Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Vrlo često zalazim u jednu trgovinicu koja je zapravo prodajni prostor pekare koja se nalazi iza nje . Iza prodajnog prostora, odijeljena vratima, je prava pekara u kojoj se uvijek peče svježi kruh. No, ja ne dolazim u tu prodavaonicu radi svježeg kruha, već radi prodavačice. Mlada, simpatična plavuša, vitkog stasa, pričljiva i uvijek jako dobro raspoložena. Njen izgled, raspoloženje i vedrina su vjerojatno razlog dolaska većine mušterija, naročito muških.

Prošle subote poslije podne sam bio sam kod kuće i umirao od dosade. Vani hladna jesen. Kiša neumoljivo pada već treći dan. Od dosade više ne mogu izdržati kod kuće. Odlučim se malo provozati po gradu. Usput idem nešto kupiti i u tu malu trgovinicu.

Uđem unutra. Za pultom nema nikoga. Malo glasnije viknem dobar dan, ali se nitko nije pojavio. Sačekam malo, ponovno glasno pozdravim, ali opet nema nikoga. Kroz vrata iza pulta se čuje glazba. Odlučim pogledati što se događa. Prođem iza pulta i lagano otvorim vrata. Kroz vrata se ulazi u prostor pekare. Ušao sam u prvu prostoriju u kojoj se nalaze police sa naslaganim pečenim kruhom, frižideri, nekakve peći. Na jednoj od polica je radio s kojeg se čuje glasna muzika. Nema nikoga. Krenem dalje. Odškrinem široka dvokrilna vrata i zavirim u prostoriju u kojoj se očigledno mijesi kruh. Prostorija ogromna. Petnaestak puta osam metara. Dugački kromirani pultovi za miješenje i oblikovanje kruha postavljeni svuda okolo uz zidove obložene keramičkim pločicama, nekakvi strojevi za koje ne znam za što služe. Sve prekriveno tankim slojem brašna, ispunjeno mirisom kruha. U sredini velika kromirana peć za pečenje kruha. Očigledno uključena, jer se iz nje čuje zujanje, brujanje nekakvog mehanizma. U prostoriji vruće i sparno, gotovo da nema zraka.

U daljnjem kutu ugledam, leđima okrenutog, krupnog muškarca u bijelim radnim hlačama i bijeloj, od znoja, flekavoj potkošulji. Stariji podebeo muškarac, izuzetno dlakav po ramenima, sa naborima sala oko struka i po leđima nešto radi na pultu. Pokraj njega je i drugi radnik, mlađi od njega, srednje građe, obučen isto kao i prvi, znojan, po ramenima prekriven brašnom koje se zalijepilo na uznojenu kožu. On netremice promatra što radi onaj krupni. Toliko su zauzeti onim što rade da ne primjećuju moj ulazak. Sada sam i ja jako znatiželjan i odlučim pogledati bolje. Lagano se provučem iza peći za pečenje kruha i priđem bliže. Sada sam na tri četiri metra od njih i iz kosa mogu vidjeti pult i što rade.

Ne mogu vjerovati vlastitim očima.

Na kromiranom pultu leži prodavačica. Ruku uzdignutih iznad glave, rasute plave kose koja pada preko ruba pulta. Na sebi ima samo male žarko crvene gaćice. Krupni, neobrijani, tridesetak kilograma pretežak, pekar joj sa obadvije debele dlakave ruke, bijele od brašna, drpa joj sise kao da mijesi tijesto. Prodavačica izvijenih leđa i sklopljenih očiju, poluotvorenih usta, očigledno uživa u vještini snažnih, dlakavih šapa. Drugi radnik netremice bulji u mlado, gotovo potpuno golo žensko tijelo i sa desnom rukom u hlačama se očigledno drži za kurac.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Pekar počinje rukama prelaziti po cijelom, na pultu, ponuđenom tijelu. Kako prelazi rukama po mladom tijelu na njemu ostaju tragovi brašna s njegovih ruku. Po izvijanju stomaka, laganom meškoljenju i blagom širenju nogu vidljivo je da mlada žena uživa u svemu što joj radi.

Šokiran ovim prizorom i sam osjećam kako mi se diže kurac u hlačama i još se bolje namještam u svom zaklonu da ih bolje vidim, ali da ostanem neprimijećen. Svjestan sam lagane drhtavice koja mi obuzima tijelo, što od prizora pred mojim očima, što od straha da me ne otkriju.

