Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Konačno sam nakon dva tjedna uspio dogovoriti se sa Doli da se ponovo nađemo. Problem su bile moje obaveze na sudu i njen fakultet, pa nam je trebalo da se uskladimo.

Došao sam kod nje u stan, a ona mi je otvorila i odmah mi se bacila u zagrljaj, pa sam ju praktički odnio na sebi u sobu. Bila je potpuno gola, pa mi se kurac već digao dok sam ju nosio preko stana do sobe. Legla je na krevet gledajući me dok sam se skidao, a kad sam skinuo bokserice i moj kurac se lagano zanjihao tvrd i uspravan samo se oblizala. Mislim, nakon par videa koja mi je poslala i ja sam bio napaljen, a pogotovo nakon onoga kojeg mi je poslala sa svojom cimericom gdje su jedna drugu lizale i bušile sa enormnim vibratorima, pa sam ga jedva čekao zabiti u njenu picu.

Njena obrijana i mokra pica je gledala u mene između njenih širom raširenih nogu, pa sam kleknuo na krevet između njih i sagnuo se, te ju počeo lizati. Uzdisala je i stavila mi svoje noge na leđa, a ja sam zadigao njenu guzu u zrak, pa sam joj lizao duboko u picu, a nosom sam trljao klit. Stenjala je dok su iz njene pice curili sokovi, a ja ih skupljao jezikom. Zatim sam se uspravio i privukao ju bliže k sebi, pa sam joj zabio kurac u picu do kraja, a ona je zajecala, ali je odmah nastavila dahtati i promrmljala je:

– Toooo.. . jebi svoju malu droljicu.. . mmmm.. rasturi ju..

Držao sam ju za guzu i navlačio na svoj kurac, a ona je svoje duge noge stavila na moja remena, pa sam joj sad ulazio do kraja i jajima lupao po guzi. Nije nam trebalo dugo i nakon nešto manje od pet minuta počeo sam prazniti svoja jaja u njenu picu. Trzao sam se kao da sam spojen na struju, a Doli me stiskala svojom picom i nisam mogao micati kurac iz nje.

Napokon je popustila, a čim sam ga izvadio skočila je sa kreveta i otvorila ladicu ormarića kraj kreveta i izvukla nekakvu tubicu, pa mi ju dodala. Pogledao sam i vidio da je to lubrikant, a kad sam ga otvorio osjetio se miris jagode. Prišla mi je i zagrlila me, te šapnula:

Pročitaj i ovo:   Burazova cura

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

– Želim da me izjebeš u šupak.. i da mi ga rasturiš da ne mogu sjediti barem dva dana na guzici.
– Mmm.. zvuči divno -rekao sam sa smješkom dok mi se kurac ponovo dizao.

Ona je brzo legla na trbuh i raširila noge, a ja sam kleknuo između njenih nogu i počo joj cijediti lubrikant između guzova, pa sam počeo ulaziti sa prstom u šupčić, a sad mi uopće nije pružala otpor, pa sam ju uskoro širio sa dva prsta i dodavao lubrikanta unutra. Zatim sam si namazao kurac, pa je sad fino mirišao po jagodama, a Doli je prokomentirala:

– Sad bi ga mogla pojesti..
– Bez brige, to ćeš kasnije.. -nasmješio sam se i lagano ju pljesnuo po guzici, a ona je veselo ciknula.

Primakao sam kurac njenom šupku, izvadio prste iz njega i gurnuo ga unutra. Zastenjala je glasno, a ja sam ju primio za bokove i počeo joj ga zabijati svom snagom. Dahtala je i stiskala šake sa plahtom između prstiju, a sise su joj lupale po krevetu. Jecala je kad bih joj ga zabio dublje, a guzica joj je postajala sve crvenija kako sam ju stiskao rukama. Trajalo je to dugo, skoro petnaestak minuta kad sam osjetio nečiju ruku na svojim jajima i nečije sise na mojim leđima. Stao sam i pogledao iza sebe, te prepoznao Dolinu cimericu sa onog videa. Utisnula mi je poljubac i šapnula:

– Ja sam Anita, da li Vam se mogu pridružiti?
– Naravno -rekao sam sa smješkom i uzvratio poljubac.

