Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Znate kako kažu ‘Tuđe je slađe’ ili ‘Trava je zelenija kod susjeda’, pa evo, ja sam se uvjerio u to. Imam 35 godina i još uvijek sam solo. Nije da se ne želim vezati, ali kad god bih sa nekom bio više od dva mjeseca, ja bih nanjušio novu picu i ostavio staru, tako da se jednostavno nisam mogao vezati za jednu. A nedvno sam zabrazdio u zabranjene vode sa ženom od svog najboljeg prijatelja, a ujedno sam im bio i vjenčani kum.

Oni su u braku već pet godina i imaju jednog klinca, ali je moj frend sve češće ostajao sa ekipom sa posla duže od predviđenog, te je sve češće dolazio pijan kući. Ja sam ga viđao uglavnom vikendima kad bi išli na tekmu našeg omiljenog kluba ili bi on došao do mene da nešto napravimo, tj. da mu ja nešto napravim. Inače sam bio stolar i dosta toga sam radio za druge. Ispočetka onako, na prijateljskoj bazi, ali sam shvatio da imam talent za to i otvorio sam svoj obrt. Sad sasvim pristojno zarađujem i novac trošim na sebe. A dan kad smo Biba i ja prevarili mog frenda je bio jako kišan i tmuran.

Biba me zvala da joj dođem nešto popraviti na ormaru, pošto je Ivano, njihov mali, bio jako nestašan pa je sjebao nešto na ormaru koji sam im ja napravio. Kad sam došao Biba je bila u nekim tajicama koje su bile više nego prozirne, sive, ali se kroz njih lijepo vidjelo crvenilo njenih gaćica, pardon, tangica. Biba je inače bila žena za poželjeti, a od kako ju znam nije se mijenjala, čak joj se i linija vratila nakon poroda, a samo je par bora oko očiju odavalo da je ostarila. Imala je solidne četvorke na koje je padala njena duga crvena kosa. Ne sjećam se da je ikada imala kratku kosu, čak ni u trudnoći. Njene plave oči bi te gledale kao rendgen i uvijek bi se netko osjećao nelagodno ispred nje. Ja sam uvijek bio dobar sa njom, pa nisam imao tih problema. Uska majica koju je nosila je isticala njeno vitko tijelo sa istaknutim sisama utegnutim također u crveni grudnjak. Povremeno bih u njenoj blizini osjećao trnce u gaćama, ali to je bilo i normalno na to kako je izgledala. Uglavnom, brzo sam riješio problem sa vratima ormara, te sam se spustio do kuhinje gdje je ona skuhala kavu i natočila nam po rakiju, pa smo sjeli za stol i razgovarali o svemu pomalo, te tako došli i na temu njenog muža i braka. Nije bila baš moja omiljena tema, ali bio sam im kum i nekako je željela sve samnom podijeliti. Bila je ogorčena na Luku zbog sve češćeg pijančevanja sa kolegama na poslu. Ona je već par mjeseci bila bez posla jer je njena bivša firma otišla u stečaj, pa je sad tražila posao, ali je većinom dobivala odbijenice. Ili je bila prekvalificirana ili nedovoljno kvalificirana. Ni sam ne znam kako, ali nakon treće čašice rakije došli smo na temu seksa i mog nevezanja i smirivanja uz neku. Napomenula je kako sam imao par dobrih cura, te da joj nije jasno kako sam ih mogao pustiti. Objašnjavao sam nadugočko i na široko, a na kraju je sama sarkastično zaključila:

Pročitaj i ovo:   Tucanje drolje u autu ispalo je mnogo bolje nego sam očekivao

– Nanjušiš ti miris druge pice i odeš kao lovački pas za njom – tu je prasnula u smijeh, a i ja potvrdno kimajući glavom, a ona je nastavila nekako sjetno – Da bar moju hoće netko nanjušiti ..
– Pa daj Biba, pa nije valjda da te Luka ne praši? ! ? – upitao sam pomalo iznenađeno.
– Ne bi vjerovao, ali već par mjeseci ništa … – gledala je nekako razčarano.
– Ne mogu vjerovati – rekao sam i dodao – Pa jesi možda našla nekoga?
– No da, baš bih tebi to rekla – rekla je i prsnula u smijeh, a i ja sa njom.
– Mogao bih ti ja pomoći – rekao sam kroz smijeh i nastavio – to bi bar ostalo među nama.
– Stvarno bi? ! ? – upitala je kad se prestala smijati gledajući me nekako čudno.
– Paaa … bih. Što da ne – slegnuo sam ramenima zacrvenivši se malo od neugode ili je to rakija djelovala – uostalom, i svoji smo si.

