Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

“Evo, prijatelju, danas ti je sretna noć, patroliraš na ženskom odjelu!”, kolega me potapšao po ramenu i krenuo u večernju rutu posla u našem najvećem zatvoru.

Već pet godina radim u okruženju pljačkaša, ubojica, silovatelja; ne mogu reći da se žalim, čak ponekad dođem do zaključka da je mnogo ugodnije i kvalitetnije popričati s nekim od osuđenika nego s takozvanim prijateljima iz omiljenog kafića. No, ova opaska o mojoj sretnoj večeri bila je više ironična nego iskrena. Već je dobro poznato da na ženskom odjelu zna biti više problema i gužve nego na onom s narkodilerima i ubojicama. Nevjerojatno je koliko su žene neobuzdane kada su zajedno u velikom broju i još k tome bez muškaraca. Istina, svaka od njih u tim ćelijama ima barem trunku kriminalnog ludila u sebi, ali začudili biste se koliko ta nježna bića mogu biti bezobrazna, neugodna i čak perverzna.

Stegnuo sam opasač s oružjem, nabio kapu na glavu i krenuo u noćnu šetnju. Glavni hodnik odjela bio je dugačak, ali ne pretjerano širok, a čelični kavezi nalazili su se samo na lijevoj strani, međusobno odvojeni debelim zidovima. Svjetla su bila ugašena, tu i tamo čulo se neko meškoljenje, no većina žena utonula je u san. Bilo mi je drago što obavljam noćnu smjenu; preko dana znale su se tigrice previše uživjeti u igru maltretiranja čuvara, zato sam mirno prošetao do dna hodnika i izišao na terasicu preko puta posljednje ćelije zapaliti cigaretu. Noć je bila ugodno svježa, cijeli kompleks u mraku, osim čuvarskih sobica, misli su mi odlutale tko zna gdje, kada mi se učinilo da je zatitralo svjetlo u mom hodniku. Okrenuo sam se i u posljednjoj ćeliji ugledao blagu svjetlost svijeće, žuti plamičak rasplesano je bacao sjene po skučenoj izbi, a nečije kretnje ponukale su me da ugasim cigaretu i vratim se na odjel.
“Trebate nešto?”, šapnuo sam približivši se metalnim rešetkama, zirkajući u polutami u potrazi za osuđenicom, koja kao da je iznenada nestala iz ćelije.

“Ništa posebno…”, tihi ženski glas odvratio mi je s desne strane i tek sam onda uočio obrise dugokose djevojke naslonjene na vrata.
“Je li vam loše? Trebate liječnika?”, nastavio sam zbunjen, dok je žena upalila cigaretu i pri bljesku upaljača zamijetio sam njene pune, crvene usne, kako obujmljuju pljugu i prodorne oči, kako me šamaraju vražjim pogledom.
“Ne, meni je sasvim dobro… treba mi samo malo…”, nije završila misao, već je otpuhnula dim i prišla bliže rešetkama, tako da sam gotovo osjetio njen dah. “…malo muškarca”.
“Molim vas da se vvratite na sspavanje…”, uzmucala me njena otvorenost i seksepilnost, a svjetlost svijeće obasjala je njene tamnoplave kovrče, koje su joj u slapovima padale preko ramena i dekoltea.

Pročitaj i ovo:   Supruga mog prijatelja

Izgledala je nevjerojatno privlačno u širokoj bijeloj pidžama-haljinici, pa sam se nesvjesno povukao korak od nje. Osjetio sam kako mi je krv šiknula među noge jer sam sada uočio cijelu njenu figuru, oble konture tijela, kroz laganu spavaćicu. Bedra su joj djelovala puna i meka, bljesak svijeće probijao se točno kroz rascjep među njima, dajući mi na uvid vanjski rub pičkice. Rukama se uhvatila za rešetke i priljubila lice uz hladni metal.
“Što si se tako uplašio? Nisam ni ubojica ni manijak! Samo sam malo oštetila tvrtku za koju sam radila. Za kojih dva milijuna eura…”

Teško sam progutao slinu kada su joj sise propale između rešetki, a bradavice se isprčile i zaparale spavaćicu.
“Onda, što kažeš? Nisam imala muškarca već preko godinu dana, već sam potrošila sve rekvizite koje sam našla, od flomastera do bočica soka!”

