Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Normalno, doktor je odmah raskopčao hlače i izvadio kurčinu na svjetlo dana. Ti, kad ga je gurnuo, ne možeš si zamisliti. Raskrečena si pod njim, noge ti fino drže oni držači, ipak imaju pametniju svrhu, a on ga dere ko luđak

– Znaš, noćas sam imala takvu potrebu za seksom da sam se počela trljati po klitorisu do besvijesti, i, zamisli, na krevet mi je skočio moj pekinezer i počeo me lizati po pički. Znam da zvuči nastrano, ali jebote, ja sam mu to dozvolila. I znaš kaj je najveća fora? Doveo me do orgazma. Poslije mi je bilo tako neugodno da ga nisam mogla primiti na ruke. Jel’ to nastrano, ha? – po starom dobrom običaju gnjavila me moja prijateljica koju znam još iz školskih dana.

Njezine priče uvijek sam uzimala sa zadrškom, ali sam se često pitala ima li u njima ipak malo istine. Recimo jučer je provalila:
– Ti, jebote, šećem ja po parku, a kad ono na klupi sjedi neki čovjek od svojih možda šezdeset, a možda i sedamdeset godina. U hlačama mu ruka i drka li, drka, sve se praši. A ja stala kraj njega i uporno ga gledam. Misliš da je prekinuo? Nema šanse. Zablenuo se u mene ko tele u šarena vrata i drka sve jače. I zamisli sad ovo! Ja se uzbudim, jebote i gledam u njega i uvalim svoju ruku u gaćice i počnem drkati sebe. I drkamo mi tako sve dok on prvi nije svršio i istresao kurac po travnjaku. Ja sam nastavila i kad me pogodio orgazam fino sam se sredila i nastavila šetnju. Jebote, koja glupost! Ne moš vjerovat. Sigurno misliš da u njegovim godinama to ne može biti neki kurac, ali se varaš. Kurac ko i svaki drugi. Ne znam. Očito ga drži u formi. Treba to rastezati svaki dan, zato i raste.

Nakon toliko godina poznanstva njene priče su me ponekad šokirale, ponekad nasmijale, a ponekad i prestrašile. A bila je brbljava od malih nogu. Puna mašte i nevjerojatno otvorena.
– Znaš, često se pitam izmišljaš li sve te avanture? Malo previše toga se dešava samo tebi. U čitavom svom životu nisam naišla ni na jedan takav slučaj – pokušala sam je razuvjeriti i natjerati da priča istinu.
– Nemaš ti pojma. Ti si totalno hladna pička, bez imalo volje. Kak da te nađu avanture kad ti svjesno bježiš od njih? – odvratila je i već se spremila za narednu priču. – Znaš ono kad smo prije par dana, mislim da je bio utorak, otišle na sajam. Sjećaš se? Ti si srela onog glavonju od Kreše, a ja sam otišla potražiti široke rebraste hlače? E, došla sam ti ja do štanda od nekog tipa, vjerojatno Roma. No, frajer mlad, zgodan, mali brčići. I odem probati hlače u njegov kombi. I zamisli, došao frajer za mnom. Dok sam se skidala bacio me na pod kombija i bez ikakve predigre se uvalio u mene. Istina živa! Makar mi je pička bila potpuno suha to me tako “narajcalo” da sam se u hipu navlažila i počela tresti bokovima. On me jebe, a ja ležim s glavom na hrpi nekakvih trećerazrednih haljina i jebote, zamisli, uživam. Uživam, jebote, ko nikad. Jebe me, jebe, mislim da će me rastrgati. Uspjela sam samo procviliti nek ne svrši u mene i frajer me poslušao. Špricao je na sve strane. Ti, kaj taj ima sperme! Zato valjda imaju tolko dece. Al svaka mu čast. Zgodan, kurac ko batina, sređen, vjerojatno i bogat, samo kaj to ne pokazuje i evo. Htjela sam ti to odmah ispričati da nije kraj tebe bio onaj mamlaz. Ne vjeruješ? Odi sa mnom ovaj utorak, rekla sam mu da možda dođem, pa ti ga pokažem. A možeš i gledati kak me jebe ako bude prilike. Pa nije mene stara moja sram. Imam dobre cice, stoje mi ko oni neboderi kaj su ih srušili, ali prije nego su ih srušili, guzica mi je ko kruška… Nemam se čega sramiti. A i jebem se dobro. Kaj veliš? Hoćeš nas gledati? – ona je i dalje bila uporna.

