Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Kada sam se udala za muža svi su mi zavidjeli. Bogata porodica, veliko imanje, poslovni prostori i tako redom. Bilo je kao u bajci. Muž je pet godina stariji, pristojno izgleda i super smo se slagali. Brzo su došla djeca i sve je bilo okej prvih pet godina, ali onda su nastali problemi. Došla je kriza, posao je išao loše i počeli smo da dižemo kredit za kreditom, dok nam sva imovina zajedno sa porodičnom kućom nije bila pod hipotekom. Kasnili smo sa otplatom kredita i banka je sve više prijetila da će nam sve oduzeti.

Jednog dana je došao muž i rekao da mu se javio jedan čovjek i rekao da hoće da kupi dio imanja i to za novac sa kojim bi sigurno otplatili kredite, a još bi ostalo i da nastavimo sa poslom. Bili smo srećni jer to je bila izvanredna vijest. Nakon dugo vremena, strasno smo vodili ljubav te noći.

U narednim danima muž se sastao sa tim čovjekom i uglavnom su utanačili sve pojedinosti. Nakon par dana muž je došao sa njim kod nas i sjeli su u kancelariju. Muž me je pozvao da donesem dvije kafe i piće. Kada sam ušla u kancelariju, prepoznala sam lokalnog klipana koji me je jurio još dok sam bila djevojka i bila u vezi sa sadašnjim mužem. Znam da se i tada bavio mutnim poslovima, ali je sada postao tajkun i poslovan čovjek. Bio je strašno navalentan i odvratan u to vrijeme, jedva sam ga se otresla. „Jebem te, državo, kad ovakvi imaju pare!“ pomislih u sebi. On bi odavno trebao da je u zatvoru.

On samo prokomentarisa kako moj muž ima divnu ženu koja super izgleda iako je rodila troje djece. Nije mi baš bilo prijatno njegovo odmjeravanje (na sebi sam imala helanke i majicu na bretele, a moje sise su kipile jer sam još dojila najmlađu kćer), ali morala sam da istrpim jer nam novac ovog klipana daje izlaz iz situacije koja nimalo nije prijatna. U suprotnom bismo mogli da ostanemo bez svega što imamo. Muž je primijetio da me odmjerava i očima mi pokazao da izađem. Izašla sam, a uskoro je i on otišao. Muž mi je rekao da su se dogovorili i da će nas pozvati da potpišemo ugovor. Nakon nekoliko dana muž mi je rekao da se spremim pošto idemo na potpisivanje ugovora. Moram i ja da potpišem jer je imovina bila i na moje ime. Morala sam da povedem i ćerkicu jer joj je bilo tek osam mjeseci.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Došli smo u njegovu firmu. Primila nas je sekretarica. – A to je ta lijepa mama… – čudno je prokomentarisala, kao da je već s nekim razgovarala o meni. Ubrzo je izašao advokat i rekao mužu da prvo on uđe sam, a posle ja. Malo mi je to bilo čudno ali nismo se protivili, samo da ovo završimo. Muž je izašao za desetak minuta, uzeo je našu ćerkicu i rekao da ja uđem da to završimo.

Ušla sam u kancelariju koja je više ličila na neki kabinet, jer je pored radnog stola i stola za sastanke imala i kožnu garnituru koja je bila smještena u jednom kraju kancelarije. – Uđite, gospođo, i raskomotite se – rekao je gazda i pokazao advokatu da izađe. On je izašao, ali na druga vrata a ne na ona na koja sam ja ušla. Ostali smo sami, a gazda ponovi da sjednem i pokaza na onaj trosjed. Sjela sam, mada mi je bilo čudno zašto baš na trosjed. Sjeo je preko puta mene, nasmijao se i rekao:

– Ovako ćemo… Potpisaću ugovor, ali pod jednim uslovom. Moraš odmah da odgovoriš. Ako odgovor bude potvrdan, nema problema. Ako ne pristaneš, ništa od posla i vi ste propali… Da, da, znam da ste u problemima i ovo vam je jedini izlaz. Izgovorio je to, a ja sam ga blijedo gledala još ne sluteći šta me čeka.