“Gospođice, bit ću kažnjen ako odmah ne ugasite svijeću i legnete!”, pokušavao sam biti što službeniji, no kara u hlačama bujala je svakim njenim pokretom!
“Ali, molim vas… samo malo… nitko neće čuti…”
Uhvatila je donji rub spavaćice i jednim potezom ju svukla preko glave. Stajala je preda mnom naga i sisata, obasjana svjetlošću svijeće. Ogromne grudi zaljuljale su se kada je kosu prebacila na leđa, naoštrene bradavice kao da su bile zapiknute u tamne aureole, a rukama se mazila po ravnom trbuhu i širokim putenim bokovima.

“Sviđam ti se? A moja pičkica? Sviđa ti se i ona?”, ruke je spustila do svoje dlakavice i prstima razmaknula meke usmine.
Ružičasta ribica nasmiješila mi se i rastvorila i već sam se bojao da će mi hlače popucati od nabrekle kurčine. Sise su joj se priljubile jedna uz drugu, dok se igrala s ispupčenim klitorisom, ljuljala se kao u ritmu glazbe i uvlačila prste u već dobro navlaženu mačkicu.

“Hajde, dođi, izvadi karu da ti ga obližem! Dobro ću se poigrati tvojim macanom, dat ću ti čak da me zašpricaš po licu!”
Nisam mogao dulje čekati, bacio sam letimičan pogled na mračni i tihi hodnik te prišao vratima ćelije i otkopčao hlače. Plava lopovica provukla je ruke kroz rešetke i povukla hlače i bokserice do gležnjeva. Kita mi se zaljuljala u golemom izdanju, krv mi je šiktala u glavić, koji samo što nije eksplodirao. Posegnuo sam za njenom velikom sisom, prsti su mi propadali u mekoću njene kože, obujmio ju oko struka i prislonio do metalnih vrata, tako da su joj dojke ostale zarobljene među grubim rešetkama. Sagnuo sam glavu i liznuo joj izbočene bradavice, zatitrala je i pridržavala se o vrata. Spustila se u polučučanj i rekla:
“Hajde, izlupaj mi sise svojom tvrdom batinom!”

Pročitaj i ovo:   Jebozovni dečkov bratić

Dohvatio sam svoj okamenjeni ponos i protrljao ga o ružičaste koštice. Macan mi je malo zaslinio i navlažio njene sise, sjale su se onako uhvaćene u zamku i tresle pod nježnim udarcima mog kurca.

“Daj da ti ga uvalim među sise! Izvuci ih iz rešetki!”
Malo se pomučila dok je svoje velike lopte povukla sebi, spojila ih i protrljala te pozvala moju zmiju u njenu duplju. Uguravao sam kurčinu u usku brazdu, plavojka ga je masirala sisetinama i svaki put kada bi glavić izronio iz njih, ona ga je hvatala jezikom i usrkavala u usta.

“Oohh… ovo je jebeno dobro… gledaj kako ti ševim sise… uuhhh, posiši ga još više!”

Nabijao sam joj se u dojke, samo me željezna ograda sprečavala da ju ne polegnem na pod i zarijem joj se u pičku.
“Daj, sjedni na stolčić da ti malo poližem tu zločestu pičkicu!”
Jedva je dočekala da ju pograbim, poput djeteta se razveselila, raširila noge, zakvačila ih za rešetke i pokretima glave me nukala da prionem na posao. Čučnuo sam i zapiljio se u pičkicu prilijepljenu za vrata ćelije. Isplazio sam jezik što sam više mogao i podraškao ju po klitaču. Poskočila je na mjestu, prstima raširila mačkicu koja je već bila oblivena sokovima i uzdahnula:
“Hajde, poliži me, brzo ću svršiti jer me tvoj macan napalio do ludila!”