Nakon toga smo se malo gledali i onda sam stavio svoju ruku na njenu i lagano ju milovao dok nije okrenula dlan i uzvratila mi, te sam ju privukao i poljubio dok mi se kurac budio u gaćama. Počeo sam ju ljubit po vratu i oko ušiju, a ona se samo lagano tresla. Pogledao sam na niže i vidio kako su joj se bradavice na sisama ukrutile. Lagano sam rukom prešao preko njih, a ona je zadrhtala, pa mi se okrenula i poljubila me direktno u usta, a njena ruka je završila u mom krilu tražeći moj kurac koji je već bio tvrd. Stisnula ga je i počela ga trljati cijelom njegovom dužinom. Ja sam ju pustio i polako ustao, te otkopčao hlače i spustio ih skupa sa gaćama do koljena, a kurac se klatio u cijeloj svojoj dužini od 19 centimetara. Polako ga je primila i pomilovala, a onda se lagano nagnula naprijed i moj glavić je završio u njenim ustima. Bila su topla i vlažna, a ona je polako cuclala moj glavić, pa ga izvadila i oblizala ga od jaja do glavića, a onda ga strpala u usta i sad se malo nabijala na njega. Primio sam ju lagano za zatiljak i zabijao joj se lagano u usta, dok nije zagrgljala, pa sam ju pustio, a slina se slijevala niz njenu bradu i po mom kurcu. Podigao sam ju sa stolice i skinuo joj majicu, te otkopčao grudnjak iz kojeg su izletile dvije velike lopte sa tvrdim i tamnim bradavicama, a ona se počela riješavati tajica. Dotle sam ja skinuo svoju majicu i spustio hlače do kraja, te sam sad stajao samo u čarapama i radnim cipelama sa napetim kurcem nasred kuhinje. Ona se riješila tajica i gaćica i potpuno gola došla do mene, a ja sam maknuo sve sa stola i polegao ju na stol.

Pročitaj i ovo:   Osetila sam miris napaljene pičke moje cimerke

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Sagnuo sam se i počeo joj lizati obrijanu picu iz koje je curilo, te sam oblizao sve njene sokove, a ona je prigušeno stenjala dok sam joj cuclao mali klitoris. Uspravio sam se i polako joj ga gurnuo u poprilično usku picu. Cvilila je i stenjala kao da ju jebem u šupak, ali je nakon minute konačno kurac ušao do kraja u nju i sad sam ju počeo žestoko jebati. Dok je dahtala samo je prostenjala da pazim da ne svršim u nju, a ja sam samo kimnuo i nastavio sa jebanjem. Ubrzo je ona svršavala uz jako grčenje i stenjanje, a ja sam malo stao dok se ne smiri, pa sam nastavio dalje. Nakon nekih pet ili možda i više minuta sam osjetio da mi dolazi i brzo sam ga izvukao, te joj svršio po trbuhu i brežuljku iznad pice. Ona je prstima pokupila spermu i oblizala ju, pa zadovoljno cmoknula rekavši da ima dobar ukus, a ne kao kod Luke po ribi. Počeo sam se smijati na to, ali se ona podigla i nastavila mi pušiti kurac.

Nakon par minuta pušenja i milovanja jaja se okrenula i potrbuške se prevalila na stol, te mi okrenula svoju lijepu guzu i rekla da ju opet jebem. Nije me trebalo dva puta pitati, pa sam joj ga odmah zabio do kraja. Zastenjala je, a ja sam se uhvatio njenih bokova i nastavio joj ga zabijati žustro. Hvala bogu pa sam imao kondicije po tom pitanju jer sam imao iskustva sa drugim curama. Biba je stenjala sve glasnije i glasnije, a ja sam u jednom trenutku naslinio palac i gurnuo joj ga u šupak. Vrisnula, je ali joj je bez problema ušao, pa je poslije samo zastenjala i sad sam joj palcem jebao guzu, a kurcem picu. Ubrzo je ponovo svršavala i to glasno stenjući, dok je iz njene pice curilo, a ja sam odmah nakon toga izvukao kurac i okrenuo ju i svršio joj po sisama i licu, a dio je završio direktno u njenim ustima. Razmazivala je spermu sa sisa i oblizivala prste, a na licu je imala zadovoljan osmijeh. Brzo smo se spremili jer je trebala po maloga u vrtić, a meni je sinula jedna ideja. Rekao sam joj da bi meni mogla voditi knjige u firmi, uz solidnu plaću. Malo je razmišljala i rekla da će mi javiti.

Pročitaj i ovo:   Matorka je tražila da nju zadovoljim da bih dobio izdepiliranu ćerku

Javila se već drugi dan i rekla da pristaje, ali uz jedan uvjet. Kad sam pitao koji, samo se nasmijala i promuklo rekla:

– Moraš me svaki dan jebati, bez obzira na sve.

Naravno da sam pristao, a sad uz svakodnevni seks i korištenje raznih pomagala koje držimo u radionici, najviše koristimo mali stakleni dildo koji je obavezno u njenom šupku dok joj ja rasturam picu koju sad uredno punim i svojom spermom. Na njeno inzistiranje. Sada već dva mjeseca uredno praznim jaja u Bibinu picu, a sa Lukom sam i daje u dobrim odnosima. Čak mi je rekao i da je Biba sad puno vedrija iako i dalje zna zabrazditi sa frendovima. Usput mi se zahvalio i što sam ju zaposlio. A u sebi sam mislio ‘Bez brige, Biba meni zahvaljuje svojom picom i guzom svaki dan. ‘

931cookie-checkSupruga mog prijatelja