Dotle, trojka nastavlja sa svojom igrom.

Milovana iskusnim rukama starog perverznjaka, mlada žena spusti jednu ruku niz tijelo i počinje nešto prčkati oko hlača starog pekara. U jednom trenutku povlači vezicu koja drži hlače i one padaju dolje na zglobove nogu. Stari pohotljivac nastavi jednom rukom masirati ženu, a drugom si spusti gaće za hlačama. Pred očima mi se pojavi njegova debela, dugim crnim dlakama obrasla stražnjica. Mlada žena ga svojom elegantnom rukom hvata za dlakama obrasla jaja i neveliki, obješeni kurac koji je gotovo pokriven ogromnom, debelom i obješenom mješinom od stomaka.

U tom trenutku se i drugi radnik riješi sve odjeće i sada potpuno gol stoji pokraj ovo dvoje i nemilo, svom snagom, rukom drka kurac.

Stari pekar ostavi mlado tijelo i počne preko glave skidati potkošulju. Dok je on to radio drugi radnik priđe ženi i počne je milovati po butinama i skidati joj gaćice. Da bi mu olakšala, ona se izvine oslonjena na pleća i podigne guzu u zrak. Kada su gaćice bačene u kut ona raširi noge otvarajući svoje međunožje. Onako bijele puti, potpuno gola, samo mjestimično prekrivena brašnom, širom raskrečenih nogu pokazuje mu raskoš svojih butina koje su završavaju isturenim i lagano razmaknutim stidnim usnama njene pičke, uredno izdepilirane samo sa malim busenom ostavljenih dlaka koje počinju od vrha njene pičke i rastu gore, prema ravnom stomaku tvoreći mali trokutić.

Radnik koji joj je svukao gaćice kreće rukom uz njenu lijevu butinu prema očigledno već napaljenoj pički. Najprije joj cijelu pičku pokriva dlanom, a zatim je trlja gore dolje od spoja stidnih usana, spušta dlan preko cijele pičke tako da vrhovima prstiju dodiruje njen tamni šupak. Ona je nastoji što više raširiti noge i olakšati pristup svom međunožju i trzajući kukovima naprijed nazad pojačavala osjećaj ugode koji stvara muška ruka u njenom međunožju. U jednom trenutku radnik srednji prst cijelom dužinom zabija u njenu pičku. Žena tog trenutka trza kukovima prema gore, uvlačeći ga što dublje u sebe. On vrlo grubim pokretima izvlači i uvlači prst u njenu unutrašnjost. Trpa joj prst unutra van, miče ga lijevo desno . Čuje se kako dlanom udara po stidnim usnama. Žena diže kukove u zrak nastojeći se raširiti što je više moguće. Uskoro u njenoj pički nestaje i njegov drugi, pa treći i na kraju četvrti prst. Samo palac ostaje vani, a s njim joj grubo trlja nabrekle stidne usne i klitoris. U njegovim pokretima ima toliko grubosti, da ja imam imao dojam kao da joj želi ozlijediti, poderati pičku.

No, ženi se to očigledno sviđa jer ona gotovo hvata kukovima njegovu ruku i sama nastoji nabiti svoju pičku na njegove prste. Iz nadražene pičke cure sokovi strasti pa su radnikovi prsti mokri, sklizavi, a sokovi pomiješani sa brašnom koje je svuda po stolu i po njima počinju praviti tijesto koje se još više lijepi po njenom međunožju. Grize zubima usne i snažno zabacuje glavu unatrag tako da podiže gotovo cijela leđa sa kromiranog pulta.

Pročitaj i ovo:   Ja i moje prijateljice na redaljki

Tijelo joj je izgleda kao napeti luk dok joj se trzaju mišići trbuha i butina.

Cijelo to vrijeme žena lijevom rukom gnječi kurac i jaja starom debelom, dlakavom pekaru koji sav obuzet strašću mijesi njene sise, obuhvaća ih svojim debelim prstima i vuče ih prema gore. U jednom trenutku je hvata vrhovima prstiju za uzdignute bradavice i snažno ih stišće i zavrće kao da ih želi otkinuti. Žena glasno jauče i pušta njegov kurac i jaja te s obadvije ruke pokriva sise. Drži se tako za bolne bradavice i sise te se okrene se na lijevi bok prema njima.

