Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Moje prvo seksualno iskustvo nije se desilo onda kada sam izgubila nevinost, već mnogo pre toga. Tačnije već sa sedam godina sam svom najboljem drugu drkala kurac i ako tad ništa nije izlazilo, i u to vreme sam nekako počela i da masturbiram. Sada imam 19 godina, brineta, zelenih očiju, idealnih mera, ali nikad seksualno zadovoljna.

Čitajući ove vaše priče, poželela sam da i ja napišem svoju i evo me. Prva godina fakulteta je uveliko počela.

Krenula su predavanja a i sklopljena su nova poznanstva. Tu sam upoznala moju sadašnju najbolju drugaricu Anu. Ona je crnka, prelepih crta lica i slične građe kao i ja. Čim smo se upoznale shvatile smo da se veoma dobro razumemo i slažemo, samo nisam znala u kolikoj meri se slažemo.

Krenule su i studentske žurke, koje nismo propuštale, i stalno smo pijane zavodile momke oko sebe, ponekad se i strasno poljubimo. Sve dok jedne večeri sa njom nisu pošla i njena dva druga, Aca i Nenad. Kada sam videla Acu odmah sam se napalila jer je dečko izgledao savršeno, svaki mišić na svom mestu, dok je Nenad bio malo puniji. Pošto je žurka propala otišli smo kod Nenada u stan, jer je još uvek bilo rano da se vratimo kući.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Ali već zagrejani alkoholom, i dodatnom dozom alkohola stvari su se brzo otele kontroli. Ni sama ne znam kako sam se našla u Acinom krilu, dok je Ana već uveliko gutala Nenadov ogroman kurac za koji, s obzirom na Nenadovu građu nikad ne bih pomislila da je toliki. Gledajući to dodatno sam se napalila i sama počela da igram tu uvrnutu igru. Polako sam počela da igram u Acinom krilu, dok sam skidala deo po deo odeće sa njega i sa mene ne dozvoljavajući mu da se mrdne.

Pročitaj i ovo:   Seks u troje sa bračnim parom iz Beograda

Ustala sam i uz pesmu sa radija polako počela da izvodim striptiz. Pridružila mi se i Ana, koja kao da je to jedva čekala, počela da me mazi po telu, grudima i vreloj mačkici koja je već uveliko pulsirala i ispuštala ogromne količine sokova. Vrtele smo se, igrale i izazivale Acu i Nenada, sve dok me Ana nije bacila na krevet i polako počela da oblizuje moju mačkicu. Kada me je dodirnula svojim jezikom svršila sam.

Ah, kako je to dobro radila, kao da to radi ceo život, kao da joj nije prvi put. U tom trenutku Aca i Nenad nisu postojali za nas dve, međutim njih je taj prizor dodatno napalio da nisu izdržali nego su svršili po njoj i meni, što smo nas dve sve očistile jezikom. Nastavile smo sa našom igrom dok se momci malo priberu i vrate u pravo stanje i dok nam se ne pridruže. Aca me je nasilnički otrgnuo od Ane, željan moje vrele pičke, nije ni sačekao da se smestim, nego mi ga je onako stoječki sjurnuo u pičku na šta sam samo zastenjala.

I dok je on mene punio od pozadi, Ana je prišla i polako počela da obrađuje moju macu, trudeći se da ne smeta Aci, dok je Nenad nju krvnički jebao od pozadi. Ni sama ne znam koliko je to trajalo, jer sam uveliko bila u transu, ali želela sam da osetim Acinu kurčinu u sebi do kraja, i želela sam da se nabijam na nju kao besna, kao da mi je poslednji put. Kao da mi je pročitao misli, legao je na pod, a ja sam se spustla na njega i polako krenula u ispunjavanje mojih želja. Čula sam Anu kako u pozadini vrišti, ali se nisam obazirala na nju jer sam i sama bila pri kraju.

Pročitaj i ovo:   Drugaricu i mene tucali su na proslavi godišnjice apsolventske večeri

Kao da je strujni udar prošao kroz mene kada sam osetila Nenadovu ogromnu kurčinu kako prodire u moj čmar. Nije mi bio prvi put da se jebem u dupe, ali sa ovakvom kurčinom mislila sam da je to nemoguće, no prevarila sam se. Nisam ni stigla da zakukam, a Nenadov kurac je već ušao do pola. Konačno se i moja fantazija ostvarila.

Imala sam dva kurca u sebi, a moja drugarica nas je posmatrala sa strane i masturbirala. Osetila sam kako Nenadov kurac pulsira, i kako se bliži vrhuncu, što je on to i potvrdio kada mi je ubrzo svršio u dupe. Aca me je još malo zadovoljavao, mada ni on više nije mogao da izdrži. Pridigao se i polako počeo da ga nadrkava ispred moje face.

Usmerio ga je ka mojim ustima, nedozvoljavajući da ni jenda kapljica odleti van mojih usta. Naravno, ja sam kao dobra devojka sve to progutala. Onako iscrpljena bacila sam se na pod, pokušavajući da dođem do vazduha. Kada smo se svi pribrali, pogledali smo se i rekli da ovo moramo nekad da ponovimo.

Sad svake nedelje, ako nam se ukaže prilika, idemo kod Nenada u stan i jebemo se do iznemoglosti. Samo što sada koristimo i dodatne spravice.

1770cookie-checkMoje prvo seksualno iskustvo