Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Prolaze dani a ljeto sve toplije. Moji na moru a ja sam kod kuće. Stiže poziv od Franje da dođem kod njih i ne planiram ništa za nadolazeći vikend. Dobro mi je došao taj poziv. Prvi dan godišnjeg koji nisam znao kako iskoristiti.

Spremam se i za pola sata već sam kod njih. U kući klasika. Teta Senka na koljenima visoko naprčene guze puši Franji. Odmah se uključujem i otvaram Senkine jedre butine. Mokra Senkina pica zove da uđem.

Ulazim u vrelu i mokru pičkicu tete Senke. Ona se nabija i mješa guzovima a ja ulazim u nju sve dublje. Udarajući jajima po nabreklom klitorisu koji postane ogroman kad se Senka napali. Prstom ulazim u njen anus i lagano ga širim da me može primiti u nutra. Pljuvačkom joj punim rupu i guram dva prsta. Senka se sve više izvija i stenje a tijelo joj drhti kao trava na vjetru.

Prekida igru i opkoračuje Franju sjedajući na njegov kurac, a mene poziva da uđem u guzu.

Ulazim u nju i osjetim Franjin kurac a Senka počinje mješati guzom i stezati moj kurac anusom kao da ga želi otkinuti. Ubrzava ritam i osjetim kako njegov kurac pulsira u njenoj pički a ona me sve jače steže tako da i ja počinjem puniti njenu guzu.

Zabijam se do kraja i puštam vrući mlaz u nju, a ona se stresa uz jake krikove. I ona svršava.

Kad je bilo gotovo ja sjedam u boravak, Franjo se tušira a teta kuha kavu. Franjo dolazi sa koferom spremljen za put i govori mi da ostanem sa tetom dok se on ne vrati.

Kad je otišao ostajemo sami a senka se nasađuje meni u krilo trljajuči pičku i guzu po mojim nogama. Počinjem joj mjesiti predivne sise i cuclati bradavice dok se ona sve više trlja i ispušta mješavinu sperme i njene tekučine po meni.

Pročitaj i ovo:   Udovica željna dobre jebačine

Dok joj dudam sise i grickam bradavice uvaljujem svoja dva prsta u ljepljivu guzu a ona iz pičke pušta vreli mlaz sperme meni u krilo.

Odmiče mi glavu iz sisa i uvaljuje mi jezik u usta, a kurac mi se ponovno utvrđuje. Podižem ju na stol i stajem između njenih nogu. I dalje guram prste u guzu i počinjem sisati klitoris.

Svaki put kad pređem jezikom po nabreklini ona se stresa i ispušta mlaz po meni. Primičem kurac na ulaz u pičku i palcem trljam klitoris. Uguravam kurac u nju a iz nje još jači mlaz.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Niz jaja se cijedi ljepljiva smjesa a svakim izlaskom iz te predivne pice izlai bijela pjena. Stavljam njene noge na moja ramena i guram kurac u guzu. Ona trlja klitoris i glasno stenje a iz pičke sve jači mlazovi njenih sokova pršču po meni. Rasturam joj guzu i ponovno svršavam u nju.

Iz punog šupka isisavam spermu i prinosim u njena usta. A ona me ljubi i guta sve do zadnje kapi.

Pet dana sam ostao kod nje i jebali smo se stalno. Moja teta Senka je uživala u punim rupicama i mom kurcu u njoj, a ja sam uživao ispunjavajući njene rupice.

Tu noć nismo spavali. A sljedećih pet dana jebao sam Senku gdje god sam stigao.

Njene ogromne sise su se klatile po cijele dane ispred mene, a njena guza je bila spremna sjesti na moj kurac čim se stvrdne.

Prilazio sam joj s leđa u kuhinji i zadizao kratku suknjicu ubadajući je bez pripreme a ona je uvjek spremno gutala moju karu.

Plahta na njenom krevetu uvijek je bila mokra a Senka je obožavala ležati na njoj i gurati vibrator u picu iz koje su stalno izlazili mlazovi njenih tekućina. Dok se moj kurac praznio duboko u njenim ustima suze su joj tekle niz lice a sperma niz bradu.

Pročitaj i ovo:   Moju maćehu ševimo ja i moj najbolji prijatelj

Teta Senka je bila rasna ždrebica uvijek spremna na seks. A ja sam jedva dočekao da se imam gdje prazniti i da ne moram drkati.

10600cookie-checkSenkina ljepljiva pica