Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Poslije praznika sam ostala kod kuće još dva dana kako bih izbjegla gužve u prometu i uputila se u Split. Kad je vlak krenuo sjedila sam sama u kupeu ali ne zadugo. Nakon nekog vremena u vlak ulazi veliki broj Hajdukovih navijača. Napunio se i moj kupe i sada sam bila sama s još pet Hajdukovih navijača. Slušam ih kako pričaju o svemu, između ostalog i o seksu. Jedan od njih me pita imam li dečka? Kažem da imam, i onda kreće priča oko toga da li treba varati ili ne. Ja se ne uključujem u razgovor, nego ih samo slušam. Jedan od njih kaže da su veze dosadne i da treba iskoristiti svaku priliku i pitaju me što ja mislim o tome.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Odgovaram da treba imati stalnog dečka ali ne da budeš s njim 24 sata, nego da povremeno izlaziš i sa svojim društvom, i da je ok i po neka prijevara, čisto da veza ne postane monotona. Opet jedan od njih kaže: znači varaš dečka a ja onako kroz smijeh odgovaram kako nisam rekla da varam, samo da nemam ništa protiv toga. Pitaju me: pa što misliš kako bi reagirao tvoj dečko da sazna? Kažem kako nema teorije da sazna jer vodim računa da ako do varanja i dođe, da to bude netko tko me ne poznaje niti zna bilo koga iz mog društva, tj. nastojim da to bude avantura na za jednu večer. Onda kreće priča o tome što ja točno podrazumijevam pod pojmom prijevara. Tu ne znam ni sama što mi je bilo da to kažem, ali rekla sam im da je sve osim seksa gubljenje vremena! Slijedeće što sam čula bilo je “Ivane navuci zavjesu na vrata” i “mogla bi nam ova droljica popušiti”. Još se nisam ni snašla a dvojica su već stajala ispred mene sa izvađenim kurčinama! Dok sam im pomno odmjeravala kurčine i u sebi razmišljala kako bi mi baš dobro došlo pušenje kurca, jedan od njih je rekao “slobodno se posluži, neće nitko saznati”. Da budem potpuno iskrena, vidjevši dva velika ukrućena kurca kako ‘gledaju u mene’ i sama sam ih poželjela imati u ustima i u pici koja se već dobrano počela vlažiti.

Pročitaj i ovo:   Na rođendanskoj zabavi su mi izjebali ženu

Erotske priče: pušenje kurca

Rekla sam im da je sve osim seksa gubljenje vremena!

Jedva sam čekala da krene akcija ali sam odmah odlučila da to neće biti u kupeu jer bi netko mogao vidjeti. “Oblačite se, naići će netko – to možemo jedino u WC-u da radimo!”. Njih dvojica su brzo navukli hlače, prilmili me za ruku i poveli u WC. U WC su ušla obojica i odmah mi strpali kurčeve u usta. Nakon što su mi dobrano razvalili usta, na red je došlo jebanje u guzu. Nisu mi dali ni na trenutak da predahnem. Samo su se izmjenjivali, čas jedan, čas drugi. Osim njih dvojice iz mog kupea, ulazili su još neki njihovi prijatelji. I tako doslovce sve do dolaska u Split. Izredalo se ukupno njih devet! Svi bez kondoma! Od njih devet, petorica su mi svršila u guzu, jedan u picu i trojica u usta. Kad je deveti završio imala sam taman toliko vremena da se obučem. Nisam stigla očistiti guzu od sperme niti se umiti, samo sam rukom malo obrisala spermu s lica. Jedva sam hodala koliko su me razvalili.

Na stanici me je čekao dečko. Odmah je primjetio da nešto nije u redu. Odveo me u neki park blizu željezničkog kolodvora i počeo ljubiti. Nakon dvadesetak minuta, probao je da mi zavuče ruku u gaćice dok sam ga ja na sve moguće načine pokušavala odvratiti od toga jer je sva sperma iz guze iscurila i guza mi je bila sva mokra i ljepljiva. Ipak, u jednom trenutku je uspio i onda naglo zastao. “Šta je ovo!” zbunjeno me upitao. Izvukao je ruku koja je bila sva ljepljiva od sperme. Iskreno, ni sama nisam očekivala da je toliko ima. Ja sam samo šutila dok se on nastavio derati kao manijak. “Šta je ovo?” – bio je uporan. Tiho sam rekla “pa sperma”. Opalio mi je šamar i rekao “Znao sam da si kurva, ali nisam očekivao da si baš tolika!”, okrenuo se i otišao. Evo, nakon dva dana, oporavila sam se i sad ponovo mogu normalno da hodam.

131cookie-checkRedaljka u vlaku