Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Išao sam s posla i navratio u jedan trgovački centar kupiti, ne sjećam se više što, međutim za ovu priču to i nije toliko bitno. Uglavnom stajao sam u redu ispred kase i ogledavajući se oko sebe vidio sma ženu, malo krupniju i višu, kako ide prema kasi i pomislio kako je dobra i da bih je baš rado kresnuo. Ono što je zatim slijedilo, kada je prišla bliže bilo je da me je pozdravila i onda sam ju prepoznao.

Kratko smo popričali i ja sam platio i izašao, a ona je imala više toga i izašla je kada sam ja već otključao bicikl i krenuo. Ne sjećam se više sto je bilo, nešto sam joj rekao oko nečega što volim, na što je ona odgovorila da se ona voli i jebati, ali da se ne jebe jer je predebela i srami se skinuti. Došao sam do nje i tiho joj rekao – stara, nisam te odmah prepoznao, ali znaš što sam pomislio gledajući te kako prilaziš kasi? Upitno me pogledala i ja sam joj rekao da sam pomislio kako je jebozovna i kako bih ju rado kresnuo. Zastala je, pogledala me upitno i pitala zar sam stvarno to pomislio.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Opet sam potvrdio što sam pomislio i da mi nije jasno otkuda joj ta ideja da je debela. Jesam te narajcala? – upitala je. Jesi, časna riječ, odgovorio sam. Nakon toga je uslijedilo nešto što nisam ni u ludilu očekivao. Rekla je, a to sam znao i prije, da živi u blizini, da je sama doma, da je muž na putu i da, ako imam vremena odemo k njoj pa da dokažem to što sam rekao. Ostao sam bez teksta i kurac mi se dignuo u hipu, a kako sam sjedio na biciklu, oslonjen nogom na zemlju i ona je to primijetila. Lagano me je dodirnula za izbočinu i rekla da joj se čini da stvarno govorim istinu i da bi bilo šteta to ne iskoristiti. Kako sam i ja bio sam doma i kako mi se nije žurilo, te kako žabu nije teško natjerat u vodu prihvatio sam poziv. Za par minuta već smo bili u njenom dvorištu, ostavio sam bicikl, ona je otključala vrata i ušli smo u hodnik. Ostavila je stvari na nekoj komodi i počela mi otkopčavati i svlačiti hlače i gaće, a kako mi je kurac bio prilično dignut uzela ga je u ruke i počela ga drkati i govoriti kako dugo nije držala dobar i tvrd kurac u rukama.

Pročitaj i ovo:   Imućna baka udovica traži mlađeg momka za vruće igrice

Bilo mi je malo blesavo, onako sa spuštenim hlačama, stojeći u hodniku, međutim pustio sam mozak na pašu i počeo razmišljati kurcem i uživati u tome što mi radi. Onda mi je uvalila jezik i ljubili smo se, a i ja sam joj počeo drpati grudi preko bluze, a zatim sam uvukao desnu ruku pod suknju i došao do njenog bujnog međunožja, gaćice su joj bile potpuno mokre, gurnuo sam ruku u gaćice i osjetio vrlo dlakavi i mokri muf, što me je još više narajcalo, jer nisam baš lud za obrijanim ili ćelavim pičićima, premda pičku volim, bez obzira kakva je, al kad je dlakava onda volim još više. Odmaknula se i odvukla me u kupaonu, ekspresno smo se skinuli i pošli pod tuš, ona je sapunala mene, ja sam sapunao nju. Imala je bujno tijelo, fakat je bila malo krupnija, ali nimalo predebela, bila je komad s kojim muško ima što raditi, krupna, skladna, glatka guza, velike relativno i čvrste grudi, krupne tamne bradavice.

Ona i muž nisu imali djece pa joj grudi nisu bile obješene, već naprotiv. Sapunajući me kurac mi je htio eksplodirati, drkala mi ga je i bio je tvrd kao kamen, ja sam njoj sapunao pičku i osjetio sam kako se grči. Naslonila se na zid, primila za ručku u zidu, dignula desnu nogu u zrak i rekla da joj ga metnem i držeći se za štangu od tuša onako nasapunati kurac gurnuo sam u nasapunatu pičku i počeo ju jebati, vikala je jebi me, jebi me, napuni me, ne moraš paziti, ne mogu zanijeti. Mahnito sam ju jebao, voda iz tuša je tekla po nama, ma bilo je ko na filmu, svršio sam imajući osjećaj da mi sperma iz pete šprica u njenu pičku. Isprali smo se od ostataka pjene, ona je oprala spermu koja je istjecala iz njenje pičke. Obostrano smo se brisali. Brišući ju sagnuo sam se i ugrizao je za guz, zajecala je.

Pročitaj i ovo:   Tetka ja više ne mogu da drkam na tebe, moram te pojebati

Povela me je za ruku i odvela u sobu, gdje je bio veliki francuski krevet, legli smo stisnuti i počeli se ljubiti i maziti. Dirao sam ju po cijelom tijelu, po leđima, gladio i razvlačio guzove, ljubio joj grudi, zabijao glavu u njene grudi. Polegao sam ju na leđa, opkoračio, primio joj koljena i razmaknuo joj noge te zario glavu među njene butine i u njeno međunožje, a ona me je stisnula svojim butinama. Ludilo od užitka. Udisao sam miris njene vlažne, narajcane pičke, lizao ju, gurao jezik u nju i gutao njene sokove, jecala je i uzdisala. Kurac mi se ponovo dignuo i ona ga je stavila u usta, a ja sam mrdao svojo guzom gore, dolje kao da ju jebem u usta.

Zaželio sam ponovo kurca u njenoj pički i okrenuo sam ju na trbuh i rekao joj da bi joj ga stavio zguza, naguzila se i onda sam stavio mokri glavić na ulaz njene pičke i lagano ga, držeći ju za guzove, gurnuo unutra uživajući u prodiranju, osjetio sam puninu njene pičke na svom tvrdom kurcu. Izvlačio sam ga potpuno van i opet gurao unutra, prvo polagano, a zatim sve brže i brže, ona je spustila glavu i počela si rukom trljati klitoris. Bilo je prekrasno, gledao sam njena leđa kako se uvijaju, guzu kako leluja, šupak kako se stišće i širi, naslinio sam prst i gurnuo joj ga u šupak i lagano joj ga gurao i vadio, jecala je i uzdisala, ječila. Jebao sam ju sve brže i brže, sve jače i jače, ona je sve brže trljala svoj klitić i osjetio sam kako se stišće, grči i svršava u grčevitim trzajima cijelog tijela.

Rekla mi je da sam odaberem položaj u kojem ću svršit. Polegao sam ju na bok, dignuo desnu nogu na svoje desno rame, kleknuo nad njenu lijevu nogu i gurnuo joj ga do jaja. Držeći se za njenu nogu nabijao sam ga što sam jače i brže mogao, želio sam da to traje što dulje, ali i da sam već na kraju snaga i osjetio sam da mi dolazi plima sperme, svršio sam u nju uz osjećaj slasti i eksplozije u kurcu i iscijedio sam se u nju do zadnje kapi i srušio pored nje, ostajući bez daha, mokar i iznemogao, ali sa osjećajem sitosti i zadovoljstva u kurcu. Ležali smo poslije i odmarali. Rekao sam joj da mi je bilo jako lijepo i da se uopće ne treba sramiti svoga tijela. Ona je pak rekla da ne bi imala ništa proziv da se to još koji puta ponovi. Do sada se još nije ponovilo, ali ima još dana i godina.

9901cookie-checkSusret u trgovačkom centru i žestoka jebačina korpulentne dame