Sada leži postrance, lijeve noge ispružene po stolu, desne skvrčene u koljenu i podignute u zrak. Radnikovi prsti lijeve ruke su i dalje duboko u pički. Sada više ne vadi i ne zabija prste u njenu unutrašnjost, već prste koje je zabio duboko u nju, s dlanom koji pokriva gotovo cijele stidne usne i klitoris samo naizmjence snažno steže i pušta njenu ženstvenost.

Okrenuta je na bok, a licem joj je pred dlakavim jajima i gotovo potpuno dignutim kurcem starog pekara. Kurac mu je kao i on. Nekako zdepast, ne duži od petnaestak centimetara, ali zato prilično debeo. On je hvata za glavu i privlači je prema svom međunožju. Žena spremno otvori usta i pekarov napola dignuti kurac u jednom potezu, gotovo cijeli nestaje u njima. Dok joj čvrsto rukama drži glavu pritisnutu na radni stol, uopće se ne miče kukovima pa kurac nepokretno ispunjava njena usta, a debeli stomak pritišče nos. Dok ju pekar tako polagano guši kurcem, radnik je svom snagom trlja rukom po pički, nabija i vadi prste iz nje i u nju kao da ju namjerava razvaliti ili otkinuti ono što je imao u ruci. Žena divlje trza kukovima naprijed nazad i još više si sama razvaljuje pičku. Odjednom se počinje cijelim tijelom bacati po stolu i snažno s obadvije ruke odguruje starog pekara. On se, snažno dva tri puta trzne kukovima naprijed nazad i tako joj nabije kurac još dublje u usta, a zatim joj pusti glavu i izvuče kurac iz usta. Iz njegovog kurca šprica sperma, a žena širom otvorenih usta hvata zrak. Stari perverznjak se drži rukom za kurac i pogađa spermom u njena širom razjapljena usta, tako da ona pohotno uvlačeći zrak uvlači i spermu koja pršče po njenom licu i ustima.

Dok zrak puni njena pluća spušta ruku na svoje međunožje, i hvata radnika za ruku duboko uronjenu u njenu pičku. Snažno je pritišće na svoju pičku nastojeći se što jače nabiti na nju. Jasno vidim kako joj se zatežu mišići ruku i stomaka dok bjesomučno vuče radnikovu ruku prema svom međunožju, i pokušava još više raširiti noge i tako otvoriti put njegovim prstima. Tada, i dalje držeći radnika za ruku stišće bedra i izvija se prema njemu. Vrišti i baca se po stolu. U snažnom orgazmičkom grču sa obadvije ruke drži radnikovu ruku na svojoj razvaljenoj pički i dok su joj svi mišići na tijelu zategnuti dugo i snažno se trese doživljava vrlo žestok orgazam.

Tada se opusti i ispruži cijelom dužinom po stolu raširenih ruku i nogu. Niz radnikove prste koje je izvadio iz nje se cijede sokovi njezine pičke. Radnik povuče rukom po brašnjavom stolu, od čega se brašno zalijepi za njegove prste u finom tijestu. Radnik stavi ruku na ženino bedro i lagano trljajući zalijepi ga njoj na nogu.

Za vrijeme dok se predamnom odvija ova scena ja od uzbuđenja zaboravljam na oprez. Napaljen viđenim otkapčam šlic i vadim dignuti kurac. Gledam tu rašomonsku scenu pred sobom cijelo vrijeme sam obuzet uzbuđenjem i snažno drkam. U trenutku kada žena vrišti i ja sam počinjem svršavati i obilato prskati svoj zaklon spermom. Sperma pršče po vrelom limu krušne peći i cvrčeći se spušta niz glatku stjenku ostavljajući smeđi zagoreni trag. Odjednom shvaćam da se ono troje smirilo. Pažljivo spremam kurac u hlače i počnem gledati kako da se ne primijećen iskradem iz svog skrovišta a da me trojka ne primijeti. Taman kada namjeravam krenuti ono troje se počne micati. Ali ne zato da se vrate na posao već sa sasvim drugim namjerama.

