Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Kao i svake sezone zadnjih desetak godina, tako sam i ove poletno stigao na more. Iako mnogi govore da nas poslodavci izrabljuju, ja sam imao neke dobre sreće da sam radio kod gazde koji je znao cijeniti radnika. U početku mi je bilo teže priviknuti se na tempo rada, jer smo radili skoro do dva ujutro iako se kuhinja zatvarala u 23 sata, ali uvijek je bilo tih nekih gostiju koji su bili dobri sa gazdom, pa bi produžili do kasno u noć. Ionako sam mogao spavati do 10 ujutro, pa se nisam baš bunio, a gazda je znao nagraditi rad van radnog vremena, pa di ćeš bolje.

S vremenom sam tako i upoznao neke gazdine prijatelje, naročito prijateljice, pa sam se sa nekim i znao podružiti van posla. Naročito mi se svidjela Barbara. Slovenka od nekih metar i šezdeset visine, bujne kose i 42 godine. Imala je jaku guzu i sise trojke, ali je u pogledu bio kurac i samo kurac, pa sam sa svojom pojavom za nju bio kao svjetlo noćnom leptiru. Imam 30 godina i nisam raskvašen u struku kao neke starije kolege kuhari, jer se trudim zadržati dobru formu, a tako lakše podneseš tempo rada na velikoj vručini i užurbanost. I ono najvažnije, kurčinu od solidna 23 centimetra, te zadovoljavajuće širine što su potvrdile mnoge korisnice. Iako me Barbara primjetila i ranije, pozornost joj je privučena jedan dan kad sam u pauzi išao na kupanje. Ispod našeg restorana je bila plaža, pa smo u puzi znali otići malo se osvježiti, a gazdi je odgovaralo tako jer nismo trošili vodu i struju da se tuširamo. Na toj plaži je bila i Barbara sa nekom svojom ekipom, pa me ugledala kad sam izlazio iz mora, a one kupaće se prilijepile uz tijelo, te se moja kurčina fino ocrtavala. Mahnula mi je, a ja joj uzvratio, pa se obrisao i krenuo natrag na posao. Dostigla me na stepenicama i malo bez daha rekla:

– Hej Dino.. – okrenuo sam se i pogledao ju- Da li si poslije posla možda za kavicu ili neko piće?
– Može.. – rekao sam kimnuvši glavom, pa dodao iscerivši se- Naravno, ako ne zalomimo opet na poslu..
– Ahhh.. pa nećete valjda do kasno.. – rekla je nasmijavši se, jer je znala za kasne večere u restoranu, pošto je i sama bila nekoliko puta.
– Hja, nikad se ne zna.. – rekao sam slegnuvši ramenima.

Pročitaj i ovo:   Senka i mokri sport

Primila me za podlakticu i samo se nasmijala, pa otišla do svoje ekipe na plaži, a ja sam otišao natrag na posao. Cijelo popodne i večer nisam ni pomislio na Barbaru, jer je posla bilo kao u priči, pa smo se svi ubijali u kuhinji, a i konobari. U jednom trenu sam ju vidio kad je došla sa frendicama na večeru u nekoj šarenoj i širokoj haljini, a par minuta kasnije mi je konobar donio ceduljicu od nje i na njoj napisan broj mobitela, te u kojem će kafiću biti kasnije. Uzdahnuo sam i nastavio sa poslom strpavši papirić u džep hlača. Do 23 sata smo bili krepani i gazda je došao, pa mi je rekao da danas nema potrebe za ostajanjem duže, pošto on ujutro ide do Pule, pa mora rano krenuti. Odahnuli smo skoro svi, jer nas je današnji dan iscrpio. A kad sam se krenuo presvlačiti našao sam onaj papirić sa barbarinim telefonom i sad sam razmišljao da li da joj se javim ili ne. Bio sam umoran, ali sam zaključio da mi jedno piće neće škoditi, pa sam se otuširao i nazvao ju. Bila je u tom kafiću i došao sam tamo nakon dvadesetak minuta. Sjeo sam kraj nje i pijuckali smo polako, a onda je krenulo. Prvo njena ruka, kao slučajno, na mojoj nozi. Pa se sjela guzom na moju ruku i uz to se malo promeškoljila, sve dok u jednom trenu nije njena ruka kliznula meni između nogu i podlaktica se nehajno našla na mom kurcu. Usprkos umoru, osjetio sam kako mi se kurac lagano diže i postaje tvrd. I ona je to osjetila, a svako toliko bi se pomakla i trljala ga. U jednom trenutku me pogledala i samo se nagnula prema meni i na uho mi rekla:

– Idemo k meni.. – povukla me iz onog udobnog trosjeda na kojem smo sjedili, platila i uskoro smo bili vani.