Moraš se sada pojebati sa mnom. Sada i ovdje, i sve je gotovo.

Ako nećeš, možeš odmah da izađeš – rekao je to drsko i ozbiljno. Umalo nisam pala u nesvjest. – Jesi li ti normalan?! Muž mi je ispred vrata. Kakva je to ucjena?! Bila sam zaprepašćena. – Onda ništa – reče. Ustade i pokaza mi prstom prema vratima. Misli su mi prolazile kroz glavu kao munja. – Marš napolje! – reče grubo.

– Nemojte, molim vas… Eto, uradiću to – rekoh kroz suze.

Mislila sam samo da se riješimo duga, neće mi kruna sa glave pasti. Nasmijao se i prišao mi. Glava mi je bila ispred njegovog šlica na pantolonama. Izvadio je kurac koji je bio ogroman i debeo, već poludignut. Izgleda da ga je već uzbudila ova situacija. Nikada nisam vidjela drugi kurac osim muževog.

– Otvaraj usta, kurvo! – reče grubo me hvatajući za kosu.

Povukao je moju glavu ka kurcu. Malo sam se otimala ali nije bilo kud. Otvorila sam usta i snažno ga je gurnuo do kraja. Grcala sam, suze su mi tekle, ali nije se obazirao nego ga je nabijao do kraja. – Aghhagghh… – to je sve što se moglo čuti od mene.

Pročitaj i ovo:   Ženu sam namjestio najboljem prijatelju

Bila sam sva crvena i umazana suzama i njegovim sokovima. Izvadio je kurac, podigao me i rekao mi da se skinem. Počela sam polako da se skidam, a on poče da cijepa odjeću sa mene. Povukao mi je helanke dolje i svukao ih. Gaćice je bukvalno strgnuo i bacio na svoj radni sto.

– Ovo je suvenir – cerekao se. Onda me je povukao i naguzio preko naslonjača trosjeda, tako da sam se sada mogla vidjeti u ogledalu koje je bilo preko puta, na zidu pored vrata kroz koja je izašao onaj advokat.

Krvnički mi je zabio svoj kurac u pičku koja je ovlažila, iako me je bukvalno uzimao na silu.

– Joooj, što volim ove obrijane pice mladih mama – kreveljio se dok me je krvnički nabijao na svoju kurčinu.

Gledala sam se u ogledalu kao na ► porniću ◄. Bila sam sva crvena i razmazana od suza. Jaukala sam kao da me kolje ali on se nije obazirao, izgleda da ga je to još više palilo. – Ulazi, da razvalimo ovu kujicu.

Tada uđe onaj advokat i cerekajući se priđe mi. Izvadi kurac, uhvati me za kosu i poče da me šamara sa njim.

– Jeste li normalni, pustite me. Nećuuu… Aagrhmm… Gurnu mi kurac u usta, iako sam se otimala. Onaj manijak me je pritisnuo sa leđa da nisam mogla da se pomjerim.
– Ćuti, kurvo, i puši! – reče advokat. Onda poče snažno i grubo da mi gura svoj kurac u usta. Grcala sam, ali on se nije obazirao.

Najgore od svega je što sam se napalila, jer me niko nikad u životu nije ovako tucao. Punili su me i sprijeda i od pozadi. Bila sam u transu. Advokat mi je stiskao sise iz kojih je kapalo mlijeko. Radio je to grubo i bolno. Osjetih kako gazda izvadi svoju kurčinu i poče da cilja i dodiruje moje dupe.

