Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Kad me žena nazvala sjedio sam zatvoren u svom uredu mudro glumeći da nešto važno radim. Čuj, rekla je ženica, iskrslo mi je nešto pa ne mogu Ninu (njenu seku) otfurat na more, pa ako možeš pusti Tomicu (sekinog muža koji je radio u mojoj firmi) da otfura nju i klince.

– Žao mi je draga ali Tomica ima i danas i sutra gomilu posla i ne bi išlo prije vikenda.

Žao mi je klinaca, škola je gotova i već sanjaju more a i Nina je slobodna, kakav si ti s obavezama da ih ti odbaciš na more a ja i Tomica dođemo za vikend.

Obzirom na to da su me klinci obožavali, a i ja sam bio slab prema njima jer ja i Nataša nismo imali djece, a i more mi je bolje zvučalo od užarenog Zagreba odlučio sam u trenu i rekao može nema problema.

Nazvao sam tajnicu i rekao joj danas i sutra me nema ako je neka frka dostupan sam na mob. a tekuće poslove će odradit Tomica. Zaletio sam se doma, pokupiti najnužnije stvari i uzeo terenca iz garaže jer su klinci bili ludi za njim, i nazvao Ninu da dolazim po njih. Ona mi je otcvrkutala da su oni spremni i da sam joj najbolji zet na svijetu.

Kad sam došao kod njih klinci su već bili u vrtu, i čekali me pa sam dvoje dvanaestogodišnjih blizanaca imao na vratu prije nego sam uspio izići iz auta. Klinci su haračili po autu i ubacivali svoje diskove u player kad se Nina spustila u vrt noseći putne torbe, koje sam ja preuzeo. Sačekaj me samo još sekundu dok obučem nešto laganije za put rekla je Nina uputivši mi očaravajući osmijeh i odskakutala natrag u kuću. Bacio sam torbe u gepek i sjeo u auto, Nina se spustila doslovno za sekundu, a ja sam shvatio što je značilo nešto laganije. Na sebi je imala nekakav topić koji je jasno stavljao do znanja da ne nosi grudnjak, i nekakvu lepršavu jako kratku suknjicu iz koje je izlazio beskrajno dugi par savršenih ženskih nogu. Ne prvi put zaključio sam da mi je svastika komad koji bi maznuo bez predumišljaja a i s predumišljajem. Putovanje je bilo ležerno, klinci su neprestano brbljali uzbuđeni i puni planova za ljeto, a Nina se zavalila u sjedalo do mene pustivši suknjicu da se popne visoko po zamamnim bedrima. Ja sam vozio po polupraznom auto putu zadovoljan što mi rijedak promet ostavlja vremena da uživam u pogledu na svastiku.

Na more smo doputovali jako brzo, klinci su za pet minuta bili spremni za plažu a ja i Nina smo vadili stvari iz auta. Dok je vadila zadnje vrećice Nina se sagnula u gepek, a ja sam osjetio kako mi se kurac ukrućuje od pogleda na njene duge noge i guzu od milion dolara.

Pročitaj i ovo:   Tucanje drolje u autu ispalo je mnogo bolje nego sam očekivao

– Ti pođi s klincima na plažu, a ja ću nas raspakirat i pripremit nešto za jelo rekla je Nina, a ja sam sa žaljenjem pristao jer mi se nekako bilo teško rastat od nje.

Odveo sam klince na plažu, a oni su prije nego mi je konobar donio kavu već bili u moru i dozivali me. Taman kad sam popio kavu i spremao se i ja u more zazvonio mi je mobitel, zvao me Tomica i pitao jesmo li doputovali, rekao sam mu da smo ja i klinci na plaži a da je Nina u kući. Žao mi je da te vučem s plaže ali poslao sam ti mailom neke ugovore, mislim da bi ih morao pogledat prije nego ih potpišemo pa se zaleti do kuće i samo mi javi jeli sve u redu i pripazi mi klince i ženu dok ne dođem.

