Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

U vezi sam s oženjenim muškarcem već neko vrijeme. Uvijek se nalazimo na mračnim mjestima, a ova priča je ujedno i moje najbolje seksualno iskustvo.

Tu večer stigla sam na mjesto gdje se nalazimo 15 minuta prije njega. Uska pripijena haljina, ispod nje tangice, grudnjak i samostojeće čarape. Na nogama visoke potpetice. Haljina je prikrivala taman rub čipke na čarapama. Dovoljan je pogled na prizor da ga uzbudi, a to sam i ciljala. Sredila sam se za njega.

Došao je i umjesto da sjedne na suvozačevo mjesto, otvorio je moja vrata i rekao mi: “izađi da te zagrlim.” Nisam baš to imala u planu, ali poslušala sam. Izašla sam. Zagrlio me snažno i počeo strastveno ljubiti. Nisam mogla doći do daha. Njegove ruke su putovale svuda po meni. Niže prema guzi.

Podigao mi je haljinu do bokova i kombinirao nježne i grube dodire. Svaki tren sam bila sve napaljenija. Moja pica je bila već jako mokra. Moja želja za njim je rasla. Silovito me okrenuo i mazio po guzi. Spustio mi tangice i spustio se glavom dole. “Mmm, već si spremna, takvu te volim”. Bilo je dobro. Bilo je predobro. Njegovi prsti u mojoj pički. Njegov jezik koji divljački kruži po mom otvoru. Trebam ga. Želim ga. Naizmjenice me jebe prstima i jezikom. Gricka mi guzu. Dovodi me do ludila. Taman kad sam pomislila da ću svršit, stao je. “Ne još lutko!”.

Spustio je gaće i pustio kurac da mi dira pičku i guzu. Lagano me pljesnuo po guzici. Udarac me dodatno me napalio. Volio je moju fino zaobljenu guzu.

Okrenuo me prema sebi i spustio u čućanj. Htjela sam pohotno krenuti prema njegovom kurcu ali čekala sam njegov korak. Skinuo mi je haljinu. Iz grudnjaka je kipjela za moju vitku građu zavidna četvorka. Skinuo mi je i grudnjak. Isturile su moje bujne grudi. Palčevima i kažiprstom štipao mi je bradavice. Obožavala sam to. Ta mješavina boli i užitka me izluđivala. Pustio je svoj kurac da lupka po mojim sisama. Nakon toga približio ga je mojim ustima. Prešla sam jezikom cijelom dužinom njegovog kurca i stavila ga u usta. Oblizivala i prstima mazila predio između anusa i jaja. jezikom se spuštala do jaja i nježno ih cuclala. Jedna pa druga.

Pročitaj i ovo:   Nikada do sada nije bila jebana u guzu

Vratila sam se do njega i stavljala ga što dublje mogu u usta. Izvadio ga je a ja sam otvorila širom usta i mirno čekala. Stavio mi ga je u usta usporeno. Unutra pa van. Pa sve brže. Čula sam kako mi govori otvori usta i nemoj ni pomišljati da ih zatvoriš. Zapovjedni ton njegovog glasa me dodatno uzbuđuje.

Želim mu se predati. Želim da me posjeduje i radi što poželi. Uzeo mi je ruke da ne mogu kontrolirat situaciju i počeo me jebati u usta. Tako dobar osjećaj. Napokon me posjeduje. Želim bit njegova i to i jesam. Želim da kontrolira ritam. Pokušavam ga primiti cijelog u usta. Njegovi uzdasi mi govore da je zadovoljan. Čujem ga kako odrješito govori “Oči gore, gledaj me!”.

U trenutku kad izvadi kurac iz mojih usta lupka me s njim po licu, razmazuje ga po ustima i obrazima. Tako želim da nikad ne stane. Da ovo potraje. Da posjeduje moja usta. Da ih doživi kao svoj posjed. Silno ga želim zadovoljit i ta činjenica me tako uzbuđuje.

Uhvati me za glavu i nasilno mi gura svoj kurac do grla. “Jezik izbaci vani tako da kad ti nabijem kurac do kraja želim ga osjetit na svojim jajima”. Nisam znala mogu li to. Uvijek sam ga dobro oralno zadovoljavala. Uvijek je govorio da pušim kao nijedna do sad.

Slijedio je prvi zamah. Glavić je bio duboko u grlu, njegova jaja su dodirivala moj jezik. Uspjela sam. Pa opet. I opet.

