Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Već sam godinu dana u Torinu gdje igram za jedan poznati nogometni klub. Cijelo vrijeme nisam baš nešto izlazio, jer nisam od onih koji troše novac na raznorazne luksuzne stvari. Znam da mi karijera neće dugo trajati, pa bi trebalo nešto ostati i za kasnije.

Sa svima u klubu sam bio dobar, ali sam najbolji bio sa kolegom iz obrane, Antoniom. Bio je par godina stariji i u sretnom braku sa Angelicom i sa dvoje djece koja su znala doći na naše treninge. Kao što rekoh nisam baš previše izlazio, ali su me Angelica i Antonio jedan dan pozvali da dođem kod njih na neku feštu, a koliko sam shvatio bila je prva pričest starije kćeri. Obećao sam da ću doći, pa sam se tako našao i te subote u njihovoj vili izvan Torina. Ja sam inače stanovao u klupskom kampu gdje su bili uglavnom samci i stranci u klubu.

Kad sam stigao tamo je bilo već pola kluba, pa je bila većina poznatih i nije mi bio neki problem za druženje. Nakon nekog vremena mi je prišla Angelica i pozvala me na stranu:

– Igore, željela bih te upoznati sa mojom prijateljicom … – vodila me do jedne niske brinete sa savršenim tijelom – Igore ovo je Carla, Carla upoznaj Igora, on je iz Hrvatske, točnije iz Rijeke.
– Drago mi je – rekao sam uz široki osmjeh i stisnuo joj ruku, a i ona se meni osmjehnula.

Neko vrijeme smo razgovarali u troje, a onda se Angelica izgubila u vidu lastina repa, pa smo ostali nas dvoje. Bilo mi je malo glupo stajati u kutu sobe, pa sam pozvao Carlu van na terasu, a bila je i manja buka. Tamo smo nastavili naš razgovor, pa sam saznao da često dolazi sa prijateljima u Rijeku, ali naročito na Krk gdje iznajmljuju apartman, pa onda lutaju okolo po Istri i duž obale, a ponekad i u unutrašnjost do Plitvica ili Gorskog Kotara. Naš razgovor je potrajao do kasno, pa je onda ona rekla da mora ići, te je rekla da ide potražiti Angelicu da joj pozove taksi, a ja sam se brzo ponudio da ju povezem. Malo me je gledala kao da razmišlja da li je to dobra ideja, a onda se nasmješila i rekla da može. Pozdravili smo se sa domaćinima, pa smo otišli. U autu nismo baš razgovarali osim njenih uputa gdje da skrenem i slično. Ubrzo smo došli do njene zgrade, sa šest stanova, a prije nego je izašla pogledala me i upitala:

Pročitaj i ovo:   MAMA OD CURE: Tucaj me kao što tucaš moju kćerku

– Da li si za čašu vina prije spavanja?
– Može – rekao sam nakon kračeg razmišljanja, pa sam parkirao i krenuo sam za njom.

Kad smo ušli u stan povela me do dnevnog boravka i zavalio sam se u udobnu sofu, a ona je došla sa bocom Chianttia i dvije čaše, pa nam je natočila. Skinula je cipele i sklupčala se na sofi kraj mene i gledala me onim svojim zelenim očima, a onda upitala:

– Imaš li curu ili suprugu?
– Nee.. – nasmijao sam se i nastavio – Ovo prvo već duže, a za ono drugo smatram da sam malo premlad..
– No da, ali kažu da za neke stvari nisi nikad prestar, zar ne? – smješkala se i dalje me gledajući prodorno.
– Da tu si u pravu – složio sam se, dok je ona stavljala svoju čašu na stol, a onda se okrenula i bacila se na mene.

