Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Do tada se nisam nikad seksala vani u prirodi. Uvijek me bilo strah da će netko naići, iako me to napaljuje, ali nisam nikad imala tu neku sigurnost. No, to se sve promijenilo jednu večer u vinogradu s dečkom.

Taj dan dečko i ja smo bili u svatovima. Bila je vrućina baš taj dan, pa smo išli tek navečer na večeru. Bilo nam je baš lijepo, naplesali smo se i navečerali.
Već smo bili pomalo umorni, pa smo odlučili krenuti kući. Bilo je već 3 sata ujutro.

No, prije nego me vratio kući, htjeli smo negdje malo otići s autom da se pomazimo, pošto cijelu večer nismo bili sami, ali samo to.

Nismo znali gdje bi mogli, pa sam se odjednom sijetila da bi mogli otići u vinograd njegovih roditelja. To je onako na brdu, dolje se vidi cijeli grad. Pošto je bilo ljeto i grožđe je bilo zrelo, bio je čuvar koji čuva vinograde. Sjedili smo tako u autu na stražnjem sjedištu auta, grlili se i razmjenjivali nježnosti.

Imala sam jako kratku crveno crnu čipkastu haljinu. Bila je crvena svila prekrivena crnom čipkom, a kod sisa je bila samo crna čipka. Ispod sam imala crveni grudnjak i crvene gaćice.
Dok smo sijedili i mazili se, Ivan je rekao:

– Baš mi je seksi ta haljina.

Tada sad skužila da se napalio iako je bio umoran od svatova, doduše malo je i popio. Počeo mi je dirati sise preko čipkaste haljine. Ja sam mu kurac opipala preko svečanih hlača i skužila da se poprilično jako digao. Bio je tako tvrd i krut. Odmah sam se napalila. Stavio je ruku ispod haljine i mazio mi pičku. Osjetila sam da bi se seksala vani na autu,pošto sam skužila da nema čuvara,a i nije me bilo briga u tom trenutku. Rekla sam mu:

Pročitaj i ovo:   Specijalizacija

– Hoćemo se seksati vani, na autu, baš bi probala to.

– Mmm, ajmo, valjda nema nikoga – rekao je.

Izašli smo van, otkopčala sam mu hlače i izvadila kurac koji je već bio tako krut i ogroman. Podigla sam haljinu, a on mi je gaćice skinuo do pola. Vrata od auta su bila otvorena. Okrenuo me s guza, digao mi je jednu nogu na prag od auta i počeo mi maziti pičku s kurcem u rukama. Hlače nije skidao, samo su bile otkopčane onoliko da može izvaditi kurac. Mmmmm, to me pali baš tako.

– Daj mi ga, staaviii gaaa… želim ga – rekla sam dok sam bila sva uzdihana od želje da mi ga stavi.

Toliko je bio nabrekao mu kurac da sam odmah ga osjetila. Nabio mi ga je s guza do kraja odmah, da sam zajecala. Mmmmm, kako je bio dobar, još uvijek se sjećam tog osjećaja da mi ga nabija u prirodi vani.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Nije mi skidao haljinu, samo ju je podigao da može stavit mi svoj kurac. Bio je seks na brzaka. Lagano ga je nabijao, polako ga je vadio, pa stavljao. Pička je bila sva vlažna, tako da je pravo umakao kurac.

– Daaa, jebi meee … jakoo … – uzdisala sam.

– Aahhh, je vlažna … – rekao je.

– Toooo ljubaviiii, jebi juuuu – ushićeno sam govorila.

Toliko me nabijao na kurac, da su jaja mu udarala od moje guzove koji su se samo tresli od nabijanja. Držala sam se rukama za krov od auta da se mogu bolje mu naguzit. Baš me napalilo to što je kurac samo izvadio iz hlača i tako me jebao s guza. Počeo je sve jače i jače da me nabija. Zaustavila sam ga i počela se sama nabijati na njegov ukrućeni kurac, naprijed-nazad, lagano, pa ga izvadila i opet stavila. Nisam u biti ni morala ga sama stavljat, kad bi ga izvadila samo sam se nabila, sam je ušao.

Pročitaj i ovo:   Neočekivani seks na venčanju moje prijateljice

– Ajde, nabij me jače, jače … žeeeliiim ja jaaakooo – uzdihano sam šaputala.

Auto se ljuljao koliko me nabijao tad i koliko je bio napaljen. Pa ga je malo izvadio i stavio među noge i trljao ga od moju vlažnu pičku. Lupkao s kurcem po njoj, pa ga opet stavio.

– Mmmm, kako je dobroooo, ajme šta joj radiššš … – povikala sam.

– Tiše, čuti će nas … ahhhh – odgovorio je na to.

Stišala sam se i ruku stavila na usta da nas ne čuju, ali nastavila uzdisati. Povukao me za kosu.

– Ahh, svršit ću … – rekao je.

– Mmmmm, toooo, ajdeeee … – uzvratila sam.

Izvadio ga je, grčio se i svršio mi po guzi. Bilo je toliko sperme. Nagnuo se prema meni i ljubio mi vrat i uzdisao od umora.

Samo sam spustila haljinu i navukla gaćice. Vratio ga je u hlače i krenuli smo da me vrati kući. Bilo mi je to nezaboravno iskustvo pošto mi to uvijek bila želja a nisam se usudila.

765cookie-checkSeks u vinogradu