Stari pekar onako gol, sa hlačama i gaćama spuštenim do članaka sjedne na nekakvu plastičnu stolicu koja stoji pokraj stola. Sjedi raskrečenih nogu i lagano nadrkava svoj mlitavi, još uvijek od sline iz usta mlade žene, mokri kurac.

Žena sada sjeda na rubu radnog stola, širom raskrečenih nogu, tako da joj je između koljena stoji onaj drugi radnik. Dok on drži ruke na rubu pulta na kojemu ona sjedi, ona ga sa obadvije ruke drži za dignuti kurac i lagano mu ga drka. Kurac mu je nekih osamnaestak centimetara dugačak, i nekako je nesrazmjerno debeo u odnosu na ostatak tijela svog vlasnika. Dok ga sa obadvije ruke drži, palcem ga je trlja po glaviću i rastrljava tekućinu koja izlazi iz otvora na vrhu. Od toga je krupni, crveno ljubičasti glavić sjajan i vlažan i izgleda još veći nego što je u stvarnosti. Ona netremice bulji u poveći komad mesa u svojim rukama i pohotno si oblizuje usne na polu otvorenim ustima.

Radnik prilazi bliže. Sada glavić njegovog potpuno dignutog kurca dodiruje sam ulaz u njenu raširenu pičku. Oteknutih i raširenih stidnih usana od maloprijašnjeg grubog trljanja njegovom rukom, sva crvena kao i cijela unutrašnjost bedara, raskrečenih nogu, već je potpuno spremna primiti ga u sebe.

No, mladoj ženi se ne žuri. I dalje ga čvrsto držeći i polagano se poigravajući trlja vlažnim glavićem ulaz u svoju unutrašnjost. Kada radnik trzajem kukova pokuša ući u nju, ona kroz otvor koji se vidio između usmina pusti samo debeli, sjajni vrh glavića njegovog debelog kurca u sebe, dok ostatak blokira rukom. Radnik naglo i nekontrolirano trza kukovima naprijed natrag. Odlučno ga je gura unatrag i skuplja noge. On iznenađeno, kurca u punoj erekciji koji kao nekakva batina strši ispred njega, stoji gledajući je iznenađeno. Ona ga uz pokvareni smiješak zamoli neka se smiri jer ne želi valjda svršiti na brzinu. On se opusti i očigledno, sudeći po dubokom disanju smiri. Ponovno kontrolirajući situaciju, žena, i dalje sjedeći na radnom stolu, podigne stopala na pult pokraj stražnjice dodirujući si koljenima bradu i rukama si obuhvaća noge oko članaka. Na taj način još više širi pičku , tako da se sada između razmaknutih stidnih usana vidi rašireni otvor njene pičke. Kao da joj to nije dovoljno, lagano, vrhovima prstiju pritisne stidne usne svoje pičke, svaku na svoju stranu i tako širom raskreči ulaz u svoju pičku. Poziva ga k sebi. Radnik hvata rukom svoj kurac i prilazi joj. Lagano trlja kurcem gore dolje po ulazu, a zatim ga namješta pred širom razjapljeni ulaz u njenu pičku i zastane. Već razvaljena od njegovih prstiju i očigledno vrlo uspaljena, bez problema onako širom raskrečena dočekuje sjajni, crveno ljubičasti glavić njegovog kurca. Dok se rukom drži za kurac, polako ugurava samo glavić u unutrašnjost. Taman kada ona očekuje da će prodrijeti u nju, on se naglim potezom ruke i kukova povlači unazad. Kada povuče glavić iz njene unutrašnjosti izgleda kao da njena utroba kreće za njim.

