Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Radim u jednoj firmi kao sekretarica i po mom mišljenju lepo izgledam. Imam lepo izvajane noge i dupe kao i dobre sise. Tog dana je došao kraj radnog vremena i svi su napustili firmu, ostala sam samo ja i čuvar koji je iza mene zaključao vrata firme.

Izašla sam na ulicu razmišljajuci gde da krenem na piće pre odlaska u stan. U tom momentu neko me je stisnuo sa leđa i stavio mi nešto pod nos. Sledeće čega se sećam je da sam bila vezana gola za jedan veliki krevet. U sobi je bilo toplo i primetila sam da su u prostoriji još dva muškarca bez odeće.

Jedan od njih mi je rekao da ću sada biti jebena u sve rupe i u svim mogućim varijantama

i ako budem pokušala da vrištim da će me tako isprebijati da neću izaći iz bolnice najmanje 6 meseci, takođe su mi rekli da se nalazim u jednoj vikendici daleko od grada i da mi niko ne može pomoći.

Jako sam se uplašila šta će biti samnom, jer seksa se nisam plašila ali ko zna šta su ovi manijaci bili spremni da mi urade. Rešila sam da im bar ne dozvolim da uživaju, već da se jednostavno prepustim pa šta bude, jer drugog izbora nisam ni imala.

Bez puno razgovora jedan od njih mi je seo na grudi i gurnuo svoju već nabreklu kurčinu u usta rekavši mi da slučajno ne pokušam da ga ugrizem jer ću završiti u plastičnoj vreći. Počela sam sisati kurčinu kakvu do tada još nisam videla, bio je ne mnogo dugačak ali toliko debeo da sam jedva glavić uspela staviti u usta. Budala mi ga je počeo gurati do grla tako da nisam mogla dobro da dišem. Dok mi je ovaj nabijao svog glavonju drugi je počeo da mi liže picu i na moje iznenađenje ne zadugo osetila sam da sam ovlažila. Kada mi je onaj drugi prešao na lizanje čmara oduzela sam se od zadovoljstava jer mi to niko pre nije radio. Prvi je izvadio svoju kurčinu i pozvao druga da i njemu sisam u dublu. Kod drugog je kurac bio dosta dug, preko 20 cm. ali nije bio debeo kao kod onog prvog. Sva sam se stresla od pomisli da je toliko dug u onog prvog i da mi ga celog nabije mislim da bih umrla. Počela sam obadvojici da sisam kurčeve i to sve žešće kako bi svršili i pustili me da idem jer sam se nadala da će me pustiti kada se zadovolje.

Onaj sa dugačkim mi je stavio svoj kurac među sise i počeo ga trljati od njih.

Bila sam sva mokra dole iako to nisam htela ali moja je pica reagovala sama za sebe. Odvezali su mi noge i rekli da ništa ne pokušavam jer sam gotova ako mi samo nešto padne na pamet. Onaj sa debelim kurcem mi je zadigao noge i počeo mi njime trljati picu a kroz mene se razlila neka neobična toplota od trljanja dva kurca od moje sise i picu.

Pročitaj i ovo:   Supruga mog prijatelja

Iznenada sam osetila ogroman glavić na ulazu moje pice i jeknula sam kada je gurnuo onog svog glavonju u mene. Ušao je samo glavićem a ja sam se sva razvukla koliko sam mogla kako bi ga primila.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Sledećim trzajem zabio se do pola i ja sam jauknula što od bola što od zadovoljstva jer moja mala nije imala prilike da oseti takav komad u sebi. Onaj drugi se okrenuo i razvukao mi pičku i guzu kako bi omogućio svom drugu da se ceo zabije u mene. Radili su u tandemu i sigurna sam da im ovo nije bilo prvi put. Dok je ovaj pokušavao da nabije celog svog monstruma u mene drugi mi je oslobodio ruke i ponovo me opomenuo da ništa ne pokušavam inače živa neću otići.

Prvi je legao na krevet i naredio mi da sednem na njegovog glavonju, a ja sam tek tada videla koliki mu je stvarno,

pa to nije bio kurac to je bila velika konjska kurčina u pravom smislu te reči.

Sela sam na njega i rukama razvukla picu kako bi prodro u mene a on se tako naglo zakucao da sam od bola i zadovoljstva počela da plačem. Naredio mi je da polako mešam i ja sam to pokušala ali sam bila toliko ispunjena da sam sa bolom mrdala svoju picu. Onaj drugi mi je prišao od pozadi i počeo da me liže po pici i guzi. Osetila sam da je neko ulje sipao po meni i onoj buzdovančini i uspela sam sada malo lakše da se pomeram a veliki kurac je polako ulazio i izlazio iz mene. Ponovo sam se napalila i zaboravila na bol koji mi je naneo džin što je rovario po mojoj unutrašnjosti. Počela sam žešće da mešam kako bi ovaj ispod mene svršio ali on nije na to ni pomišljao.

Pročitaj i ovo:   Obradila sam tri Rusa mužu iza leđa

Drugi tip sa dugačkim kurcem mi je počeo njime trljati po guzi i jednog momenta mi je gurnuo prst u nju. Ovo sam i ranije probala i nije mi bio problem da primim prst u guzu ali sam se tada baš napalila kada je počeo da ga gura i vadi. Prišao mi je zatim od pozadi i prislonio kurac na guzu. Ja sam samo uspela da vrisnem “ne!” a on je već svoj glavić zabio u mene. Na moje zaprepašćenje

pored bola sam osetila užitak kakav nikada do tada nisam imala prilike da osetim.

O Bože, dva velika buzdovana su bila u meni a ja sam svršavala.

Vezana za krevet i jebena u sve rupe u svim mogućim varijantama

Pa to nije bio kurac to je Bila velika konjska kurčina u pravom smislu te reči.

Polako ali sigurno je počeo da ulazi u mene sve dublje. Nisam znala gde mi je to sve stalo ali je bilo predivno sve dok nisu počeli obadvojica snažno da se nabijaju u mene. Tada sam bila u sendviču između njih dvojice i nisam mogla nigde da mrdnem a oni su snažno razdirali moju guzu i picu. Osetila sam kako pulsiraju u meni i da će uskoro biti gotovi. Naglo su izvukli svoje kurčine iz mene i rekli mi da kleknem kako bi im posisala. Jedva da sam uspela i da se snađem a u ustima sam imala jednu pa drugu kurčinu. Napokon posle nekoliko minuta sisanja tih cudovista poceli su da svršavaju po meni…..

Legla sam na krevet sva razvaljena i izjebana kao nikada pre i posle toga.

Pustili su me da se malo odmorim a zatim mi rekli da se obučem. Vezali su mi oči i izveli me u noć. Ubacili su me u auto i odvezli do grada gde su me izbacili rekavši kroz smeh da do sada nisu jebali ni jednu ribu koja im je pružila toliko užitka kao ja. Dugo posle ovoga sam sanjala njihove kurčine ali nikada više nisam imala prilike da kroz bol osetim takvo zadovoljstvo.

1538cookie-checkVezana za krevet i jebena u sve rupe u svim mogućim varijantama