Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Nakon godina rada u jednoj firmi preuzeli su nas stranci, te je određeni dio zaposlenih dobio otkaz, kao višak. Ja srećom nisam bio među njima. Valjda sam im sa mojih trideset godina još bio perspektivan.

Kao što to obično bude, novi gazda, nova sistematizacija rada i preraspodjela poslova, čitaj, sad radiš za troje. Na iznenađenje svih nas,novi gazda je odlučio da zadrži naš core business, tj osnovnu proizvodnju, ali i da uvede nove, modernije tehnologije. A za to je trebala škola. Srećom imao sam završeni strojarski fakultet, a nakon razgovora sa gazdom, odlučeno je da idemo ja i kolega u Nizozemsku, tj svaki po šest mjeseci u njihovu središnjicu na specijalizaciju. Prvo je išao kolega, a ja sam bio kao na iglama tih šest mjeseci. Slali smo si mailove, pa sam bio spreman kad sam stigao u Rotterdamm.

Bio sam impresioniran gradom, te lukom, ali nije baš bilo vremena, jer sam radio i još išao na teoretsku nastavu po dva sata svaki dan nakon posla. Za razliku od naše firme doma ovdje su radile i ženske. I to čak i neke muške poslove. Tako sam upoznao i Annete. Vrckavu i stalno nasmijanu curu od 25 godina. Bila je tipična Holanđanka plave kose i lica posuta pjegicama koje bi na suncu bile izraženije.

Nakon par susreta u restoranu firme, a jednom i na edukaciji, pošto su oni imali obaveznu edukaciju svakih mjesec dana, ona me pozvala da izađem sa njima u subotu navečer. S obzirom da vikendom ionako nisam znao šta bi sam sa sobom pristao sam.

Došao sam u navedeni kafić/pub tu subotu oko 18 sati i vidio sam da je sa još jednom crnkom za stolom u kutu kafića. Mahnula mi je i prišao sam im, pa me upoznala sa Nicole, svojom cimericom (inače, stanovi ovdje nisu jeftini, pa je lakše iznajmiti stan sa nekim) koja je ovdje radila, a inače je bila iz Amsterdama. Zapričali smo se i malo sam se zagledao u njih.

Annete je bila rasna crnka, malo niža od mene, vitka i trojkice grudi, dok je Nicole bila malo viša i snažnije građena, izražene stražnjice i dugih nogu. Imala je male sise, ali je bila jako privlačna. Nakon pola sata razgovora došli su još dva para, tj cura i dečko, te dva dečka, za koje sam kasnije shvatio da su gay, ali nije mi to predstavljalo neki problem.

Pročitaj i ovo:   Alena i dva napaljena

Uglavnom uklopio sam se u društvo, te je pivo, a i žestica tekla u potocima. Sad sam znao kako se opuštaju nakon ludog tjedna na poslu. Tu sam ih malo naučio našem okretanju rundi, a vidio sam da je Patrick, jedan od gayeva, bio upoznat sa time, jer je bio godinu dana u Zagrebu, pa je natucao i hrvatski. Bilo je već dva ujutro kad smo se konačno ustali, tj pokušali, a onda razlaz. Gay ekipa je otišla u drugi lokal, oni cura i dečko u svom smjeru, a Nicole je pozvala taxi, pa su me utrpale u taxi i sjele sa mnom. Nicole je rekla nešto taksisti, a Annete me je zagrlila i počela ljubiti, a ja sam nakon početnog iznenađenja uzvratio i počeo ju ljubiti i grliti. Odjednom sam osjetio Nicolin dah na vratu i njene ruke u mojem međunožju, te sam se okrenuo prema njoj i dao joj poljubac. Odmah mi je ugurala jezik u usta, a Annete je počela milovati moje međunožje skupa sa Nicole. Vidio sam da taksista uopće ne obrača pažnju na nas, a uskoro smo stigli pred jednu zgradu, četverokatnicu, u naselju u kojem do sada nisam još bio. Izvukle su me iz auta, a Annete je platila taksisti, dok smo se Nicole i ja uputili u zgradu. Annete nas je brzo stigla pa smo uskoro bili u stanu na trećem katu, a čim smo ušli odmah su se bacile na mene, te sam u tren oka bio skinut i potpuno gol sa podignutim kurcem.

Oblizale su se i nešto promrmljale na holandskom, ali nisam obračao pažnju jer su se počele skidati. Ubrzo su obje bile gole, a imale su prekrasna skladna tijela. Iako je Nicole imala male grudi, bile su nekako sexy. Ubrzo mi je sav alkohol iz glave ispario, a ona druga glava je nestrpljivo pulsirala u očekivanju njihovih usana i mokrih pica.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Ovo prvo nisam dugo čekao, jer čim su me odvukle u sobu i bacile na krevet, Annete se obrušila na moj kurac sa svojim usnama i rukama, a Nicole je zajahala moju glavu i počela je trljati svojom picom moje lice. Ja sam samo isplazio jezik i nastojao ga zabiti u picu. Ubrzo sam primio njene bokove i uhvatio joj klitoris, na što je ona zastenjala od uživanja. Za to vrijeme je Annete uspjela strpati svih mojih 22 centimetara kurca u svoja usta i usisavala ga je i stiskala jezikom, a rukom je cijelo vrijeme mijesila moja jaja. Znao sam da mi je alkohol saveznik u ovome, pa neću brzo svršiti.