– Ne tu! Nisam nikad… Molim vas… Neee… Jedva sam uspjela da progovorim, ali advokat me povuče za kosu i gurnu kurac duboko u grlo da sam ostala bez daha.
– Ne brini. Na svašta ćemo mi tebe navići. Jebaćeš se ti u svaku rupu i tražićeš još… Gazda gurnu prvo jedan prst, a zatim dva u moju guzu i poče da me jebe prstima u dupe, a kurac sjuri u pičku. Miješali su se bol i zadovoljstvo, a onda sam počela da se tresem i svršavam što oni primijetiše.
– Jesam ti rek’o da će kurva da se otima, ali da uživa – reče gazda, a onda se obrati meni – E, sad ćeš da uživaš, kujo. Gurnuo mi je snažno kurac u guzu. Nije nimalo bio nježan. Jaukala sam zaboravljajući da može da me čuje muž ispred vrata.
Advokat mi začepi usta svojim kurcem tako da priguši moj jauk. Jebali su me tako bar deset minuta. – Daj meni malo, šefe – reče advokat, te zamijeniše mjesta. – Poliži ga dobro, kujo – reče gazda i začepi mi usta svojom kurčinom.

Advokat bez razmišljanja duboko gurnu svoj kurac u moju guzu. Trpali su me kao sumanuti, a ja sam na moje iznenađenje ponovo počela da uživam i da se približavam vrhuncu. Tada gazda poče da stenje i osjetih da će da svrši. Pokušala sam da se izmaknem, ali me povuče za kosu i istrese se u moja usta. – Gutaj! To je dobro i puno bjelančevina – govorio je kreten i cerekao se.

Progutala sam većinu i sva sam bila umazana. Onaj iza mene me je životinjski karao, a kada je počeo da stenje i svršava u moje dupe i ja sam svršila. Ne sjećam se kada sam dva puta za redom svršila, a sada kada me ova dva majmuna gotovo pa siluju, to radim. Strovalili su se na onaj trosjed i cerekali.
– Idi tamo i sredi se. Ne možeš kod muža takva – reče gazda i pokaza prema vratima odakle je maloprije došao advokat.
Kada uđoh u tu prostoriju, ugledah jedna vrata na kojima je pisalo toalet. Zgrozila sam se kada sam vidjela da je iza onog ogledala kamera na kojoj se vidjelo da je uključena.
Ušla sam bijesna u toalet i sredila se koliko sam mogla. Kada sam se vratila nazad ljutito sam upitala:
– Šta treba da znači ona kamera?
– Slušaj, kujo, rekao sam sebi da ćeš biti moja kad tad. Sada te imam u šaci i ako nećeš da svi vide ovu tvoju jebačinu, doći ćeš povremeno do mene na kaficu. Hahahaha… Sad izlazi, posao je sklopljen.

Pročitaj i ovo:   Krstarenje sa ženom pretvorilo se u orgije

Izašla sam kao hipnotisana. Muž je primijetio da nešto nije u redu, a ja sam se pravdala da sam uzbuđena jer smo se riješili finansijskih problema napokon. Na svu sreću, povjerovao mi je i samo se nasmijao i zagrlio me.
– Sad smo na konju – reče. Samo sam ga pogledala sluteći šta me sve čeka…

Prošlo je mjesec dana od mog potpisivanja ugovora, pare su legle i mi smo finansijski bili na konju (što bi rekao moj muž). Nisam mogla da izbacim iz glave onaj ludi seks koji sam imala sa onim klipanom i njegovim advokatom. Kada bi mi palo to na pamet, u trenutku bih ovlažila. Dok sam se jebala s mužem jedno veče,

namjerno sam ga provocirala da mi gurne kurac u dupe

ali nije to učinio. Bože, u šta me je pretvorio onaj kreten.

Jedan dan došao je muž i rekao da ćemo ići u jedan restoran da proslavimo posao koji smo sklopili sa onim kriminalcem. Ja sam ga molila da ja ne idem, ali on je rekao da je kreten insistirao da dođem i ja. Obukla sam haljinu koja je bila malo duža, ali je imala duboki dekolte i gola leđa. Sise su mi kipile iz dekoltea. – Baš si seksi u tome – komentarisao je moj muž.

