Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Gledao sam kroz prozor, vani je lagano padala kiša … prokleti sivi grad, da sam bar negdje gdje ima sunca, boje i bar mrvu zraka. Bacam pogled na sat, izdajničko vrijeme, zar su kazaljke počele ići unatrag?

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

– Hvala bogu još pola sata i idem kući… ne mogu više slušati ljude, zamaraju me! U razmišljanju me prekida nečije nervozno kucanje na vrata – krasno ništa od mojeg ranijeg odlaska, ma reći ću jednostavno da dođe sutra tko god bio… Slobodnoo! – otpjevam preko volje i napravim grimasu.

Vrata su se polagano otvorila i u sobu je ušla mlada zgodna djevojka duge tamne kose. – Napokon nešto lijepo danas, pomislih, da je bar došla ranije.

Dobar dan! – rekla je polutiho, dobar dan. – odgovorio sam i mjerkao ju dok je prilazila stolu, miris njezinog parfema ispunio je sobu…

– Izvolite sjednite.

– Ma samo sam vas htjela… počeli smo pričati u isto vrijeme, oboje smo se nasmijali a pogledi su nam se susreli na sekundu, i dalje se smješila ali je spustila pogled kao da joj je neugodno… Ponovno me pogledala i lagano rukom zabacila kosu unatrag.

– Ma samo sam vas htjela nešto pitati – nastavila je, ali i dalje s tim vragolastim osmjehom.

– Recite kako vam mogu pomoći? – upitao sam je veselo, zadovoljan tim što nije samo još jedan dosadni pacijent.

– Zapravo kolegica mi radi ovdje, nastavila je – i dok sam razgovarala s njom, primjetila sam vas dok ste prolazili hodnikom, učinilo mi se da vas poznam od nekuda, malo sam ju izgnjavila i rekla mi je u kojoj ste sobi… ponovno se nasmješila i polagano sjela.

Na brzinu sam premotavao film u glavi od kuda bi me mogla poznavati i da li ja poznajem nju od nekuda ali ništa… Trznuo me zvuk njezinog mobitela koji je pao na pod… lagano se sagnula da ga podigne, naravno da sam pogledao… nosila je košulju koja je bila raskopčana taman toliko da je pogled u tom trenu bio predivan. Imala je velike čvrste grudi koje samo što nisu izletile pri saginjanju.

Pročitaj i ovo:   Jebačina sa tatinim prijateljem, ginekologom

Hmm uzdahnuo sam, a ona se ispravila, pogledala me i rekla – danas sam malo nespretna.

– Niste jedini i meni danas ide naopako – pokušao sam se izvući osjećajući nelagodu što me uhvatila kako buljim kao klinac.

– Zapravo sam vas htjela pitati…, nastavila je praveći se da ništa nije primjetila, ako ste uskoro gotovi s poslom da li ste možda za to da odemo negdje na kavu?

– Kavu? – naravno zašto ne, odgovorih ko iz topa. Zgodna nepoznata djevojka koja me želi odvesti na kavu i nije tako loš kraj ovako glupog dana pomislih, čak mi je prestalo biti važno poznajemo li se uopće ili ne. Radno vrijeme mi je ionako bilo pri kraju.

– Samo da se presvučem i možemo krenuti ako želite, upitao sam ju, a ona mi odgovori ozbiljnim glasom:

– Znate što, čini mi se da sam se ipak zabunila, nemojte se ljutiti što sam vas maltretirala bez veze – ustala se polagano i krenula prema vratima.

Ostao sam k’o udaren mokrom krpom, naravno moja glupa sreća… kasnije ću lupati glavom u zid, samo da se sjetim s čim sam ju otjerao. Krenuo sam za njom da ju ispratim, na licu mi se vjerojatno vidjelo iznenađenje i razočaranje, pogledao sam ju a ona nije mijenjala izraz lica. Došli smo do vrata… – ne znam joj niti ime pomislio sam, i taman kada sam ju htio upitati napravila je nešto neobično. Umjesto da je otvorila vrata zaključala ih je i spremila ključ u džep, naglo se okrenula prema meni i rekla:

– “Baš ste slatki kad ste ovako zbunjeni doktore” – i ponovno se nasmiješila onako provokativno.

Kako sam se nalazio odmah iza nje, njezine su grudi u koje sam maločas buljio, dotaknule moje tijelo. Krv mi je jurnula u glavu, zapravo u obadvije.

Pročitaj i ovo:   [FOTO] Deda prijateljima 'namjestio' unuku

– Možda da kavu ostavimo za kasnije – prošaptao sam.

