Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Sve je počelo još prije par godina, kada sam shvatila da me uz muškarce privlače i žene. Moj prvi put sa curom se dogodio ovako.

Bila je noć prije Badnjaka. Kod kuće ležim, gledam tv i iščekujem svog dečka. Nakon sati čekanja, “gospodin” ulazi u kuću vidno slomljen od alkohola, odnosno pijan kao guzica. Ulazi u spavaću sobu i već nakon treće izgovorene rečenice izbija svađa. Toliko me razbjesnio svojim opravdanjima da sam se obukla i izašla van iz kuće.
Nakon poduže šetnje sam odlučila otići kući i razriješiti sve sa pijanom budalom. Kada sam došla ispred vrata shvatila sam da sam u bijesu zaboravila uzeti ključeve. Mislim si: “No, krasno. Sad mogu u vražiju mater, a ne u kuću.”. Uzimam mobitel i zovem najbolju frendicu. Nakon poziva sam se uputila kod nje. Sva sreća pa je živjela blizu mene. Kada sam došla k njoj, skuhala nam je čaj i natočila svakoj vodke.

Zatim sam joj počela pričati što se sve dogodilo. Kako smo razgovarale, tako je vrijeme odmicalo, a flaša vodke se približavala kraju. Kada nam je natočila i zadnje kapi vodke nasmijale smo se. U tom trenutku sam ju pitala:

– Šta pokušavaš? Napiti nas? Na to me pogledala polupijanim očima i rekla:
– Da i onda te iskoristiti.
– Ajde baš da te vidim..

U tom trenutku se približila i poljubila me. U očima sam joj vidjela strah od reakcije. Povukla sam je za majicu i počela ju strasno ljubiti. Zatim me je prekinula i rekla:

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

– Dosta, idemo u sobu. Ušle smo u sobu i gurnula me na krevet. Počela me jako strasno ljubiti a rukama mi je šarala po tijelu. Zatim smo jedna drugoj skinule majicu i počele miješati sise.
Uživale smo a onda je maknula moje ruke sa svojih sisa i rekla:
– Ovo sam dugo čekala, sad se opusti i uživaj.

Pročitaj i ovo:   Ocjena ispravljena užitkom

Počela mi je lizati i gristi sise i dovodila me do ludila. Skidala mi je hlače dok ih je tako lizala. Uživala sam. Najednom se poljupcima počela spuštati niže. Ljubila mi je svaki dio trbuha, a ja sam uživala. Zatim je došla do pičkice. Prvo me pogledala i onda ju poljubila. Zatim je svoja dva prsta gurnula u moja usta i počela mi lizati pičkicu. Tako ju je lagano lizala, da sam se osjećala kao da ću svaki tren početi vrištati od strasti. Zatim je izvadila prste iz mojih usta i polako ih gurnula u pičkicu. Tu mi se oteo jaki uzdah: “Aaahhh”. Počela ju je sve sočnije lizati i sve više i brže prste nabijati u moju vrelu pičkicu. Počela sam vrištati od strasti jer sam znala da ću brzo svršiti. Ona je to primijetila i konstantno ubrzavala. Napokon sam počela svršavati. Vrištala sam, tresla se i uzdisala od gušta a ona nije prestajala dok nisam svršila do kraja. Još jednom sam se stresla i ona je podigla glavu sa moje pičkice, poljubila me u usta i zatim izvadila prste iz moje pičkice i dala da ih obližem. Zatim ne pogledala i rekla:

– Sad se malo odmori, zaslužila si, a kad se probudiš pokazat ćeš mi šta si naučila. Tako je i bilo.

Od iscrpljenosti sam odmah zaspala, ali nisam joj ostala dužna. Čim sam se probudila prionula sam na posao dok je ona bila u dubokom snu i iznenadila ju.

11541cookie-checkPrvo lezbijsko iskustvo