Pročitaj i ovo:   Bile smo drolje u Opatiji

Svaki puta mu je glavić potpuno mokar od njenih sokova koje je nadražena do beskraja neprekidno luči. Sokova je toliko da se lagano cijede iz njenog razjapljenog otvora i slijevaju prema njenom čmaru ostavljajući vlažni trag na brašnom posipanom međunožju. On ponovno namješta svoj kurac tako da je cijeli glavić u njenoj utrobi. Pušta svoj kurac i sa obadvije ruke je obuhvaća oko ruku i nogu, te dok joj drži stražnjicu povlači je snažno prema sebi istovremeno snažno pomičući kukovima prema naprijed. Tog trenutka cijeli kurac nestaje u ženinoj utrobi. Jasno čujem kako je stomakom pljesnuo o njene potkoljenice. Žena bolno vrisne i pokuša se odmaknuti. No radnik ju je čvrsto drži stiščući joj i ruke i noge uz tijelo tako da se ne može ni pomaknuti. Stoji nepomično čvrsto je držeći da se ne može izmaknuti. Poslije par trenutaka primijeti kako se ona opušta. Zatraži od njega da se ne miče. Pušta stidne usne koje se oslobođene pritiska njenih prstiju prislanjaju uz njegov kurac. Radnik popušta stisak i žena izvlači ruke i hvata radnikovu stražnjicu. Radnik potpuno olabavi stisak i ona spušta pete sa pulta na kojemu sjedi, ispruži noge prema naprijed i obuhvati ga oko kukova. On se počne lagano micati naprijed nazad. Ona tiho ječi dok snažno zabija svoje prste u njegovu stražnjicu pokušavajući ga privući što bliže sebi dok joj prsti ostavljaju crveni trag na bijeloj koži. On ubrza ritam. Vadi ga je gotovo potpuno napolje , a zatim ga svom snagom zabija duboko u njenu pičku. Kako snažno miče kukovima naprijed natrag tako mu jaja lamataju naprijed natrag i svaki puta kada se zabije do kraja među njezine noge, jasno se čuo zvuk udarca njegove kese po metalnom rubu kromiranog stola na kojem ona sjedi. Stoji na prstima i nabija joj ga je sve jače i jače. No, ne može dugo izdržati tako stojeći, tako da kada se spusti na pete, ne može dovoljno dosegnuti pa mu više kurca ostaje vani nego u mladom pohotnom ženskom tijelu.

Očigledno nezadovoljna takovim situacijom kada joj ne može nabiti cijeli kurac u njenu utrobu, žena ga odguruje od sebe. Kurac mu ispada iz njene razvaljene pičke.

Žena se spušta na pod, okreće mu leđa i širom razmaknutih nogu se previne preko stola na kojemu je do malo prije sjedila.

Njena zaobljena, čvrsta guza bljesne u svoj svojoj ljepoti. Mlada napeta koža prekrivena brašnom sa radnog stola je izgleda kao dva ne prevelika komada dignutog tijesta posipanog najfinijim brašnom spremne za termičku obradu. Kroz sredinu te naglašene bjeline proteže se crvena brazda koja se od tamnog šupka spušta preko oteklih i od navale krvi tamno crvenih stidnih usana razmaknutih tako da se jasno vidi otvor ulaza u njenu pičku, a završava sa malim kovrčavim dlačicama mokrim od njenih sokova na koje se zalijepilo brašno sa stola.

Nalegne se sisama na hladni, kromirani radi stol, zabaci glavu unatrag i rukama se hvata za guzove snažno ih šireći i pozivajući radnikov napaljeni kurac u sebe.

Ovaj joj hitro prilazi, hvata je za podlaktice i povlači prema sebi, kukovima gura naprijed i snažno zabija kurac u razjapljeno, pohotno meso njene pičke.

Ona jaukne, što od bola što od užitka koji joj istovremeno, sa razdiranjem utrobe izazva navalu sladostrašća. Do jaja zabijenog kurca u njenu pičku radnik stoji nepomično prislonjen uz njenu guzu, drži je za podlaktice i ne dozvoljava joj da se pomakne. Tada krene lagano prema natrag, vadi joj kurac iz utrobe. Vadi ga je cijelog. U trenutku se čuje zvuk kao kada se iz boce izvadi pluteni čep. Za trenutak zastaje, a zatim joj ponovo iz sve snage zabija debelu kurčinu u pičku. Ubrzava ritam. Pušta joj je ruke i snažno je hvata za kukove. Jasno se čuje pljeskanje njegovog trbuha po njenoj stražnjici. Ona ispruži ruke iznad glave i odguruje se o zid, uz koji stoji stol, i sama se nabija prema nazad želeći da joj vruć tvrdi kurac dodirne sve dubine njenog mladog tijela i raširi pičku do krajnjih granica. Glasno stenju i uz njene glasne pozive da je razvali koliko god može sve žešće i brže se jebu.