Dozvao sam klince i rekao im da se moram zaletit do kuće i da mogu uzeti piće i sladoled i što im treba u kafiću a da ću ja platit kad se vratim.

Ok vikali su u glas i dovedi mamu.

Za desetak minuta sam bio nazad kod kuće jer kad smo kupovali kuću nismo htjeli bit u gužvi uz more nego smo kupili kuću u brdu s velikom okućnicom pa smo bili izolirani od susjeda.

Kad sam došao vidio sam da su vrata zatvorena, kad sam stavio ključ u bravu shvatio sam da nisu zaključana, pomislio sam da je Nina sigurno otišla do obližnje trgovine kupit nešto što joj fali. Ušao sam u kuću i upalio laptop pogledao ugovor i samo napisao potpiši. Dok sam se dvoumio da li da sačekam Ninu ili da se vratim na plažu sjetio sam se da će klinci sigurno smočit ručnike pa sam se popeo na kat po rezervne. Kad sam došao na kat iz predsoblja sam vidio kroz odškrinuta vrata prizor od kojeg mi je zastao dah, na krevetu je gola ko od majke rođena ležala moja svastika i igrala se ružičastim silikonskim umjetnim kurcem koji smo ja i ženica skupa s drugim igračkama kupili u nekom seks shopu. Stao sam na vrata i upitao trebaš li pomoć, Nina me samo pogledala zamagljenim pogledom i promuklim glasom kratko odgovorila da. Skidajući se prišao sam krevetu i u slijedećem trenutku moje ruke su bile svuda po njoj. Ljubio sam je po vratu, sisao joj bradavice lickao pupak. Poljubio sam je u navali strasti, a ona se podavala instiktivno, sve skupa je imalo notu nečeg animalnog u sebi.

Spustio sam se do njenog svježe izbrijanog međunožja i polizao je a zatim krenuo jezikom istraživat njenu pičku, mirisala je po nekom voću i bila je jako vruća i vlažna. Nina je podigla kukove i izvila se prema meni, a ja sam jezikom ludovao po njenoj pički dok nisam osjetio da se počinje grčiti, najednom kao da je nešto eksplodiralo u njoj, svršavala je u valovima i tresla se na svaki dodir mog jezika po njenoj pički.

Pročitaj i ovo:   Rođena za užitak

Sad sam i ja već bio totalno izluđen činilo mi se da će mi kurac eksplodirat digao sam se s kreveta i okrenuo Ninu potrbuške, povukao sam je i namjestio je da kleči na koljenima na krevetu oslonjena na ruke. Stao sam iza nje gledao sam u tu savršenu guzu i razmišljao da joj ga gurnem u šupak, ali sam se predomislio nisam htio bit nasilan a nisam više imao vremena za pripremu ostavio sam to za kasnije i gurnuo joj ga u pičku. Pošto je već jednom svršila bila je vlažna i vrela gurnuo sam joj ga do kraja lagano osjetivši kako ona zadržava dah lagano sam je jebao slušajući njene uzdahe, pa sam pojačao ritam a Nina je stenjala sve brže u ritmu jebačine, njeno stenjanje me napalilo i totalno sam izgubio kontrolu, jebao sam je mahnito žestoko, Nina je svršavala vrišteći, a ja sam osjetio kako mi navire sperma nabio sam ga do kraja u nju i svršavao duboko u njenoj utrobi.

Bilo je stvarno žestoko ležali smo na krevetu jedno do drugoga pokušavajući doći do daha bez riječi, a onda je Nina rekla samo idemo po klince.

Vratili smo se s plaže Nina, njeni klinci i ja. Klinci su poslije večere udarali po playstationu, Nina je pjevuckajući nešto uredovala po kuhinji a ja sam se ugodno zavalio u fotelju na terasi družeći se s bocom dobrog crnjaka. Neko je ugasio svjetlo na terasi, nadao sam se da je ona, i nisam se prevario poslije dvadesetak sekundi došla je donijevši čašu za sebe i sjela u fotelju do moje. Izgledala je predobro obasjana mjesečinom u ljetnoj noći, osjetio sam i dašak parfema s njene kože, osjećao sam je svim čulima kako zrači iskonskom ženstvenošću, što je neminovno budilo poriv mužjaka u meni.

