Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Ljetovala sam u gradu koji nema nudističku plažu. A tako sam željela biti gola po danu na plaži. Znam, u toplesu, tangama je dopušteno i na nenudističkoj plaži, no ja sam htjela biti baš posve gola.

Kako takvu “golu” plažu nisam našla kilometrima uokolo (a nisam ni mogla jer je nije bilo), pregledala sam svaki metar obale, propješačila u potrazi za mjestom gdje nema nikoga – nijednog kupača, nijednog sunčača, smjestila sam se kraj jedne plaže, uz visoku željeznu ogradu. Najbliži kupači bili su svega tridesetak metara od mene, neke dvije žene, recimo pedesetogodišnjakinje.

Legla sam na ručnik. Bilo je podne. Žene su ležale na ležaljkama, u hladu bora (no dobro, ili smreke, nisam baš naučila razliku). Skinula sam se u donji dio kupaćeg kostima dok gornji dio nisam vadila ni stavljala na sebe (dakle bez grudnjaka). Zavrnula sam rub gaćica jako (da “glume” tange) i legla na trbuh. I mislila na seks, a bila sam sama. Nijednog frajera nigdje naokolo. Zavučem ruku pod gaćice i trljam si klitoris. Svršila sam. Nečujno. Kad masturbiram, radim to nečujno.

Izvadim vibrator iz pretinca platnenog ruksaka. Lijepi prozirni vibrator. Navlažim picu vodom iz plastične boce, jednostavno je puštajući da mi teče niz picu, samo malo prstom pomaknuvši kupaće gaćice sa strane, da se ne smoče. Brzo gurnem vibrić u picu i jeknem ne gledajući žene na ležaljkama, ali kladim se da se me gledale. Počnem okretati vibrator… lijevo – desno, kružno, nabijati na snažno u sebe zamišljajući pritom pravi seks, sa živim muškarcem. Kad sam tako dvaput svršila, izvadim vibrator iz pice, poližem ga. Volim okus svoje pice. Polila sam picu vodom i nastavila ležati na ručniku. Sad je bilo vrijeme da se okrenem na leđa. Naslonim glavu na ruksak, ruke poduprem u laktovima, i gledam more ispred sebe. U moru nikoga, tek u daljini prođe poneki čamac, jedrilica, gliser, na kilometre daleko.

Pročitaj i ovo:   Mlada kolegica voli da ju se izjebe na radnom mjestu

Žene s ležaljki ušle su u more i otplivale stotinjak metara daleko od mene, izvan vidokruga. Odlično. To mi je odgovaralo. Da se mogu ponašati još slobodnije. Ne čekajući nimalo, izvadim drugi vibrator (smeđi) dok sam onaj prozirni stavila između grudi. Natrljam klitoris koji je jako nabubrio, polijem međunožje voćnim sokom (ionako je vruć da bih ga pila), i nabijem si vibrator, glasno ječeći. Volim vrištati kad mi je dobro u seksu, a ne samu sebe sputavati, utišavati. I dok sam tako radila na svom orgazmu – a uvijek volim da bude barem dva u nizu, uzastopno – naravno da sam se isključila od ostatka svijeta.

Otvorivši oči, pogledam u pravcu mora, i imam što vidjeti: mlad muškarac mojih godina leži potrbuške u plićaku u neposrednoj blizini gledajući prema meni. Otkud se tu stvorio? Zar je moj nailazak orgazma tako dugo trajao? Znači, imao je besplatnu predstavu. Predstava je završena, zašto ne otpliva u dublje?

