Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Nisam imao puno kontakta sa majkom moje supruge osim onako formalno. Ona je bila žena kasnih pedesetih koja je prije desatak godina ostala udovica a i po prirodi je bila veoma zatvorena konzervativna žena. Njene posjete našoj kući su učestale zadnjih dvije godine jer dolazi da pomaže kćerki oko djeteta i da pričiva dijete kad zatreba.

Prvi ‘nezgodni susret’ imali smo jednog dana kad je supruga bila u šetnji s djetetom a ja se vratio s posla dok je ženina majka još bila kući.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Iako ništa nije prepuštala slučajnosti desilo joj se da pošto me nije očekivala iz sobe u kojoj se presvlačila izađe do kupatila gola do pola tako da sam vidio njene sise, velike i bijele koje su s obzirom na njene godine izgledale prekrasno. Kada me je ugledala, vratila se u sobu, nabrzinu obukla i bez riječi otišla. Moram priznati da su me njene gridi uzbudile i da mi se stalno vraćala ta slika sve do jednog dana. Naime, jednog dana otišao sam do njenog stana da nešto odnesem. Pošto je živjela sama a nakon tog susreta me izbjegavala odlučio sam da vidim da li joj je seks još uvijek u glavi ili ne. Donio sam joj stvari i uz kurtoazni razgovor spomenuo naš susret na što je ona reagirala tako da mi je rekla da ne zeli pričati o tome i krenula prema kuhinji.

Erotske priče: jebanje matorki

Uhvatio sam je za ruke, privukao k sebi i počeo da joj gnječim sise.

S obzirom da me je strašno napaljivala i sama pomisao na jebanje matorki, nisam želio propustiti ovu priliku. Uhvatio sam je za ruke, privukao k sebi i počeo da joj gnječim sise. Ona se počela opirati i moliti me da to ne činim ali ja sam odlučio da idem do kraja. Dok sam joj jednom rukom gnječio sise drugu sam zavuko pod njenju suknju i napipao njenu dlakavu pičku kojoj je očito trebala dobra obrada! Opirala se još malo ali je ubrzo osjetivši moj nabrekli kurac prihvatila igru i odlučila da je odigra do kraja. Skinula je košulju i iz korzeta izvadila velike sise čije sam male bradavice odmah počeo da ližem. Budući da se dugo nije jebala skoro da je odmah svršila. Nakratko sam stao, skinuo joj suknju, poderao njenje crne hulahopke i otkopčao korzet. Okrenuo sam je i zabio joj otpozadi moj ukrućeni kurac u njenju vlažnu i toplu pičketinu. Uživala je u jebanju a njenje velike sise tresle su se na sve strane. Kako sam osjećao da ću uskoro svršiti, izvadio sam kurac, okrenuo sam je i stavio joj kurac među sise. Ona je rukama stisnula svoje sise i njima mi drkala kurac sve dok se nije razlila sperma po njenim velikim sisama. Stavila je kurac u usta da ga dobro iscjedi i srušila se na fotelju zadovoljna. Rekla mi je da idem a ona će zaključati, samo da dođe k sebi.

81cookie-checkSlučajna igra
Pročitaj i ovo:   Matorka ispunjava sve želje