Nisam se ni snašao, aveć me privukla na sebe i strastveno poljubila, pa sam ju zagrlio i privukao k sebi dovoljno da osjetim da ne nosi grudnjak ispod one široke ljetne haljine, a kad sam ruku stavio na njenu guzu shvatio sam da nema ni gaćica. Kurac mi je odmah postao još tvrđi, a ona ga je dobro mogla osjetiti na svom trbuhu, a to je pokazala i svojim nestrpljenjem, pa me povela do svog Yarisa koparskih tablica. Ubrzo smo nakon manje od tri minute vožnje bili kod nje. Nije mi bilo jasno zašto koristi auto kad se može i pješice popreko, ali je rekla da znaju otići i do Rovinja, Poreča ili Umaga, pa zato. Nisam ništa rekao jer me upravo uguravala u svoj apartman, a čim je zaključala privukao sam ju u zagrljaj i zadigao joj haljinu, pa gurnuo ruku između njenih toplih butina i protrljao joj dobrano namočenu pičku. Uzdahnula je i zajecala, a njeni nokti su se zabili u moj potiljak. Ljubili smo se dok joj je moj prst švrljao po pički, a onda je rekla da idemo u sobu. Skinula je haljinu sa sebe i ugledao sam njeno raskošno tijelo. Imala je mali trbuščić, ali se super držala i vidjelo se da drži do sebe. Pička je bila potpuno obrijana i sjajna od njenih sokova. Raširila je noge, a ja sam se u trenu skinuo i uspravnog kurca se spustio između njenih nogu. Odmah sam se bacio na lizanje njene pičke. Uzdisala je i molila me da ju ližem jače i cijelu. Nisam ju odbio, već sam se trudio da ju zadovoljim. Lizao sam ju manje od pet minuta kad je svršila uz grgljaj iz grla, te grčenje njenog trbuha i stisnula mi je butinama glavu.

Pročitaj i ovo:   Uspaljena tetka

Čekao sam malo da me pusti, a onda sam se krenuo prebacivati između njenih nogu, ali me zaustavila i sama se podvukla pod mene i počela mi pušiti kurac. Uživao sam iako se mučila sa njegovom veličinom, a slina joj se nakupljala u kutovima usana i cijedila se niz bradu. Nije ga mogla niti pola progutati, ali je bila presretna jer takav već dugo nije imala u sebi. Zatim se napokon legla i ja sam joj ga polako ugurao u vrelu pičku. Bila je uska i osjećao sam kako kurac polako prolazi uz uske stijenke njene pičke sve dublje u nju, da bi se napokon zaustavio kad su jaja dotakla njenu pičku. Jecala je dok sam se zabijao do jaja u nju, sve jače i sve brže. Dahtala je da ju napunim i ratsurim jer je željna pravog kurca u sebi, a osjećaj vrele sperme je napaljuje. Jebao sam ju i znojio se, osjećajući kako me umor polako hvata, ali nisam posustajao u zabijanju u njenu pičku. Nakon desetak minuta intenzivnog seksa osjetio sam kako mi dolazi i počeo sam se još jače zabijati dok nisam napokon špricnuo duboko u nju mlazeve svoje vrele sperme koje je bilo dosta, jer već mjesec dana nisam ništa pojebao. Praznio sam se skoro minutu u nju uz grčenje mišića u stražnjici. Kad sam se ispraznio samo sam se izvalio na krevet uz nju mokar od znoja i dosta umoran.

Vidjela je da sam iscrpljen, pa me samo zagrlila i navukla je plahtu na nas, te sam zaspao niti pet minuta kasnije. Ujutro sam osjetio njene usne i ruke oko svog kurca. Najljepše buđenje koje sam mogao imati. Kad je vidjela da sam budan nasmiješila se i poželjela mi dobro jutro, te se polako popela na mene i namjestila kurac na ulaz u svoju pičku i lagano se krenula nabijati na njega. Micala je polako kukovima naprijed i nazad trljajuči pičkom po mom pubisu i kad se nagnula da me poljubi samo je ostala tako i počela se nasađivati na mene. U jednom trenu sam joj primio guzu i sam sam se počeo odizati od kreveta, te joj ga zabijati u pičku. Stenjala je stisnuvši se uz mene dok sam joj ja stiskao guzu i zabijao joj ga cijeloga. Zatim je vrisnula i počela svršavati, a i ja sam uskoro ispraznio svoja jaja u nju. Ostali smo još neko vrijeme na krevetu dok mi je kurac sam ispao iz njene pičke, pa smo napokon otišli pod tuš gdje mi je dobro nasapunala i oprala kurac i jaja, a i ja njoj pičku i guzu. Izljubili smo se, a ja sam otišao na posao.

Pročitaj i ovo:   Moja pohotna gazdarica

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Od tada smo se viđali svaku drugu večer, pa bi se dobro jebali kod nje. Saznao sam da je udovica, da ima sina od 18 godina koji je u Portorožu kod muževih starci, a ona uživa u Vrsaru. Ništa od toga mi nije smetalo, jer sam stvarno uživao u seksu sa njom, a kad sam joj kasnije izbušio i šupak mojoj sreći nije bilo kraja, jer sam volio guziti žene. Jest da je vrištala kad sam joj ga prvi put zabio, ali se navikla. Bilo mi je malo teško kad je krajem osmog mjeseca otišla natrag za Sloveniju, ali smo ostali u kontaktu i planiram otići jedan vikend do nje, jer je rekla da će mi pružiti nešto što neću zaboraviti.

11960cookie-checkVruća Slovenka milfara koja mi je pošteno praznila jaja tijekom ljeta u Istri