Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

– Halo, Jelena, srećo, nadam se da nemaš ništa protiv, ali sutra mi dolazi sestra iz Danske i ponudio sam joj da boravi kod nas. Ako je tebi teret, reći ću da unajmi sobu u hotelu – govorio mi je momak na telefon, koji je ovaj mesec boravio u Francuskoj.
– Ljubavi, znaš da mi nije problem. Tvoja je sestra. A uostalom, to je odlična prilika da se konačno upoznamo.

U dve godine, koliko sam u ozbiljnoj vezi s Nikolom, nisam imala priliku upoznati njegovu sestru, ali o njoj znam mnogo iz njegovih priča. Radovala sam se susretu s Olgom. Imala sam osećaj da je žena, koju bi svako poželeo za prijatelja. Ispostavilo se da nisam pogrešila. Olga je stigla sledeći dan. Njen izgled me ostavio bez teksta. Bila je daleko lepša i zgodnija nego na slikama. Prelepa brineta, širokog osmeha i velikih crnih očiju. Bila je jedna od onih žena u koje se gleda s divljenjem. Pored toga, bila je opuštena, ljubazna i vesela. Nikoline priče bile su tačne. Odlično smo se slagale. Trenuci sa njom ispunjavali su me srećom, a pogled na nju mi je izazivao neopisivo uzbuđenje. Kako je prelepa, mislila sam. Toliko mi se uvukla pod kožu, da sam o njoj počela maštati i noću. Zamišljala sam je na Nikolinoj strani kreveta. Želela sam je na drugačiji način. Na način na koji, obično, žena ženu ne želi.

Sanjala sam kako joj ljubim velike sise.

Osećala sam njene bradavice među usnama. Želim da je jebem, znala sam to. Ali kako?

Jedno veče, započele smo temu o sisama. Pričala mi je kako joj bradavice menjaju boju kad se napali. A njena priča, palila je mene. Na moje iznenađenje, upalila je ►pornić◄, kako bi mi pokazala promenu na sisama. Gledajući to, pička mi je ovlažila. Želela sam da se diram, ali sam se suzdržavala. Skinula je svoj grudnjak i preda mnom su sevnule velike, okrugle, čvrste sise. Uzbudila sam se. Pipnula sam ih i brzo odmakla ruku.

Pročitaj i ovo:   Strast s kolegicom

– Oprosti – rekla sam.
– Nema problema, samo nastavi. Pa žene smo, to je normalno – nasmejala se.

Uhvatila sam joj sisu i počela je mazit. Smešila mi se, sklanjujući mi kosu s lica. Digla mi je glavu, i poljubila me vrelim, punim usnama. Predala sam joj se. Trpala mi je jezik duboko. Ljubile smo se strastveno. Onako kako nijednog muškarca nikad nisam. Pribijala sam se uz njene sisurine. Stiskala mi je guzu. Obe smo ispuštale uzdahe. Skinula mi je majicu i grudnjak i položila glavu na sise. Lizala ih je i ljubila, mesila žestoko. Sve sam joj pustila. Ruku je stavila u gaćice.

Pičku sam jedva kontrolisala.

Gorela je pod njenim dodirom. Dirala me na prelep način. Jebi me, šaptala sam joj. Spustila se do moje napaljene pizde i zubima mi rastrgla gaćice. Jezikom je vrtila po mojoj pizdurini, a ja sam vrištala, ne mareći za buku koju stvaram. Želela sam samo da se jebemo i jebemo.

– To, ah to, to, poderi mi pičku. Too, ah, to. Nemoj prestajati! – govorila sam joj. Nastavljala je sve žešče i žešče. A onda mi je gurnula tri prsta. Nabijala sam se, uživala sam kao nikad. Bolelo je, ali prelepo bolelo. Zaboravila sam na sve. Postojala je samo ona, ja i njeni prsti u mojoj vreloj pičkurini. Svršila sam i ispustila krik. Legla je preko mene i počela me mazit jezikom. Stavila mi je prste u usta, da osetim miris svoje mace.

Svidela mi se njena napola obrijana pizda

– Tvoja pička.. prekrasna je – rekla je, smešeći se.
– Želim da te jebem – rekla sam i gurnula joj jezik usta. Sad sam ja uživala u njenim sisama. Jedva sam ih odvojila od usta, ali znala sam da me dole čeka još lepši prizor.

Pročitaj i ovo:   Majstore, moja žena ti je nagrada. Hoću da je filuješ, da se oseća kao prava fufica

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Svidela mi se njena napola obrijana pizda.

Palio me dodir dlakica koje su me bockale. Gurala sam jezik što sam dublje mogla. Uvijala se i ispuštala uzdahe. Znala sam da uživa i to me motivisalo da budem još vatrenija. Hvatala se za krevet i za svoje sise. Konstantno je ponavljala da ne prestajem. I nisam želela. Pička joj je bila tolika, da sam uspela gurnuti celu ruku. Na njenom licu se videlo ludilo. Vrištala je, i kad nije mogla izdržati, svršila. Ruka mi je bila mokra. Zajedno smo je polizale.

– Nije kraj, lepoto – rekla sam, a ona je klimnula glavom. Sela sam joj na sise i nabijala se. Jebala me bradavicom. Fenomenalno! Sve to smo ponovile oko tri puta, a zatim legle i zaspale. Probudila me ljubeći mi sise.

– Bilo mi je divno. Nikad nisam imala ovakav seks. Hvala ti za onakav užitak – rekla je. Poljubila sam je u usta, znajući da je za mene to bilo mnogo više od seksa. Ja sam sa njom vodila ljubav.

– Znaš šta? Želim da svaki dan, dok Nikola ne dođe, provodimo na ovaj način. Hoću da te ljubim, da ti diram prelepo telo – milovala sam joj sise. Poljubila me i jezikom oblizala cela usta.

– Naravno, srećo. Imamo pet dana da se samo seksamo. Sigurna sam, to će mi biti najlepših pet dana u životu.

Nakon dva meseca, Olga je otišla u Dansku. Mnogo mi je nedostajala. Čule smo se, ali falila mi je njena pička, njeni poljubci. Svako veče pogledam njenu sliku i poljubim je u usta.

Jedva čekam ponovni susret da ponovo osetim miris najlepše pizde na svetu.

38140cookie-checkSvidela mi se njena napola obrijana pizda