Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Bila je jesen, u goste mi je došla sestra sa svojim mužem. Stanovali su u jednom malom mestu u unutrašnjosti, i već smo se duže vreme dogovarali da dođu kod nas u Beograd, na par dana. Zet je imao neke službene obaveze u Beogradu, pa su iskoristili priliku da nas posete. Prvi dan smo proveli šetajući se po Kalemegdanu i centru grada. Pošto je Dejan bio odsutan, ja sam preuzela ulogu domaćina. Uveče smo otišli na večeru u jedan lep restoran. Ujutro nas je probudio mobilni telefon moje sestre. Zvao je sestrin gazda, morala je hitno da se vrati na posao. Pošto zet nije završio posao zbog koga je došao, odlučili su da sestra ode, a da zet ostane. Ok neće ti biti dosadno, Deki se danas vraća pa ćete vas dvojica malo da se družite, rekla sam Zoranu. Ma obrati ti pažnju na njih, nemoj da zabrljaju nešto, dodala je moja sestra. Ništa ne brini pod mojom su kontrolom – rekoh. Deki je stigao popodne, iako umoran potrudio se da bude dobar domaćin. Odveli smo našeg gosta u kafić koji inače posećujemo i tamo proveli lepo veče u priči i zezanju.

Negde oko ponoći stigli smo kući. Zoran nam je poželeo laku noć i otišao u spavaću sobu. Inače ludom idejom nekog arhitekte, spavaću sobu i dnevni boravak spaja prozor koji ničemu ne služi, na koji sam ja stavila zavesicu, pre svega zbog intime spavaće sobe. Ja i Deki smo se tuširali zajedno, ljubeći se nežno. Sagnula sam se i stavila njegov kurac u usta, nisam ga osetila tek dva dana, a kao da je cela večnost prošla, želela sam ga, bila sam jako napaljena. Gurala sam ga do kraja u usta, pohotno i divlje, a Deki je počinjao da stenje. Uhvatio me za glavu i digao me gore, ljubeći me po vratu i mazeći moju ribicu šapnuo mi je na uho, “ložiš se kad se tucamo a neko je tu zar ne?” Ma ne rekla sam, ložim se jer te nisam osetila dva dana, a bila je to istina, uvek me uzbuđivala mogućnost da će nas neko videti – ma daj rekla sam, pa on spava uveliko, a i zet mi je, ne misliš valjda … Samo pitam – reče on, večeras nije skidao pogled sa tvoje guze kad god si ustala one te otpratio pogledom, ma ne lupaj, hajdemo u krevet – rekla sam.

Obukli smo bade mantile i otišli do kreveta. Deki je odmah krenuo u akciju, položio me na krevet, odvezao pojas na mantilu i počeo da me liže od stopala, preko bedara, do ribice. Čekaj daj da se pokrijemo da nas Zoran ne vidi, ma ne zezaj on sigurno spava – reče Deki, samo ti uživaj. Zatvorila sam oči i uživala dok mi je njegov jezik prelazio preko klitorisa i ribice i završavao u guzi. Lizao me je, a ja sam izdizala kukove i rukom mu gurala glavu ka ribici. U jednom momentu otvorila sam oči, pogled mi je pao na prozor, učinilo mi se da se zavesa pomerila, to me je uzbudilo do kraja. Rekla sam jebi me, jebi me odmah, molim te. Deki je klekao između mojih nogu i prislonio svoj kurac uz moju ribicu, rukama sam ga uzela za kukove i povukla ka sebi. Ušao je u mene, ispunio me do kraja, bio je jako tvrd i vruć. Izdizala sam kukove, nabijajući se na kurac, kao da sam podivljala, svršila sam uz vrisak. Hajde sad mi sedi na kurac, reče Deki, Legao je na leđa, opkoračila sam ga i lagano rukom uvela njegov kurac u moju ribicu. Nabila sam se polako, a onda sve jače i jače počela da mešam kukovima. Pogledala sam ka prozoru, učinilo mi se da neko stoji iza zavese, nabijala sam se sve jače i jače, Deki je dahtao i u jednom momentu je rekao gotov sam, digla sam se i uzela sam njegov kurac u usta, on je svršavao pulsirajuci u mojim ustima, napunio mi je usta spermom, zagrcnula sam se gutajući je. Pogledala sam ka prozoru, nije bilo ni traga nečijeg prisustva, sigurno sam umislila, rekla sam u sebi i legla onako gola da spavam.