Pročitaj i ovo:   Do tada je moje seksualno iskustvo bilo ograničeno na povremenu jebačinu

Prihvatila sam igru i odvratila:
– Čuj, mene nije sram gledati kak tebe neko jebe na brzaka, ali nije u tome gušt. Idemo u utorak zajedno, ali ako si takva jebačica, pokaži mi kak strancu cuclaš pimpeka. Ne vjerujem da ti se ne gadi. Ak’ mislim gledati, hoću pravu jebačinu. Znaš ono, kak na porniću.
– Misliš da mu ne budem? Pa ti nisi normalna! Tebi se svaki vrag gadi. Kurac ko kurac. Ak ga frajer drži u higijeni, on mora šnjofati po kurcu. Osim toga, zato postoje one intimne maramice. Lijepo ga obrišeš i pocuclaš – nije se dala smesti.
Jedva sam čekala da dođe taj famozni utorak. Ona naravno nije odustajala od svog nauma i povela me prema štandu na kraju sajma. Bome sam se iznenadila kad ju je frajer prepoznao i pokazao joj rukom na kombi. Izgleda da je ipak pričala istinu. Malo mi je postalo neugodno, jer će ispasti da sam voajer, ali stvarno me zanimalo kako će se seksati. Prišle smo mu i ne možeš vjerovati bio je zgodan, s podebljim kurcem, što se dalo naslutiti ispod hlača. Na prvi pogled procijenila sam da je čist, uredan, čak i mirišljav. Neobično, ali istinito. Sad ne mogu tvrditi da se skockao za ovaj sudar ili je takav stalno, ali nije nimalo loš. Moja brbljavica ga je bez imalo srama upitala.
– Čuj, imaš kaj protiv da nas gleda moja frendica? Ona ti je malo uvrnuta, ali nemoj se obazirati. Ne može si naći pošten kurac i prekurilo joj je u pički. Ženska bi orgazam, samo je presramežljiva da se jebe s tobom, pa sam tu ja ko neki stimulans. Kužiš?

Začudo, on se nasmijao i promrmljao da mu to ne smeta. Pozvao je nekog svog prijatelja ili rodbinu, tko bi ga znao, objasnio mu da ima posla i stavio ga za štand s garderobom. Popele smo se u kombi, a on je potegnuo zastore na prozorima.
– Hoćeš da te odmah karam ili ti treba malo lizanja? – upitao je direktno, a ja sam stvarno bila u neugodnoj situaciji.
– Samo se ti skini, hoću te pocuclati. Moju frendicu to jako uzbuđuje -rekla je i klekla na koljena.
Frajer se bez imalo srama otkopčao, bacio hlače iza sebe i već ustremljenog kurca prišao do nje. Kako je i rekla, u rukama joj se stvorila vlažna maramica. Pažljivo je obrisala čitav njegov kurac, čak i jaja, a onda ga uvukla u usta. Rukama mu je stiskala jaja, a ustima ga obrađivala moram priznati vrlo znalački. Bar sudeći po tome koliko ja osobno imam iskustva.
– Daj se skini da ti vidim dupe – naredio je odrješito njen neobičan ljubavnik, a ona ga je poslušala kao po nekoj komandi.
U trenu je zbacila gaćice i nastavila ga sisati. Zablenula sam se u njenu golu guzicu, ne vjerujući da sam to doživjela. Gledala sam kako vrti bokovima i onda širi noge, očito uzbuđena zbok pušenja njegovog kurca. Sjela sam na pod i pogled mi je pao na njenu pičku. Jasno se ocrtavala rupica, raširene usmine obrasle dlakama i vlažnost koja se pojavila kao posljedica silnog uzbuđenja.
– Jel’ dobro? Hoćeš mi ti malo pušiti? – pitao me, a ja sam umalo pristala.
Očito je seks uživo djelovao na mene. Bilo je uzbudljivo gledati njihov zanos.
– Okreni se da te karam! – rekao je frendici.
U trenu ju je privukao i primio je rukama za bokove. Znalački se zabio u nju, a njena ruka se odmah našla na klitorisu. Nabijao se tolikom silinom da se ona jedva zadržavala na mjestu. Gledala sam ih okamenjana, a podsvjesno sam željela biti na njenom mjestu. Prije nego što je svršio, izvadio je kurac i polegao je na leđa. Ponovno se zabio u nju, istovremeno joj rukom trljajući klitoris. Naravno, svršili su gotovo istovremeno, on se rasipao po njenom trbuhu, a ona se poslije orgazma još malo mazila po pički.

