Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Imam 26 godina i curu od 24. Što bi se reklo, mladi, ludi i pohotni. Moja cura Barbara je bila pravi komad. Duga plava kosa, plave oči i tijelo boginje. Sise četvorka, guza čvrsta i obla, malo izbočena, mišićave noge i visoka 175 cm.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Hodamo već par mjeseci, ali još nisam upoznao njene starce, a za ovo Valentinovo je poželjela da ih upoznam. Iako smo se do sada jebali skoro svaki dan i dalje smo otkrivali nešto novo kod drugoga. Zadnja dva tjedna je Barbara otkrila čari analnog seksa i sad sam joj obavezno morao svaki dan napuniti šupak spermom. Obožavala je to. I sad smo napravili malu pauzu prije samog Valentinova, čisto da odmorimo.

Došao sam kod nje namirisan i skockan, a ona mi je otvorila sa širokim smješkom. Dao sam joj cvijeće i veliku bonbonijeru, pa smo se izljubili, a onda me povela u dnevni gdje je bio upaljen TV.

– Sjedni, mojih nema doma jer je tata na putu do petka, a mama je još na poslu.
– Aha, a ja sam mislio da ću ih upoznati -pomalo sam skrušeno rekao.
– Znam, vidim da si se baš upicanio.. -rekla je i prasnula u smijeh, pa smo se sad oboje smijali kao ludi.

Zatim nam je donijela piće i neke grickalice, pa smo se zavalili na jako udobni trosjed. Ja sam ju zagrlio, a i njene ruke su bile oko mog struka, a nakon nekog vremena su postale prenemirne i već je mazila moju kurčinu, inače, ja imam macana od 22 cm i veliki glavić koji joj još zadaje male probleme kod ulaska u njen šupak. Nije trebalo dugo i već je bio vani, tj u njenim ustima i ruci. Sad je ležala potrbuške sa mojim kurcem u ustima i cmakala je po njemu koliko se dalo. Uskoro je bio tvrd do bola, pa je ustala i povela me u svoju sobu. TV je ostao upaljen, a mi smo se skidali u njenoj sobi i totalno smo zanoravili da smo kod nje doma i da će se njena mama uskoro pojaviti.

Pročitaj i ovo:   Ja i moje prijateljice na redaljki

I pojavila se.. baš kad je Barbara nabadala svoju picu iz koje je curilo po mojim jajima, a ja sam ležao raširenih nogu sa njenim sisama u ustima, ušla je njena mama. Zove se Anja i kad sam ju vidio znao sam na kog je bila Barbara, osim očiju i kose. U biti nismo ju ni čuli kad je ušla, sve dok nismo čuli njen povišeni glas:

– Barbara! ! ! Pa kako.. -tu je zastala, a Barbara je skočila sa mene dok sam ja ostao ležati sa kurcem koji je stršao u zrak.

Barbara se ogrnula plahtom i počela mami objašnjavati nešto, ali su mamine oči bile prikovane na moj kurac, koji je prestala gledati tek kad sam ga prekrio sa dekom koju sam uspio konačno dohvatiti sa poda. Pogledala je Barbaru i pokazala joj prstom van iz sobe, a onda se okrenula prema meni i tihim glasom rekla:

– Ti ne mrdaj iz sobe.. -nešto u njenom tonu mi je govorilo da ju poslušam, pa sam se počeo oblačiti čim su izašle iz sobe.

Čuo sam ih kako se raspravljaju na hodniku, a onda su valjda otišle do dnevnog jer ih više nisam mogao čuti. Nakon pet minuta su se otvorila vrata i ušla je prvo Barbarina mama, pa onda Barbara. Barbi je bila malo smrknuta i samo me pogledala i namignula mi, a onda je počela njena mama:

– Znači, ti si Marko -rekla je to kao da sam neka slavna ličnost ili slično, pa sam samo kimnuo glavom, a ona mi je pružila ruku i rekla- Drago mi je ja sam Anja.
– M.. M. Marko, drago mi je.. -promucao sam tiho, a ona je nastavila.
– Znači ti si taj koji jebe moju Barbi? -ovo je zvučalo kao zaključak, a ne pitanje, ali sam ipak kimnuo dok je ona skidala cipele sa visokom petom, pa nastavila- A ja i moja mala nemamo tajni, ali ipak.. -zastala je skidajući bluzu dok sam se ja pitao koji vrag se dešava i zašto se Barbara oslobodila one plahte i sad je ležala na krevetu kraj mene gola- .. nisam vjerovala da dotični ima takvu kurčinu. -rekla je to i sad je suknja bila na podu, pa je ostala u gaćicama, najlonkama i grudnjaku koji je sputavao dvije sisurine, čiste petice.
– Ovaj.. -počeo sam, ali me sad Barbara prekinula i rekla.
– Skidaj se.. -več mi je počela skidati hlače, a onda mi šapnula- .. i spremi se za uživanje..

Pročitaj i ovo:   Rođendanski poklon u vidu tri drugarice

Nisam više ništa rekao jer sam gledao u gole Anjine sise i njen brežuljak sa tamnom frizuricom. Kurac mi se isti tren počeo dizat i jedva sam čekao da ga zabijem rasnoj ženi u istu takvu picu. Poskidao sam sve ono što nije Barbara koja se odmakla na krevet, a Anja mi se približila. Primila me za kurac i onda sjela na krevet, te me privukla bliže k sebi i počela mi ga lagano drkati. A onda.. najbolje pušenje kurca u mom životu. Barbara je bila dobra, ali je puno toga trebala naučiti od mame Anje. Nije joj trebalo dugo da me natjera da joj svršim u usta i da svu spermu pokupi. Imao sam osjetljiv glavić i kao da je to znala jer me je majstorski obradila.

Nakon toga me polegla na leđa, pa se smjestila sa svojom picom iznad moje glave, pa nisam imao izbora nego da ju ližem, a to mi je bio pravi gušt. Lizao sam kao lud njenu mokru picu iz koje je sve više curilo. Dotle se Barbara prebacila na moj kurac i sad ga je ona obrađivala svojim rukama i usnama. Uskoro je bio spreman za nastavak, a Anja je pozvala Barbi da se klekne uz nju na rub kreveta, a meni je rekla da ih sad obje izjebem najbolje šta znam, te da ne brinem za svršavanje, jer trebam svršiti po njihovim guzama.

Poslušao sam ju i stao iza njih, pa ga prvo gurnuo Anji. Zastenjala je i zamiješala bokovima, a ja sam ih primio i počeo ju svojski jebati. Onda sam se sjetio i Barbi, pa sam joj gurnuo prste u picu i jebao ju njima. Nakon pet minuta jebanja Anje izvukao sam kurac i gurnuo ga Barbi, a Anji prste, da bi mi ona rekla da ih stavim u gornju rupicu. Sad mi je razjasnila i Barbinu želju za analnim seksom. Sad sam gurao dva prsta Anji u šupak, a Barbi sam nabijao na kurac. Obje su stenjale, a meni je opet došlo da svršim pa sam ga izvukao i još malo drkao, pa sam sad svršio po njihovim guzama, a onda sam napravio nešto što je i mene iznenadilo. Prišao sam Anji i počeo joj gurati kurac u šupak. Iznenadilo ju je to, ali je veselo to prihvatila i uskoro sam ugurao kurac u njenu guzu, te sam gurao iz petnih žila dok je ona stenjala jače nego prije. Barbi se prihvatila njenih sisa i sad ih je trljala, te sa rukom trljala njen klit. Osjećao sam Barbine prste na svojim jajima svaki put kad bi zabio kurac u šupak njene mame. Na svoje iznenađenje opet sam svršio i sad sam napunio njen šupak, a onda se izvalio na krvet kraj nje. Anja me izljubila po licu, a na kraju i po glaviću, pa nas je ostavila na miru u sobi. Ovo mi je bilo najbolje Valentinovo ikad.

Pročitaj i ovo:   Španska mušica

Kasnije smo se ja i Barbi pojebali još dva puta, a kad je kasnije Barbara zaspala otišao sam do wc-a, pa naletio na Anju, a onda se i sa njom još jednom pojebao u dnevnom napunivši joj picu ostacima ostataka sperme.

U narednim mjesecima, a i godinama obavezno sam jebao njih dvije, da li zajedno ili svaku posebno, ali bilo mi je super.

7880cookie-checkSeks za Valentinovo sa djevojkom i njenom majkom