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Bolje sam se primio posla, utrpavao joj po dva ili tri prsta u ribicu, a jezikom plahutao po klitorisu kao po bombončiću.
“O, jebote, kako dobro ližeš, svršit ću ti na usnama!”
Nogama je obuhvatila rešetke, rukama se također držala za njih te se nabijala i ljuljala po mom licu dok joj nisam usisao klitač, protrljao ga jezikom, u pičku joj uvalio dva, a u šupak jedan prst.
“Aahhh… svršavam…”, skakala mi je po licu kao luđakinja, “svršavaaam…”
Cijela se tresla i dahtala, sise su joj se ljuljale i zapljuskivale jedna drugu, dok nije i posljednja orgazmička kap soka iscijedila iz njene pizde. Spustila se na koljena s blaženim smiješkom na usnama i rekla:
“Za ovako dobar liz sada ću ti popušiti kako ti nije još nijedna u životu!”

Kurac mi je još bio u čeličnom izdanju, dohvatila ga je desnicom i blago nadrkavala. Ljevicom je potražila muda, trljala ih i povlačila. Isplazila je jezik i tresnula glavićem po njemu. Učinila je to nekoliko puta pa počela treperiti po vršku sluzavim vragolanom, a ja sam se već morao suzdržavati da joj ne svršim u oči. Kao da je pročitala moje misli, malo se udaljila od kurčine, pa zarila jezik u natečena jaja! Žonglirala je mojim kuglicama, pohlepno ih gutala i grickala, mljackajući i cmaktajući kao da cucla lizalicu.

Pročitaj i ovo:   Sa svastikom na moru

“Uh… popuši mi ga… želim ti razvaliti grlo!”, znoj mi se cijedio po tijelu, pridržavao sam se za rešetke i gledao kako se odvaja od jaja i utrpava u usta ružičastu jegulju.
Zatreslo me kada ga je počela uguravati sve dublje i dublje i gledao sam kako mi kurac nestaje u njenim rumenim ustima. Uskoro joj je lice bilo zakopano u busenu mojih dlaka, glavić je bio duboko u njenom grlu, a ono što mi je radila jezikom pamtit ću cijeli život. Masirala mi je ud, istovremeno ga lupkajući i trljajući, izguravala ga van, pa brže bolje usrkavala natrag u usku, mokru spilju…

“Još malo, svršit ću!”, prosiktao sam, a ona me pogledala u oči, usta punih moga kurca.
Stegnula je meke usnice oko još tvrđe kare, povukla kožicu od korijena pa prema glaviću i brzo se spustila natrag. Pušila je božanstveno, usisavala ga žustro, pa nježno, obavijala jezik oko cijelog uda, mijesila mi jaja i cijelo me vrijeme gledala ravno u oči.
“Ah, tako je… kako dobro pljugaš…”
Ubrzala je malo tempo, gutala me sve dublje, bokovima sam joj se nabijao u usta i počeo osjećati nadolazeći vatromet.
“Oh… oohhh… ševim te u usta… zalit ću te po licu… evo me… svršavaam!”

Poludio sam u njoj, nabijao se do jaja i počeo štrcati spermu svuda po njoj. Dio joj je zalio usta, halapljivo je gutala moju obilnu tekućinu, dio se cijedio preko brade i kapao joj po sisama. Sve je razmazala po tijelu i polizala prstiće u nekom poluhipnotiziranom stanju. Jedva sam se uspio obući, zirkao sam oko sebe sav još potresen, a ona je prozborila:
“Mmm… ovo je najbolji kurac kojeg sam ikada kušala. Dušo, još sam dvije godine ovdje, progutat ću još hektolitre tvoje sperme, a račun u Švicarskoj čeka dane kada ćeš se ti nagutati mojih sokića!”

Nasmješio sam se i krenuo u noćnu patrolu maštajući o švicarskim Alpama, siru, satovima, čolkoladi… i dobrim domaćim pičkama!

4500cookie-checkPredugo bez kurca