Pročitaj i ovo:   Nezadovoljna gošća

– Jesi se predomislila? – pitao me opet, a ja sam umalo rekla da.
Samo sam šutjela, još uvijek pod snažnim dojmom. I jebačine i njegovog kurca i njenje pičke, sve me se dojmilo. Nikada još nisam vidjela nikoga da uživo predamnom vodi ljubav. Osjećala sam da mi treba samo sekunda da protrljam klitoris i sigurno bih svršila. Kao da je pročitao moje misli prišao mi je pokušavajući mi podići suknju. Naravno, branila sam se, iako dosta mlako.
– Daj se opusti! Kog vraga si tak nevina! Daj frajeru da te malo obradi! Pa ne mora te jebati ak nećeš – uvjeravala me ona i ja sam se sve manje branila, a sve više širila noge.
Bez da mi je skinuo gaćice, samo ih je pomaknuo na stranu, kleknuo je kraj mene i uvukao jezik do mog nabubrelog klitorisa. Sam dodir njegovog jezika proizveo je takav elektricitet kao da sam pod strujnim udarom.
– Jel’ dobro? Daj te poližem, da vidiš da to nije ništa strašno – rekao je između dva pokreta jezikom.
Nisam se ni snašla, a moja frendica se dovukla do mene i bez riječi mi raskopčala grudnjak. Htjela sam se pobuniti, ali prije nego što sam progovorila zatvorila mi je usta dlanom. Počela je sisati moje bradavice istovremeno me grudima udarajući po trbuhu. Kojeg li blaženstva! Iako iznenađena, toliko sam uživala da sam se potpuno opustila. Nije mi trebalo dugo i potresao me orgazam.

– Jel’ da je bilo dobro? Mogli bi to ponoviti svaki tjedan. Al’ ja imam problem, opet mi se digao. Mogu ga uvaliti tebi? – pitao me, ali ja sam odmahnula glavom.
Nije mi padalo napamet da me jebe potpuni neznanac.
– Imam ja za tebe spremnu rupicu. Dođi! – frendica ga je opet povukla na sebe.
Počeli su nanovo jebačinu i ja sam ih opet gledala kao opčinjena. Nakon obostranog svršavanja, on se pokupio van, a mi smo se ostale srediti, koliko je to bilo moguće u tim uvjetima.
– I kaj veliš? Lažem čim zinem? Seks je draga moja svud oko nas. To kaj ga ti ne znaš naći je tvoj problem, a ne moj. Srećom ima više onih koji razmišljaju kao ja. Kaj me gledaš? Malo sam ti posisala bradavice, ništa takvog. Misliš oko toga stvarati dramu? Da te nije on polizao ja bi te polizala. Možda i bolje. Stručnjak sam za rad jezikom. Da te ja poližem htjela bi da te ližem non-stop, pa zato neću ni pokušati. Ko bi te se obranio? I? Imaš dobre cice. Tebi dobro, meni dobro, njemu dobro. Svi zadovoljni. Diži dupe i ispadaj! – ona je stvarno bila nevjerojatna.
Zbog takvog njenog pristupa moram priznati da mi nakon svega nije bilo pretjerano neugodno. Čak sam se i ponosila sama sa sobom.