– Možda… odgovorila je, gledala me u oči i lagano se ugrizla za donju usnu.

Laganim pokretom mi je počela otkopčavati hlače, koje su mi već odavno postale pretijesne, uzela ga je u ruku i samo ga stisnula, zastenjao sam, u glavi mi je bubnjalo! Poželio sam ju zgrabiti i životinjski ju poševiti na vratima ali ona je imala drugačije namjere sa mnom.

– ”Za mnom doktore” – šapnula je.

Lagano je krenula natrag prema stolu i dalje me držeći za kurac. ”Nadam se da ne sanjam ovo” – pomislio sam…

Došli smo do stola, razmaknula je stvari koje su se nalazile na njemu i sjela na sredinu. Privukla me k sebi i počela otkopčavati moju kutu, na licu sam joj vidio zadovoljni smješak… ponovo ga je uzela u ruke i počela masirati, primaknula se i počela jezikom kružiti po mojoj bradavici… ponovno sam zastenjao, kosa joj je tako predivno mirisala… bio sam u transu. Ugrizla me za bradavicu, opet sam je poželio poševiti kao životinja ali bila je neumoljiva.

Kurac u njezinoj ruci je divlje pulsirao i mislio sam da ću svršiti. Naglo ga je pustila, naslonila se rukama na stol, gledala me u oči i smješila se.

– Mmmm vrlo ste nestrpljivi doktore – rekla je tiho.

Skinula je cipelu s jedne noge i počela ga maziti s prstima, nastavila se penjati stopalom po mom tijelu, dotaknula mi je bradavicu od čega sam se cijeli naježio… Došla je stopalom do moje brade i lagano palcem dotakla moju usnu.

Prošao sam polako jezikom preko njega… sada je ona zastenjala. Nježno sam joj počeo masirati stopalo ali sam i dalje nastavio ljubiti prste, naježila se… mmmmm. Skinula je i drugu cipelu podigla haljinu i legla na stol. Prišao sam joj i lagano razmaknuo noge… nije nosila ništa ispod! Imala je prekrasnu obrijanu pičkicu. Nisam više mogao izdržati, počeo sam je nježno ljubiti i lizati, bila je već poprilično mokra. Ulazio sam jezikom duboko u nju i ljubio nabrekli klitoris, stenjala je i pokušavala se nabiti na moj jezik što dublje.

Pročitaj i ovo:   Tata mi jebe ženu

Primila me rukama za glavu i trljala se vrelom vlažnom picom po mome licu.

– Dosta, želim ga u ustima, viknula je, više mi nije ni bilo važno da li nas netko čuje ili ne bio sam prenapaljen. Došao sam s druge strane stola gdje joj je bila glava, jednom rukom je mazila pičkicu, a drugom ga je pohotno gurala u usta, bilo je predivno! Sisala ga je i ljubila i ponovo ga zabijala toliko duboko da sam mislio da ću eksplodirati!! Više nisam mogao izdržati, odmaknuo sam se i sjeo u fotelju.

Erotske priče: Vrlo ste nestrpljivi da me pojebete, doktore!

Vrlo ste nestrpljivi da me pojebete, doktore!

– “Dođi sjedni na njega” – rekao sam promuklim glasom… Digla se i došla kod mene, opkoračila me i rekla:

– “Mislim da je sada spreman za nagradu”.

Lagano se namjestila i sjela, odmah je uletio! Bila je vrlo vlažna i vrela iznutra, lagano je miješala guzom jer je znala da sam na rubu. Zgrabio sam je za te velike prekrasne grudi i počeo ih ljubiti.

Nabijala se sve brže i brže. Primio sam ju za guzove i nabio jače na sebe. Napravila je još par kružnih pokreta guzom i počela svršavati… nakon nekoliko trenutaka se digla i ponovno legla na stol.

– “Svršit ćeš po meni“ – rekla je tiho.

Ponovo sam ga stavio. Primio sam ju za noge i počeo ga zabijati duboko u nju. “Tooo” – zastenjala je, nisam više mogao izdržati, izvadio sam ga i počeo špricati po njezinom trbuhu.

Sjeo sam natrag u fotelju a ona je uzela moju kutu, obrisala se, spustila haljinu, obukla cipele, nasmiješila i rekla:

– A možda sam ipak pogriješila. Ne vjerujem da se poznajemo.

Uzela je svoje stvari i krenula prema vratima.

– A kava – upitao sam?

– Možda jednom drugom prilikom – nasmješeno je odgovorila, otključala vrata i nestala.

1096cookie-checkVrlo ste nestrpljivi da me pojebete, doktore!