– Nina, prošaputao sam.

– Znam, odgovorila je.

Potom smo samo šutke sjedili jedno do drugoga svako u svojim mislima koje su siguran sam imale puno toga zajedničkog.

Idem potjerat klince na spavanje, pa se vratim, bilo je sve što je rekla valjda nakon sat vremena. Kad se digla s fotelje nagnula se prema meni i tiho rekla:

– dok sam samo razmišljala o ovome osjećala sam neku glupu grižnju savjesti, a sad osjećam samo da želim još.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Nina se nakon desetak minuta vratila, klinci još divljaju po sobi rekla je natoči mi još jednu čašu molim te. Popili smo bocu do kraja pa sam je zapitao:

– hoćemo li još ili idemo na spavanje,

Pročitaj i ovo:   Volim pare i zato sam njegova drolja

– idemo u krpe rekla je Nina i uputila mi obećavajući osmijeh.

Istuširao sam se i zavalio na krevet i upalio telku, iz sobe u kojoj su bili klinci se čulo smijuljenje, nevjerojatni su pomislio sam imaju toliko energije, a ja sam imao neke planove s njihovom mamicom i želio sam da što prije zaspu.

U nekom momentu sam valjda od umora a sigurno malo i od vina zadrijemao i nisam u prvom momentu znao gdje sam kad sam čuo da se otvaraju vrata moje sobe. Nina je ušla u sobu i zatvorila vrata za sobom, na sebi je imala neku kratku prozirnu spavaćicu koju je jednim pokretom skinula preko glave. Gledao sam ženinu sestru golu obasjanu treperavim svjetlom s tv-a u svoj njenoj ženstvenoj raskoši. Izgledala je savršeno dok mi je prilazila, beskrajno duge noge, malo zaobljen stomačić kao na Rubensovim slikama i par prekrasnih punih sisa koje su se lagano njihale. Spustila se na mene i pritisnula usne na moje, najprije lagano a zatim sve strasnije. I inače uzbudljivu situaciju kod mene je pojačavala misao da je taj rasni komad u mom naručju sestra moje ljubljene ženice koju se upravo spremam izjebat do iznemoglosti.

– Moramo biti tihi rekla je Nina ne čuju se možda 5 minuta, misleći na klince i popela se na mene, ljubili smo se i dalje bjesomučno, a onda je ona krenula prema dolje osjećao sam njene poljupce po vratu, ramenima, grudima, stomaku i napokon sam osjetio njen vreli dah na preponama. Uzela je moj ukrućeni kurac u ruku i lagano povukla kožicu, lizala mi je glavić i po malo ga sisala, a onda sam osjetio kako mi kurac nestaje negdje duboko u njenom grlu. Pušila mi ga je lagano, definitivno je znala kako se to radi, ne znam više kako ali znam da sam je zgrabio i dovukao je na sebe, bili smo u klasičnoj 69-tki lizao sam joj pičku odozdo a ona je zadovoljno mumljala s mojim kurcem u ustima. Bili smo fantastično sinhronizirani moj jezik je ludovao po njenoj pički a njen po mom kurcu i što sam ja dublje prodirao u nju to je moj kurac bio dublje u njenog grlu. Osjetio sam kako počinje podrhtavati grčevi njene pičke dok je svršavala i sokovi koji su me zapljusnuli uzbudili su me još više nabio sam joj ga u grlo i svršavao a ona je gutala moju spermu tresući se na svaki dodir mog jezika po njenoj pički.

Legla mi je u naručje teško dišući i rekla samo:

– jebote ovo je bilo dobro, moram navit sat da se dignem ujutro prije klinaca.

Drndala je nešto po mobitelu a zatim se vratila meni u naručje i tako zagrljeni smo utonuli u san…

7091cookie-checkSa svastikom na moru