Ipak, drugi dan me opet “zagutila” pričom o tome kako ju je ginekolog pojebao na stolu dok joj je uzimao papa test. Naravno nisam vjerovala u sve što priča, ali sam se uvjerila da za nju nema granica. Mene na pregledu ginekolog sigurno nikad ne bi poševio, jer mu ne dajem nikakve znakove da bi to htjela, a mislim da su priče o tome kako ševe svoje pacijentice izmišljene. No, unatoč mojem negodovanju, ona je nastavila:
– Misliš opet da serem! Hoćeš da te odvedem na pregled pa da vidiš da me jebe? – pitala je izgledalo je ozbiljno.
Naravno da sam odmahnula glavom.
– Kak hoćeš! No, dođem ja na pregled i znaš da se onda posebno upicanim. Tuširanje, mirisi, kremice, pica mi je neodoljiva. I tak upadam napirlitana s još jednim novitetom. Da ga šokiram obrijala sam picu. Ne do kraja, ali onak, znaš, samo dlake po sredini. Ko crta. Irokezica, velim ja. Ne vjeruješ? Odi da ti pokažem – već je otkopčavala hlače.
– Neću. Ne zanima me – brzo sam je prekinula.
– Kako ti je volja! No, penjem se na stol i glumatam kak me nešto boli, pa se ne mogu normalno uspeti. I evo ti njega, lovi me za guzicu i pomaže mi. Ja ga onako fol zamolim da mi stavi noge u one glupe držače i on ti sve to radi. Ali kad je počeo pregled, gurne ti on prste u moju pičku, a ja zastenjem. Nisam ti rekla da je ostao zapanjen izgledom moje picice. Pita on mene jel’ me boli, a ja bez kompleksa odvratim da baš naprotiv. Uživam kad mi prste gura u pičku, odmah se ovlažim. I frajer ti prihvati “spiku”. Veli on meni da može on i dublje gurnuti, ja velim nek proba i mic po mic, vidim da se on meškolji. Kurac mu se ukrutio, ja raskrečena pod njim onak obrijana i glatka i šta će, počne stiskati kurac rukom, a ja ga kužim. I normalno, velim ja njemu da bi mi sad ipak umjesto prstiju dobro došao jedan tvrdi kurac, ali mi on sigurno ne bi htio pomoći. Normalno, doktorek je odmah raskopčao hlače i izvadio kurčinu na svjetlo dana. Ti, kad ga je gurnuo, ne možeš si zamisliti. Raskrečena si pod njim, noge ti fino drže oni držači, ipak imaju pametniju svrhu, a on ga dere ko luđak. No, kad je već trebao svršiti pita ti on mene jel’ se može istresti, ja naravno dopustim, to se traži, ne? I moj ginekolog ti se istrese u mene, ja fino doživim orgazam i to je to. Poslije mi je rekao da već dugo nije svršio u ženu, jer se njegova odlučila izvaditi spiralu, a njemu u kurtonu nije isto. Neće se koza uopće nikako zaštiti. Baš je glupa. Pitao me jel’ bi htjela to ponoviti, a ja sam normalno pristala. Pa koja bi pametna ženska mogla odbiti takvu ponudu? -brbljala je, a ja sam opet bila skeptična.

Pročitaj i ovo:   Iz prijateljstva u strast

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Ne znaš da li da joj vjeruješ ili ne. Ispada da ju je pojebalo pola svijeta, a druga polovica će ju pojebati vjerojatno uskoro. Jednom mi je pričala kako je navela svog maloljetnog susjeda da ju pojebe, a on je kad ju je vidio golu pobjegao glavom bez obzira. Veli ona prepao se jadničak tolike pičke. Dobro, kaže, on je maloljetan, al’ mu fali par mjeseci da se slobodno jebe. Ne znaš kaj da misliš sve u svemu. Ona je u nekom svom filmu. Možda bi bilo bolje da takva mogu biti i ja, ali za sad sam zadovoljna s ovim kaj imam. Nisam neka frigidna ženska, nisam baš ni ludo zainteresirana za svakodnevni seks, ali imam svoje trenutke. Jebem se redovito sa svojim dečkom i ponekad se zadovoljavam sama na sve moguće načine. Nije to ni tako loše. Kad dobijem volju uvijek nađem način da doživim orgazam.
– Kaj si se zamislila? Bi ti pasala jedna ševa s ginekologom? Čuj, ja se spremam danas popodne do one fontane kraj vidikovca. Sigurno će me tamo čekati nekakav jebač. Ako si raspoložena možeš sa mnom. Možda samo da nas gledaš, pa ušećariš jedno lizanje, ha? No, nemoj me tak gledati samo se šalim. Dođi slobodno. Baš mi godi kad me netko gledam. Sva sam zmotana. Kaj mi možeš? – opet me prenula svojim nemoralnim prijedlozima.
Naravno, odbila sam poziv, ali nekako manje sigurno nego inače. Očito mi se dopalo lizanje na brzaka u onom kombiju. Bog zna, popodne je još daleko.

4481cookie-checkRođena za užitak