Osim što gura stražnjicu prema nadolazećem kurcu, počinje uvijati kukovima i stražnjicom kao jegulja. To je za njenog partnera previše. Snažno je držeći za kukove, nabijen svom snagom u njenu pičku izvija se u luk unatrag i tresući se uz glasno stenjanje počeo svršavati. Kada osjeti mlazove vruće sperme koji brizgaju po njenoj unutrašnjosti uhvati je rukom njegov članak na ruci i pribija se svom snagom prema njemu, glasno jauče, pišti i cvili dok se trese cijelim tijelom. Dok svršava vidi se kako snažno steže mišiće stražnjice i tako pritišće kurac u svojoj utrobi ne dozvoljavajući mu da se pomakne ni za milimetar prema van usisavajući i posljednju kap njegove sperme u dubinu svoje pičke.

Poslije nekog vremena opusti mišiće stražnjice i radnik izvuče svoj sada već napola opušteni, od skova njene pičke i svoje sperme ljigavi kurac napolje. Ona opušteno ostane presamićena preko radnog stola i dalje raširenih nogu. Iz razjebane pičke polagano curi bijela, gusta tekućina.

Toga trenutka se sa stolice ustane stari pekar koji je u međuvremenu skinuo hlače i gaće do kraja i jednom rukom si drkajući ponovno dignuti kurac prstima druge ruke počne trljati po njenom mokrom međunožju. Dlanom i prstima je skuplja sluz koja se cijedi iz njene utrobe i sluzavo mokrim prstima i dlanom razmazuje tekućinu po njenoj stražnjici i tamnom šupku. Dok razmazuje sluzavu tekućinu po stražnjici, ne propuštao priliku ugurati joj klizavi srednjak u šupak. Vidi se da joj se to sviđa jer je podigla guzove u zrak i naprćila se tako da je stari pekar mogao lakše uguravati prst u njen šupak. Vidi se i da su to već radili i prije. Ona otpušta guzove dok on prst ugurava unutra, a steže ih kada ga vadi van. Tada stari pekar sluzavim dlanom pretrlja preko svog dignutog kurca i onako namazanog spermom svog mlađeg pomoćnika i ženinim sokovima glavićem trlja gore dolje po pički i šupku. Žena u tome očigledno uživa jer i sama miče kukovima gore dolje ne bi li pojačala pritisak. Stari pekar stavlja glavić na ulaz u šupak i rukom snažno pritišče. Palcem i kažiprstom lijeve ruke pritišče područje oko šupka i šireći prste otvara joj tamni otvor. Glavić kurca lagano počne nestajati u njenom šupku. Osjećajući da nema otpora odjednom se svom naginje prema naprijed cijeli kurac nabija u šupak mlade žene. Iz njenog grla se ponovno začuje krik bola i užitka koji joj potresaju tijelo. Glasno stenje i reži dok stari pekar sustavno, istim ritmom vadi i zabija svoj kurac svom njegovom dužinom u njen šupak.

Pročitaj i ovo:   Gledali smo seks uživo, napalili se i na kraju i snimali grupni video

Za to vrijeme mlađi radnik se popne na pult i čuči uz njeno lice snažno si drka kurac. Ona okreće glavu prema njemu i on drkajući počne glavićem trljati po njenom licu, nosu, usnama. Diše širom otvorenih usta u ritmu kako joj drugi kurac ulazi i izlazi iz šupka. Radnik to iskoristi i svaki puta kada ona udahne zrak, u njenim ustima nestaje i glavić njegovog kurca. Očigledno napaljen do krajnjih granica radnik drkajući špricne spermu po njenom licu i u njena usta. Žena se od toga zagrcne i spopadne je snažni kašalj. Grčevito kašljući spermu koja joj je krenula u pluća, tresle se cijelim tijelom i na taj način pojačava doživljaj kurcu u svom šupku. Za starog pekara je to previše pa on izvlači kurac iz njenog šupka i počne svršavati trljajući si rukom kurac i usmjeravajući spermu da šprica po njenim guzovima prekrivenim brašnom. Na mjestima gdje padne kapljica sperme odmah se pravi grudica tijesta koju stari pekar razmazuje po njenim guzovima, šupku i pički.