Stisnula se uz moja leđa i počela mi masirati jaja, pa sam uskoro počeo zabijati ga do kraja u Dolin šupak i uskoro se počeo prazniti u njega. Doli je ležala na krevetu, a guza joj je bila u zraku, te se vidio poveči otvor na šupku kad sam ga izvukao van. Uto se Anita spustila kraj nas na krevet i primila se mog kurca, te ga počela lizati i gutati. Osjećao sam njen jezik i zube na svom kurcu, a nokti su mi bili zabijeni u jaja. Kurac mi se nije stigao niti spustiti, a Anita ga je dizala iz mrtvih. Za to vrijeme se Doli malo oporavila i počela je trljati Anitinu picu. Anita je malo zastenjala sa mojim kurcem u ustima, ali ga nije ispuštala. Bila je malo niža od Doli, ali i punašnija, pa sam joj izvukao kurac iz usta i okrenuo ju leđima prema sebi i nagnuo ju naprijed. Namjestio sam kurac na ulaz u njenu picu i gurnuo ga unutra. Zastenjala je glasno, a bila je puno uža od Doline pice. Osjećao sam ju cijelom dužinom kurca, pa sam ju odmah počeo žestoko jebati. Doli joj je masirala sise dok sam joj ja zabijao kurac u picu, a Anita je stenjala pod mojim ubodima.

Pročitaj i ovo:   Uspješni lov na žuti muf

Nakon par minuta sam ga izvadio i okrenuo ju na leđa, pa sam joj zadigao noge u zrak i zabio joj ponovo kurac u picu, pa sam ju nastavio jebati istim tempom dok su joj sise letjele u ritmu jebanja. Doli je iskoristila priliku, pa je opkoračila Anitu i stavila joj svoju picu na lice. Pica i guza su joj bili puni moje sperme, pa je sad Anita sve to lizala, a Doli je kolutala očima od ugode njenog jezika na svom klitorisu. Zatim se nagnula prema meni i legla na Anitu, pa joj je počela trljati prstima klitoris, a pri tome je i meni trljala kurac. Gledajući njih dvije ispod sebe bilo mi je izuzetno drago, jer se malo koji muškarac u srednjim četrdesetima mogao pohvaliti da jebe dvije studentice istovremeno.

Srećom pa sam uskoro počeo ponovo svršavati i sad sam napunio Anitinu picu sa svojom spermom. Izvukao sam kurac iz njene pice, a Doli ga je odmah primila i počela ga lizati, pa sam još ostao stajati uz krevet iako su mi se noge već lagano tresle od umora. Njih dvije su bile nezasitne i mogle su i dalje nastaviti. Pustio sam ih na krevetu u klinču dok su si lizale sise i trljale pice, a ja sam sjeo na stolicu i promatrao ih. Nakon nekih pet minuta odmora pogledale su me i Anita je rekla:

– Nadam se da imaš snage za još jednu jebačinu?
– Možda -odgovorio sam sa smješkom i polako ustao, a njih dvije su se legle na leđa, pa su njihove pice gledale u mene.

Malo sam prošao rukom po kurcu, pa sam došao do Doli, ugurao joj ga i počeo ju jebati, a Anita joj je ljubila sise. Jebao sam ju nekih pet minuta, a onda sam ga izvukao i prišao Aniti, pa sam ga i njoj odmah gurnuo do kraja. Sad sam ga njoj zabijao, a Doli je njoj ljubila pozamašne sise. Jebao sam još nekih desetak minuta, a onda sam osjetio da ću napokon svršiti. Izvukao sam kurac iz Anitine pice i rekao im da približe glave. Obje su me počele lizati i drkati mi kurac, pa sam nakon minute počeo svršavati i ono malo sperme što je ostalo pošpricao sam po njihovim licima i po sisama. Počele su se lizati, a ja sam otišao u kupaonicu da dođem malo k sebi. Nakon toga sam se obukao i rekao da moram ići, a one su me izgrlile i izljubile, pa su rekle da jedva čekaju da se ponovo nađemo zajedno.

Pročitaj i ovo:   Napaljena žena

Od tada je prošlo par mjeseci i nekako se nađemo barem jednom tjedno i dobro me iscijede, a ja sam sad nagovorio i Anitu da joj ga stavim u guzu, pa sad obje obavezno moraju dobiti moj kurac u svoje guze. meni ovako odgovara, ali se nadam da nitko neće saznati za to, pa dok ide ide.

1127cookie-checkSirove strasti