Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Pošto sam se friško razveo odlučio sam otići na godišnji sam. Uplatio sam dva tjedna u Antaliji u hotelu sa pet zvjezdica. Imam firmu i dosta sam imućan pa si to mogu priuštiti. Nakon mjesec dana spremio sam se i otišao na avion. Kad sam sletio u Istambul prijevoz me čekao na aerodromu do hotela. Smjestio sam se i otišao na ručak pa u sobu da se presvučem i na masažu. Koristio sam sve blagodati hotela od masaža do saune i golf terena.

Jedno veče odlučio sam ostati u sobi i odmarati se uz TV i laptop. Otišao sam pod tuš da se osvježim i po izlasku iz kupatila sa ručnikom oko sebe zatekao sam sobaricu koja je vrisnula “joooj izvinite” ostao sam u čudu jer govori hrvatski. Zvala se Almida i bila je iz Sarajeva ali sam saznao da radi u Antaliji već godinama. Razgovarali smo par minuta i otišla je a ja sam samo o njoj razmišljao. Bila je nižeg rasta većih sisa utegnute guze i malo jačih bokova. Ma pravi pičić. Ujuto smo se sreli na hodniku i pozvao sam je na kavu. Odbila me jer je išla kući ali obećala je kavu navečer kad dođe na smjenu. Rekao sam da može ali pod uvjetom da ne bi imala problema sa šefom. Možemo kavu popiti kod mene u sobi kada dođe zamjeniti posteljinu. Začudo odmah je pristala.

Navečer je došla u kratkoj suknjici. Baš se skockala kao da je znala što volim vidit. Pili smo kavu a ona je provokacijski mjenjala posteljinu. Nabijala mi sise pred oči i naguzivala se. U jednom trenu sam popustio i prišo joj odozada i uhvatio za sise te ju privuko na sebe. Zabacila je glavu na moje rame i samo rekla uhhh. Kao da je očekivala da ću joj prići.

Pročitaj i ovo:   Bok susjede, jeste za seks?

Počeo sam joj ljubiti vrat i mjesiti tvrde sise. Samo je uzdisala i mumljala a bradavice se ukrutile kao kamen. Zavuko sam ruke ispod košulje jer nije nosila grudnjak, a ona je mene uhvatila za kurac i polako ga milovala i stiskala već jako krutog.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Zavuko sam joj ruke pod suknjicu. Bila je bez gaćica a iz pičkice je išla poplava. Zabio sam joj prst unutra i masirao unutrašnjost, a ona je tiho stenjala i izvijala se.

Onda me bacila na krevet i svula sve sa mene. Moj kurac je izašao van u punoj veličini (21 cm) i malo deblji. Samo je ciknula “uhh jebo te koliki je” i strpala ga u usta. Onda se okrenula u pozu 69 i zabila mi svoju obrijanu i vlažnu pičku u usta.

Pušila mi je vrhunski kao nijedna do sada. Lizala ga cijelog od vrha do dna i masirala mi jaja, a ja sam joj jezikom razvaljivo picu i klitoris. Skupljao sve njezine sokove. Ubrzo se počela meškoljiti i izvijati te svršila po mom licu i to jako. Cijelog me zalila, a onda pojačala tempo pušenja tako da sam i ja bio ubrzo gotov. Napunio sam joj usta maksimalno jer sam patio od nejebice otkako sam se rastao. Sve je pokupola i progutala te oblizala kurac.

Taman sam pomislio da ćemo drugu rundu ali ona se naglo ustala i pokupila stvari te izletila kao furija iz sobe bez pozdrava.

Nisam znao što se dešava ali nije me bilo puno ni briga jer sam zaspo praznih munda.

Ujutro me na recepciji dočekala koverta. Otišao sam u sobu i otvorio. Pisalo je “Oprosti za ono sinoć. Puno sam se zadržala kod tebe ali nadoknadot ću ti to večeras kad dođem ako si za. Ali imam i iznenađenje za tebe i tvoj trud sinoć jer nikad tako nisam svršila na nečiju glavu. Toliko sam se napalila da se i sad tresem”.

Pročitaj i ovo:   Moj najbolji drug mi kreše mamu do iznemoglosti

A iza tog papira je bio papir presavijen na pola. Otvorio sam ga i na njemu ugledao otisak njezine pice. Namazala ju je crvenim ružem i sjela da ostavi otisak. Pisalo je “Večeras mora biti tako crvena od seksa i razvaljivanja tvog kurca. P.S. uživaj u neizvjesnosti! Pusa!”. A ono što je slijedilo bilo je nezaboravno. O tome u nastavku.

3211cookie-checkSeks sa sobaricom u hotelu