Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Imam pedeset godina i još sam u formi, kako fizičkoj jer igram nogomet i redovit sam u teretani, tako i u seksu. Supruga i ja se seksamo čim uhvatimo malo slobodnog vremena. Ona je mlađa od mene tri godine, ali smo vrlo maštoviti, pa nam nikad nije dosadno.

Imamo i sina koji je nedavno završio fakultet, a sada je u planovima za vjenčanje, pa je sa mamom otišao u kupovinu odijela. Tako sam ja ostao sam kod kuće i malo se relaksirao na bazenu u vrtu kad sam čuo nečije korake. Podigao sam glavu sa ležaljke i vidio Jelenu, Borninu curu i moju buduću snahu. Inače, Jelena je bila ljepotica i to kakva. Čovjek bi pomislio da je model za donje rublje ili nešto slićno, ali je bila prilično pametna cura sa završenim fakultetom. Doduše ona je svoju ljepotu znala dobro iskoristiti, pa znam da je neke muške dobro osramotila.

Uglavnom, stigla je do bazena sa svih svojih 175 centimetara visine, dugom smeđom kosom, sa pokojim svjetlim pramenom, četvorkama od sisa i dugim nogama sa čvrstom, ali ne prevelikom guzom. Pozdravila me srdačno i sa širokim smješkom me upitala:

– Gdje je Vinka? -inače moja supruga i Bornina mama.
– Sa Bornom je u kupovini. Zašto?
– Trebala sam ju nešto da mi pomogne.. -tu je zastala i pogledala me, pa se nasmješila- Ali mogli bi i Vi šjor Ivica da mi pomognete.
– Ahhhh.. daj više izbaci to VI kad mi se obračaš -rekao sam tobože ljutito, pa ustao i upitao- Kako ti mogu pomoći?
– Možda ćete.. pardon, ćeš -nasmijala se vrckavo, pa nstavila- Možda ćeš ti bolje to ocijeniti nego Vinka, ipak si muško.

Pročitaj i ovo:   Dala sam pičke za diplomu

Krenuo sam za njom u kuću samo u kupaćim gaćicama, a ona je hodala ispred mene u nekim kratkim hlačicama i prozirnoj majici ispod koje nije nosila ništa, pa su se nazirale njene čvrste sise. I sam pogled na njenu guzu mi je izazivao buđenje u gaćama, ali sam brzo skrenuo misli sa toga, barem sam tako ja mislio.
U kući je došla do dnevnog boravka i vidio sam hrpu haljina na trosjedu, pa sam ju upitno pogledao, a ona je mirno rekla:

– Biram haljinu koju ću obući na svadbi nakon ponoći kad se presvučem, a želim da je seksi, ali ne prevulgarno. Ti mi kao muškarac možeš u tome pomoći jer ćeš mi reći što mi dobro stoji, a što ne.. – nisam se ni snašao, a ona je već skinula majicu i ugledao sam dvije prekrasne preplanule sise sa tvrdim bradavicama.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Još sam joj buljio u sise, a ona je već skidala hlačice i ostala je u minijaturnim tangicama koje nisu puštale ništa mašti na volju. I protiv moje volje mi se počeo dizati kurac u gaćicama koje su mi postale pretjesne, pa sam stavio nekakv jastučić ispred sebe. Jelena se okrenula prema meni obučena u crvenu haljinu sa velikim dekolteom na obje strane i rasporkom sa strane. Par puta se okrenula i ja sam joj pokazao palac gore, ali je ona samo pokazala otvoreni dlan i brzo skinula tu haljinu, pa obukla jednu svjetloplavu koja je isto bila jebozovna. Nakon toga je isprobala još četiri haljine i svaka je bila provokativnija jedna od druge, ali mene je ubijalo kad bi se naguzila prema meni i gledao sam u onaj razrez između njenih guzova, te do malog brežuljčića njene pičkice sa malim komadićem tkanine koji ju je prekrivao. Ja se nisam micao sa jastukom na svojim preponama, a ona se okrenula onako samo u gaćicama prema meni i podbočila se isturivši one svoje sise prema meni i upitala:

Pročitaj i ovo:   Drkala je i pušila jedan od najmanjih kurčeva koje sam vidio u životu

– Koja onda?
– Hmm.. ja.. khm.. -počeo sam se nakašljavati tražeči riječi, a onda promucao- .. mislim.. sve su mi dobre i dobro izgledaju na tebi..
– Aha.. . ali? -polako je došla do fotelje na kojoj sam sjedio, pa sam sad vidio mali piercing u njenom pupku i vidio sjaj oko ruba njenih gaćica što je odavalo da se friško izbrijala.
– Mislim.. sve su dobre kad su na tebi.. -zastao sam i pogledao ju u oči shvativši da ona gleda onaj jastuk na mojim preponama, pa sam dodao- .. jer imaš božanstveno tijelo..

Sagnula se i makla jastuk sa mene, a moj kurac je već bio van gaćica provirio. Otvorila je širom usta i pogledala me u oči, pa sa smješkom rekla:

– Ahaa.. sad znam od koga je Borna naslijedio onaj kurac.. baš sam se pitala..
– Jelena, ja.. -počeo sam, ali me prekinula dorirom svoje ruke na moje usne, pa je sjela na naslon fotelje i zagrlila me.
– Uvijek volim probati original -rekla je i spustila svoju ruku u moje gaćice, te ih odmakla i izvukla mi kurac iz njih i počela ga lagano drkati, a meni je uvalila jednu svoju sisu u usta.

Malo sam zastao, ali sam odlučio prihvatiti igru i počeo sam joj ljubiti i cuclati sisu dok je ona sve dublje disala i rukom mi drkala kurac milujući ga od vrha do jaja i natrag. Bio mi je sve tvrđi, a onda se ona spustila između mojih nogu, pa mi uzela kurac u svoja usta i počela ga pušiti. Bože kako je to dobro radila, čak i bolje od Vinke koja je imala ogromno iskustvo u seksu. Nije trebalo dugo da mi obrađuje kurac, jer sam bio prenapet i ubrzo sam osjetio kako mi dolazi, a ona je bila sa pola moga kurca u ustima, te sam ju primio za glavu i primaknuo bliže kurcu, pa joj svršio u usta. Nije se bunila, već je spremno progutala sve što je izašlo iz mojih jaja. Nije ispustila moj kurac iz usta, već ga je nastavila obrađivati, pa je opet bio tvrd i spreman.

Pročitaj i ovo:   Vrlo ste nestrpljivi da me pojebete, doktore!

Ona je ustala i skinula si one mikro tangice, pa sam vidio obrijanu picu sa vlažnim usminama. Popela se na fotelju i došla do moje glave, a ja sam ju primio za guzu i primaknuo ju k sebi i počeo joj lizati dobro namočenu pičkicu. Imala je tako divan miris po nekoj kremi i u kombinaciji sa njenim sokovima je bilo neodoljivo. Nisam je dugo lizao jer se ustala i postavila se iznad mog kurca. Namjestila se na vrh i naglo se spustila niz njega do mojih jaja. Zastenjao sam kad mi je pritisla jaja, ali nisam stigao više ništa jer je započela nabijanje i uskoro je jahala i svršavala na mom kurcu. Svršila je barem dva puta, a onda sam i ja počeo svršavati i napunio sam joj picu svojim sokovima.

7431cookie-checkSnaha za 5!