Njih dvojca se odimču od nje očigledno umorni i zadovoljeni. Ona se okreće prema njima i onako gola, dok joj se sperma cijedi niz lice i guzove ljutito upita, a što je s njom? Na to joj prilazi mlađi radnik i grubo je uhvati rukom za pičku i čvrsto je stisne gotovo je dižući s poda. Ona ga uhvati desnom rukom za kosu i on se spušta na koljena između njenih nogu.

Dok ga drži za kosu, on joj lagano počne lizati klitoris, i istovremeno nabija palac u pičku a srednjak u šupak. Žena se lagano spušta u koljenima prema dolje oslanjajući se lijevim laktom na radni stol te prebaci noge preko njegovih ramena tako da njegovo cijelo lice nestaje obuhvaćeno njenim butinama. Igra postaje sve grublja i grublja. Dok drži palac u njenoj pički, a srednjak u šupku radnik grubo cima rukom lijevo desno, uvlači i izvlači prste iz njenih otvora. Sada desnom rukom obrađuje njenu pičku i to tako da u nju opet nagura sve prste osim palca i na taj način je privlači k sebi da joj lakše liže klitoris, zubima grize stidne usne. Lijevom rukom je obuhvaća oko stražnjice i snažno joj zabija dva prsta u razjebani i od malo prijašnje jebačine rašireni šipak. Žena ga čupa rukom za kosu i snažno se nabija pičkom na njegovo lice i usta. Tada je počinje vrištati i cičati. Tako se snažno nabila na njegovo lice da ovaj sigurno ne može do zraka. Čupa ga je za kosu svom snagom. On se povlači unatrag tako da oslobodi lice, a ona sada stoji polu skvrčenih koljena i laktom naslonjena na pult iza leđa. Koljena je više ne drže pa se spušta ispred njega. Tako se još više nabija pičkom na njegove prste i dobar dio dlana kojim ovaj vrta lijevo desno razvaljujući joj pičku do krajnjih granica i na taj način joj, očigledno, pojačavajući seksualni užitak. Na trenutak izgleda kao da više uopće ne stoji na svojim nogama, već da je kompletnom težinom nataknuta na njegov dlan i da nema palca koji je strši prema van njegova cijela ruka bi nestala u njenim dubinama. Tada on popusti ruku i ona se spušta na koljena s njegovim prstima u pički koji i dalje kopaju po njenoj utrobi. Spušta ruku i izvadi njegove prste iz svoje pičke. Tada se nasloni prema natrag i raširenih nogu sjedne na hladne pločice. Spušta ruku među raširene noge i nježno dodiruje svoju razvaljenu i oteknutu pičku. Između prstiju se slijevaju preostali ljubavni sokovi nje i njenih partnera. Lagano ih rastrljava po svojim stidnim usnama. U dodiru sa usnama i brašnom koje je svuda zalijepljeno po njenom međunožju dobila je ljigavu masu koja se lijepi po njenim stidnim usnama, šupku i ulazu pičku. Kada je malo došla k sebi, ustane i klecavih nogu koje je jedva drže, pokupi radnu kutu sa poda i nestade put kupatila za radnike na drugom kraju prostorije.

Pekari su još neko vrijeme sjedili u položaju u kojemu su se zatekli, a zatim su počeli navlačiti radna odijela.

Tada sam i ja u svom skrovištu, shvatio da je sad krajnje vrijeme da se zbriše. Spremio sam svoj kurac sav natrljan od drkanja u hlače i tiho se iz šuljao iz pekare. Nisam se zaustavio niti u prodavaonici. Izašao sam napolje. Sjeo sam u auto i odvezao se u grad na kavu i štok da se saberem i smirim.

Poslije sat vremena sam se ponovno vratio u trgovinu. Za pultom je stajala mlada, simpatična plavuša, pričljiva i uvijek jako dobro raspoložena. Na njenom ponašanju se nije moglo primijetiti ništa što bi moglo odati da se nešto događalo prije sat vremena. Jedino još uvijek mokra duga plava kosa od tuširanja poslije seksa je odavala da nešto nije baš kao i uvijek. Pristojno joj poželim dobar dan.

„O, dobar dan mužu, jel ti dosadno kod kuće? Ajde mi malo pravi društvo. Umirem od dosade cijelo poslijepodne. Nigdje žive duše po ovom ružnom vremenu. Umrijet ću od dosade„ – odgovori ona.

956cookie-checkVidio sam redaljku u pekari, gangbang na prodavačici