Uskoro su nam usne bile spojene, a ja sam jedva odložio čašu na stolić da ju ne prolijem. Nije nam dugo trebalo i počeli smo se skidati, a nakon nekoliko trenutaka smo bili potpuno goli i ja sam joj ljubio čvrste sise, trojkica, a njena ruka je bila na mom kurcu i trljala ga kao luda, pa je uskoro bio poput jarbola tvrd i uspravan. Nekako me natjerala da legnem na leđa i brzo me opkoračila, te se namjestila na moj kurac i svojom vlažnom picom se spuštala niz moj kurac. Ubrzo joj je cijeli bio u pici, a ona je zatvorila oči i polako duboko disala, pa se počela lagano odizati i nabijati do kraja na njega. Nakon par minuta je ubrzala tempo i uskoro je počela svršavati, pa se grčila i jecala na meni, ali nije odustajala, već je nastavila sa nabijanjem na moj kurac. Nije trebalo dugo kad je dovela i mene do vrhunca, pa sam joj zalio unutrašnjost svojim vrelim sokovima. Ciknula je i stisla svoju picu oko mog kurca, pa se izvalila na mene.

Pročitaj i ovo:   Milfara koja je gutala muškarce

Nastavili smo se ljubiti, a onda je predložila da odemo u spavaću sobu, pa smo pogasili svjetla i otišli do njene sobe. Zavukli smo se u krevet i nastavili sa maženjem. Uskoro mi je kurac bio ponovo spreman, a Carla se zavukla pod mene i obgrlila me dok sam joj ulazio u picu svojim kurcem. S obzirom da je bila niža od mene primila se za moje nadlaktice dok sam joj zabijao kurac u picu. Jaja su lupkala po njenoj guzi dok je iz njene pice curilo, a ona samo stenjala. Dahtali smo oboje, a ja sam pumpao kao neki stroj. Nakom petnaestak minuta jebanja i par promjenjenih poza počeo sam ponovo svršavati držeči ju za bokove i zabijajući joj ga sa leđa. Zabio sam joj ga do jaja držeći ju i praznio se u njenu picu. Ona je gužvala plahtu ispod sebe jer je isto svršavala, pa smo se nakon obostranog orgazma oboje izvalili na krevetu.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Nakon toga sam ju privukao k sebi u zagrljaj, a ona je prebacila svoju nogu preko mojih i ležali smo tako neko vrijeme, a onda mi je rekla:

– Znaš.. ovo sam čekala već mjesecima..
– Kako to? -bio sam znatiželjan.
– Pa kada sam te prvi put vidjela na klupskoj fešti, bila sam sa Angelicom i Tonijem tamo, a Angelicu sam pitala tko je ovaj zgodni dečko. Tad sam prvi put saznala da si iz Hrvatske..
– Hmmm.. ne sjećam se da sam propustio takvu ljepoticu iz vidokruga.. -rekao sam više kroz šalu iako sam se dobro sjećao da su me čelnici kluba razvlačili kao žvakaču, baš kao i napadača Fabrizia, koji je došao kad i ja, pa ništa nisam stigao vidjeti oko sebe, ali ona me u šali lupila u rebra..
– Sigurno si gledao neke druge žene..
– Opa, čujem li ja to ljubomoru? ! -upitao sam kroz šalu.
– Sigurno nisi imao talijanku do sada u krevetu, ha? -upitala je stisnutih očiju, ali su joj usne bile razvučene u osmjeh.
– Ne, samo tebe.. -rekao sam i ja poluozbiljno.
– Dobro onda.. jer od mene se ne bježi.. -rekla je i poljubila me vatreno, te mi počela milovati, tj drkati kurac ispod plahte, a onda se spustila do njega i uskoro je završio u njenim ustima, pa sam osjetio njen jezik i njene zube na njemu.

Pročitaj i ovo:   Strast ljetne noći

Nije trebalo dugo da se ponovo digne, pa me ubrzo zajahala i započela rodeo tako da sam mislio da će se krevet ispod nas raspasti. Sad nam je seks potrajao dobrih pola sata i opet smo nekako izjednačeno svršili, pa smo nakon toga iscrpljeni zaspali.

Od tada se redovito viđamo, a nadam se da bi moglo preći i u ozbiljniju vezu, tj. doći do braka. Doduše to ovisi o mom ugovoru i klubu, ali nadam se da će sve biti u redu i da će Carla ostati sa mnom, jer tako vatrenu djevojku nisam još sreo.

1133cookie-checkVatrena Talijanka