Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Još jedno krepano jutro. Lijeno se pretegnula u velikom krevetu, još topla od sna i pružila ruku prema čaši vode koja je stajala na ormariću pokraj kreveta. Krajičkom oka spazila je sjenu na prozoru. Nezainteresirano je bacila pogled prema prozoru i ostala bez daha. Gledao ju je najljepši muškarac na svijetu ili je šampanjac od sinoć još djelovao. Prebacila je plahtu preko golog tijela, a velike jedre grudi zanjihale su se dok je ustajala. Već je osjetila poznato žarenje među nogama i netko manje zgodan natjerao bi njenu mačkicu na reakciju, a da ne bi ovo krasno muško biće. Zaboravila je da stanuje na desetom katu i da bi se trebala zapitati što taj čovjek radi tu. Mogao je biti ili perač prozora (ne, on je bio prošli tjedan) ili pak netko iz građevinske tvrtke koja obnavlja njihovu zgradu.

Dakle, trebalo je saznati tko i što tu radi! Zaogrnuta plahtom prišla je velikom prozoru i otvorila ga uz pitanja:

– Tko ste vi i što radite ovdje? Zašto virite u moju sobu? Zar niti na desetom katu čovjek ne može imati malo privatnosti? – i dok je zastala da uzme zraka za sljedeće pitanje oglasio se on.

– Zovem se Igor. Radim, ali ne mogu previdjeti kako si lijepa.

Prasnula je u smijeh i rekla:

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

– Drago mi je ja sam Iva – bez razmišljanja pružila mu je ruku i povukla ga sa skele u sobu. Plahta je skliznula s njenog tijela i njegove ruke su krenula u istraživanje. Nježno ju je mazio, igrao se njezinim jezikom, ližući joj vrat i uho, šapućući joj nešto što od uzbuđenja uopće nije razumjela. Poveo ju je, kao u plesu, prema kupaonici. Znao je raspored prostorija i snalazio se u stanu kao da je njegov. Nije prestao s nježnostima ni dok je skidao kombinezon sa sebe. Ljubio joj je grudi, čvrsto ju pritisnuvši uz zid.

Pročitaj i ovo:   Nastavak seksualne avanture sa vlasnicom kafića

Vješto je skinuo ostatak robe i ostao gol. Zadivljeno je promatrala njego kurac, velik i čvrst. Ušli su u kadu ne prestajući se dodirivati. Voda je curila po njima, a Iva je kleknula i uzela njegov mokri, topli kurac u usta. Zastenjao je jer je nepogrešivo pronašla način da ga natjera na uzdahe. Igrala se njegovim kurcem kao igračkom, zadivljeno gledajući kako se grči i pulsira. Voljela je taj osjećaj nadmoći koji se javljao u njoj. Na trenutak je zastala nasapunavši Igorov ljubavni mišić i njegova leđa. Nježno ga je masirala spuštajući ruku prema njegovim guzovima. Imao je čvrstu guzu i uživala je u dodiru, a zatim je lagano stisnula njegova jaja. Zadrhtao je i okrenuo je prema sebi.

Svidjela mu se njena igra pa je i on uzeo sapun. Krenuo je od njene svježe, potpuno obrijane mačkice. Noge su joj se raširile same od sebe, već napete bradavice protrnule su od uzbuđenja dok se Iva čvrsto držala za rub kade. Na trenutak je pomislila da je prilično otrcano reći kako nikada prije nije osjetila ništa slično pa je tu misao potisnula, ali… bilo je zaista tako. Nije ona bila nikakvo nevinašce i zaista je uživala u seksu, no ovo je bilo zapanjujuće dobro. Više ništa nije mislila samo se predala Igoru. Njeno tijelo spremno je odgovaralo na svaki njegov dodir.

Lagano joj je raširio mačkicu i prstom draškao klitoris, a zatim joj je stavio prst u topli, spremni otvor. Osjetila je kako se zatvorila oko njega, a on je počeo igru lagano klizeći unutra i van. Sve je trajalo dugo, beskrajno dugo, barem se Ivi tako činilo. A ona je tako željela njegov kurac. Dok ju je tako “mučio” i dovodio do ekstaze prstom, posebno ju je palilo njegovo natezanje miša.

Pročitaj i ovo:   Zet mi jebe ženu

Na trenutak je prestao s igrom, pružio joj ruku i poveo je u sobu. Polegao ju je na krevet i gledao njeno mokro tijelo. Naježila se od zadovoljstva i povukla ga na sebe ljubeći ga nježno. Osjetila je njegov topli kurac na ulazu u vlažnu pičkicu i na trenutak zaustavila dah, dok je polako prodirao u nju.

Oboje su zastenjali i zastali. Podigao ju je u sjedeći položaj ljubeći je i mazeći njen klitoris. Sjedili su jedno naspram drugog ne mičući se, samo je osjetila njegovo pulsiranje u sebi. Kapi znoja miješale su se s kapima vode. Okrenuo ju je na trbuh, podigao njenu guzu i lagano ušao u nju. Voljela je taj položaj i osjećaj da vlada njome. Ulazio je, izlazio ubrzavajući ritam. Zaustavljao se nepogrešivo, u trenutku kada više nije bila sigurna da će izdržati i da će svršiti.

Pružila je ruku ispod sebe nježno pritiskajući svoj klitoris, a zatim se okrenula na leđa šireći noge. Klečao je ispred nje crven od uzbuđenja. Ponovo je zabio svoj kurac u nju i ševio je do ludila. Uzdisali su oboje žureći prema vrhuncu. Svršavala je u valovima koji nisu prestajali, a zatim je osjetila kako izvlači svoj kurac iz nje i primiče ga njenim ustima. Voljela je okus sperme i spremno je otvorila usta, a on se trzajući izlio u nju. Lizala ga je dok je svršavao i zadovoljno progutala tekućinu koja ju je uvijek podsjećala na oštrige (ili obrnuto?). Uz duboki uzdah zadovoljstva spustio se pored nje mazeći je po vlažnoj pičkici. Rukom je nježno pritiskala njegov kurac koji je još uvijek ponosno stajao sjajan od sperme i njene sline.

Činilo joj se da je zadrijemala. Vjetar je lagano njihao zavjesu, a ona je bila sama u sobi. Samo su zgužvane plahte i nekoliko kapi sperme na jastuku bile dokaz da nije sanjala.

7250cookie-checkUžitak dolazi kroz prozor