Pročitaj i ovo:   Trojica su cepala moju ženicu, a ja sam kidao drugarovu Suzi

Osetila sam jezik među svojim prstićima na nogama. Nemoj Deki videće nas Zoran, rekla sam, otvorila sam oči onako snena i videla da je jutro, ponovo sam ih zatvorila uz reči ti nisi normalan. Jezikom je lagano klizio po mom listu dok mi je rukama nežno širio noge, došao je do ribice koja je vec bila mokra od uzbuđenja, lizao mi je klitoris, istovremeno mi gurajući prst u ribicu. Prijalo mi je jutarnje lizanje, počela sam da izdižem kukove, uhvatila sam ga rukom za glavu, ali to nije bila Dejanova glava i onda šokirana otvorila oči to je bio Zoran. Dejan je naravno bio na poslu, šta to radim pitala sam se. Gurala sam njegovu glavu od sebe ali on nije prestajao da me liže, izgubila sam snagu u rukama, zadovoljstvo je pobedilo bes, prepustila sam se njegovom divnom jeziku. Krenuo je jezikom ka gore, olizao mi je grudi, bradavice su mi bile kao kamen, došao je do vrata, jezikom je kliznuo do uveta – gledao sam vas noćas rekao mi je tiho. Ova rečenica me je sludela skroz, rukom sam tražila njegov kurac, uhvatila sam ga i mazila – gledao sam te kako pušiš, kako se tucaš, kako jašeš ne kurcu, bio sam uzbuđen kao nikad, a ono gutanje tek …

Kurac koji jebe moju sestru je kod mene u ustima, tvrd i veliki.

Daj mi ga u usta – rekla sam.

Izdigao se, a ja sam strpala njegov kurac u usta. Kurac koji jebe moju sestru je kod mene u ustima, tvrd i veliki, pomisao na to me je još više uzbudila. Hoću da te tucam, rekao je, bez reči sam legla na leđa i raširila noge, ušao je nežno u mene, gurnuo ga je do kraja, izdigla sam kukove da ga potpuno osetim, zadovoljstvo je bilo maksimalno. Gurao ga je sve jače i jače, moji kukovi su radili kao mašina, sokovi iz moje ribice su tekli kao reka, stiskao je moje sise grubo, a onda sam svršila, sve mi se okrenulo naopačke, bio je to pravi udar zadovoljstva. Posle samo par sekundi počeo je da prska po meni, po stomaku, grudima, sva sam bila prekrivena spermom. Pao je pored mene iscrpljen.

Pročitaj i ovo:   Pojebat ću se s njima i to ovdje u restoranu i dobiti otkaz

– Znaš da sam noćas svršio dok sam vas gledao – rekao je.

– A znaš li ti da sam je tebe videla, odgovorila sam mu. O ovome nikom ni reči – rekla sam strogo.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

– Naravno, rekao je, zamisli kakav bi haos bio da se sazna.

Deki je popodne došao sa posla, dogovorili smo se da to veče provedemo kući uz večeru i neki film. Sedeli smo i lagano pijuckali vino, koje je baš prijalo posle lignji. Popili smo jednu i načeli drugu bocu, kada nam je Zoran poželeo laku noć i krenuo u sobu. Deki i ja smo ostali sedeći na krevetu, i nije prošao ni minut, a ja sam počela da ga mazim po butini, polako sam rukom prilazila po njegovom šlicu, i napokon mu gurnula ruku u gaće. Mazila sam ga malo, a onda klekla pred njega, izvadila mu kurac iz gaća i gurnula ga usta – nije ti više frka od Zorana?