Zabijao mi ga je žestoko. Pomislila sam da cu se ugušit, ali on ne prestaje. Toliko sam htjela bit dobra i poslušna ali u jednom trenu sam ocito nesvjesno zatvorila usta jer sam ga čula da govori, “Rekao sam ne zatvaraj usta. Osim ako ne zeliš biti kažnjena zbog neposluha” Pljunuo me posred lica. To možda zvuči ponižavajuće, ali u ovakvom seksu je strašno napaljujuće.

Pročitaj i ovo:   Uspaljena cura moga prijatelja

Želim biti njegova kurva. Želim da me uzme grubo. Želim ga zadovoljiti.

Nastavio je razvaljivati moja usta, a ja sam spremno primala njegovu kurčinu.

Sljedeći tren diže me na noge i ljubi. “Bila si izvrsna, sad možemo još nešto novo” Okreće me i pokušava ući s kurcem u moju guzu. Boli me, i nisam sigurna želim li to. “Ja radije ne bih, nisam sigurna” Bojala sam se boli, ali i toga da neću biti dovoljno dobra. Rekao mi je “želim te jebat u tu prekrasnu guzu i ne želim da se opireš. Pripremi se za jebanje u guzu”. I to me hrabri. Povukao me za moju dugu crnu kosu, spustio do svog kurca i ja sam ga navlažila jezikom. Oblizala sam ga cijelog. Navlažila što sam bolje mogla. Vratio me gore, okrenuo leđima. Razmazao je moje sokove do mog anusa. Privukao je moju guzu prema sebi, prislonio kurac na moj otvor i počeo. Ulazio je malo po malo a prstima mi trljao klitoris. Osjećala sam anus kako se širi. Poželjela sam vrisnut, ali želim bit dobra mala poslušna kurvica. Nije ni glavić ušao a ja sam htjela da stane. “Večeras si moja sva, i jebat ću te gdje poželim, znam da boli ali uskoro će biti dobro”. I stvarno, Bol je polako prestajala. Postajalo je dobro. Ulazio je do kraja. “Ahhhh, jebi me, jebi me, tvoja sam” Ali naglo ga je izvadio i rekao mi da raširim noge i naguzim se. Naravno da sam poslušala. Plesnuo me nekoliko puta po mojoj čvrstoj i zamamnoj guzi. Uhvatio me za vrat i rekao “Ne želim da išta govoriš osim ako ti ja ne dozvolim, inače ću te još napleskat po toj prekrasnoj guzi koja je već sad ružičasta”.

Pročitaj i ovo:   Vrući seks i jebanje u šupak u šumi

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Njegove riječi su kao bič koji me tjera dalje. Želim još. Želim žešće. I želim bit poslušna. Zapovijeda mi da se diram. Ne pada mi napamet ne poslušati ga. Diram rukom svoj klitoris. Trljam ga. Pokušavam pratit njegov ritam. Sljedeće mi zapovijeda da si stavim prst u pičku. Stavila sam srednji prst svoje desne ruke, zatim traži da stavim dva, pa onda i tri. Od silne euforije u jednom trenu preuzimam ritam. Ja jebem njega svojom guzom. I tako je dobro. Iznenađujuće dobro. Opet on preuzima ritam. Jebe me brzo i žestoko. Osjećam da ću eksplodirat. Izvlačim prste iz pičke.

On me otrgne od sebe i kaže da otvorim usta. Pljunuo je u moja usta, stavio svoja tri prsta u njih. “Jako si neposlušna, a ja te želim zadovoljit i tvoje ponašanje je nezahvalno.” izvadio je prste iz mojih usta, plesnuo me po licu, okrenuo me, zabio ta svoja tri prsta u moju pizdu. Drugom rukom mi je povlačio kosu. Nastavio je jebanje u guzu.

Konačno bila sam ispunjena. Moja guza i pizda su ispunjene. Veličanstven osjećaj. Počeo je moj veličanstveni orgazam. Tresem se. Svršavam kao nikad do sad. On usporava, vadi kurac iz moje guze, okrene me, spusti do svojih nogu i svršava mi po licu i sisama.

Privukao me sebi, odnio na stražnje sjedalo mog automobila i mazio ostatak večeri.

Ovo je zaista bilo moje najbolje seksualno iskustvo.

6341cookie-checkPrvi put u guzu s oženjenim muškarcem