Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Pretprošle godine u lipnju sam punio 18 godina. Pošto je to bio rođendan punoljetstva želio sam da ostane nezaboravan da ga pamtim cijeli život. Dugo sam smišljao što i kako i odlučio sam da starce negdje ispratim a da napravim jedan jak mix, rođendanski i sexy party. Pozvao sam par svojih najboljih prijatelja da mi pomognu oko sređivanja i pripreme kuće kako bi bilo sve oke. Kada smo završili sa sređivanje moj prijatelj Mario mi je dao jednu veoma dobru ideju koja mi se odmah svidjela. Bila je to ideja da zovnemo par profesionalnih kurvi koje će nas zadovoljavati par sati tijekom zabave. On je poznavao već nekoliko njih tako da sam njega zadužio da to sredi kako bi one već sutra bile sa nama. Pozvao sam nekoliko svojih najboljih prijateljica tako da nas bude isti broj i da bude sve cool i fensy. Pala je noć pripremao sam se za spavanje ali mi je sinulo u glavu da sam nešto propustio u toku priprema za rođendan

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Bili su to kondomi, zaboravio sam da ih kupim. Nazvao sam prijatelja i rekao mu da sutra čim svane ode kupiti jedno 15-20 kondoma jer će nam trebati za ludu noć. Osvanulo je jutro, ustao sam oko 9 popio kavu i čuo sam da neko zvoni na vratima. Odem otvorim bili su to prijatelji Mario i Dragan. Jedan je govorio kako je sredio za kurve a drugi je u kesi nosio kondome. Bio sam presretan jer sve ide po planu. Rekli su mi da imaju neko iznenađenje za mene. Upitao sam ih “a koje”, a onda je Dragan iz kese sa kondomima izvadio jednu kutiju. Odmah sam otvorio, bila je to pička napravljena od gume da nekad baš kad zagusti mogu sam sebe da zadovoljim. Zahvalio sam im se na divnom poklonu koji će mi biti jako koristan. Završili smo još neke pripreme oko partija i sad je baš sve bilo spremno za večeras. Ispratio sam ih kući uz poruku “vidimo se večeras u ludoj noći”. Nasmijali su se i otišli. Napokon je došao taj momenat prijatelji i prijateljice su pristizali muzika je derala i već na samom početku atmosfera je bila luda.

Pročitaj i ovo:   Seksi studentica: Sad me jebi u guzu. Jako!

Sa par drugova sjeo sam za šank da nešto popijemo da se zagrijemo i primjetio sam kako me drugarica Marina gleda preko oka. Ustala je mahnula mi rukom i krenula ka wc-u, to je bio neki znak, pa sam ustao i krenuo za njom. Kada sam došao do wc-a Marina me sčepala faktički ugurala u wc, zaključala vrata i izvadila sisu iz svoje nabujale dekolte majice. Rekla mi je “ajde probaj moje bradavice, djelovao sam pomalo izgubljeno a ona je opet rekla, “ajde doji ih, nisam ti nikakav poklon kupila pa smatram da će ti sex sa mnom biti najbolji poklon. Krenuo sam da joj ližem i sisam bradavice koje su bile sočne a i prevelike jer je imala sise baš velike da sam se nekad pitao kako ih uspije utrpati u grudnjak.

Lizao sam sisao, mazio je po vratu rukama, grickao je, a moja rampa se dizala. Onda je ona zadigla suknjicu i rekla mi “ajde pripremi je za ono što je čeka”. Počeo sam da joj trljam klitoris malo sam ga jezikom obrađivao gurao joj prste i trljao jako brzoo bila je gotovo izludila od napaljenosti, ubrzo je svršila po pločicama i nakvasila pločice svojim sokovima. Rekla mi je”ajde šta čekaš sad ga ubaci i jebi me žestokoo da svršim barem još 2 puta. Počeo sam da je jebem a ona me svojom desnom rukom mazila po jajima što me dodatno palilo tako da sam sve više ubrzavao. Od velike brzine jebavanja par puta je udarila glavom od tuš kabinu ali je govorila “to jebaču moj samo me deri nemoj da staješ”. Ponovno je počela da svršava po pločicama a ja sam malo promjenio rupu ubacio sam ga u šupak odmah do kraja i začuo sam bolan povik “ajjjjj polako boli”pa sam ga izvadio i pomalo ubacivao glavić pa do pola pa cijeli i nisam je tako dugo jebao. Prvo je ona svršila a ja sam ga u zadnjem trenutku izvadio i poprskao je po guzovima svojom spermom. Još mi ga je malo pušila i obrisali smo se toalet papirima ja svoju alatku ona moju spermu sa svojih guzova obukli se i izašli iz wc-a. Nakon nekog vremena došle su profesionalne kurve. Počele su plesat s nama i na kraju su bile prave orgije.

1123cookie-checkSeks za osamnaesti rođendan