Ništa nisam rekla spustila sam se i olizala mu jaja, zatvorio je oči uživajući, pogledala sam ka prozoru, Zoran nas je gledao iza zavese, pogledi su nam se sreli, glavom sam klimnula pozvavši ga da nam se pridruži. Lizala sam ludački Dejanova jaja, on je zatvorenih očiju stenjao i vukao mi glavu ka sebi. Osetila sam da mi je Zoran iza leđa, naguzila sam se i raširila noge, legao je ispod mene i lizao mi ribicu. Kružila sam jezikom po Dejanovim jajima, spuštajući se polako prema guzi, lizala sam mu nabreklu žilu a onda sam mu olizala guzu, lagano prodirući u nju jezikom. Za to vreme sam se nabijala na Zoranov jezik, koji me je dovodio do ludila, ližući me sve jače i jače, dok sam ga davila sa svojim sokovima. Onda je prešao na guzu, prvo je lickao lagano, a onda prodirao jezikom u nju. Bila sam napaljena kao nikad. Deki je rekao – hajde nabi mi se na kurac, ustala sam i Dejan je video Zorana, uz osmeh mu je rekao – a imamo i pomoć večeras, hajde da je dobro pojebemo, da nas zapamti, hajde malo sad puši zetu, hajde slobodno. Kurac mu je stajao kao strela, palila ga je pomisao na to šta sledi. Ohrabrena ovim rečima uzela sam Zoranov kurac i počela da ga sisam, onda sam ga malo drkala ližući mu jaja. Deki je ustao i stao pored Zorana, hajde sad malo menjaj nemoj da nam zeja svrši pre vremena rekao je. Klečala sam između njih gurajući u usta čas jedan čas drugi kurac. U jednom momentu sam oba glavića stavila u usta i sisala ih gutajući sok koji je iz njih curkao. Dejan mi je mazio sise, lagano mi gnječeći bradavice, dok je Zoran navlačio moja usta na svoj kurac.

Pročitaj i ovo:   OSTVARILA SAM FANTAZIJU: Ceo bend je bio u meni

Ustala sam i lagano poljubila Dejana u usta gurajući mu svoj jezik duboko. Dok smo se mi ljubili, Zoran je bio među mojim nogama i lizao mi je ribicu, zasipala sam ga sokovima. Polegli su me na krevet, dok sam pušila Dejanu, Zoran je polako gurao kurac u moju ribicu. Digla sam noge omogučivši mu da mi što dublje uđe, Dejanov kurac je bio sve tvrđi u mojim ustima, uzbuđivala ga je scena tucanja njegove žene sa drugim muškarcem.

– Dođi konačno i nabij mi se – rekao je.

Zoran se sklonio a ja sam ustala, opkoračila Dejana i grubo mu se nabila na kurac, zajecao je, ščepavši me za sise. Zoran je stao na krevet iznad Dejana i gurnuo mi kurac u usta, nabijala sam se na kurac svog muža istovremeno pušeći kurac koji jebe moju seku, perverzija koja me dovela do ludila, svršila sam divljački se nabijajući na kurac, istovremeno gutajući kurac koji je bio u mojim ustima.

Dejan nije prestajao da me tuca, Zoran se iznenada, našao iza mene, lagano mi lickajuci guzu, polako je gurao jezik unutra, a onda jedan prst, pa drugi. Dejan je malo zastao, Zoran je polako prislonio glavić uz moju guzu i počeo da gura kurac unutra. Mali bol na početku, a onda je ušao, lagano, pa sve dublje i dublje, izbacila sam guzu, da mi ga gurne što dublje. Ulazili su u mene prvo naizmenično, pa onda zajedno, osećaj dva kurca u meni je bio neverovatan, počela sam da uvijam kukove i da se nabijam na dva kurca odjednom. Svršila sam kao da me grom pogodio, nikad lepše. Momci su nastavili da me tucaju. Čula sam Zoranovo ubrzano disanje i onda osetila poplavu sperme u mojoj guzi, svršio je u mene, uz duboki uzdah. Ustala sam sa Dejana i naguzila se na ivici kreveta, ščepao me je od nazad, za kukove i nabio mi kurac u ribicu, tucao me kao furija, a onda ga je izvadio i stavio u guzu koja je i dalje bila skroz mokra od Zoranove sperme. Lagano je ušao unutra i tucao me sve jače i jače, počeo je da uzdiše duboko i izvadio kurac iz moje guze. Okrenula sam se i strpala ga usta, tog momenta je svršio uz glasan urlik, istresao je spermu u moja usta, a ja sam gutala sve do poslednje kapi. Pao je preko mene na krevet, bili smo iscrpljeni, svo troje. Legli smo i zaspali svo troje zajedno goli u istom krevetu. Pogledaj video ovdje.

14362cookie-checkTrojka sa mužem i mužem moje sestre