Došli smo u restoran i kada smo se javili konobaru, on nas je odveo u jedan poseban separe i rekao da će gazda brzo doći. On je bio vlasnik ovog restorana. Stiglo nam je piće, a zatim je došao i on, sa jednom ženom i dvije svoje gorile koji su sjeli za sto ispred nas.
– O, baš smo izazovni večeras. Žena ti je bomba – reče cereći se onim svojim glupim ustima. Moj muž se samo nasmijajao ne sluteći šta mu je ovaj radio sa ženom. Ona žena se samo smješkala i odmjeravala me. Mislim da joj je ispričao šta su mi radili.
Već oko ponoći muž je dobro popio i ona žena ga je povela na podijum da plešu. On me je samo pogledao, a ja sam sa odobravanjem klimnula. Kada su oni izašli iz separea, gazda me uhvati za nogu i smješkajući se upitao me da li se sjećam kako me je dobro izjebao. – Ne seri i odjebi od mene – rekla sam mu drsko. On me uhvati za bradu i okrenu moju glavu prema sebi.
– Slušaj, kurvo, znaš da imam onaj snimak i nemoj da se zajebavaš sa mnom. Drugu ruku zavuče pod moju haljinu i uhvati me za pičku. Smaknu prstima gaćice i gurnu mi prst. Ja sam se stresla i pokušala da odgurnem njegovu ruku.
Muž je plesao sa onom ženom na drugom kraju restorana i nije mogao ništa da vidi. Restoran je već bio prazan jer je bio kraj radnog vremena. Dok je džarao po mojoj pici, dade neki znak konobaru i on ode da zaključa vrata restorana.
– Šta radiš, budalo? Muž mi je ovdje. – Ne sjekiraj se ti za muža. Večeras ćeš biti još žešće jebana nego onda u kancelariji.

Poče da liže i bali po mojim sisama kao sumanut. Jedna gorila mu dade neki znak i on diže glavu. Kada nam priđoše moj muž i ona žena, on izvadi ruku i samo im se nasmija. Moj muž je već bio solidno pijan. Ništa nije primijetio.

– Baš sam dobro dohvatio. Idem malo napolje da zapalim jednu – reče muž i ustade. Ovaj, kao da je jedva dočekao, pogleda onu svoju i ona ustade za mojim mužem i izađoše. Jedan od gorila im otvori vrata, a kada oni izađoše, ponovo ih zaključa i vrati se za onaj sto do nas.
– A sad, mala, prihvati se posla – reče i izvadi svoj kurac koji se već bio digao. – Jesi li normalan?! Oni su ispred… Mogu da se vrate… – Samo ti puši. Nije to tvoja briga.
Uhvati me za kosu i gurnu glavu na svoj kurac. Nabi mi kurac u usta i poče nabijati moju glavu gore-dolje. Gušila sam se, ali on nije obraćao pažnju. – Dođi, mali, i obrađuj ovu kučku – reče jednom od svojih gorila.

Taj priđe i podiže mi noge. Svuče mi gaćice i zabi svoju glavu među moje noge. Poče da mi liže i cucla klitoris. Znala sam da ne vrijedi da se otimam. Tada ovaj ustade i izvadi kurac koji je bio ogroman. Gazda mi diže glavu i kada sam videla onoliku kurčinu, nije mi bilo svejedno.
– A, mala. Jesi li vidjela ovog mog? Sad će da te jebe kao kravu, kurvo. Ima da vrištiš kao kuja! U tom momentu začu se komešanje oko ulaznih vrata. Drugi gorila ustade i ode tamo. Izgleda da je moj muž htio da uđe, a kada je vidio da su vrata zaključana, počeo je da lupa i pita šta se dešava. Konobar se drao kroz vrata da ne može da otključa, da nešto nije u redu sa bravom.
Ovi na to nisu obraćali pažnju, nego me gorila podiže na sto i zabi mi krvnički onu svoju kurčinu do kraja. Vrisnula sam od bola i izgleda da me je muž čuo. Gazda mi je namjestio glavu na stranu i gurnuo kurac u usta, dok me je gorila natezao kao kobilu. Gazda izvadi telefon i poče da snima.
– Ovo ćemo dodati tvojoj produkciji. Bićeš najpopularnija na internetu. Kreten je snimao, a ja sam se uvijala od naleta goriline kurčine koja mi je razarala utrobu. Bio je ogroman i debeo.

