Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Bilo je ljeto, i upravo sam završila faks. Nisam znala što ću dalje, ali ubrzo se otvorila super prilika za praksu u jednoj veoma poznatoj tvrtci u kojoj sam sanjala da ću jednoga dana raditi. Bila sam sretna i odmah sam prihvatila ponudu. Nadala sam se steći bogato iskustvo i puno poslovnih veza, no nisam ni sanjala da će ono što ću dobiti biti seks.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Na prvi dan posla odlučila sam obući crnu minicu i visoke potpetice, a ispod bijele košulje nazirao se čipkasti grudnjak. Kad sam stupila u ured šefa koji me odlučio zaposliti, ugledala sam zgodnog momka od tridesetak godina kako sjedi za radnim stolom. Nisam se nadala da će moj šef biti tako zgodan, a onako u odijelu činio se impozantnim i šarmantnim. Odmah mi se svidio, a kad mi se osmjehnuo znala sam da ga želim imati. Zato mi je bilo drago kad sam kroz razgovor vidjela da se i ja njemu sviđam. Proveli smo dobrih sat vremena upoznavajući se, a popili smo i čašu žestokog pića koje je držao na stolu pokraj. Nakon tog upoznavanja, uputio me na moje radno mjesto i rekao da će doći provjeriti pred kraj dana kako sam se snašla. Osmjehnula sam se i rekla da bih ga rado voljela vidjeti, te otišla.

Dan je prošao radno, i ubrzo je stiglo predveče, kad se većina zaposlenika već uputila kući. Ja sam se taman spremala otići, kad je moj zgodni šef ušao u ured i pristupio mi. Sa sobom je donio bocu šamšanjca i rekao da moramo proslaviti prvi uspješan radni dan. Sa osmjehom sam pristala i sjela u naslonjač čekajući da nam natoči šampanjac. Prekrižila sam svoje duge noge, i minica mi je jedva prekrivala bedra. Vidjela sam kako pogledom prati moje noge dok toči šampanjac, od crnih potpetica prema gore sve do crne minice iza koje se skrivala moja obrijana mačkica. Počela sam osjećati toplinu među bedrima gledajući ga kako promatra moje tijelo, pa sam mu pogledom dala do znanja da sam ga primijetila. On se osmjehnuo i pružio mi čašu, te sjeo kraj mene.

Pročitaj i ovo:   Za odličan seks nije potrebno poznavati strani jezik

Nakon što smo ispili par čaša, odlučio se krenuti u akciju. Svojom rukom prešao je preko mojeg bedra i zaputio se prema gore. Ja sam zatvorila oči i jedva čujno zastenjala, kad je prstima prešao preko mojih gaćica i nadražio me. Kad je krenuo izvući ruku, zgrabila sam ga i gurnula je još dublje u minicu, što mu je bio znak da sam spremna. Počeli smo se ljubiti, a on mi je grickao usne i vrat, ne izvlačeći svoju ruku iz moje minice. Mekanim pokretima kružio je oko mog klitorisa, svakim pokretom sve se više približavajući cilju. Istovremeno, drugom rukom mi je otkopčao košulju i skinuo grudnjak, te su se pred njim našle dvije nabrekle bradavice koje je požudno počeo gutati, jezikom prelazeći preko njih, lagano ih grickajući, a ja sam stenjala..

Nisam više mogla izdržati. Brzim pokretima sam mu otkopčala hlače i skinula ih. Velik, nabrekli kurac stajao je uspravno i čekao svoj zadatak. Raširila sam noge i pozvala ga da mi priđe, što nije trebao čuti dva puta. Ne skidajući mi minicu, odmaknuo je moje sada već navlažene gaćice i gurnuo svoj kurac u moju mačkicu. Sjedeći onako na fotelji, raširila sam noge što sam više mogla, a on se brzim pokretima krenuo nabijati u mene. Nije trebalo dugo dok nije skliznuo u mene duboko do jaja, jer bila sam vlažna i pohotna. Stenjala sam zatvorenih očiju dok su njegovi pokreti postajali sve brži i čvršći, a tijekom cijelog vremena svoj jezik nije skidao sa mojih bradavica.

Svršila sam brzo i slatko, a i on zajedno samnom. Orgazam je došao iznenada i preplavio mi cijelo tijelo, te sam zadrhtala. Istovremeno, osjetila sam kako njegov nabrekli kurac pulsira duboko u meni, i znala sam da me ispunio svojom toplinom. Nakon što su me trnci orgazma prošli, izvadio je svog ‘malog šefa’ iz mene te mi dao sočan poljubac.

Pročitaj i ovo:   Put u Milano začinjen dobrim seksom

Obukli smo se, ispili šampanjac do kraja, te mi je još jednom zaželio sretan dolazak u firmu. Ja sam zahvalila, jer znala sam da ću ovdje dobiti puno, puno toga.

314cookie-checkSeks dobrodošlice