Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Jedan dan me nazvala frendica (Marija), ujedno moja seksualna partnerica i rekla da stavim kuhati kavu, da dolazi, jer ima plan.

Nisam ni uspila zakuhati kavu, a ona je već zvonila na vratima. – Uđi, otključano je! – rekla sam. Ušla je u luću, prišla i poljubila me u vrat:- ćao mačko.

Sjele smo za stol i počele priču. Razgovor je tekao ovako: – Marija je imala dečka. Već duži period tokom sexa ga ispituje kako bi reagirao da mu u krevet dovede još jednu curu?! On je na to ludio. Pa je Marija došla na ideju, da večeras dođem k njoj i da mu napokon pokažemo kako je to kad su dvije zvjerke u krevetu, a ujedno i da mu otkrije našu vezu.

Nisam se dugo premišljala. Brzo sam pristala, jer koliko god da me Marija dovodila do ludila, tijekom naših igrica, s druge strane mi je falila žestoka jebačina. Da mi netko nabije kurac do kraja.

Večer je brzo došla. Obukla sam kratku haljinicu, majicu dubokog dekoltea, obula štiklu i krenula. Kada sam stigla kod Marije i ušla u kuću imala sam šta i vidjeti. Oni su već ispili litru i pol vina dok su mene čekali i bili vidno pripiti. Pozdravila sam ih, a Marija se ustala do mene i poljubila me u obraz i šapnula:

– Toliko sam napaljena, da sam ga morala malo napiti dok ti dođeš.

Sjela sam i natočila si čašu vina. Priča je tekla, a Marijin dečko Igor me je samo gledao. Nisam se trudila sakriti svoju mačkicu, tako da mu je bila na “izvol’ te”. Vrijeme je bro prolazilo a Igor i Marija su bili sve pijaniji, a ni ja nisam bila daleko od maksimuma. Najednom, Marija je tako strasno poljubila Igora, da su mi sokovi počeli curiti iz pičkice. Zatim se nagnula preko njega i pozvala me da se približim, te mene poljubila još strasnije dok je njemu mijesila jaja preko hlača. Igor je bio vidno uzbuđen. Pogledao nas je i skinuo hlače, i počeo ga drkati. Marija se spustila i počela mu pušiti, a on se bacio na moje sise i pičkicu. Jednom rukom je Mariji zadigao suknju i tražio joj pičkicu, a drugu ruku je zavukao meni i polako me prstenjačio, dok mi je grickao sise. Tako smo idućih pola sata Marija i ja naizmjenično pušile Igorovu karu, dok se on igrao sa našim pičkicama i sisama. Zatim nas je naglo maknuo sa sebe i rekao da nas želi jebati. Marija i ja smo se naguzile i počele se ljubiti, a on nam je naizmjenično uvaljivao svoju kurčinu, pritome ne štedeći ni jednu ni drugu.

Pročitaj i ovo:   Detektiv na seksi zadatku

Zatim se Marija popela iznad mene i dok sam joj obrađivala pičkicu svojim jezikom, Igor se sve jače i jače nabijao u moju pičkicu. Tražila sam još i molila da ne stane, ali on je naredio da zamijenimo strane jer je pri kraju. Zatim sam se ja popela iznad Marije i dok mi je ona lizala pičku, Igor je mijesio moje sise i nabijao svoj kurac u nju sve jače i jače.

Najednom smo sve troje počeli istovremeno vrištati i svršavati. Igor je napunio Mariju, ja sam bila u transu od lizanja i karanja. Samo smo se sve troje spustili na pod i šutili. Ubrzo su njih dvoje zaspali, a ja sam se ustala i otišla kući. Pičkica je ipak tražila još, a ponekad je i vibrator dobar.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Ujutro me Marija nazvala i rekla da je Igor još u šoku i da mu se jako svidjelo.

Samo je rekao:- Ovo treba ponoviti.

11440cookie-checkPrijateljica mi namjestila trojku sa njom i njezinim dečkom