Pročitaj i ovo:   Tata mi jebe ženu

U tom momentu razvališe se vrata na ulazu. Začu se komešanje, ali ništa nisam mogla da vidim. Čulo se nešto poput udaraca, a onda me gazda povuče za kosu i diže mi glavu. Drugi gorila je doveo mog muža.

– Vidi svoju kurvu. Vidi kako je deremo. Ja sam plakala i molila da nas puste, govorila da nisu normalni.
Muž je samo blijedo gledao u nas i samo što mu ne potekoše suze. – Jebiga, stari. Mislio si da ćeš onoliku lovu da dobiješ tek tako. Sad ćeš da vidiš kakva jebačina treba ovoj tvojoj kurvi.

Odgurnu rukom onu svoju gorilu, a mene savi preko stola tako da sam glavom bila okrenuta prema mužu i nabi mi kurac. Snažno poče da me jebe. – Pustite je, majmuni! Jebaću vam mater! – reče moj muž. Ali samo dobi ćušku od one gorile koja ga je držala. Gazda se samo cerekao i sve jače nabijao u mene.
Nakon pet minuta, koji su mi bili kao godina, podiže me i položi na sto, pa reče gorili sa ogromnom kurčinom da me nasadi na njegov kurac, a da mi on nabije u dupe. Ja sam vrisnula da neću, da je ogroman i da će me pocijepati, ali nisu se obazirali. Kada su me nabili na gazdin kurac, onaj gorila poče da me udara kurčinom po dupetu i onda polako krenu da ga nabija. Bože, bio je ogroman!

Vrištala sam i govorila da to ne rade, ali oni su još više uživali. Muž bi povremeno podigao glas, ali samo bi dobio ćušku i izazvao smijeh kod svih prisutnih.
Ugurao je nekako pola kurca u moje dupe, a ja sam cijukala od bola.Tada ona žena izvadi nekakvo ulje, prosu ga po mom dupetu i razmaza po njegovom kurcu. – Ovo bi trebalo da pomogne – reče smijući se.

On izvuče kurac i onda ga snažno zabi cijelog. Ja sam vrisnula, a on tada poče da mi ga zabija cijelog u dupe. Nakon nekog vremena bol poče da prolazi a ja, iako protiv svoje volje, počeh da uživam u ovom divljanju u mojim rupama.

Prvi put u životu imala sam dva kurca u sebi, u obje rupe. Moram priznati da je nevjerovatan osjećaj. Jebali su me dugo, a ja sam snažno svršavala i oni su to primijetili.
– Rekao sam ti da će tvoja kurva biti zadovoljna poslije ovog tretmana. Vidiš da ti ženica uživa. Moraćeš poslije redovno da je dovodiš. Cerekali su se, a muž je bio nijem i samo gledao kako mu ovi majmuni rasturaju ženu kao zadnju kurvu. Gorila na meni poče da stenje i brzo svrši u moje dupe. Izvadi kurac i diže me sa gazde. Ovaj me posadi na koljena i naredi mi da pušim.

Uvlačila sam mu kurac, a on me uhvati za kosu, nabi mi kurac do kraja i svrši mi u grlo. Pokušala sam da izmaknem glavu, ali me je čvrsto držao i morala sam da progutam njegovu spermu da se ne ugušim.
– Sad ga lijepo obliži, kujo – reče.
Priđe i ona njegova gorila i poče da me udara onom svojom kurčinom po glavi i obrisa ga mojom kosom. Kada završiše, gazda se okrenu ka mom mužu i reče mu da me vodi kući.
– Sad si miran dugo vremena. Kad je se poželimo, moraćeš je dovesti na tretman, inače ovi njeni snimci idu na internet sa sve adresom, imenom i prezimenom.

Izbaciše nas oboje iz restorana. Sjeli smo u auto i bez riječi se odvezli kući. Otišla sam da se istuširam, a ubrzo je u kupatilo došao i muž. Ušao je u tuš kabinu i samo me gledao jedan minut, dok se slivala voda niz nas. Tada me je strasno zagrlio i poljubio. Šta će dalje biti bog zna …

37851cookie-checkPotpisaću ugovor ali moraš se pojebati sa mnom. Sada i ovdje!