Nepomično sam ležala (vibrić još nisam izvadila.) Ustao je. Ode natrag nekoliko koraka tako da je bio do pojasa u moru. – E pa sad, frajeru, što ćeš? – mislim. – Hoćeš li mi prići? – nastavim voditi unutarnji dijalog s njim. – Ako si pravi frajer, prići ćeš mi. A da mu doviknem nešto kao: “Dođi!” Ili da mu dam znak kažiprstom “dođi” umjesto govora jer uvijek postoji mogućnost da nije domaći i da neće razumjeti. Da kažem “komm”? Da, i što onda, kad ne pričam njemački? Slovački, češki, poljski – kako se na tim jezicima kaže “dođi”? Da probam s: – “Hey, what’s your name?” O bože, ne da mi se više razmišljati… Očito nije neki frajer kad se ne usudi doći. Ili mu ovako – samo gledati – više odgovara. Uglavnom, prije nego što sam zatvorila oči, tip je još nepomično stajao u moru, glumeći valjda kip. Zadovoljna, još sam malo trljala klitoris. O ručnik. Kad sam se dovela do orgazma, otvorim oči i legnem ponovno licem prema suncu. Tip je stajao na nekoliko metara od mene. Nisam čula kad je izišao iz mora!

Pročitaj i ovo:   Majstore, moja žena ti je nagrada. Hoću da je filuješ, da se oseća kao prava fufica

Spustim gaćice do bedara, a on je još stajao. O bože, pa što je neki bojažljiv, neodlučan, što mu je? Je li s njim sve u redu? Da mu napišem poruku na mobitel i uvalim mu ga u ruku da čita s displaya: WOULD YOU LIKE TO LICK ME? ili COME ON, LICK ME! Ležeći na leđima, spustim se posve s ručnika. Sada sam gola ležala na kamenju, tik do njegovih nogu. Ne, ne da mi se vaditi mobitel … – “C’ mon, lick me” – kažem. A on… klekne i počne mi lizati noge. Prvo listove, pa koljena, pa naviše. Zvukovima ga potaknuh: – “Mmmm, more… Do it… more” – zarijem mu glavu na klitoris.

Svršila sam glasno jer lizao me luđački, sve brže i brže, sprinterski. Dok mu se jezik nije micao s mog klitića, mali prst jedne ruke gurao mi je u uho i vadio ga, gurao i vadio… to mi nije radio nijedan muškarac, to s prstom u uhu, i od toga sam bila na milimetar do svršavanja. Nisam izdržala u tom položaju. Napaljivao me i napaljivao. Ovakvu lizačinu još mi nijedan nije priuštio. Sjela sam, a njemu je klečeći položaj i dalje odgovarao. I ja sam njemu mali prst zabadala u uho. Trzao se. Bilo mi je tako seksi. Legao je. Mislila sam: – Ne može više. Nalizao me se. A ono: legao je a mene posadio iznad svoje glave. Klitoris u svoja usta. Da on više ne mora glavom kružiti, micala sam se ja, sve brže, do ponovnog orgazma, a onda sam pala na njega. Mislila sam da više ne može. Zažmirila sam. A sljedećeg sam trena osjetila vibrator u anusu. Naglo mi ga je ugurao i pritiskao. Bože, orgazmi idu k’o po loju. Izvadio, polio sokom iz tetrapaka. Bio je vruć kao čaj. Naglo, jednim žestokim potezom, nabio mi je vibrator u picu, duboko koliko je išlo. Grčila sam nožne prste, zjenice su mi se širile – da, još jedan put prema orgazmu. A onda me nasadio na svoj kurac, jahala sam i jahala. Izdržljiv je kao konj. Ali i ja: meni je jahačka poza omiljena. Dugo sam se držala u sedlu, dok se nisam skinula … Trebam li mu išta reći? Npr.: – Thank you for orgasm. Glupost. Što mu trebam reći, pa vidio je i sam koliko je bio uspješan, i koliko sam uživala.

Pročitaj i ovo:   Pali me kad me drugi gledaju dok se jebem

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Odjenuo je sve što je imao: kupaće gaćice. I ja sam slijedila njegov primjer. Ustao je, mahnuo mi na pozdrav, te zaplivao odakle je i došao. Možda smo mogli pričati i na hrvatskom? Možda smo se mogli dogovoriti i za sutra? Ma zapravo je bolje ovako: neke stvari trebaju ostati neponovljive. A moja pica? Dugo će se sjećati ovog božanskog tretmana. A sutra? Treba joj odmora, danas se stvarno trošila. Danas joj je bio praznik. Sad će se po svoj prilici opet vratiti svakodnevnici bez uzbuđenja.

1458cookie-checkUmjetni potom pravi