbuh raširivši noge, pa sam ugledao njenu sočnu pičku i guzu. Mislio sam da ću trenutno svršiti i skoro sam se zadavio sa komadom paprike u ustima. Došavši k sebi popio sam malo vode i pogledao ponovo van, ali Barbare nije bilo vani, da bi se uto pojavila na vratima potpuno gola i gledala je u moju izbočinu na kupaćim gaćama. Nasmiješila se mojem pokušaju da sakrijem nešto što je još divljalo potaknuto njenom bujnom pojavom na vratima, a onda mi je prišla i uzela me za ruku:

Pročitaj i ovo:   Strastvena suputnica

– Dođi.. -vodila me prema mojoj sobi i kad smo ušli unutra gurnula me na krevet, pa rekla- Da te riješim muke drkanja na mene..

Povukla mi je kupaće na niže i moja kurčina je iskočila van klativši se lagano kako sam se tresao u nekoj groznici. Pohvalno je kimnula glavom na veličinu mog kurca i sagnula se i oblizala one kapljice koje su navrle na vrh glavića, dok su njene sise trljale moje butine. Zatim se usprevila i opkoračila me okrenuvši leđa mom licu, te se namjestila svojom sočnom i mesnatom pičkom na moje lice. Prvi put sam osjetio zrelu pičku i njen miris, a do sada sam samo oblizao pičkice od tri kolegice sa faksa, a s obzirom na stanje u kakvom su bile, tj pomiješani mirisi mokrače i nekih krema baš i nisu nešto za pamćenje. Ova je tako poticajno mirisala, da sam ju počeo lizati kao lud. Barbara mi se odužila vrhunskim pušenjem i natjerala me ubrzo da joj napunim usta svojom spermom. Nisam se baš ponosio tako brzim svršetkom, ali nije rekla niti riječ, već mi je nastavila drkati i pušiti kurac kako bi uskoro bio opet spreman. Za to vrijeme sam i ja nju natjerao na svršavanje, a ona je obilno zalila moje lice uz trzaje i grčenje.

Zatim se polako okrenula i nasjela na moj ponovo kruti kurac i odmah se nabila do kraja na njega zajecavši pritom. Malo je sjedila tako, a onda se oslonila rukama na moja prsa i počela se nabijati na mene, a ja sam se primio njenih sisa i mijesio sam ih kao da mjesim kruh usput trljajući njene bradavice. Stenjala je i prigušeno cvilila dok se nabijala, a mene su jaja već boljela kako se žestoko nasađivala na moj kurac. Nkon desetak minuta smo promijenili pozu i sad sam joj ga zabijao tako da sam ležao na njoj između njenih raširenih nogu oslonjen na krevet i gurao ga u nju koliko sam dublje mogao. Ubrzo je ponovo svršavala, a ja sam ubrzao tempo i ubrzo sam ga u zadnji tren izvukao i pošpricao ju po trbuhu i pički sa spermom koje je bilo i više nego sam očekivao. Oboje smo bili znojni i zadihani, ali zadovoljnih osmjeha na licima.

Pročitaj i ovo:   Gladna dobrog pušenja

Poslije smo malo razgovarali, pa mi je rekla da je znala da ju promatram, a jednom me je i gledala kako ga drkam, što me iznenadilo, ali nisam ništa rekao. Poslije smo se skupa otuširali, a pritom mi ga je opet drkala dok sam ja njoj trljao pičku, pa smo bacili još jedan na stoječki ispod tuša, a ovaj put sam joj svršavao po sisama dok je voda ispirala spermu sa nje. Poslije sam otišao van, a kad sam se kasno vratio i legao došla je u sobu i tiho rekla da će tata ostati još taj dan na putu, pa smo se jebali cijelu noć i zaspali tek pred jutro potpuno iscrpljeni i slijepljeni od naših pomiješanih sokova.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Ostatak ljeta je prošao bez seksa, barem sa Barbarom, dok sam ja naguzio neku slovenku i jebao ju nekih tjedan dana dok nije otišla kući.

1203cookie-checkPohotna i jebozovna maćeha je dobila moj kurac