Pročitaj i ovo:   Gladna dobrog pušenja

Onda me je opkoračila i sjela sa svojom picom na njega, te se odmah spustila do kraja. Uh kako je bila uska. Malo se je gnijezdila na njemu, a onda počela divlje jahati i nabijati se na njega. Nicole je u međuvremenu obilno svršila po mom licu, tako da sam bio mokar, a onda se ustala i otišla do ormara. Izvukla je nekakav pojas, a onda sam shvatio da je to umjetni kurac kakav sam vidio u pornićima. Zavezala ga je oko pasa, a na mjesto gdje je bila njena pica je stavila jedan manji vibrator i uključila ga. Malo se stresla, uzela ulje ili neku kremu, te namazala umjetni kurac i stala iza Annete. Počela joj je trljati guzu i moja jaja, a onda istisnula malo onog ulja po njenoj guzi i ugurala joj prste u šupak. Annete se je samo stresla i osmjeh joj se pojavio na licu. Nakon toga je Nicole namjestila onaj kurac na ulaz u njeu guzu i lagano ga gurnula unutra. Osjetio sam ga, preko one tanke opne što razdvaja picu i šupak, na mom kurcu i bio je to poseban doživljaj. Annete je lagano vrisnula i čekala je da se Nicole počne zabijati u njenu guzu, pa se uskladila i nastavila nabijati na moj kurac. Trajalo je to nekoliko minuta dok Annete i ja nismo praktički svršili istovremeno, a čini mi se i Nicole jer je samo kolutala očima, pa sam pretpostavio da je i onaj mali vibrator odradio svoje.

Annete se ustala, a Nicole se bacila sa usnama na moj kurac i oblizala naše sokove. Onda me podigla, skinula onaj pojas i legla na trbuh, pa me pozvala da ju jebem. Odmah sam se namjestio iza nje i počeo joj ga zabijati u picu koja je bila totalno mokra i dosta šira od Annetine. Jebao sam ju zdušno, a Annete je stajala iza nas i milovala moja jaja i njen klitoris. U jednom trenutku je sa mojih jaja prešla na moj šupak, a ja sam se trznuo i oštro ju pogledao, a ona se samo nasmješila, pa sam joj samo kimnuo glavom i nastavila mi je milovati šupak. U jednom trenu mi je stavila i prst unutra, a onda izvukla prst i počela mi lizati šupak. Bio je to čudan, ali jako dobar osjećaj. Onda sam osjetio nešto tvrdo i nešto je zavibriralo u mojem šupku, a onda je ona to gurnula još malo jače i dublje unutra, te sam odmah ispraznio jaja u Nicolinu picu.

Pročitaj i ovo:   Sobarice, vruće pice

Nicole je samo zadovoljno mrmljala u jastuka uživajući u mojoj toploj spermi u sebi, a Annet je izvukla vibrator iz mog šupka pa sam se nesmetano izvalio na krevet kraj Nicole. Annete se smješkala pa se spustila kraj mene, a i Nicole se isto smješkala pa na engleskom rekla:

– Ovo je bilo dobro…konačno pravi kurac u našim picama.
– Nemoj mi samo govoriti da se do sada niste poseksale sa muškima? -ostao sam malo začuđen.
– Ma jesmo, ali odavno.. -uključila se i Annete, pa dodala- Znaš mi smo gay isto, ali za tebe smo napravile iznimku…svidio si mi se od prvog dana, a kad sam Nicole pokazala tvoju sliku na mobu rekla je da te dovedem.
– Znači… -gledao sam u njih bez teksta- Ja sam samo ispušni ventil?
– A neeee… -brzo je rekla Nicole- Sviđaš nam se i možemo za tebe uvijek biti na raspolaganju…jedna ili obje, kako želiš…

Šutio sam i zamišljeno gledao u njih, a onda razvukao lice u osmjeh, pa rekao:

– OK…ako vama odgovara, odgovara i meni -pa sam ih obje zagrlio i izljubio, a one su uzvratile.

Nakon toga smo otišli na grupno tuširanje, pa natrag u krevet i nastavili nježni seks kroz cijelu noć i sljedeći dan.

Mogu samo kazati da mi je narednih pet mjeseci prošlo u trenu. Imao sam rutinu…posao, nastava i jebačina. A nakon toga su i one došle kod mene na odmor, te smo nastavili…ne moram ni govoriti da su moji godišnji provedeni u Rotterdammu, a uskoro sam i preselio gore, pošto je gazda želio da dođem raditi u centralu jer sam se iskazao kao radnik kojeg ne želi izgubiti…ili je Annete imala u tome prste, pošto sam otkrio da je nećakinja od gazdine žene. U svakom slučaju, meni je odgovaralo…

251cookie-checkSpecijalizacija